Piglet!
Üdv a topikon. Nagyon szép a kislányod!
Zsu!
Hogy vagy? Kipihented magad?
Én nem irígylem a 45 kg-at, szerintem kevés, ugyan 10 cm különbség is van köztünk.
Én már tuti ugrottam volna, ha nem lenne a topik. Én napokat vagyok egyedül, senki sincs körülöttem, jó este Apa, de ő is tv-zik, focizik, vagy csak fáradt, én meg a gyereket (most már 2 -őt)rakok rendbe. Nekem Mutim a legjobb depi ellen, Ő próbál nem bele szólni mit, hogy csinálok, de szokott tanácsot adni, de nem lebaszásként. Szerencsére hasonlóan gondolkodunk.
Zsu ismerős most a helyzeted, ugyan már 2 gyerkőc mellett nem nagyon van, de Manó mellett volt néha. Végletek voltak, Vagy kupi itthon vagy rend. Ha kupi volt én is szanaszét voltam, csak este jutotttam a fürdőbe, Manó nem maradt el, egyik helyről ültem a másikra, net előtt is csak néztem ki a fejemből, ha a napi programot néztem tiszta káosz, nem láttam a végét. Kifosztottam a hűtőt, ettem a csokikat, azzal könnyebb volt. Egyszerűen magányos voltam, lusta...Barátnők sehol, sorstárs sehol. Ráadásul Mutiék is messze...
De, ha nem engedjük kicsúszni a dolgokat a kezünk alól, lehet tartani...Nem azt mondom, hogy legyen rend otthon, de talán akkor minden más is könnyebb, átláthatóbb. Húú nem tudom megfogalmazni. TEhát a napi felületes rtuin legyen meg.
Séta? Még mindig nem mersz elindulni? Talám amiatt, hogy Panka sírni fog? hát...

Én Manót mindig bealtattam előtte, féltem, hogy üvölteni fog, mikor elaludt, be a mózesbe, majd kocsi, nagoyn sokáig féltem, hogy most fog sírni...Volt is mikor sírt, szerencsés helyzetben voltam, mert nyár volt, tehát ki lehett venni a kocsiból.
Én csak az tudom neked ajánlani, hogy minidg készíts ki mindent előre...Tervezd meg. pl. Mikor Panka alszik rakd ki a ruháját, a tiedét, készíts esetleg teát, vízet a sétára...Tehát ne az induláskor keljen kapkodni, mert akkor tuti a gyerek is elkezdi...
Szépen nyugodtan elkészülni, és irány a séta. Ugyan ezt este is. Hidd el a séta neked is pihenés, ha persze nem sír a gyerkőc.
Andi!
Séta után mi feljövünk, Manónál mindig megvártam, hogy felkeljen, de akkor jó idő volt, és olvastam addig a parkban. Ákost felhozom a mózesben, és ,ha még alszik rányitom az ablakot. De ez ritka, Manó tesz róla, hogy felkeljen.
Laktóherb teát, én így csináltam. Feltettem 2-3 litervizet, majd 2 filtert tettem bele. Majd egész nap rájártam.
Nagyon kiváncsi lennék, hogy ki mit eszik egész nap, aki a tejcsivel küzd. Mert én zabálok, egyszerűen nem tudom megálni. Nem is vagyok karcsú, de inlyenkor nem is ez számít. Na az sem, hogy az ember szétfolyon, és torzuljon szoptatás alatt.
Hajni!
Pocak ellen: Hulahop karika, és sóval töltöm meg, hogy legyen súlya. Felüléseket nem szeretem.
Fodrász, kozmetikus: Manónál nem voltam majd nem két éves koráig, fodrász pedig max. negyedévente....

Azért sem engedem most el magam. Na meg a görcsös félelem, hogy ordít nélkülem, sincs most meg, mint az első gyereknél.
Na lelövöm magam.
Próbáltam leírni, nálunk, hogy ment, megy. Tanács, de nem kell megfogadni...
Szép napot mindenkinek!