A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Viranka: El sem merem képzelni Mírát Bálinttal! WOW

Silka: Én is tologatom a bevásárló kocsit! :-) Megszokás!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Gremese, Dettyk, köszönöm!

Viranka, csúcsdumás egy kiscsajotok van! ;-)

Kép
Kép
irina

l. móni, írtam privit Neked!

Kép
Kép
irina

Timi, Gremese!

Drágák vagytok, nagyon szépen köszönöm - eltettem a kedvencek közé, puszi mindkettőtöknek... :):)

Nagyon édes az összes kép és videó - remek ötlet volt ez a közös oldal!!! :):)

Isteni aranyosak a gyerkőcök így együtt egymás mellett a bébihordozóban a találkozón. :):)

Volt nagy hangzavar? Vagy jókat ettek-aludtak?

Vadvirág
Vendég

Timi!
tegnap be is mutatta nagyapjának és nagyinak is :shock: akkora erő van benne pedig szerintem max. 14 kiló :) holnap megengedem neki h. eljátsza még utoljára és fel is veszem s gmailre elküldöm :) :)

KépKép
viranka

Amúgy nekem a kúpokkal az a bajom, hogy kettévágni mondjuk a Germicidet kész pazarlás (volt -- már nem az, mert egy egészet kaphat Ádi 5 kg felett), mert az egyik fele használhatatlan lesz, mivel szétmorzsolódik. Vagy én csinálom rosszul...

Kép
Kép
irina

Dettyk :-)
Emese :shock: mármint a munkadij
Viranka hát nem semmi a kiscsaj
Hajni köszi a sinlacos infót
Kaqk jó utat!!!!

Nálunk minden rendben, csak házimunkáztam egy kicsit és szülinapot voltam köszönteni :-)
Kisfiam nagyon jól viselkedett, szerintem érzi, hogy csak ketten vagyunk, akkor nyugisabb, ha haza jön az apja többet akar kézben lenni.

Heni
KépKép
heni81

Máté biztos 4 hónapos?! :wink: :lol:
Tudom, hogy már írtam, de a hugom 7 hónapos kislánya pár hete csinálja ugyanezt :shock: :oops: :lol:
dettyk

Irina semmit nem csinálsz rosszul, nekem is szétmorzsolódik :twisted: .
dettyk

s a kiscsajnak akkora ereje van h. lazán elhúzza/kinyitja a kaput :shock: vas és fa kombináció :)

LMóni küldtem püt :)

KépKép
viranka

Kaqk:
A Sinlac-ot asszem Heni kérdezte.
Az nem tápszer, hanem pép. Mi tejpép helyett használjuk. Napi 1 étkezésre. Elvileg lehet cumisüvegből is, de elég sűrű, így mi kanállal.
Marcim eleinte simán ette, majd később gyümivel keverve.
Itt vannak jó receptek, persze későbbre:
http://www.kepfeltoltes.hu/view/060219/ ... es.hu_.jpg

http://www.kepfeltoltes.hu/view/060219/ ... es.hu_.jpg

Kép
Kép
h@jni

Kaqk!

Jó utat és vigyázzatok magatokra.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Most tudtam jönni, tegnap este óta (vagyis 1 órája olvasom a 3-4 oldal "termelést").

Regina: diákhitel: az oké, hogy nem kell most törleszteni, nekem az volt az újdonság, hogy a kamatrészt az állam fizeti helyettünk. Tehát én most nem törlesztek semmit, de amíg itthon vagyok a kamatot fizeti állam papa helyettem. (Végre egy kis pozitívum)

Anitja: nagyon béna vagyok fotózás és fotó felrakás szempontból is, de igyekszem majd a "megújulásomat" megmutatni. Köszi az érdeklődést.

Irina: én is gondolkodom sokat az altatás kérdésén, mert Levi az első időben evés közben elaludt általában és betettük a helyére. Viszont az elmúlt 1 hónapban nem aludt el így, hanem miután tele a hasa (tápit is eszik), le kell egymás mellé feküdnünk és úgy szeret szopizni, hogy álomba cumizza magát. Abszolút ő alakított ki, hogy cicivel aludjon el (napi három altatás) Ezért mindig mellettem van a nagyágyban éjjel. Ha valami felébreszti, kifúrja az oldalamat, annyira keresi a fejével a cicit, hogyha megkapja 2 perc múlva alszik is tovább. Egyelőre mindkettőnknek így kényelmes. Persze jönnek a "huhogók" sorra, hogy majd ott marad, nem tudjátok kitenni, stb.. Annyira okos mindenki. Én meg úgy csinálom, ahogy hármunknak a legjobb. Ennyi.

Ma vettem elő tavaly januári, februári Kismama újságot, találtam is jó cikket arról, hogy a "civilizált" ember hülyesége a külön gyerekszoba (mi is csináltunk szépet, micimacis, oroszlánkirályos fallal :)), és a babakocsi. Nem ilyen durván persze, de régen természetes volt, hogy az anya mellett volt mindig a bébi és magukon, magukkal hordozták a gyerekeket. Persze, a nagyobb gyerek már igényli a külön szobát, de egy csecsemő, pláne egy újszülőtt?! [/b]

KépKép
becka

http://www.porkolt.hu/funny/hintázás-60472.html
Feltöltöttem ide Máté hintázását!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Nem tudom mi a túró van a link nevével
:twisted:
http://www.porkolt.hu/funny/hintázás-60472.html
ha ez sem jó, másoljátok be...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Nestlé Sinlac:
http://www.pirulapatika.hu/230049947/adatlap

Én szerintem feliratom a dokival hétfőn szurikor, mert ugye ez vényköteles:-( bár lehet megint nem fogja akarni a védőnő, mert szerintem megint sokat hizott ( legalább is nekem szemmel úgy tűnik )

Csajok, de este egyre kevesebb a tejci.Megint iszom ezerrel a teákat :-(
Ma azt hallottam , hogy a görögszénamagnak nagyon nagy tejelválasztó hatása van. Ki kellene próbálni!!!!

Heni
KépKép
heni81

Kolbi: basszus, ilyet a Rebeka csak 6 hónaposan csinált!!!!!!!!!!
Nagyon ügyik vagytok!

Kép
Kép
timi26

Becka! DIÁKHITEL: Lehet, hogy félreérthető volt, de a törlesztés nem kell ugyan fizetni, de nem is csökken a tartozásunk (így értetted, ugye?). Azt nem fizeti ki az állam.

(Bár ezt a kifejezést eleve hülyeségnek tartom, mivel az államnak fizetjük eleve vissza (tőlük is kaptuk a kölcsönt). Akkor kifizeti helyettünk saját magának a kamatot… :shock: Érdekes!!! :twisted: )

A lényeg, a lényeg: Most nem kell fizetnünk, míg itthon vagyunk, és a tartozásunk ezidő alatt se nem nő, se nem csökken! 8) (Kivéve persze, ha valaki előtörleszt.)

Kép

Kép
regcsiken14

Anitja és Kolbi!

Sikerült megnézni hát fantasztikus kispasi Máté :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Heni!

Hol lehet ilyet kapni?

Elalvás terén nálunk is vannak néha gondok,
amikor nem lehet megnyugtatni de nagyon sír,
cici nem kell és csak tépi olyankor én meg csillagokat látok.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hörcsög A sajátod és a manók de ha akarod akkor apát is felköszöntjük :lol: :lol: :lol: :lol:

Becka Ki így szereti, ki úgy. Nálunk cica szereti a szobáját nagyon, viszont mikor anyukáméknál voltunk ott aludt mellettem :oops: :roll: A kiságy olyan magasságba lett állítva mint a franciaágy és kivettük a rácsot. Aztán meg érdekes módon közénk keveredett :roll: :wink: Azt hittük majd itthon is úgy szeretne aludni, de NEM. Csak a saját ágyában hajlandó aludni este ha itthon vagyunk. Cicin meg nagyon ritkán alszik be, úgy vettem észre zavarja, hogy jön belőle a tej és inkább elrántja a fejét.

Viranka Édes lehet Mira :lol: :lol: :lol:

Vadvirág Volt ez is az is :lol: :lol: Máté szinte végigaludta az egészet, Zsófika kicsit sírt a hirtelen sok embertől, Robesz édesen mosolygott, Noel jól belakmározott, Grétikém bemutatta milyen hangosan tud sikongatni, Lillácska édesen szemlélődött és ezerrel cumizott, K.Timi Ádikája szimplán csak édi volt, Linike mindenkit elbűvölt, Boti szintén nagyon-nagyon cuki volt. A topik csodababáját, Beatricet, meg mindenki megcsodálta :lol: :lol: Egyszóval szuper volt :lol: :lol: :lol: Remélem a következőre ti is el tudtok majd jönni :lol: Jó volna megismerni a kis családodat. Ja és ez vonatkozik a többiekre is: Irina, Regina, Timi26, Becka, Dettyk, Heni, Bongyi és még sorolhatnám. Egyszóval mindeki próbáljon majd eljönni :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Regi!

Fel kelltette az érdeklődésem ez a diákhitel,
Kérdeznék róla:
Ki veheti fel? és mennyit?
Mi kell hozzá?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Horcsog gyógynövényboltokban, vagy bioboltban!

Heni
KépKép
heni81

NIKI HOL VAGY???

GRANDA! MI ÚJSÁG VELED? CSAK NINCS GOND A LÖTTYIVÁS UTÁN!?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hörcsög!
Bárki felveheti, aki főiskolára vagy egyetemre jár. Jobb a kamat, mint a személyi hiteleknek, a fizu alapján kell fizetni. De lehet, hogy azóta sokminden változott. Inkább itt a link:
www.diakhitel.hu
8)

Kép

Kép
regcsiken14

Móni !
Küldtem az adatokat.

Heni! Regi!
Köszi-köszi.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Görögszénamag:
[url]https://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopic.php?p=128717&sid=ba5ae697eb3d9bb1d65b9e51cdcca35a[url][/url][/url][url][/url]

Heni
KépKép
heni81

HAJNI ne tűnj el majd megint!!!!

Apa ezerrel altat :-( pedig már egyszer aludt, de felkelt 20 perc után :-( ki érti ezt....

Heni
KépKép
heni81

Nikinek kéne írni az iwiwre!
Csak nem tudom a teljes nevét... :oops: :oops:
Úgy meg nem tudom megkeresni!

Kép
Kép
timi26

Kiskolbi!!!!! Na ez a nem semmi!!!!! Ez a baba nem is Máté!!!!! 8)
Na már látom, hogy jó pasit válaszott Zsófi baba! :wink:
Zseniális, amit művel!!!!! :D :D :D

Anitja!!!! Köszi a közreműködést, hogy meg tudjuk nézni a videjót! Ja, az avatarod és a vonalzód nagyon tetszik!!!! :D

Heni! Az, hogy este kevesebb a tejci, a normális dolog. Egyébként ( még nem olvastam a linkedet), de a görögszénamagról én is jókat hallottam.

Altatás: Tényleg igaz: Fáradtan nem lehet elaludni. Nálunk az első altatás könnyű, magától megy a kiságyában, a többinél "segíteni" kell. Az a taktikám, hogy ölbe veszem, és (esetleg egy kis vízivás után) cumit dugok a szájába és ringatom. Nagyon óvatosan kell betenni a kiságyába, mert ha felébred, be tudja magát hergelni. Nálunk ez bejön.
Az esti utolsó altatás cicin történik. Ilyenkor én is melléfekszem, úgy szopizunk, és kb. 1/2 óra múlva már durmol is. Nagyon ritkán kel fel, mikor betettem a kiságyába, csak ha bukott, mert előtte nem volt böfi. Mert ugye bealudt. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Kiskolbi, hát ez valami isteni, amit Máté csinál!!! Végignevettük apával! (Anitja, köszi a feltöltésért!)

Kép
Kép
irina

Timi26!

Az iwiwen a közösbe nézd meg.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Timi26! Írtam Nikinek az iwiw-re. Megtalálod az ismerőseim között a V betűnél. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Anitja!
Nagyon jó képű kispasi Noel.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Horcsog: köszi, Gremese beelőzött! :)
Hátha így sikerül idecsalogatni egy kicsit! Vadvirágnál bevált! :wink:

Kép
Kép
timi26

Gremese: Niki nekem is be van jelölve, csak nem jutott eszembe a vezetékneve! De rávezettél a V betűvel, köszi!!!

Kép
Kép
timi26

Timi26!

Nincs véletlenül Viktorrol friss képed?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Kiskolbi: ez tényleg nem semmi! Szenzációs kis pasi!!!!! Juhéj!!!

Na mára ez az ucsó bejelentkezés, mostmár tényleg indulunk lassan, emma fürdött, eszik, aztán öltözés, és nyomás!!!

Jók legyetek, majd jelentkezek!
Beáta

KépKép
kaqk
Debrecen

Szép estét!

Örülök, hogy végre megnézhettétek, hála Anitjának. :D Ez amúgy ma készült játékidőben (most már nem csak alvás előtti "lázadásként" csinálja, hanem akárhányszor csak hasra kerül). A két korábbi videjó szerintem sokkal viccesebb, Irina, de sajnos túl nagyok voltak az MMS-ben küldéshez. :( Ígérem, majd ha jön Öcsikém, lezsírozom Vele, hogy hozzon kütyüt és tegyük fel. :wink:
A dícséreteket bezsebeltük, bár nem tettünk semmit, hogy így alakult (hogy tud hintázni), egyszerűen ez van. :oops: Tuti előbb fog mászni, mint forogni... :shock:
Emese: tudja a Kiscsaj, hidd el! :wink: :lol:

Azt nézem, majd' mindenkinek képes vonalzója van! Kiru! 8)

Mikor lesz már a következő tali? Úgy megismerném azokat, akik még nem voltak talizni, és az "öreg motorosokat" is jó lenne újra látni! Ha lenne 5letem, hol talizzunk, megszervezném szívesen, de miután augusztus óta élünk errefelé, nem ismerem a lehetőségeket (ugye, utána hamar jött Máté, azóta pedig "szobafogság"). :oops:

Még jövök! (Vegyétek fenyegetésnek! :twisted: :lol: )

Detti
KépKép
kiskolbi

Silka, olyan jól leírtad a bevásárló kocsi ringatását!Rég nevettem ekkorát!

Viranka, a csúcs szerintem, hogy "a szüleim megvertek, szükségem van rád" :D

Dettyk, Panka kameraérzékeny!És az a haj!

Atyaúristen, milyen erős baba Máté, fantasztikus!

Azért Irina, meg kell mondjam, jól viseled a panta rei-t!Jó, panaszkodsz, meg keseregsz néha, de mindig ott bujkál egy kis pozitív kicsengés az üzikben!
Ja, a kúp nekem is szétmorzsálódik...

Húha, IWIW, de rég jártam ott! Jól értem, van közös oldala a babáknak?

KépKépKép
bongyi

Viranka: összekarmolom magam ezen a Míra-Csajszin!!!! :lol: Besz@rás! :lol: Vajon Bálint is ilyen lesz? Remélem! :wink: :lol:

Irina: nyugi, nekem is törik a kúp, pedig már megpróbálom előre kivenni a hűtőből, h ne legyen olyan kemény. Kutacs: nagyon megnyugtattál, mert pisi van bőven. Lehet, h csak jobban hasznosítja a megevett kajcsit, mert kaki az kevesebb van (ugyanolyan gyakran, csak kevesebb). És rátettem a "hazudós" mérlegre. Akkorát nem hazudott, ha hazudott, mert hihető volt. Ezek alapján kb. 20 dkg-t hízott 5 nap alatt. Szokott ilyet, és a pofija is jó kerek (a popó meg egyre nehezebb :lol: ), szóval jobb, ha nem parázok, igaz? :oops:

Detti
KépKép
kiskolbi

Heni:
ha nem írja fel, akkor a teszveszen is tudsz venni, még olcsóbban is. :)

Kép
Kép
h@jni

Bongyi! Kicsi a bors...tudod. 2910g-mal, 48 cm-vel született, most is olyan kis "mértéktartó": 6200-500g közt, 62cm. De erő az van. Asszem erő tekintetében (is) Apja Fia... :roll:
A TOPIKNAK van iwiw-oldala, 2007 augusztusi-szeptemberi babák néven futunk, vagy hogy! Keress ránk, és csatlakozz! :wink:

Detti
KépKép
kiskolbi

Próbálok pár képet!

KépBoldog vagyok, hogy ilyen pufika vagyok!
KépVagy mégsem?

Bébi szilveszteri este:
Kép

Anyával:
Kép Kép

KépKépKép
bongyi

Bongyi!
Szupik a fotók nagyon aranyosak vagytok.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Regi, köszi a diákhiteles magyarázatot, akkor félreértettem. Azt gondoltam, hogy csökken a tartozás. :( Ennyit erről.

Levi délután 5 óta alszik, nem tudom, hogy felébresszem-e... Holnap megyünk nagypapát (mostmár dédpapát) köszönteni, Levis bögrét kap, olyan fotó van rajta, mintha ölelni készülne és ráírattuk, hogy boldog szülinapot dédnagypapa. :)

Én ott leszek a következő talin! Hogyha gondoljátok megkérdezem a Brendonos tornák főszervezőjétől (Belényi Beától), hogy ott lehetne-e ilyesmit csinálni. Olyan a helyszín, mint a jógaközponté, csak van nagy parkolója legalább. Megkérdezzem?

KépKép
becka

Bejelöltem az IWIW oldalt, köszi Kiskolbi!
Hornyák Ildikó a becsületes nevem, csak, hogy ne legyek idegen......
Képzeld, az én Levim korasuülöttként uennyi centi, de még jóval kisebb súlyú volt és mindent korábban csinált a kortársainál, szóval tényleg lehet valami ebben a bors dologban!

KépKépKép
bongyi

egy kis segitseget kernek tolunk. most indul egy uj egeszsegugyi web, aminek az a celja, h ha vkinek vmilyen egeszegugyi baja van pl teherbe esett es erdekli a terhesseg, akkor ott elolvashatja akar a mar teherbe esett emberek tortenetet, akar segitseget kerhet egy orvostol!
es itt jovunk mi a kepbe, megkertek minket, h ha van kedvunk szanjunk rajuk egy kis idot es irjuk meg nekik a szulestortenetunket! nagyon angy segitseget jelentene tobi kismamanak, mert ugyan itt leirtuk, de visszakeresni nagyon nehez, majd nem el kell olvasni az egesz nyari termelesunket es az nagyon sok. meg mondjuk nekem eszembe jutott, h pl emese neked annyi de annyit kellet szenvedned a balcicivel, h az hihetetlen es mennyi erot tudnal adni olyanoknak, akik ugyanezen mennek at!
en biztos, h leirom az elozo terhessegem szomoru tortenetet, mert bar meg mindig tudok sirni a velem tortenteken, de megis boldog vagyok, h megszuletett nekunk linike!

szal,a mi forumunk nyitna meg a terheseggel, a szuletessel es acsecsemokkel kapcsolatos "reszleget" - igy nemcsak egymason tudunk segiteni, hanem minden agyar kismamanak olyanoknak is, akik csak keves idot tudnak a gep elott ulni vagy batortalanok egy ilyen forumba irogatni!

es akkor bemasolom a kerest:
Kedves Babanetes fórumozók!

Hónapok óta figyelemmel követem közösségeteket (nagyon jó kis csapat vagytok) és szeretném figyelmetekbe ajánlani egy most induló oldalunkat. A Várószoba.hu célja az, hogy mindenki leírhassa betegsége, felépülése vagy bármilyen egészségügyi eseménye történetét, megoszthassa azt másokkal, hiszen mind tudjuk, gyakran szívesebben olvassuk el a miénkkel hasonló orvosi problémával küszködő leírását, mint az orvosok magyarázatait.

Arra szeretnénk benneteket kérni, hogy ha van kedvetek, írjátok le szülésetek történetét. A fórumon biztosan sokan leírtátok már, de a fórum jellegéből adódik, hogy a rengeteg üzenet mellett az ilyen hosszú, de fontos történetek elvesznek. A Várószoba arra szolgálna, hogy ezeket a másoknak sokat mondó sztorikat egy helyen megtalálhassa bárki, például olyanok, akik most készülnek szülni, és nem tudják, mi várhat rájuk.

A Várószoba kezelése egyszerű, de ha bármilyen gond adódik, állok rendelkezésetekre (a berci.mesko@ gmail.com címen).

Segítsetek megalkotni egy olyan webes közösséget, ahol a szüléssel és más, az egészséggel kapcsolatos történetek mindenki számára értékes orvosi forrást jelenthetnek.

Kép

Kép
mmarica

bongyi: ezek a kepek huuuuuuuuuuuuuuu csuuuuuuuuuuucsssssssssssssss

Kép

Kép
mmarica

Hajni - az ilyen okos gondolatok miatt maradj velünk :-)

Bongyi arik vagytok :-)

Heni
KépKép
heni81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?