Én ma megyek a dokimhoz, de csak a véreredményemet beszéljük meg, remélem már lesz afp, és akkor jövő hétfőn genetikai UH, amit már én is nagyon várok!
Amúgy én is 0 Rh- vagyok, a szülésem után, és a második terhességem (10 hétig tartott) után is megkaptam az anti D-t, de gondolom most vérvételkor nézték az ellenanyagot is!
Tegnap védőnőnél voltam, szerencsére eddig csak 1 kg-t híztam, de mint már korábban írtam, +10-ről indultam az első terhességemhez képest!
Én most leginkább abba készülök ki, hogy a 3 éves nagylányom mindig cipelteti magát, és hát ugye, akárhogy is nézzük, 13-14 kg! Tudom, hogy le kell róla szoktatnom, és hogy én szúrtam el, csak néha már nagyon unom, amikor végig üvöltve húzom magam után az utcán, és hát az emberek is olyan ítélkezőek! Ezért sokszor cipelem, csak hát ugye ebben a télikabátos időszakban ez még nehezebb! Nem tudom, miért alakult ez így nála, másban elég kezelhető, nem is hisztis, de ez nagy vesszőparipánk!
Egy hónap múlva pedig ovikezdés, háát, kíváncsi leszek!
Bocsi, hogy most meg litániát írok, én is csak ritkán tudok jönni, mert a lányom egyelőre egész nap leköt, de majd ha ovis lesz, gyakrabban benézek ide!
Üdv az újaknak! Stella: neked meg megy a drukk, hogy minden okés legyen, de miért is ne lenne?
Üdv: Évi