A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Hű, de belehúztatok, amíg én itt szüttyögtem! :-)

Ágica!
Nagy gratula Neked és a Zuradnak!!!!:D
Tegnap beszéltük telefonon, jobb a biztonság és majd lesz társaságod is, tuti!!!;-)

Katócom!
Értem, vettem! :-)
Jó, hogy nem fáj a fogad csak a krémre- nyami!:lol:

Kép
bodza2005

Bodzika, én jól vagyok köszönöm. Csak álmos vagyok naon. Meg a torkom fáj még mindig hol jobban, hol kevésbé hogy egyáltalán nem. Majd elmúlik. Eszek sok gyümit, zöldségfélét, úgyhogy ölöm a bacikat. :lol:

Bea
beus77

Ági, esküvő. De jó lesz. Biztos nehéz lesz, de jobb a biztonság és befekszel. Hiányzol majd!

Lányok, lehet, le vagyok maradva, de lesz valamikor tali? Teljesen gyagya lettem?
finch

Bodzi ajánlom is, hogy legyen társaságom! :-)

De még több mint 6 hétig itt vagyok ám! :-)

Katóc UH kép van, csak nincs bescannelve, mert nem volt meg az adapter a kütyühöz. De nyúzom apát rendesen a képért ám!

Ja a padlizsánkrémet én sem szeretm :-(

Beus válaszoltam

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

halihó!
Jelentem én is betaknyosodtam újra. A francba. Kint a levegőn sokkal jobb, benti meleg szoba=orrdugulás.

Katóckám, elfelejtettük hogy megmutasd nekem a frissítést, na nem baj majd legközelebb. Ez van amikor két nő nekiáll beszélgetni, a lényeget meg elfelejtik.

Pusza Mindenkinek!

Annyira telik az idő, mire észbe kapunk mindjárt jönnek a következő babák. Pont tegnap gondoltam rá, hogy még csak most született a fiam, fogtam a pici ujjacskáit a kezemben pár órásan és tegnap közli az óvodában, hogy "egyedül megyek le a lépcsőn szépen ügyesen", olyan furcsa volt, borzasztóan szalad az idő....mindjárt érettségizni fognak...

bea
öreganyu

Bodzus is már mingyá 8 hetes, szinte most tudtuk meg, aztán mire kettőt pislantunk meg már szül!

bea
öreganyu

Öreganyu, jobbulást! Próbálj meg pihenni, bár tudom, hogy két pici mellett nem könnyű.

Ági, énis válaszoltam. :)

Bea
beus77

Bea, nekem is itthon jutott eszembe, hogy nem mutattam meg a frissítést. Aztán megtaláltam a táskámban az angyalkártyát is....... :roll:

Hiába, Apukám mindig mondja, hogy mindenkinek annyi esze hiányzik, mint amennyi van neki. :lol: :lol:
Meg azt is, hogy akinek nincsen esze, legyen lába.
katóc

Sziasztok Lányok!

Bodzikám köszönöm a táblicskut ez alapján megcsináltam bocs büdös disznó voltam.
TÁBLÁZAT

Katockám azért nincs benne mert megbeszéltük hogy szól ha berakhatom végre.

Andikám gyógyulj meg és a többi kis beteg is.

Nekem is rossz hajnalom volt ma, befulladtam és a folyoson mászkáltam hajnali 5kor.

Tatus,Szépem tüszönövesztök mennek++++++++++

Tatusom szegény férjed neki is jobbulást.

Andi
zsembi

Szóval Egyeske egyedül közlekedik a lépcsőn, hmm. Azt már tudjátok, hogy melyik egyetemre megy? :lol:
ROHAN AZ IDŐ!!!!!!! :shock: :D

Kúráld magad Bea, és jobbulást!! :D
katóc

Beus válasz ment. :-)

Ja azt nem is tudom mondtam e megvan az első 3 nevünk Klaudia, Krisztián, és Attila! :-)

De most megyek kicsit pihikézni, hátha van valmi jó a TV-ben.

Majd még jövök.

Ági28

Húúúú, Ági, mire elküldtem a hsz, addira már megint válaszoltál. De most megint válaszoltam. :lol:

Bea
beus77

Ágica, sok boldogságot kívánok én is az esküvőhöz. Majd küldjél fényképet magatokról :)
A Te és a babócák biztonsága a legfontosabb, nyilván ezért kő befeküdni ilyen korán a kórházba. Nagyon fogsz hiányozni.

Bodzikám, Beusom, Katócom igyexem meggyógyulni, holnapra össze kell vakarni az egészségem.

Yamikám asszem nem fogok csütörtökön még ugrabugrizni nálad. Jól gondoltad tegnap, hogy nem lesz ez olyan biztos. De vasárnapra kivirulok 8)

Tatus és Szépem miúúúúúúújs mán?

Hanyatkám .... pihened az elmúlt nap szőrnyű megpróbáltatásait?
andi67

Katóc!
Én is így szoktam elmenteni, ha sokat írok.:-)
Alma a-val kijelölöm az egészet, utána alma c-vel "elmentem", ha elszállna, alma v-vel beillesztem újra.

Anyus!
Refresh gombbal kell! A space melletti bal gombhoz, nekem alma, nem tudom, mi a pc-n, talán ctrl+alt???, szóval ehhez nyomod az r-billentyűt és frissül.:-)

Alma = PC-s gépen a space mellett rögtön balra az első billentyű.
Valaki írja meg légyszi, mi az a gomb! Please! Help me!

Kép
bodza2005

Andi kp nem hiszem, hogy lesz, mert csak elmegyünk a párom és én, meg a tesómék mint tanu, aztán ennyi. De pár év mulva jöttök majd az igazi lagzira! :-)

Na most tényleg megyek pihizni. Kép

Ági28

Ági ezek nagyon szupi hirek gratulálok igazatok van annyi papirmunka lenne. A nevek is szuperek.

Bodzusom ijezgess csak jól esik nagyon hogy törödtök velem.
Pár napja még azon gondolkoztam hogy itthagyom a fórumot de nem tudnálak itthagyni titeket.

Andi
zsembi

Katóckám az az 1 rublika a táblicskuban téged vár.

Andi
zsembi

Ágikám okés ott leszünk meg az apróságaid is. :D :D
De képzeld addigra mindannyian szülünk egyet-kettőt-hármat. Micsoda nászsereg fog ott ékeskedni. :D

Bodzikám én segítenék, de nem tudom miben kell milen gombot kerestek a PC-én??? :roll:
andi67

Bodzika, a kért gomb az ALT.

Bea
beus77

Anyus!
Ez már a 8. hét, holnap után a 9. hét kezdődik, igen, durva, hogy rohan az idő! Én a 13. hetet várom már nagyon! De előtte legjobban Apánkat! Annyira izgulok, hogy mindent rendben találjon!!! Nekem Ágica ilyen mellbevágó, pont tegnap beszéltük is Vele, hogy nemrég ott ültünk a folyosón Apánknál és még sehol semmi, erre Ő már mindjárt szül! Na, nem mindjárt szerencsére, de értitek! :oops:

Látta valaki éjszakánként a Sejtjeink ismétlését? Én teljesen kikészültem rajtuk... Akkor láttam egyszer, amikor még ilyen téma fel sem merült...
Nagyon megrázó volt látni a sorsokat, azt, amiken keresztül megyünk, mentünk, a sok csalódást átélő nőket, párokat. Ne is nézzétek meg mostanában, majd, ha megszülettek a csemetéink!!!

Kép
bodza2005

De Bodzika, szerintem ha másolni akarsz, akkor nem az Alt-ot kell nyomni a c-vel, hanem a Ctrl-t és c-t.

Bea
beus77

Köszi Beus és Andus! :lol::lol:
Olyan béna vagyok. :lol:

Ágicám!
Nagyon szép neveket találtatok ki!!!:-)
Lesz második név is ezek szerint?

Kép
bodza2005

Szivesen Bodzika. Sőt, ha meg beilleszteni akartok, akkor Ctrl + v :wink: Dehogy vagy béna, csak ahány billentyűzet, annyi féle gomb,és annyi helyen helyezkedik el.

Bea
beus77

Igen, csak nekem az az alma, amihez bármit nyomok :-) és a ctrl attól még balra 2 billentyű, ezért gondoltam, hogy akkor az alma helyén levővel kell, baromira képben vagyok, ugye?! :oops:

Kép
bodza2005

Anyus!
Te fokozatosan hagytad abba az utrot??
Ágica igen, azt tudom.

Kép
bodza2005

Zsembike miiicsoooodaaaa????? Hogy neked ilyesmi megfordult a fejedben, hogy itthagyod a fórumot? Szavakhoz sem jutok :shock:

De szerencsére időben rájöttél, hogy mi mennyire szeretünk Téged és neked milyen jó itt közöttünk :D
Irgum-burgum tessék csak itt nyüzsögni, táblázatot vezetni, vicceket küldeni és itt lenni!

Ágica tényleg szép nevek jól kitaláltátok.
Igen másolni Ctrl c-vel kell a PC-n.
andi67

Sziasztok drágáim!

Jaj,olyan sok dolgom van:(
Gyorsan visszaolvastalak,mert tegnap csavarogtam és nem tudtam közétek jönni.

Ágica!Gratula az esküvőhöz így előre,majd várjuk a képeket!!

Andikám!Sajnálom,hogy te is beteg lettél:(Gyógyulj meg minnél előbb!!!

Tatus apunak is gyógyulást,szar lehetett hátast dobni a jégen.
Én minden reggel a ház előtt a kocsiig úgy közelekedek mint egy 90 éves.

Köszönöm a leveleket lányok,már sokkal jobban vagyok,voltam tegnap is:)
Ma felhívtam az áruházat és még semmi:( Rohadt dögök!!!

A padlizsánkrém az egyik kedvencem,tudjátok honnan származik??

Én úgy szoktam csinálni,hogy megsütöm,a héjját eltávolítom majd vágódeszkán késsel jól felaprítom.Annyira nem szeretem a botmixeres verziót,mert az nagyon pürés lesz.
Egy kisebb hagymát jó apróra vágok,az megy bele meg só,bors.
És a végén a majonéz,amit magam készítek el.
1 tojás sárgája,1 kiskanál mustár és lassan,az elején szointe cseppenként adagolom hozzá az olajat folyamatos kevergetés mellett amig el nem érem a kivánt mennyiségű majonézt.

smaccc
hanyatka

Bodzi az Almási -féle Sejteinkre gondolsz?? Én régen láttam. Felkavaró nagyon.
andi67

Ágica, gratulálok az eksüvőhöz, szép nap lesz!!! A nevek is tutik, jól döntöttetek!

Padliszánkrém helyett Finchinek tojákrém, vagy sajtkrém?

Tüszőnövelők, drukk ezerrel, nemsokára csatlakozom majd. Van, aki 17-21-e körül kezd?

Bodzuskám, bizony, nagyon szalad az idő, már a 9. hét!!!! Nemsokára már azt is lehet tudni ,hogy tökös vagy sem:-)

Andi, Anyus - jobbulást Nektek!!!
plümõ

Zsembibaba! Most kapod a virtuális fenékberúgást!!!!! Méghogy itthagyod a fórumot!!!! Úgysem hagyjuk, és megtalálunk bárhol, úgyhogy ne reménykedj, hogy elbújhatsz előlünk!!!!!!

Bea
beus77

Sejtjeinkről csak hallottam, nincs meg valakinek? Szeretnlm meglesni, de a tv-ben lemaradok róla.
plümõ

Pusszanat Hanyatkám!

:evil: Áruház, menjenek a pé-be. Ne idegeld magad miattuk!!!

A padlizsánkrém görög, vagy arab? Nem is tudom, honnan származik.?
andi67

Plümek, én 20. körülre várom a mensit és kezdek.

Bea
beus77

Remélem érthetőewn írtam a recipét:)

Frissíteni csak simán az F5-el is lehet,így nem kell több bill.nyomogatásával bajlódni.
hanyatka

Én tegnapra vártam a menszit de még nem jött,igaz nekem a hosszú út mindig bekavar pár napot és tudjátok most utazgattam:(
hanyatka

Andikám,Beusom értettem, múló rossz pillanatom volt.

Andi
zsembi

Én asszem, hogy valahonnan erdáéyből származik. Anno sok erdélyi fiúval dolgoztam együtt és ők ették, készítették, parázson sütötték. Volt valami fura neve, lehet majd egyszer eszembe jut.
Ja igen. A padlizsánkrémről beszéltem.
finch

Sziasztok-sziasztok,
ELNÉZÉST, el vagyok tűnve teljesen, de egyszerűen nem tudok több helyre szakadni!!!

nem nagyon olvastam vissza csak ici-picit, Ágikám gratula, nevek jók :) , hanyatkám olvastam a tegnapi (vagy azelőtti??) napodat ,durva... nekem is lett volna futólagos agyvérzésem.
katócom mesélj majd mizu..
CSEKA :D:D:D
Bodzikám vigyázz magadra, a receptet b@sztam átküldeni , ugye??
jaj, ne haragudj madj összekapom magam hamarosan.
a munkám most nagyon pörög - év eleje és még az iroda is költözik de azt sem tudjuk hogy hova.. fasza.. szóval minden rendben velem, csak nem tudok órákat a net előtt lógni... de talán nem is baj, tök jó gyorsan megy az idő.. mert azért messze még a február közepe.. (megjött idő előtt, nem tudom írtam -e )
zsembikém hajrá-hajrá, kapd össze magad szépen lassan, andi mesélte milyen jó a torna, csak így tovább ügyesen!

szóval előre is bocsánat, de a következő két hetem ilyen lesz, hogy hol hol itt hol meg nem.. De hiányoztok, gondolok Rátok sokat, az emaileket meg folyamatosan nézem ;)
szederkém neked is kitartás :) majd együtt visszatérünk! ügyes legyéééél :D
yamita

Sziasztok!

Ági! Juhéjj! Még egy esküvő is? Halmozzátok az élvezeteket!

Finch! Most tanultam meg horgolni. Könyvből. Egyelőre a mintákat próbálgattam, meg hogy egyenletes legyen, mert először elég csálé lett az egész. De nagyon élvezem. Végre valami "nőies" az autómánia és a járólapozás mellé. Azt hiszem, sapival kezdem...

Bodzikám! Kívánom, hogy az életben nagyobb gond ne legyen, mint a szóköz melletti első gomb neve! :lol: Jókat rötyögtem itt magamban. Ja és nekem Í... Mellette van az Alt. Örülök, hogy jól vagytok. Már lassítasz végre? Vagy nyüzsögsz, amíg Apánk le nem tiltja?

Tatusom? na???? Mi a helyzet????

Katóc! én is kerestelek a táblában. Aztán gondoltam, hogy amíg tuttira nem mész, addig vársz az adatokkal. Egyébként ne a fogkezelés miatt írtam, hogy mindhójárt 15-e van. Hanem mert mindjárt 15 -e van! A fogkezelés szerintem a stimu alatt nem befolyásol semmit. Szerintem. De akkor is mindjárt itt van 15-e!!!!!! Juhúúúú!

Szépem? Te is voltál ma kukucson??? Ééééééés?

És akik Egér madzagjaira kíváncsiak. Hétfőn lesz kiszedve! Addig gallér. Kínszenvedünk miatta. Csak ne látnám a szemeiben, hogy ez sem elég elrettentő.... Lekerül a tölcsér a fejéről. és ugyanúgy fogja a hülyeségeket folytatni. Sőt, így is megtesz bármit. Úgy szeretném megmutatni gallérban, de nem tudom feltölteni....

Smaccantás! Este jövök!
zel

Hanyatka, igen, frissíteni az F5-tel lehet, de én a másolást és a beillesztést írtam le billentyűkombinácival. :lol: :lol:

Bea
beus77

Megvan! Asszem Vinetta! :wink:
finch

Igen, padlizsánkrém Erdélyből származik, legalábbis van ilyen megnevezéssel, hogy "erdélyi padliszánkrém"

Yami, jó volt picit olvasni Rólatok.

Zel, de ügyi vagy ah orgolással! Én többször is terveztem ,de valahogy az elején nem ment könnyen és elvesztettem a lelkesedésem, pedig anyukám nagyon szépen tud és segített is :-(

Beus, akkor kb együtt kezdünk, de jó :-)
plümõ

Ági! De szupi! Azért remélem lesz valami szép pocakos rucid! Az olyan édes! :D tetszenek a nevek is! Sajna a Krisztián nekünk vezetéknévhez nem megy! Ha akarod megyünk ám szórakoztatni a kórházba is! :lol: :lol: :lol:
Hanyika, nem kaptam mélet tőled :( mi történt veled amiért majdnem agyvéreztél?
Zelecske a horgolást én is szívesen megtanulnám, de nincs türelmem hozzá. egyenlőre... a képet Egérről remélem fel tudod varázsolni, mert nagyon kivi vagyok!
Zsembi, miket nem beszélsz össze-vissza! Fórumot itthagyni? Irgum burgum! :shock: még jó hogy rövid úton lebeszélted róla magad!
Bodzikám, BAbabák szerintem jól vannak, UH 21én lesz mert el kellett tolni sajna. Így nemtom a jelenlegi méreteket.
Megyek pihizek kicsit, mert már 2 napja nem volt délutáni pihi, amitől bébikék estére totál kiakadtak = pocak megnő, szurkál, meg ilyenek.

Puszik
Navia
navia

Jaj, jókat nevettem, miket írtatok! :lol:
...és ez a padliszánkrém... :lol:
Horkolás? :lol:
Nagyon jó olvasgatni Titeket!:D
Jelentem, a gyönyörűséges pedlizsánok (4db) a sütőben! :-)
Na, meg a mi számítógépes tudásunk...:lol:
Fincsi pedig időnként ír valami padlizsánosat, pedig utálja! Ez kész!!!!!:lol:

Kép
bodza2005

NaviaManó!;-)
Tessék pihizni a Bébikékkel!:D

Kép
bodza2005

Bodzus! :D :D :D :D :D Igen, asszem ez a padlizsán központi téma. jól belehúzol azonnal 4 db-bal. a nemjóját, te aztán nem habozol. mondjuk én is vettem tegnap hazafelé avokádót, de csak ma csinálom meg. kivi vagyok, milyen lesz! pirítóssal benyomom!
amúgy van egy recept, ahogy imádom a padlizsánt!
http://chiliesvanilia.blogspot.com/2005 ... lizsn.html

az az igazság, hogy nekem a majonézzel, vannak gondjaim :D
finch

Na visszatértem, mert egy barátnőm bejelnetkezett, és kérte, hogy inkább a skypen dumcsizzunk.

Nem megy nekem ez a délutáni alvás! :-)

Bodzika nem lesz második név, csak nem biztos, hogy ezeknél maradunk.
Ruci nem hiszem hogy lesz, max veszek egy szép felsőt az alkalomra.

Ági28

Drága édes csajocskák!!!!

Köszönöm a sok ++++ energiát, drukkolást, lelki támogatást......ma már jobb a kedvem, nélkületek nem ment volna!!!!!!!!!!!!!!!!!!! majd írom..........de előbb reagálok............

Zel: ügyi vagy a horgolással, ."végre valalami nőies"

:lol: :lol: :lol: :lol: ezen halálra röhögtem magam, Egérképre én is kíváncsi lennék

Mááá megint ennyi beteg? Jobbulást mindenkinek!!! Köszönöm Tatuapu-nak a jókívánságokat.

Navia:
hányadik hétben vagy? mikor derül ki a nemük? Te maradtál Apánknál?

Áááááááááági:
micsoda nagy hírek, micsoda év lesz, esküvő, 3 baba. Nagyon szép neveket választottatok. Hidd el jobb lesz a kórházban, a biztonság érdekében, társaság is akad majd, ha más nem majd mi látogatunk felváltva

:D :D :D ha nem zavarunk.

Bodzi: nemtudtam, h mi az az ALMA billentyűűűűűűű

:lol: :lol: :lol:
Sejtjeinket régebben láttam, mikor még nem voltam ilyen cípőben, tényleg nagyon megrázó, arra emlékszem, h végigbőgtem.

Zsembi:
eszedbe ne jusson itthagyni, itt mindenki szeret Téged és támogatást adunk, mint Beus írta, utolérünk, olyanok vagyunk mint a maffia :lol: :lol: :lol:
Fulladásmentes éjszakákat!!!!!!!!!!!!!!

Padlizsánkrém, én is erdélyinek tudom.....aki nem szereti annak lehet mást is, pld. bifsztek... nyami.....

Anikó
tatulány

Tatus már miért zavarnátok?? Sőőőőőőőőt. Bár nem féltem magam, hogy nem találok majd pletyipartnert. :-)

Nekem mondod milyen év? Ja és azt nem is meséltem, hogy a nyáron elkezdjük hirdetni a lakást is, és kertesházat keresünk.

Ági28

Sziasztok,

Annyit írtok csajok, hogy nem győzöm olvasni!

Yami - sajnálom, hogy kitolt veled a mnezi, de így több idő marad a regenerálódásra! Vizsgákat kivégezted már?

Hanyat - az áruházas sztoriról én is lemaradtam! mi történt? Jövő héten, ha kezdesz, lehet, hogy talizunk!

Zel - de ügyi vagy, hogy horgolsz! én vettem még karácsony előtt önző mód egy gyöngyből fűzhető gólyát, de az első két gyöngyszemig jutottam... csökkent elmeműködésem nem fejtette még meg a hozzá adott rajzot..

Navia - én is nagyon szeretem a Nolás cikkeket, a múltkor épp azt olvastam, miután elmentetek, s úgy meg tudok hatódni tőle! én Kiskegyed -konyhája előfizetést kaptam.
szépem

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?