A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Azt a nemjóját, mert megint a legjobb hírek érkezésekor kellett a főnökömnek megjönnie?
Cseka! Hát jól éreztem én ezt! És Hanyatom is!

HATALMAS GRATULA AZ ÉDES BÉBIDHEZ!

Bodzusom! Ez az avokádós a ( gvakamole ) :oops: jaj bocses, nem tudom leírni. Ha igen, azt a recipét is megkaphatom?
Köszönöm a sajttortás recipéket is amiket mailben küldtél, ezt én is megtaláltam a neten, csak ebben is van túró!
De most látom Szépem is bemásolta az ő receptjét.
Bodzusom! Amit asszem tegnap kérdeztem tőled mailben, azzal mi újság? Ugye nem maradok le semmiről? :(
finch

Szépem, köszönöm szépen!! HIHI :D
finch

Bodzusom, ez az allergiás dolog, nagyon is bosszantó. A párom is allergiás és amúgy is befullad mindentől, nagyobb fizikai munkától, de még a futástól is. Neki kb 2-3 hete ugyan ezek a tünetei vannak, majd meg akar fulladni, használnia kell az inhalátor sprayt. És ő is párologtatott vizet és mondta, hogy úgy jobb. Mi lehet ez? Orvosnál nem voltál? Őt 5 lóval sem lehetne elvonszolni.
finch

Bodzim, még recipékkel kapcsolatban van egy blog, amit én szoktam olvasgatni, ott mindig olyan fincsiségek vannak. Nem ismered?
http://chiliesvanilia.blogspot.com/

Meg még azt is szerettem volna kérdezni, hogy valaki látta-e a Lány a vízben című filmet, most volt vasárnap a HBO-n.
finch

Fincsi az thriler nem? nem tudom hogy kell irni csak a bemutatóját láttam.

Andi
zsembi

Zsembikém, a port.hu thrillert írt, a hbo meg drámát, nem is tudom mi volt, valamiféle mese, modern köntösbe öltöztetve, mindenesetre amikor vége lett, csak ültünk a párommal és meg sem tudtunk szólalni. Rám iszonyat hatást tett. Neki is nagyon tetszett. Pedig ha jobban belegondolok olyan fura volt az egész. Fogják még ismételni, ajánlom mindenkinek.
finch

Hurrá!!!Gratulálunk Cseka mami és Cseka Papi!Danibabának jó egészséget,sok fini tejecskét!!!
hanyatka

Látod Finchi,éépen jókor éreztük meg:)
Danibébi már kiváncsi volt a csodálatos szülőkre,de leginkább az anyucijára!!!
hanyatka

Drága Cseka!
Nagyon nagyon örülünk kicsiny babócádnak.
Most biztos sok-sok dolgod lesz, de azért egy fényképet rakj fel mihamarabb. Aztán később, amikor már lesz egy kis szusszanásnyi időd, akkor részletes beszámoló is jöhetne a szülésről.

Kedves Bodza!

Nekem is volt ilyen kimondott esti fekvős köhögésem, és akkor meg is találtam a neten ezeket a tüneteket, de már nem emlékszem, mi is volt az oka, viszont remélem, Te már túl vagy rajta.

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Csajok, ha megbíztok vele én szívesen megosztom Apánkkal a nagy hírt reggel, úgyis megyek hozzá.

Danibébit milyen sokan vártuk/várták és ha belegondoltok Csekáék hány évig vártak Rá, a sok minden rossz most szertefoszlik.

Bodzi:
nem száraz a levegő nálatok? mi tavaly karira vettünk párologtatót, illóolajjal szoktuk-:))

Bababa meggyógyult? Yami ezt nem is mondod itt?

Anikó
tatulány

Sziasztok lánykák! :D

Két tanítvány között csak egy gyors bekukk az örömhírre: :D :D :D

Nagy-nagy puszi Danikának és anyukájának!!! Leljetek nagyon sok örömet egymásban!!! :D
noczi

Andi
zsembi

Olyan nagyon örülök Daninak, napközben is többször eszembe jutott! Fotót kérünk majd mindenképp! :)

Yami - szóval akkor meggyógyult a kis kedvenced?! mindkettő remélem! :lol: :lol:

Tatu - holnap is olyan korán mész? én most megpróbálok kicsit előbb, mert múltkor rámszóltak, (deciki) hogy előbb menjek, mert 11kor kaptam szurit. :)

Hanyat, Fincsi - jól megjósoltátok Danit! (másoknak nem jósoltok? ) :wink: :)
szépem

Zsembi - ez az oldal tényleg nagyon klassz, vki már ajánlotta!
szépem

Kedves Cseka, nagyon gratulálok a babához! Kérünk élménybeszámolót a szülésről! (én személy szerint nagyon be vagyok tőle tojva)

Ígérem nem fogunk többet árokba borulni, egy drogos fiatalember kényszerített minket árokba, mert úgy előzött egy konvojt kanyarban, hogy nem volt esély a frontális ütközés elkerüléséhez, de szerencsére babu megúszta! A férjemet azóta csak HERO-nak hívom. Persze a rendszámot a tanúk megjegyezték, egyezett az illető bevallotta, hogy tényleg ott járt, de lezárták a nyomozást, szóval biztató.

Gyerekek, úgy nézek ki, mint egy 100 literes bojler és még most közeledek a félidőhöz! 5 kilót híztam idáig, de Apánk már stresszel, hogy ez sok :roll: Igaza van, én sem akarok sokat hízni, de mit tegyek olyan jó enni :D
kiscsiko1

Sziasztok!

Cseka! Gratulálok! Szép nagy fiacskád van! Jaaaaj, én is megkönnyeztem a hírt!

Kiscsikó! Ne aggódj a 100 l-es bojler még nem is olyan nagy!!!!
( Én is szeretnék bojler lenni!)

Bodza! nagyjából meggyógyultatok? Féltelek ám! Az allergia miatt is!

Finch! én is láttam a filmet. Bírtam. Szeretem a meséket, fantasyket. szerintem a thriller túlzás rá.

Tatus! tüszőnövi erő megy! Meglátod, holnap uh-n minden oksi lesz!

Smaccanatás drágáim. Jók legyetek!
zel

Kiscsikó-nem is értem, miért olyan nagy baj, ha hízik az ember félidő előtt is egy keveset! de tényleg, miért olyan óriási probléma? régen az asszonyok meg se álltak plusz 20kgig! :lol:
szépem

Kép

Hát ez súlykérdés súlyos. :D
Én még nemvagyok 100l boyler, de lennék már legalább 50l-es :D
Tegnap elmentem Arwen-ezni, hát össze-vissza hajtogattak lábám-kezem, aztán úgy kellett maradni percekig. Persze ma este már sajog minden tagom, ott is ahol eddig még sose sajgott. Pedig csak a karácsonyi elülső puttonyom akarom lejebb tornázni.

Kiscsikó . Apánk aggódik a súlyért, mert lehet tőle magas vérnyomás, cukorkiakadás meg ilyenek. Tehát, amig az egészség megvan, addig nem kell aggódni, ha kajólsz, mert jól esik. :)

Zsembi nem dolgoztam ma rá, mert kapar a torkom és kihagytam inkább, nehogy kitörjön rajtam az influ-frász.

Plümi, de jó, hogy meggyógyultál! Köszi a jó hírt Dani-baba születéséről! Teljesen feldobódtam tőle. A Te mail-edből tudtam meg.
andi67

Bodzikám majdnem eccere nyomtuk a küldés gombot :lol: :lol: :lol:
andi67

De édes vagy ZelM! :D:D:D

Kép
bodza2005

Bodzi Kép
andi67

Igen, Andibabám! :-)
Izgi lehetett ez a torna... :oops:

Kép
bodza2005

Konkrétan bepisiltem! :lol::lol::lol:

Kép
bodza2005

Nem tudtam, mi lesz a vége a futkosásnak... :lol::lol:

Kép
bodza2005

Albika!
Köszi az infót! Nem tudom, mi lehet ez az allergia, ha rájössz, hol találtad a magyarázatot, szívesen venném, ha megosztanád velem... :-)

Kép
bodza2005

Azt pedig nem akartam hogy bepipijjj, csak hogy jó kedved legyen és mosolyogj egy jót :lol: :lol: :lol: :lol:
andi67

Mi változott 2 nap alatt, ami eddig nem volt?
Semmi. Talán tényleg az idő miatt van, mint Fincsike Párjának... :oops:

Kép
bodza2005

Sikerült!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D

Kép
bodza2005

Köszi!!!!!!!!!

Kép
bodza2005

Jaj de jó !!! :lol: :lol: :lol:
andi67

Átrendeztem a táblázatot, hogy időrendben legyen.
TÁBLÁZAT
1199824969.9009.doc

Kép
bodza2005

kukorékol még valaki itt rajtam kívül?

Bodza:
rémlik, h van olyan is, h a kismamiknak a hormonok hatására orrdugulásuk van, Neked nem ilyen?

Szépem:
sajnos korán megyek, ha minden OK akkor valszeg még vérvétel + be kellene érnem emberi időben dolgozni

Beígért receptek:

Padlizsánkrém:
megszurkálom villával, megsütöm, ha kihül megpucolni a héját, turmixolni, ízesíteni szoktam: só, fehérbors, fokhagyma, majonéz...de lehet ízlés szerint még paradicsom, paprika, hagyma

Sajttorta (nem próbáltam még)
tészta: 12 dkg vaj, 3 ek cukor, 20 dkg kekszmorzsa

Töltelék:
25 dkg túró, 4 dkg krémsajt, 15 dkg cukor, 1 vaníliás cuki, 2 ek liszt, 3 tojás, 1 tejföl

Mehet bele: mazsola, fahéj, citrom/narancshéj
áfonyalekvárral tálalni

Képzeljétek párom hanyattesett a jégen és jól bevágta a fejét, hátát.....itt nyafog 2 napja szegény.

szép álmokat :lol: :lol: :lol:

Csekamami tud-e aludni vajon az izgalomtól?????

Anikó
tatulány

nEM 4 HANEM 40 DKG TEJSZÍNES KRÉMSAJT

Anikó
tatulány

Gratulálok Csekamama és Csekapapa! Mindkettőtöknek és Dani babának nagyon jó egészséget és sok boldogságot kívánok! :D :D :D

Nóczikám, végre! Nagyon eltűntél. Tessék sűrűbben jönni! :D

Jó éjszakát Mindenkinek! :D
katóc

Katóc!
Te miért nem voltál a táblázatban???

Kép
bodza2005

Tatus!
Köszi a recepteket! Nyami! :-)

Kép
bodza2005

Hanyikám!
Kiheverted??? Szegénykém! Elátkozott nap volt...
Na, de jönnek a szép napok!!!! :-)

Tatus!
Pécsett élő barátaim mondják, hogy fulladnak, ott is szmog van, ezért egyre biztosabb, hogy Fincsiékhez hasonlóan nekem is a levegő és a hülye idő az ok.

Alukáljatok szépen, mert tudjátok... :lol: !!!
Jó éjt kedves DRK!!!!

Holnap drukk SzépM és Tatus!

Kép

Kép
bodza2005

Szép jó reggelt!

Hanyikám, hihetetlen, hogy az ember kénytelen kikelni magából, hogy érvényesíteni tudja a jogait és ne nézzék teljesen hülyének!

Bodzusom, köszi az átrendezett táblicskut, szépen virít a zöld Danibaba az elején!!!! Én is hallottam, erről a terhesség alatti orrdugulásról. Apánkkal beszéltél erről?

Tatu, Szépem gondolok Rátok ma!!!!

Andi, örülök, hogy Arwen tetszett, én meg növelem az edzés hosszát és nehézségét otthon fokozatosan. Élvezem, hogy otthoni körülmények között csinálhatom, amikor belefér.

Pár napja olvastam az örökbefogadásról írottakat, reagáltam is rá hosszan, de elszállt sajnos. Bizony, nehéz döntés és hasznos, hogy van előtte felkészítő, mert ez hosszú távra meghatározó. Én is gondolkodtam rajta, azt nem tudom elképzelni ,hogy ne legyen gyerkőc körülöttünk. Majd elválik, hogy hogy alakulnak a dolgok.

sopk puszi nektek
plümõ

Én is nagy padlizsánkrém rajongó vagyok :-) Tatusos összejövetelen lehetne az az étek, mindenki hoz és végigkostoljuk, hmm?

Jane Austen rajongók: olvasta valamelyikőtök a folytatásokat? Joan Aiken kettő is írt már. Nekem nagyon tetszettek, a stílus kicsitmás persze.
plümõ

Sziasztok kedvesek!!!!

először is itt is szeretnék Gratulálni Csekának és Cseka-apunak a szép nagy Dani bébihez!!!!
Nagyon boldog vagyok, hogy megérekezett!!! kívánok sok szép pillanatot és egészséget nektek!!!!!!!!!!!!!!!

Én amúgy jobban vagyok, de még mindig fújom a trombitát és köhögök is néha. Viszont éjjel alszom már ha nem álmodok hülyeségeket...

Tatu, köszi a padlizsánt, kipróbáljuk szerintem!
Kiscsikó nagyon jó hogy adtál hírt magatokról, mert már nagyon aggódtam értetek!!! Örülök, hogy megúsztátok a borulást...
Noczi már dolgozol is? Küldtem neked privit még decemberben, nem kaptad meg?

Bodzika legyél jobban te is!!
Attiláknak utólagos sok boldog névnapot kívánok énisz!

Énisz - végre házhoz kapom a nők lapját, állandóan halálra röhögöm magam a Lola cikkeken. :-)

Legyen szép napotok! vigyázzatok a jégen!!!

Tatu, Szépem várom a híreket rólatok!

Navia
navia

Sziasztok Lányok!

Noczi, de jó, hogy jelentkeztél. Ez azt jelenti, hogy azért olvasgatsz minket. Hiányzol. Ha jól érzem, akkor bejött ez a tanítás dolog, és élvezed is. Örülök, hogy így van. Azért gyere néha.

Szépem, ez valamiféle megérzés volt Dani babával kapcsolatban. Amúgy nem vagyok egy jóstehetség, de azért jósolok neked bébit, nem is egyet. ( remélem Apánk segít, hogy a jóslat beteljesüléséhez )

Zelke! Mit horgolászol mostanában? Hogy neked mennyi türelmed van. Engem a nagyim próbált egyszer megtanítani, de nem túl sok sikerrel.

Andi, hogy megy a meló? Kezded utolérni magad? Hajrá!

Tatus, köszönjük a te receptjeidet is. Nagyon drukkolok neked, hogy ma reggel minden rendben legyen és jó híreket kapj Apánktól. ++++++++++++++++++++++++++ mennek a pozitív energiák!!!

Bodzusom, köszi a táblicskut neked is. Meg mailben a válaszokat.

Plümőke, kitartóan tornázgatsz? Elismerésem.
Jena Austen folytatásokat nem olvastam, de tervben van, hogy most mindegyiket elolvasom. Most a Meggyőző érvek vannak soron. Hihi

Gyerekek, a padlizsánkrémet én nem szeretem. 

Tatus, jelentkezz a hírekkel!

Lányok, már többen írtátok, hogy elszállt az irományotok.
Nos, amit már Ági is korábban javasolt, én ha hosszút szándékszom írni, word-ben írom meg, és bemásolom. Így ha el is száll, utána újra bemásolható. Kis praktikum. Hátha segít!

Mindenkinek szép napot kívánok!
Puszik
finch

Ködmentes jó reggelt Mindenkinek!

Hát én úgy tűnik kissé lebetegettem. :( Már este hőemelkedésem volt, mára meg úgy levert a kórság, mint bantu négert a mocsárláz.
Szóval itthon nyögök ma citrusok, teák, és húsleves társaságában.

Finchim nem értem magam utol a munkában. Sőt holnap mindenképp jelenésem van munkaügyben. Tegnap lebeszéltem egy nagyon fontos találkozót, amit nem lehet tologatni.

Tatu szegény férjecskéd, jó nagyot koppanhatott ezeken a rohadtul csuszós utalkon.
Hernyótalpas cipőben kell nyomulni ilyenkor. Jobbulást a hátának.

Navia jobbulást neked is a köhögésből és válts hangszert a trombitáról. :D

Szépem, Tatu jó növeszgetést nektek, majd irjátok meg a mérési adatokat. :)
Persze nagy drukkolok, hogy minden rendben legyen.

Plümikém ügyi vagy, hogy otthon riszálsz az elipszisen, csak óvatosan. A betegség nagyon legyengíti az ember szervezetét.
Mindenesetre jó hallani, hogy jól vagy már.

Hanyikám ügyi vagy, az embernek muszáj kiállni a jogaiért.

Padlizsánkrém jöhet, horgászás úgyszintén.

Zel: Egér fülijéből mikor szedik a cérnát?

Ha valaki tud híreket Csekáról feltétlen írjon!!!! Szopizik már Danibaba?

Ja és utálom a telet és a vírusokat. Na ennyi zárszónak majd később jövök!
andi67

Sziasztok!

Dani baba mindjárt betölti az egy napot!!!! Nagyon várom már, hogy tegyenek fel róla képet!

Andi jobbulást Neked! Feküdj és pihizz sokat, kúráld ki magad! Tetszett a bantu néger és a mocsárláz hasonlatod! Jót nevettem rajta! :D :D

Szépem, Tatu jelentkezzetek mi volt Apánknál! Várjuk nagyon a híreket!

Hanyika, nem semmi volt a sztorid! Én is kikeltem volna magamból, az biztos! Megértelek! De már biztosan megnyugodtál! Telefonáltak már? Kíváncsi leszek mikor fognak!

Nóczika, ideje volt már jelentkezned! Ezek szerint összejött a munka?? Gratulálok! Jobban van már a lelked?

Navia, további jobbulást és pocaksimi! :D

Bodzikismami, köszönjük az átrendezett táblicskut! Gyógyulsz ugye? Szerintem is beszélned kéne Apánkkal erről az orrfújásról és fulladásról. Biztos tud valami okosat mondani. Mikor mész legközelebb uh-ra? Vagy leírtad és átsiklottam rajta? :oops: :oops:

Zel, Egérke gyógyul? Mikor szabadul meg a cérnáktól az a drága kuty?

Yamita, meggyógyultál már? És Bababa?

Akit nem említettem név szerint ezer bocsi, de sok puszit és ölelést küldök mindenkinek!

Bea
beus77

Kati, írtam privit!

Bea
beus77

Sziasztok csajok!

Cseka nagy nagy gratula! :-)

Velem annyi történt, hogy úgy néz ki apával gyorsan összeházasodunk még most jan végén, vagy febr elején. Kell a halálnak a sok macera a papírokkal, majd az apaság miatt.

A másik, hogy tegnap volta dokibánál, és közölte, hogy a 27. héten befektet. ÚGyhogy már csak 6 és fél hetem van szabadlábon. ( hogy fogom kibírni nélkületek! )
De a jó hír, hogy teljesen oké vagyok, teljesen zárt a méhszály, aktív babamozgást érzett a doki.
Na ennyi! :-)

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Ági, gratulálok az esküvőtökhöz! További sok boldogságot!
Már a 26. héten befektet??? :( Nagyon fogsz hiányozni! De a dokibácsi tudja miért kell befeküdnöd. HIdd el, ott biztosnágban leszel Te is és a babák is. Örülök, hogy minden rendben van veletek!

Írok Neked privit!

Bea
beus77

Szép napot kedves DRK!

Bodzikám azért nem szerepelek a táblicskuban, mert én kértem meg Zsembit, hogy várjuk meg a 15.-ét a beírással. Biztos, ami ziher. :D

Kedves kis betegeskedők, gyógysugikat küldök Nektek, hogy mihamarabb egészségesek legyetek megint. :D :D
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Fiatalanyu Bea, elfelejtettem megírni, de nem fáj a fogam. Le is kopogom valami fán. Mondjuk a fejemen. :D

Padlizsánkrém-fun vagyok én is. Lehet kapni a Spar-ban meg a Kaiser's-ben (jól írtam?) egy bolgár natúr padlizsánkrémet. Igazi parázson sült pempő van benne, még látszanak a kis fekete pörkök is. Adunk hozzá kis olíva olajat, fokhagymát, borsot, aki szereti majonézt, én még botmixerrel nekimegyek, és már kész is.
Fúúúú, mingyá csinálok is egy adagot. :D :D

Elszállt szövegekre a Zuram mutatott egy trükköt: mielőtt elküldöm, kijelölöm a szöveget, jobb egérbillentyű, másolás, és csak aztán küldöm el. Ha elszállt, újra jobb egérbillentyű, beillesztés, és mehet újra. Most tanútam, műxik. :D

Tatukaaaaaaaaaaa! Hooooool vagy? :D
katóc

PlümiM! Cuki! ;-)
Tényleg szuper, hogy ilyen jól vagy már!!!:-)
Jó ötlet a padlizsán, Fincsikének pedig viszünk valami más fincsit! :D

Andikám!
Édes csillagom!
Úgy sajnálom!!!!! Gyógyulj meg Drága!!!! :oops:
Azért a humorod a régi! :lol:

Navia!
Most már ne is köhögj, hanem gyógyulj meg teljesen!!!!
Hogy vannak a gyerekek???:-)

Beusom!
Köszi, az a vírus vagy mi 2-3 nap volt, csak ez a hülye allergiás köhögés, ami maradt, de ma, hogy esett az eső és leverte a mocskot, alig...
Cukorok vagytok, hogy aggódtok! Apánk úgyis csak calciumot enged.:-)
23-án megyünk. Te hogy vagy Beus???

Fincsikém!
Ezek a dumák és rajzok!!!:lol:
Kis boszik vagytok! amúgy!!!!!!!:D

Táblicskut szívesen! Zsembikének nem volt kedve, gondoltam, megcsinálom. Nem tudom, Katóc miért nincs benne.
Ha valaki még szeretne bármit, amit írjak bele/át, szívesen megcsinálom, amíg Zsembi ihlete visszatér. :-)

Zsembike!
Cupppppppp!!! Egyszercsak beírom a kezdés dátumát Neked, ha sokat gondolkozol! :D Na, nem riogatlak, minden szépen rendeződik és akkor önként vállalsz egy időpontot, oksika? :-)

Kép
bodza2005

Ágica, sok boldogságot kívánok Nektek! :D :D
Nagyon fogsz hiányozni, lécci kérd meg Apát, hogy néha tájékoztasson minket a neten. Biztos megteszi. :D :D

Mikor lesz UH-képed, amit mi is megnézhetünk? Vagy csak lemaradtam valamiről?
katóc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?