Bongyi! A kúpot hosszában kell félbevágni!
Amit pedig a
cicin elalvásról írtál, azzal teljesen egyetértek. Nálunk az utolsó szopi a cicin elalvással végződik, és ez így van rendjén.
Szerintem annyi baromságot lehet hallani arról, hogy ezt így meg úgy csináljuk, mert megszokja. Ja! Egy pár hónapos gyerek...
Az én védőnénim azt mondta - annak érdekében, hogy Zsófi aludja át az éjszakát -, hogy vagy teát vagy vizet adjak neki, és mivel az nem anyatej, így nem fog felkelni (na de akkor is éhes az a gyerek nem?) másrészt meg Apa adja neki ezeket, mert amiatt sem lesz érdemes felkelni, mert nem Anya megy hozzá.
Na, én persze nem csináltam semmit, Zsófikám kb. 2,5 hónapos kora óta átalussza az éjszakát. 11 órát alszik.
Ezek a babák majd jól kialakítanak maguknak mindent!!!!
És itt újra idézem az én istencsászár szülész-nőgyógyi dokimat:
"Emese! Mindent úgy csináljon, ahogy a szíve diktálja! Felejtse el a szakirodalmat!"
Úgyhogy Lányok! Csináljatok mindent úgy, ahogy Nektek és a Babáknak jó!!!!
Kaqk! Postát megjártam, szerencsére kellemes élménnyel, mert most egy fickó putyogott Zsófinak és olvadozott tőle.
A DM-ben a biztonsági őr pedig furcsán nézett rám (még nem láttam), mosolygósan köszönt egy hatalmasat, és figyelte - mosolyogva -, merre megyek. Már mint olyan feje volt, mint aki a telefonszámomat készül elkérni.
Csak az az érdekes, hogy jobb kézzel toltam a babakocsit, a bal kezemben meg egy bevásárlókosár és egy k.rva nagy csomag pelenka...
Glicerines kúp: Ehhez nem tudok hozzászólni - ami a babákat illeti.
Viszont én 2x használtam pocakosan (ez volt a végső megoldás). Hát.... Mint akinek valaki tekergeti az összes belét. Fú... Nagyon rossz volt. Viszont eredményes.
Timi26! AHHÁ!!!! Most lebuktál! Más topikokban kóricálsz! Igen, jártam ott, mert jó fej akartam lenni. Először azt hittem, botrányt robbantok ki, de szerencsére egyikőjük priviben megköszönte.
Na ezt most nem értik a Lányok (hi-hi). Mit kerestem én más topikban????
Átmentem fényképeket nézegetni, és láttam pucér babát, erre írtam finoman, hogy szerintem ne tegyenek fel pucér fotót, mert a perverzek..., és mi hogy csináljuk (gmail)..... és gondolják át.
És képzeljétek, az egyik kismami később írta, hogy ebből korábban már volt botrány, hogy képeket leszedtek a Babanetről, és "ilyen" oldalakra feltették őket...
Szia
Domcsika! Nyugi! Marad hajad, nem leszel kopasz!
Kiskolbi! NAgyon király a vonalzód! És gratula az 500. hsz-hez!!!!