Sziasztok!
Gabicsibe, jól teszed, köszönjük szépen!

Sokat jelent, tényleg.... olyan ritkán ír ide kismami. Te és Rebe tartjátok itt leginkább a frontot.

A másikba nem szívesen írok, pedig rendszeresen benézek oda is. Gyönyörködni a babákban és a szebbnél szebb kismamikban, pocikban....
Örülök, hogy Veletek minden rendben!

Rohan az idő... olyan, mintha most lett volna a nap, hogy összefutottunk a BMC-ben. A fotókat nagyon várom, kíváncsi vagyok. Pocifotó is lesz?

(A múltkorit is láttam, nagyon csini!)
Vucuska, sajnálom, hogy holnap nem találkozunk.

Keddre++++++++++++++++++
Csibe, köszönöm! Ezer drukk Neked is!
Mofly, köszönöm! Te is ráérsz átgondolni a fagyibabás dolgot! Nekem mindig a Zeke doktor szavai jutnak eszembe: "minél többször stimulálják a petefészket, az annál jobban kimerül". Én szeretném magamat is kímélni és a kis embriónak is megadni a lehetőséget.... hátha megmutatja, hogy a legkisebb a legügyesebb
Madrin, nem semmi bonyodalom.... de a lényeg, hogy minden rendben és jók az eredmények!

Nekem azt mondta Irénke és Kanyó doktornő, hogy elég, ha 9-re odamegyünk.... (nem akartam mondani, hogy előbb nem is nagyon szoktunk), ezért nem hiszem, hogy tudunk találkozni

Pedig olyan nagyon jó volna! Kitartás a szurikhoz és gyógyulj meg mielőbb! Puszi!
Gil 
Hidd el, látni fogsz olyat.... és a sajátodat, nem a másét ám!
Bonya, Süni! De jó, hogy Ti is jelentkeztek!
Estike, nagyon szorítok!!!
Nellike, Isten éltessen sokáig! Boldog Születésnapot kívánok!
Nekem az eddigi lombikjaim longok voltak, Decapeptylt szúrtam én is. Napi egyet kell felhasználni, előretöltött fecskendőkben van. A 28 db-os kiszerelésért októberben 43.250 Ft-ot fizettem a kórház patikájában. Egy stimuhoz elég egy ilyen dobozzal.
Zsókuci! Örülök, hogy a lehetőségekhez képest jól vagy! A kezed sem fáj? Remek!

Az egyik volt kolléganőmnek komoly izületi problémái voltak, a mandulaműtétje után.... husss, mintha elfújták volna a fájdalmait. Azóta is rendben van!
Sebtakaró.... egy másik ismerősöm egy szép reggelen hiába kereste. Ijedten hívta a doktorát, hogy mi történhetett...... kiderült, hogy álmában lenyelte. Tiszta lelki beteg volt.... azt hitte, tudni fogja, hogy mikor válik le.
Krisztamili, köszönöm! Jó volna találkozni! Holnap nagyon figyelek, hátha!

Drukkolok!!!! Puszillak!
Brummadzag, bosszantó lehet ez a váratlan kiadás

, de biztos nagyon szép lesz az otthonotok!
Párod "megtáltosodása" engem is érdekelne

Hogy csináltátok

Jöhet priviben is!
Kineziológusról péntek után tudok nyilatkozni, hogy milyen. Akkor megyek hozzá először, BP-n van.
Nika, ez szuuuper! Gratulálok! Drukkolok! Vigyázz magatokra!
Én is megyek, mert holnap korán kelünk. Meg különben is, ma úgy kiwellnesseztük magunkat, hogy teljesen elfáradtam
Jó éjt! Holnap jövök!