A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » 2008-as babaproject novembertől indul

Lilla: remélem is ;) Jó puha meleg ágyacskája lesz 9 hónapig ;) Remélem kapaszkodni is fog. Most 1,5 órán keresztül vasaltam és már fájdogált a hasam a végére :lol:

Kép Kép
kisvirág_30

Na megint laptető. Az elmúlt napokban már nem tudom hányat gyűjtöttem. Remélem most jó jel lesz.

Kép Kép
kisvirág_30

Nem kaptam rá gyógyszert mert azt mondta hölgy ez a decemberi vérzésem ki tisztulása!!! És ez egy természetes folyamat. Tisztul a hüvely és minden. De a méhben, sem körülötte sem benne sem sehol sehol semmi nem látszik pedig nagyon alaposan megnézte!

Nagyon jó volt látni!! Csodaszép!
Vendég

Akkor megnyugodtál. Reméljük nem lesz több ilyen csúnya barna.

Kép Kép
kisvirág_30

Viri
Már én is begyűjtöttem jó pár laptetőt. De most végre sikerült a lap alja is. Nagyon örülök.

Kép
p__lilla

Pintyus

Édi baba a Kispintyus! Tényleg látni a kezét! Én egy darabig csak néztem, de megtaláltam, amit Virág és Lilla is látott.

Nekem már nincsenek mensis görcseim, csak ez a furi húzódó érzés maradt meg. De már csak egy hét és kiderül!!!

Kép
Kép
nati80

Nekem is szurdogál ha sokat álok lábon, vagy ha nyujtózom, vagy rossz hirtelen mozdulatot teszek. Ilyenkor jelzi hogy ez nem tetszet neki!!

Nagyon babáűs tüneteitek vannak. Biztos sok kismama lesz ebbe a hóba!!!

Mágnes sajnálom hogy elmész! Remélem nem valami nagyon nagy baj!!!

Priviben megírhatnád nekünk, persze csak ha szeretnéd. Izgulunk ám érted!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

Holka: Ne parázz, nekem 6+5 nél volt 2 mm állitólag!! És lásd menyit nőtt! Ugyhogy szerintem eltérő hogy mikor lehet e már látni. Ember függő. Meg ki tudja mikor fogant meg! Nem biztos hogy pont félidőben. :wink: Ne aggódj, pár nap múlva már hallani fogod!!

Ja látjátok ott az első 2 kisképen látszik a szivritmusa!! Hallottuk is, nagyon gyorsan dobogott a kis szive, olyan jó érzés volt hallgatni!! :lol: :lol: :lol: :lol: ha lehetne egész nap azt hallgatnám.

Andy: már ilyen hamar járod végig a labort meg ezeket. Én majd csak 2 hét múlva megyek védőnénihez!
Vendég

igen nagyon megnyugodtam, renélem hogy nem lesz többilyen ijesztő dolog!!!

És a gerinc vonalát is láttuk már!!!! :lol: :lol: Biztosan nagyon unjátok már de én nem bírok vele betelni!! :roll:
Vendég

Dehogy unjuk Pintyus!
Olyan jó, hogy ilyen boldog vagy. Nagyon nagy élmény lehet látni a saját kis babócátokat. Hát még ha megszületik!

Kép
p__lilla

Pintyus: én nem unom. Elhiszem milyen boldog vagy. :) Én is ezerszer megnéztem az uh-s videókat annó. :) Úgyhogy gyere és áradozz nyugodtan. :)
Na ébred a fiam. Később benézek.
Puszi

Kép Kép
kisvirág_30

Köszönöm szépen csajok!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon kedvesek vagytok! De ténleg nem győzök be telni vele, hát nem is tudom ha megszületik én egész nap csak nézni fogom! :lol: :lol: :lol:

Olyan szívmelegitő érzés!

Megyek egy kicsit ledölök mert elfáradtam
Vendég

Pintyus: mikor Kende elalszik akkor időnként csak nézem őt. Pedig már másfél éve van velünk és még mindig nem tudok betelni vele. Igazi szerelem. :)

Kép Kép
kisvirág_30

Pintyus!

Dehogy unalmas! Mit gondolsz én nem érzem unalmasnak, amikor csak a furi tünetekről írok? De mikor más is ír ezekről, tudom nem vagyok vele egyedül. Már alig várom, hogy én is így áradozhassak a picimről. Várom, hogy a szívhangot halljam, lássam uhn.

Szóval, áradozz csak nyugodtan.

Kép
Kép
nati80

Senki sem unalmas itt a fórumon, emlékszem Andi is mindig azt hitte fáraszt bennünket mikor panaszkodott a "felfázás" miatt.

Viri, elhiszem hogy igazi szerelem! Hogy is lehetne más, Én csak most kezdek rá jönni hogy ez egy igazi csoda ami egy nővel történik!!! Egy férfi ezt sosem tudja átélni és megérteni! Párom csak ugy szoritgatta a kezemet Uh közbe! Nagyon meg volt hatódva!!

Szerintetek ártalmas az Uh a babának???
Vendég

Pintyus!
Az uh nem ártalmas a babának. valószínű azért, hogy van rá valamilyyen hatásal, mert mindig élénken mocorogni kezdenek, de bajt nem okoz. Csak a hanghullámok, meg a magzatvíz együtt ...
Na mind1, nem is tudom leírni pontosan, mert nem emlékszem, de volt erről egy műsor és ott jól megfogalmazták ezt. Szóval ártani tuti nem árt.

igen én is emlékszem Andy mindig azt hitte untat minket, pedig nem így van. Itt mindenki át fog ezen az érzésen esni szerintem.

Mágnes!!! Ne hagyj itt minket!!!

Kép
Kép
nati80

Pintyus: nem ártalmas az UH. Se neked se a babának. Na majd szülés közbe te fogod az ő kezét szorítani :lol: :lol:

Kép Kép
kisvirág_30

sziasztok!
reggel nem tudtam jönni, vendég volt. most meg elmentem a másik suliba ahol tanítok (2 suliban jön ki az állásom, röhej), és lezártam a gyerekeim félévi jegyét. itt csak 100 gyereket tanítok, a másikban 200at. heti 1 óra az info, gondoljátok. mindegy, megjöttem de kivagyok ez a hányinger...

pintyus!
örülök az uhnak, nagyon szépek vagytok. nekem 6 hét 4 naposan volt 7 mm, akkor az jó?
amúgy nekem a nődoki mondta hogy mehetek már védőnőhöz, ő kiállította a kismamakönyvet beutalókat mindenhová. de azt monda ráérek 2-3 héten belül mindenhová elmenni, meg főleg ha reggel szarul vagyok akkor még váérjak a vérvétellel.
az a lényeg hogy a 12.hétig mindennek meg kell lennie.
most megyek vaalmit összeütök, éhes vagyok

Kép
andyfekete

Halihó!

Mágnes! Remélem remélem minél hamarabb megoldódnak a gondjaitok, és újult erővel csaptok a tesó projektbe. Ha úgy gondolod, hogy tudunk segíteni már csak azzal is, hogy elmondod ami a lelkedet nyomja, akkor írd le priviben. Biztos, hogy sokan próbálnánk meg így is segíteni, ha nem akarod közhírré tenni.

Lilla! Nagyon jól néz ki a hőd. Remélhetőleg nem fog leesni.

Nati! Igen, jó ha az embernek vannak ismeretségei. És itt most bármilyen dologra gondolhatunk, nem csak az eü-re.
Remélem nálatok is összejött most ebben a hónapban, és együtt örülhetünk a + tesztednek.

Nekem van egy olyan rossz sejtésem, hogy megtörtént a peteérésem tegnap este. Bár reménykedem, hogy várt legalább hajnalig, mert akkor van egy halovány esélyünk erre a hónapra. Mivel a petécskék kb 24 óráig képesek a megtermékenyülésre így még jók lehetünk ma este. :wink: Nem fogom feladni.

Legközelebb csak hétfőn du. tudok majd jönni, mert fél 7-kor fog indulni a gépem Brüsszelbe, és vasárnap éjszaka érek haza. Szóval addig ne hiányoljatok.

Képzeljétek el, megyünk a nagy téli leárazásra, ami kit külföldön sokkal durvább mint itthon. Itthon is jó leárazások vannak, de kint annyira lemennek az árakkal, hogy egyszerűen nem tudod a ruhákat otthagyni. :lol:
Majd hétfőn beszámolok a shoppingolás eredményéről is. :wink:

Kép
Kép
cs_erika

Csajok!
Ideges vagyok. Ez tuti PMS. Szokott lenni. Van úgy, hogy ránézek valamire, pl. ma a kukára, hogy nem vitte be a párom az utcáról, és úgy felhúzom magam rajta, hogy fel tudnék robbanni. Meg még mindig elő vannak a síbakancsok a lépcsőházban. Ha én nem pakolok el valamit, az tuti ott van hónapokig. Tegnap, meg eddig még nem zavart, de most munkából hazajövet ránéztem és ... :twisted: :evil:

Kép
p__lilla

Erika
Tényleg ne add fel! Hátha ma még elkapjátok!

Kép
p__lilla

Akkor megnyugodtam!! Mert egyesek azt mondják hogy nagyon árt a babának az Uh és hogy ezzel az Uhval biztos ártottam neki! Én meg nem akartam elhinni! Szerintem manapság már vannak olyan jó készülékek amik nem olyan károsak!!

És azok akik veszélyeztetett és 2 hetente járnak Uhra ....és egészséges a baba!!!

Nati igazad van hogy virgoncabbak a babák, viszont van olyan is hogy egyááltalán nem akar a baba megmozdulni, szoval anyira nem érezheti!!

Andi, szerintem biztos jó a méret!! Én nem értek hozzá, csak anyit tudok hogy nekkem jan.2, 2 mm volt a doki 6 hetesnek saccolta, de most hogy 17 azt mondta a doki hogy napra pontosan jók a méretek. 1,5 milit nő naponta!!!

hát akkor szép lassan majd jövő héten én is elmegyek a védőnőhőz. Lehet nem is kapok időpontot akkorra.
Vendég

Erika!!! Jó útata, gondolj ránk shoppingolás közben, mi is tuti vásárolnánk!!! És hajrááá a hancurra!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lilla, a terhességnél is vannak hangulatingadozások, én is pont ilyen vagyok, még most is! Valamelyik nap anyira felhúztam magam azon hogy nem tudom felvágni a kenyeret mert morzsálodik és lyukas meg stb, hogy oda vágtam az egészet a fölghö!! Rá 2 percre megnyugodtam de akkor majdnem megbolondutam. Ne add fel!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Lilla! Ismerősek a tuneteid. Én is sokkal érzékenyebb vagyok mielőtt megjön. Bár szerintem most már az us benne van a mi idegességünkben, hogy mi lesz a hónap végén.

Pintyus, az UH bizonyítottan nem káros a magzatra. Nem szokták túlzásba vinni, viszont vannak kötelező UH-k, amik ha nincsenek meg, és valami miatt valaki bíróságra megy, akkor az orvos keményen megütheti a bokáját.
Szóval az UH miatt ne aggódj. RTG az ami káros hatással van. De ha valami miatt szűkséges a terhesség alatt, akkor ólom ruházattal ezeket a sugarakat is ki lehet védeni.

Kép
Kép
cs_erika

csak azért kérdeztem mert én voltam 2 héten belül 2 Uh-n és valaki mondta hogy káros!
Vendég

Erika!
Jó utat és kellemes hétvégét kívánok Nektek! Akkor hétfőig nem hiányolunk. Tudjuk holvagy és miért. Jó vásárlást!

Lilla
nem vagy egyedül ezekkel a kirohanásokkal. Szerintem nálam is olvashattál hasonlóakat. :lol: Én gyakran szegény páromat kapom el vele, nem is tudom mi van olyankor velem.

Azt hiszem megyek tornázok egy kicsit. Fájogat a hasam, gondoltam több oxigén és vér jót tesz a beágyazódásnak, ha van baba.

Kép
Kép
nati80

Én is megyek lepihenek egy kicsit, mert össze görnyedtem a gépnél!!! Este megyünk párommal vacsizni!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

sziasztok!

Lehet még csatlakozni hozzátok? :)

Mi tegnap kezdtük el a kistesó projectet, ugyhogy én most még új vagyok ebbe, de remélem nem baj hogy jöttem :)

KépKép
KépKép
akíra

jó estét csajok!
Ma iszonyat fáradt voltam. Reggel 5óta fenn vagyok. Munkába jövet a rendőr is leállított, mert 40helyett 77km/h-val mentem, reflektoroztam és a ködlámpa is be volt kapcsolva+++++++ a tükrömet a drága férjecském szarrá törte. De sztem láthatta rajtam, hogy nem vagyok magamnál, csak vigyorgott és elengedett. De azért annyit megjegyzett: "láttam...." :lol: Mindenkinek ilyen rendőrt kívánok!

Utána a munkahelyen a szokásos értékelés megvolt... Úgy lekaptama főnököket a körmükről, hogy csak pillogtak... Aztán rájöttem hogy én tévedtem :oops:

Odri és Pintyus, húh ez nem sámli, hogy min mentek/mentetek keresztül.

Üdv Akira a csapatban! Ez nem zártkörűen működö társaság! :lol: Drukk a babásodáshoz!!!!
magdolnam

Szia akíra!
Üdv köztünk. Írhatnál egy kicsit magadról.

Kép
p__lilla

Szia Akíra!
Üdv közöttünk. Ahogy Lilla is írta, mondj magadról még valamit.

Magdolnam
Nem semmi napod lehetett. Jót nevettem a rendőrös sztorin. Mondtál neki valamit, vagy csak úgy elengedett?

Jót tornáztam, de éreztem közben hogy szurkál, húzódik a hasam. :roll: Egy kicsit lassabban tekertem, de azért megvolt az 50 perc. Jó úton haladok a karcsú kismami lét felé.
Ma egy finom krumplis-kukoricás krémlevest főztem ebédre. Ha érdekel valakit felteszem a receptet. Nagyon finom volt. Érdekes ízvilág, de bejön.

Kép
Kép
nati80

nem mondtam semmit, azon kívűl hogy:
nemtom miért, de a forgalmim helyett a személyimet adtam.... aztán erre azt mondja (a bajsza alatt mosollyal) hogy ez már régen rossz, ha az ő kezében van a személyim :shock: (magyarul akkor már feljelent). Erre nem azt mondtam, hogy ó bocs, hanem: jaaajjj azonnal adja vissza, mert nem adom :lol: teljesen kikapcsolt a buksim
magdolnam

Halihó!

Kitakarítottam a lakást és a fát is leszedtük. Kende még a mamánál :)

Erika: hajrá a hétvégén!!! Szerintem elkapjátok. Jó utat és vásárlást.

Pintyus: dehogy ártottál. Én az elején hetente, majd 2 hetente mentem. És Kende teljesen egészséges. Nekem több uh-t átaludt, szóval nem is érezte, hogy kukucsoljuk.

Akira: üdv a csapatban. Mihamarabbi babásodást neked! Irj pár sort magatokról.

Magdolnam: jó napod volt. :( Meddig szeretnél még melózni?

Jenny: te tényleg nem jössz többet???? Ne csináld már! Gyere légyszi!!!

Kép Kép
kisvirág_30

Jó fej rendőr volt. Biztos látott már kismamit, talán már felismeri a "tünetekből" amiket csináltál. :lol:

Kép
Kép
nati80

Mágnes jelentkezett valakinél? Mi történt vele?

Kép
Kép
nati80

Kisvirág
Néztem az új képeket az iwiwen. Nagyon cuki a fiad, ahogy bontogatja a csomagokat. De nekem a tuti, mikor napszemüvegben, cumival "vezeti" az autót.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Köszi a kedves fogadtatást :)

Magamról röviden csak annyit, hogy tavaly márciusba született a lányom császármetszéssel túlhordással! Ugyhogy a mostani babó ha összejön is császáros lesz :)
Kyra nagyon gyors baba volt, májusba levették a spirálomat és még abba a hónapba teherbe is estem :) Most nem hiszem, hogy ilyen könnyen fog menni, de azért reménykedek :)
Egyébként 26 éves vagyok és másfél éve vagyok férjnél! Eredendően pesti vagyok de mióta párommal vagyok Pátyon élünk!

Azt hiszem röviden ennyit elég tudni rólam, nem akarok ám senkit fárasztani :oops:

Magdolnam, hát nem semmi a rendőrös story! :P

Látom itt van akinek már összejött a babó és van aki még vár a pocaklakóra :)

Remélem mindenkinek minnél hamarabb összejön :)

KépKép
KépKép
akíra

Akíra
Nálunk havi szinten sok kismami lesz. Novemberben indult a fórum és már hányan is? Magdolnam, Odri, Muffin, Pintyus, Andy, remélem nem hagytam ki senkit. Ha igen bocsika. :oops:
Ebben a hónapban is sokan várunk a + tesztre.

Kép
Kép
nati80

Rakjál fel a fórumra képet a kislányodról :) Bizti ez is összejön hamar :wink:
magdolnam

Nati: én is imádom azt a képet! Ne tudd meg alig lehet őt kiszedni a volán mögül. Imádja rángatni a kormányt, meg az összes kapcsolót, karokat mozgatni.

Akíra: én rettegtem a császártól. Szerencsére nem lettem az. Miért gondolod, hogy nem fog elsőre megint összejönni? Volt valami gond?

Kép Kép
kisvirág_30

Akíra
Biztos hamar sikerül a babó, hiszen az 1. is gyorsan ment.
+ gondolkodás.
Ha már egy sikerült, hamarosan követi a kistesó. :lol:
Biztos +at fogsz tesztelni 14 nap múlva.

Kép
p__lilla

Kisvirág: Hát hogy őszinte legyek én meg a szüléstől rettegtem azóta hogy megtudtam nekem egyszer szülnöm kell! :oops:
Még aznap is, hogy mondta a doki hogy megszülünk akárhogy is, még aznap is azon idegeltem magam, hogy én pediglen ezt a babát meg nem szülöm...szóval én valószínűleg behipnotizáltam ezt magamnak....ha ilyen van :lol:
Szóval én nagyon nagyon örültem neki, hogy a végén császár lett! :oops:

Egyébként nagyon remélem, hogy elsőre összejön a kistesó is, mint ahogy Kyra is, de most bevetettünk egy trükköt, mégpedig amit lehet elég sok helyen olvasni, hogy a peteéréskor kell szeretkezni ha fiút akarunk! Na és énnekem az álmom egy kis krapek a csajszi mellé, és így mi ezt kipróbáltuk! Tudom nem sok alapja van ennek, de azért mi kipróbáltuk hátha! De ugye ez jócskán leredukálja a megtermékenyítés esélyét! :?
Szóval LH tesztet csináltam ami kimutatta hogy tegnap volt peteérésem, és így tegnap áltunk neki, szóval az 5 termékeny napból maradt mondjuk 2! Szóval van esély rá, hogy nem jön össze rögtön! De most úgy beszéltük meg a párommal, hogy 2 hónapig próbáljuk így és ha így nem megy, akkor visszatérünk a hagyományos módszerre, az együtt vagyunk amikor tetszik módszerre :lol:

Na de mára már tényleg eldugulok :oops:

KépKép
KépKép
akíra

Akíra

Ha + az ovuteszted utána 24-48 óra múlva lesz csak ovu. Fiad pedig akkor lesz, ha pontosan ovukor vagytok együtt. Ha előtte, mikor + a teszt, akkor valószínű kislány, mert 1-2 napig várakoznak.
Bár lehet te is így írtad, csak nem értettem meg. Bocsika. :oops:

Kép
Kép
nati80

nati a görbéd olyan mint egy fűrész :) de tényleg a vonal fölött van és ez a lényeg :)

ha ovuteszttel akartok terhességet nézni a lényeg, hogy ne reggeli első pisi legyen! na ezt nyuszifül jól megcáfolta... :) mindegy, én délután csináltam és egyértelműen kimutatta! :)

mágnes nem léphetsz le csak így!!!!!!!!!!!! ugye nem annával van baj, mert vártatok valami vizsgálatra vagy eredményre...

pintyus, tényleg látszik keze-lába. cuki :)

szia akíra, jó, hogy jöttél!

magdolnam, engem is megnevettettél!!! :)

nati volt még csubi meg manócska is csak hűtlenek lettek...

én meg vettem ma egy csizmát aminek nagyon örülök! kinéztem már decemberben is de az ára miatt fel sem próbáltam. erre ma megvettem féláron. :)

na most ennyi. megyek pihizni mert hulla vagyok. ja, és képzeljétek lehet hogy megvan a helyemre a csajszi és akkor már kb. csak négy hetet kell dolgozni :)

jó éjt!

KépKép
muffin

Lányok!
Egyre többet érzek fura dolgokat odabenn. Folyamatosan pattog, mocorog, húzódik, szúrkál. Félek csak sikeresen bebeszéltem magamba a babát. :cry: Nagyon + vagyok, de félek a csalódástól.
Lilla? Te hogy vagy ezzel? Tünetek?
Magdolnam, te érzetél ilyen hülye dolgokat?

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Akíra!
szia! Tuti itt hamar babás leszel!! Szerencsére sok a kismami itt!!! És nem sokára mégtöbb lesz!

Én nem túl régen vagyok itt, igaz még babás sem vagyok, de mi csak most kezdünk hozzá :D igyekszem én is!

Nati!
Örülök, hogy már jobban vagy!

Kép

Kép
dbabett

Muffin
Hányadik napon mutatta ki az ovuteszted a babát? Ovu után értem.
Tényleg itt volt még Csubi és Manocska is, hol vannak???

Remélem nem Annával van valami, hogy nem jön Mágnes.

Kép
Kép
nati80

Köszi Babett!
Ma mintha elfújták volna a betegségem. Tegnap elképzeltem magam egészségesen és lám...

Kép
Kép
nati80

Nati!

Sajnos nem tudok segíteni a szurkálódásokon... de ne izgulj!! Rendben van minden!!

Kép

Kép
dbabett

Nati!

ez csak így megy?! Elképzeled és már úgy is van? Tudod mit jelenthet ez? :lol:

Kép

Kép
dbabett

Lányok aranyosak vagytok, hogy aggódtok, Natinak írtam pár sor privit, Nati, nyugodtan elküldheted a többieknek, most ennyire futotta, nem tudok hosszabban írni...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?