Ennyit rólam. zabálom a főtt krumplit és nézem kispapimat, ahogy normális kaját eszik... Már nem fáj annyira. Csak megmaradok
Vera, akko nemtom ki voltál... Max akkor ha az első 2 sor valamelyikében ültetek... azokat jobban megnéztem
Télleg mi lesz, ha be se férünk, most is foglalt volt mind3 szülőszoba... És ugye napi 1 ember elfoglal egyet... Mi van akkor, ha 4 en vannak???
És ugye ott mindenki 24 hét felett volt... Volt vagy 50 kismama... és ugye nem jön el mindenki... meg ha télleg csak egyre jönnek el.... háááááát húzós lesz
Szerencsére nekem külön szoba nem kell és el is húzok a francba másnap, ha lehet!
Bár, ugye azt mondta, h ő ezt nem szereti de remélem a mi dokinénink vhogy megengedi!!! Sztem szép is, jó is olcsó is az overál. Vmi 3300 v 3400? Nem emléxem. Egyszínű halványzöld, van rajta nyuszis minta a zsebén (még van kékben + halványlilában is ugyanilyen meg nyers színben, de az óriási nagy!). Van ilyen kesztyű + lábacska része, ami lepatentolható. (a kesztyűje szintén nyuszis
) Meg persze kapucni. Az anyaga meg vízlepergető. Volt még polár több féle - volt ami túldíszített volt, de volt egész jó is. Azoknak nem volt kesztyűje + lába. 5700-5800 körül volt az áruk asszem. Azért nem húztam az időt, mert ez megtetszett, az ára is jó volt, minek megvárni míg elfogy? Jah, ez egyébként a Kistarcsaiban volt, lehet, h máshol más van.
Timi, hát nagyon összejött nektek is, nem mondom
télleg elmehetne már ez a nyamvadt Mars, mert nemtom mit csinálok!!! Mostmár mihamarabb kész lesztek és megnyugszol - az fontos!!
jajj, ezt még elmesélem:
a kiságy egyik felének kész a rácsozata, kispapim mondta
Pussssz

!