Sziasz!!!!
Én is főzök.... Kis leveske készül, meg oldalas lesz, meg valami mellé. Semmi extra... Anyácska beteg ( párom anyuja), és hívtuk őket is kajcsizni, hogy neki ne kelljen főzni.
Bodzikám! Én csak olyan pálcásat tudok egyelőre horgolni. hamis, meg ilyen-olyan... De hát abból állnak a minták, ahogy nézegettem.
Tegnap éjjel küldtem mailt Egérről. Szerintem abban már benn van a kép is! Szerintem.
Hanyatkám! Teljesen normális, ha kicsit hagyod magad a szomorkodásnak. Én is nasival szoktam vígasztalódni. Jó vastagon csokimázzal... Az az istene.
Katóc! Persze teszek majd fel képet. Biztosan nincs ellene kifogása. Nem olyan fajta. Habár semmi különleges. Egy kétgyermekes anyucika krémszínű kosztümben, meg drága öcsém bordó ingben. De teszek fel, vagy küldök mélben!

Az nekem nagyon megy!
Az ám a gond, hogy amikor ősszel bekrepált a gépünk, akik javították egy csomó új bigyót raktak fel, és a régieket drágám meg leszedte. Ezt az új fényképes progit meg alig tudom használni. Illetve használni tudom, csak hiába kicsinyítek, meg mentek, nem marad úgy... Biztos bennem van a hiba....
Na menek, mert lassan megpárolódik az oldalas és szószt alkotok rá, hogy jól meg tudjam pirítani.
Smaccccc!