Mary! Este kérjük a képeket a manótokról! Én is úgy izgultam reggel tegnap, hogy alig tudtunk elindulni, olyan hasmenést kaptam az izgulástól (én mindig, ha ideges vagyok)..... komolyan, mint aki az első randira készül.... de annyira jó volt látni a törpillát... meglátjátok, megéri!!!!!!
Lehet, hogy még teszek majd képet kiscsajsziról, mert Öcsikémhez megyek át ma és felrakja gépre a dvd-t (neki szupi méregdrága gépe van) és megvágja állóképnek a jó felvételeket.... úgyhogy igyekszünk egy 4D-s puncit is kivágni, hogy megmutassam...
Graco Quattro Tour....

énis néztem, de hordozó nélkül is horror-ára volt még használtan is...

legalábbis nekünk, ezt hozzáteszem, utolsó gyereknek.... elsőnek gond nélkül megvettem volna!!!! Nagyon tetszik, annyira jól is néz ki és szerintem tuti szupi lehet.... dehát rám ne hallgassatok, én Graco-mániás vagyok...
Tibu! Bár nem irtad, azért megkérdezem ma anyát, hogy mi ez az izé az egyik babódnál... már énis kiváncsi vagyok rá, mi lehet ez... mert tegnap felforgattam a szakirodalmat - Gyerekgyógyászati szakkönyv dokiknak - de pontos leirást, pontosan erről nem találtam. De anya bizti tudja, gyerekvonalon egészségügyis főnővér...
A szopis melltartó szerintem is ráér még, mert nőhetnek a cicik.... de ahogy gondoljátok....