Sziasztok!
Hát látom elkezdődödött a baby-boom!!
NAGY-NAGY GRATULA MÁRTINAK A KIS ANISSZÁHOZ- olyan gyönyörű a neve!
SOK BOLDOGSÁGOT ÉS SOK-SOK TEJECSKÉT KÍVÁNOK NEKIK!
Egyébként neki nem februárra volt kiírva a babuci? Vagy csak rosszul emlékszem?
Voltam ma NST-n, minden rendben, szerencsére mozgolódott Lilike, úgyhogy értékelhető volt a görbe.
persze hozzáteszem, reggel 9-re mentünk, fél 11-kor kerültem be, fél óra vizsgálat, utána pedig rohangászás egy doki után, aki aláírja az eredményt, mert az én dokim ma szabadnapos volt. Szóval fél 1-kor tudtunk hazaindulni. Totál kifáradtam, és minden héten ez lesz.
Jövő héten megyek vérvételre is, ott kezdek reggel korán, aztán irány NST, utána meg mindenféle ügyeket kell intéznünk bank, stb., szóval lesz egy elég húzós napunk, de muszáj összekombinálnom az eseményeket, mert azért mégsem mehetünk heti 3-4 alkalommal Sopronba, amikor ott van elintéznivalónk.
Sógornőmnél még mindig semmi, zárt méhszáj, gyenge fájások egész nap, ha holnapig nem lesz semmi, akkor módosítják a kiírás időpontját és hazaengedik. Aztán ha tényleg jön a baba, indíts vissza
Most jó, hogy írtad Chris a fényképezőt, én már most be fogom tenni a táskába elemtöltővel, plusz elemekkel együtt, nehogy aztán lemaradjon. Elég bánatos lennék, ha nem tudnánk megörökíteni a kis picuri születését
Ma rájöttem, hogy egy dologtól van előre "kiütésem", magától a kórháztól. Ez a pár óra, amit ott töltöttem is olyan nyomasztóan hatott rám, hogy azt el sem tudom mondani.
Remélem 4 nap benttartózkodással meg fogom úszni a dolgot, utálom a kórházakat. Lehet az akármilyen luxus-kategóriás, meg otthonos, az akkor is kórház, hülyébbnél hülyébb szabályokkal és személyzettel...
Na az üdítő/ásványvíz nagyon jó tipp volt szintén, anno emlékszem a szülés után azonnal vitamindús rostos levet akartam inni, úgyhogy a család szaladt a benzinkútra - kisvárosban nincs éjjel-nappali - és hozták nekem a vitaminbombát
Most azt hiszem egy doboz rostos levet fogok vinni, aztán ha kell, a párom kiszalad a Tesco-ba és hoz nekem, még szerencse, hogy a nap 24 órájában nyitva van, és a kórházhoz is közel van.
Nálunk a babának semmit nem kell vinni szerencsére, elég lesz az én pakkom is
Most már csak azon kell gondolkodnom, hogy vajon mit hagytam ki??? Remélem semmit.
A fényképezőt ma odateszem, az ücsit meg ráérek akkor. Csak itthon ne maradjon, amilyen feledékeny vagyok mostanában, milyen leszek, ha beindul a szülés???
Holnap megyek vizsgázni, lányzóm már jobban van, most mondjuk éppen elaludt; mamánál volt, míg mi a kórházban, még jó hogy nem vittem el, megőrült volna a várakozástól
38. héten kell csak UH-ra mennem, pedig azt hittem, hogy a 36-on, de aztán kiderült, hogy csak annak kell akkor menni, akinek a 32 hetesen nem volt fejvégű a bébije, vagy valami gond volt.
Pedig már örültem, hogy jövő héten láthatom az én kicsikémet, de még várnom kell 3 hetet.
Remélem, hogy még mindig koponyavégű, nagyon sokszor határozottan érzem, hogy fent rugdal a lábaival, de néha meg lent is érzek nagyobb rúgást. Nem tudom eldönteni, hogy hogyan is fekszik valójában.
Szívhang ma lent baloldalon volt, ebből gondolom, hogy talán valóban fejen van, de nem tudom, hogy jól gondolom-e?
azért bízom benne, hogy lent van a kis fejecskéje
Megyek, még egy kicsit tanulok a vizsgámra, bár nem mintha ezen már olyan sok múlna, de hátha.
További szép napot mindenkinek!
Kata