A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » 2008-as babaproject novembertől indul

Sziasztok!

Először is köszönöm, hogy ennyien hiányoltatok. A héten délutános voltam, nemigen volt időm a gépnél ülni, vendégeink is voltak. Jobban vagyok már, nem nézem a tüneteket, majd lesz valami. Sógornőm is lassan abbahagyja a gyógyszert, együtt fogunk küzdeni. :)
Nagyon görcsölök, szinte pé óta, ez a legnagyobb bajom mostanában. Most is melegitő párna van a hasamon.
Lilla, Viri, Nati, Babett és akinek csak drukkolni kell, nagyon szoritok!
Erika,nekem a héten megjött a német csomag.
Nati, vagy valaki, küldjétek el nekem a Mágnesről szóló mailt légyszives!

Puszi mindenkinek!

Kép
jenny29
Mór

nem tudom, nekünk az idei fánknak alig volt fenyő illata.... :shock: :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Ez igen Jenny....
egyből laptetővel inditasz :lol: :lol: :lol: :lol:
Gyanús, gyanús.... :lol:

Küldtem privit

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti, köszi a mailt, bevallom, erre gyanakodtam egyből. Sajnálom Mágnes, ismerős érzés...Szerencsére nekem az már a múlt.

Kép
jenny29
Mór

Köszi Márti
Csináltam egy ovutesztet és igaz, hogy ez még csak a 7. nap, de volt egy halvány második csík. Ez most akkor jó jel? Szurkálások pedig egyre egyértelműbbek. Gyakran érzem.

Szia Jenny!
Végre itt vagy. Ugye jössza már gyakrabban? Mi jó történt veled mostanában? Már csak 2 nap a ciklusod végéig? Nekem is furi görcseim voltak pé után és most is vannak. nem biztos, hogy rosszat jelent. Mit érzel?

Kép
Kép
nati80

Igen Nati, jó jelnek számit.... :wink: , de főleg, ha erősödik napokon belül.

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti
Akkor minden nap csináljak egyet? És ha erősödik a csík az a jó. Ha nem erősödik az pedig nem jó. Remélem jól értem.

Kép
Kép
nati80

igen, jol érted :)

Kép
Kép
Kép
f.marti

Aztán majd tedd sorba és fényképezd le nekünk ide a + hCG teszttel együtt :lol: :lol: :lol:
Drukkok mennek!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jenny
Örülök, hogy jelentkeztél. Gratula a laptetőnek. Ez tényleg gyanús. :lol:

Nati
Neked is gratula, de csak halkan. Az ovuteszten a halvány második csík is csík. Andy is így kezdte. A kisfickó ott lapulgat már a pocidban. :D

Sajnos nekem nincs itthon tesztem, pedig ellőnék egyet. Annyira izgulok, van-e pocaklakóm, vagy nincs. De csak hétfőn tudok venni.

Kép
p__lilla

Képzeljétek, visszaírt a Leo. Nagyon örültem neki.

Kép
p__lilla

Lilla- mit irt a Leo?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Azt kérdeztem tőle, hogy szerinte mikor volt pé.
Ezt írta:
A 15. cn-on volt szerintem, ahol a ferti bejelölte. 2 dpo-nál gyakran esik a hö még egyszer és a nyálka is megy ehhez a naphoz. Ma vagy 12 dpo-nál, nem teszteltél?

Kép
p__lilla

Nati
Neked hol szúrkálgat a pocid? Egy pontban, vagy össze-vissza?

Kép
p__lilla

Andy
Nem maradt véletlenül egy teszted? Megvenném. Átmennék érte. :lol:

Kép
p__lilla

Hu, akkor csupa jókat irt :wink:
és akkor tutira elkaptátok a pé-t :lol:
Na várom a + tesztedet!!!! :lol: :lol:
Drukkok mennek neked is!!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

magdolnam, igen, már teljesen emberformájú bébit fogsz látni. Fogod látni kezét-lábát. :) Nagyon cuki lesz!

Jenny nagyon jó hogy jöttél! Már kezdtem azt hinni hogy végső kétségbeesésedben elhagytál minket! Szorítunk ám holnapután!

Most megyek mert a férjem nagybátyjáékhoz megyük és a tündéri öthónapos Panka királykisasszonyhoz. Úgyhogy mindjárt babázhatok. :) Irigykedjetek csak! :)

Majd jövök. :)

KépKép
muffin

Lilla
Érdekes, mert össze vissza szurkál, de ha jól megfigyelném lehet mindig hasonló helyeken csinálja, de legalább 3 különböző pontban. Én nagyon + vagyok, mert ilyeneket tényleg soha nem éreztem még. Most voltam tornázni. sajnos nem megy olyan erőbedobással mint eddig, de ezt már tegnap is észrevettem. Pulzusom is magasabb 88 körüli most. Kis erőkifejtéssel 150 körüli, ezért csak lazán mozogtam, nem erőlködtem. De azért nagyon jól esett.
Neked is szurkál???
Muti megint a hőd!

Muffin
Jó babázást. Várunk!

Kép
Kép
nati80

Bejci!
Hol vagy? Mi van veled??? Gyere!!! Kééééérleeeeeeek!!!

Odri? Miért nem jössz mostanában??? Remélem minden rendben van.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!!!

Nati!!!!!!!!!! Jujjjj nagyon kiváncsi vagyok milyeneket fogsz tesztelni a következő napokban de nagyon jó jelnek tünik a mai!!! Nagyon szoritok!!

Lilla érted is bagyon izgulok, csináljál már egy tesztet!!!

Jenny, érted is szoritunk És Viriért is!!! És mindenkiért akinek mostanában fog majd tesztelni!!!!!!

Jujj nagyon izgi ez a hónap!!!

Magdolna, feltétlenül tegyél fel képet majd a babárol!!

Nagyon sajnálom ami Mágnessel történt, teljesen ki voltam borulva mikor elolvastam, pár óráig nem tértem magamhoz!!! Szörnyü, de legyél erős!!! Főleg a kicsi Annáért!

Mi is most megyünk vendégségbe egy 9dik hónapjában lávő kismamihoz!!! :lol:

na puszika. Én jól vagyok, sokat dolgoztam ma de semmi bajom, tegnap óta nagyon megnyugodtam és boldog vagyok. Egfolytába a kis Maszatra gondolok!
Vendég

Szia Pintyus!

Már nem emlékszem, Te csináltál ovuteszttel próbát a babára?

Kép
Kép
nati80

Nati
Andy csinált ovuteszttel próbát és olyan lett neki is, mint a tied. Úgyhogy tuti babás vagy. Ilyenkor a halvány csík is csík, csak még nincs annyi hcg-d.
Felrakom a görbém, ami a Leo szerint is így van: Kép

Kép
p__lilla

Hol lehet ilyenkor tesztet venni? Tescoba van szerintetek?

Kép
p__lilla

sziasztok.
egész du feküdtem ma nagyon hányingeres vagyok. kimentünk sétálni a friss ajkai levegőre, jó büdösek voltak az autók.

lányok teszteljetek!!!!!
Lilla sajnos nem maradt tesztem, de lehet hogy tescoban kapsz, fussatok ki érte, holnap reggel a 28.napon én tesztelnék a helyedben!
nekem is kimutatta már akkor.
ugye mondtam hogy nem a 17-18.napon volt péd, kicsit későn lett volna.
a ferti tette jó helyre, mint nekem is a múlt hónapban és látjátok

Kép
andyfekete

szerintem van a tescoban, de az ügyeletes gyogyiban is lehet

Kép
andyfekete

igaz hogy a gyógyszertári ne 700 forintos mint a rossmannos. én a múlt hónapban akciósat is kaptam 799 ért kettő volt a rossmannos csomagban

Kép
andyfekete

Lilla
Szerintem tescoban nem kapsz, de vasárnap délelőtt vannak patikák nyitva. Nincs valami pláza nálatok? Ott 8-ig van DM vagy rossman. Én ott vennék a helyedben.
Én vitába szállnék ezzel a Leoval. Ő orvos, vagy valami szakértő? De a lényeg ugye, hogy legyen babó. Milyen tüneteid vannak?

Kép
Kép
nati80

Én vettem corax tesztet (ovut és terheset is) meg vettem egy másikat.... na most nézem az is corax csak más a csomagolás. Az egyik lapos zöld, a másik hosszúkás rózsaszín. Van ezekkel valamilyen tapasztalatotok?

Kép
Kép
nati80

Andy
nekem a 17. cn volt ovum. Ilyenkor csak a ciklus hossza változik. Így nekem most elvileg rövidebb lenne 33 naposnál, mert eddig 22. cn volt ovum. Most elvileg 29 naposnak kellene lennie. De egy kicsit hosszabb lesz :lol: :lol: :lol: .

Kép
Kép
nati80

Nati
Sajnos itt nincs pláza, se Dm. Van rossmann, de vasárnap zárva. Tesco, Lidl, Penny, CBA van, és ennyi. Sőt vasárnapi patika sincs, csak ügyeletes. De akkor már hétfőig kibírom.

Kép
p__lilla

Lilla

gyere el hozzám, adok neked tesztet.

Kép
Kép
nati80

Tüneteid vannak???

Kép
Kép
nati80

Most van a tvben a csokis piskóta ügy! Szalmonella! Ki is beszélt erről, hogy imádja és valami véletlem folytán nem evett belőle a suliban? MÁZLI!!!!

Kép
Kép
nati80

Nati
Nincs semmi tünetem. Cici szokásos, mensi érzés nincs. De múlt hónapba, meg előtte is ilyenkor már éreztem.
Neked még szúrkál?

Kép
p__lilla

igen. Már nem tudom hova tenni a dolgokat. nem akarok nagy pofára esést a végén. De ugye a remény hal meg utoljára. Ha abból indulok ki, hogy már 5 hónapja nem szedem a fogigátlót és ezen időszak alatt volt 3 peteéréses hónapom, de egyik alatt sem éreztem ezeket a szurkákat, akkor + vagyok. De mi van, ha csak valami betegséget kaptam el? vagy a
minapi betegségem utózöngéjét érzem?
Egyre hülyébbnek érzem magamat. Már nem tudom mit gondoljak.
De a hőm fenn és addig minden ok.

Kép
Kép
nati80

Annyi mér a furi, hogy ha a cicim tapintom :oops: bocsi az őszinteségért, de nem egy nagy csomót érzek mint máskor, hanem mintha más lenne benne. Egy kicsit duzzadt és érzékeny, de nem mondanám csomósnak.

Kép
Kép
nati80

Senki sehol? Mindenkit sikerült elüldöznöm? :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
nati80

Nati
Az én ciciim sem csomósak, hanem inkább duzzadt és érzékeny, főleg a bimbó környékén.
Nálad meg a szurka biztos a babától van, meg az ovuteszted is kétcsíkos lett. Ovu után hány napra? Na, hát ez már valami.

Kép
p__lilla

Én itt vagyok Nati, most jöttem.

Kép
p__lilla

Lilla
Ovu után 7. napra.

Kép
Kép
nati80

Lilla
Én annyira izgulok, hogy el sem tudom mondani. Tudtál szerezni tesztet?

Kép
Kép
nati80

Sajnos nincs tesztem. Marad a hétfő. Addig izgulok, ha meg nem jön. De nem fog. Ugyanúgy, ahogy neked sem.

Kép
p__lilla

Nati
Neked 2 hónappal ezelőtt ovu után hányadik napra jött meg?

Kép
p__lilla

Lilla
Sajnos túl korán. Ovu után 12. napra ha jól emlékszem. Doki is mondta, hogy ad némi okot az aggodalomra, de azóta szedem az elevitet, meg + folsavat és már előrrébb jött a pém is. Én tudom hogy most hosszabb lenne ez a szakasz.

Kép
Kép
nati80

Most néztem meg, mert nem emlékeztem pontosan. Ovu után a 11. napon. De most nem fog megjönni. :wink: Együtt izguljuk végig a hétvégét és kedden? tesztelünk?

Kép
Kép
nati80

Igen Nati. Végigizguljuk a hétvégét, és kedden tesztelünk pozitívat.
Nekem a palástfűteát javasolták, hogy a méh nyálkahártyát még jobb "ágyikóvá" tegye a babócának. Mert előző hónapban nekem ovu után 12. napra jött meg. És hogy az elég kevés, de elég. De ez a palástfű segíti a jobb megtapadást.
De szerintem neked már nincs rá szükséged, mert megtapadt a kis drága és biztos segít az elevit és a folsav.
Mennyi elevitet szedsz egy nap? Egészet?

Kép
p__lilla

Látom már mindenki alszik!
Mi még mulatunk a párommal egy kicsit és szunya!
Ugye egy pár korty pezsgő nem árt a babának?
Jó éjt mindenkinek!

Kép
p__lilla

lilla, lehet tescoban tesztet venni!

nati, én is coraxot használtam, bejött.

ja és én voltam a csokis piskótás... a mi sulink előtt forgatták az interjút...

KépKép
muffin

ja, lilla, kétféle is van a tescoban. én is ott vettem és kétcsíkos volt. :) Neked is ilyet kívánok. :)

KépKép
muffin

ja és nati elég jó jel ha kétcsíkos volt az ovuteszt! szerintem ha nincs semmi, akkor nincs mégegy vonal! :)

KépKép
muffin

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?