A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Pumpóka,
én nem tudtam, melyik magnéziumot szeded...azt sem, hogy az sok-e vagy kevés. Én sokáig a Béres Magnézium B6-ot szedtem, az 250 mg-os volt. A maggnézium-citrát ennek a duplája. A 46 mg szerintem várandósság alatt kevés lehet, de ez csak az én véleményem, én meg nem vagyok sem orovos, sem gyógyszerész.
Neked (illetve az orvosnak) kell eldöntenie, mi az elég. Szerintem ha legközelebb nála jársz, kérdezz rá, de ne a szem mennyiségére, hanem a mg-ra, hogy hányszor hány mg-ot szabad naponta. Patikában is biztosan szívesen segítenek, ha a doki nincs éppen közelben.

Aludjatok jól,
Nuska+
nuska1

Pumpóka!

Én magnézium-citrátot szedek már pár hete, az 500 mg-os. És ebből 3-szor 2-őt mondott a dokim.

Mezsó!

Sajnálom, hogy diétáznod kell. :( De a babáért mindent megtesz az ember lánya.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Légzésfigyelő - Ahogy sikerült visszaolvasgatnom, nagy számban az Angelcare-t ajánljátok .. :) Akkor arra fogunk beruházni .. aztán maximum eladjuk ;)

Gumimaci - A pelenkatartóval összecsomagolt Angelcare-t én is láttam több helyen - szerintem is jó ajánlat :) Lehet az lesz a szerencsés választott ..

Gaboo - Nekünk is csak légzésfigyelő kell .. bébiőr nem, lakásban feleslegesnek tartom .. a legtávolabbi pontról is meghallok bármit :D

Gitka - Szép a pocak, és az ágy is :) ;)

Pandácska - Jajj de jó, hogy hoztál jó híreket .. most látom!
Ezer drukk a kis Zsombi babának :)

Geni - Hol van az Elefáni Babadiszkont?

Mi voltunk ma egy Babadiszkontban a Lehel utcában .. iszonyú szűkös, és zsúfolt. .. nem lehet normálisan körülnézni .. és sokan is voltak :( pedig az árak rendben vannak.
Sajnos pont nem volt amiért mentünk (ágynemű-szett a kiságyba) :( :( úgyhogy picit el is keseredtem ..

Mary - Én nem látom, hogy mi vana lába között :( olyan homály .. nem mernék tippelgetni, szerintem te se tedd .. majd legközelebb kiderül ;) Addig ne éld bele magad semmibe :) A lényeg, hogy egészséges!!!

Mezsó - Rossz lett a cukrod??? :( :(
Az én dokim még nem látta a leletem ..
Éhgyomorra volt 4,4 a cukor, és terhelés után pedig 5,5 ami még benne van a referencia tartományban .. ez vajon jó??? :shock: :shock: Én képtelen lennék diétára :( :roll: :shock: :oops:

Most jöttünk meg egy nagyon jó barátunk szülinapi partyjáról és bűnöztem .. tatárbeefsteak-et ettem sok-sok hagymával :oops: :oops: Egyszerűen képtelen voltam ellenállni .. Olvastam a baba-mama könyvemben, hogy ilyesmit hanyagoljuk .. de 2-3 pirítósnyi csak nem árt .. remélem :( ...

Voltunk Auchanban is .. a babakád szerintem elég bénán néz ki, úgyhogy mi nem vettük meg ..
Pont ma voltam barátnőmnél, aki felajánlotta az övékét, azt el is hoztuk, mert teljesen jó ..
Kaptunk mérleget is, meg néhány rucit :)
Auchanban vettem tetra pelust, meg 2 bodyt, és 2 előkét - olyan cukik :)
A melltartót viszont elfelejtettem megnézni :(

Kép
szösszenet

Sziasztok,

Végre néhány jó hír Zsombiról. Nagyon izgulok értük.

Szöszke,
szóval gázos a babakád, akkor meg se nézem. Majd veszek a babaholmiolcson.hu-n...
Azt a lila ágyneműt keresitek, amiről képet is tettél fel?
Nem vagyok benne biztos, de szerintem az 5,5 az jó.
Szerintem több tataárbeefsteket azért ne egyél, nehogy összeszedj valami fertőzést.

Mezsó,
sajnálom az eredményt.

Mary,
fogalmam sincs, hogy mit kellene látni. Az enyémen sem tudtam megállapítani a baba nemét, úgyhogy elhittem azt, amit a doki mond. Igaz ő 90%-ra mondta, hogy lány.
Már ki van festve a szoba rózsaszínre, úgyhogy :twisted: leszek, ha mégis fiú :wink:

Gitka,
szépen alakul a pocakod és az ágy is biztos nagyon kényelmes :)

Kép
emi29

Én holnap megyek újra UH-ra. Már alig várom!!!

Kép
emi29

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.20 14:58-kor.

Kép
1bambi

Jó reggelt!

Köszi a magnéziumos infókat! :wink:

Most az Auchan-ban van tetra-pelus 4db 700ft-ért.... :roll: nem tudom, ez jó ár-e, mert én már 8 éve, hogy utoljára vettem.... :roll: Most nem kell vegyek, mert barinőm is adott vagy 10-et és még kapok majd.... :D
Most néztem a Dorina szopis melltartót, azt meg fogom nézni meg a BabyBruin melltartóbetétet is veszek egyet, az 399ft a 24db-os... használt már vki ilyet anyucik???
Én Barnussal DM-es Babylove-ot használtam, meg Nuk-ot (az drága, de valami tutijó) amin ragasztócsikocska van és nem mozdul el....
Nekem tetszik az az utazóágy is 12990-ért, de már Zoli lebeszélt, hogy ennyit ne költsünk rá, mert nem lesz kihasználva annyira, hogy megérje. Végülis igaza van.... :roll: csak úgy fáj a szivem néha, hogy sok mindent azért nem veszünk meg, mert már csak egy gyerkőc fogja használni... :( de nem baj, majd úgyis olyat nézek azért, ami tetszik... :)
Vendég

Sziasztok!

Nem hoztam jó hírt.

Kis Csillag üzenetét továbbítom:

Ma reggel 8 órakor elbúcsúztunk Zsombor babától.
Azt üzeni, ahogy tud, majd jön. Mondjatok egy imát a babáért. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Drága Kiscsillag!

Szóhoz sem jutok, rettenetesen sajnálom!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
:cry: :cry:

Nagyon sok erőt kívánok Neked!!!!

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Ó, Istenem... :( :( :( :( :(
Kiscsillag, rengeteg erőt kívánok Nektek a továbbiakban... :( :( :(

Kép
babyteve2

Jaj de rossz ilyen hírre kelni... :-(

Kiscsillag, nagyon sok erőt és kitartást kívánok Nektek!

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Ó Istenem szegény Kiscsillag... :cry: Én meg itt a cukromról panaszkodok meg a diétáról... :cry: komolyan mondom az én problémám az övékéhez képest semmiség. :cry:

Kiscsillag: én is nagyon nagyon sajnálom,sok erőt és mégtöbb kitartást kívánok neked a továbbiakhoz!!!!!+++++++++Gondolatban én is veled vagyok,és igyekszem minél több pozitív energiát feléd sugározni.Nagyon nehéz lehet! :cry:

Szösszenet: nyugodj meg,a te cukoreredményed nem is lehetne jobb!! :wink: az égvilágon semmi de semmi baj nincs vele,diétáznod tuti nem kell... :wink: Ha megnyugtat,nekem terhelés után a te 5.5-ös értékeddel szemben,10.8 lett... :? :shock: :shock: Erre kell diétáznom.
Mi is voltunk Auschanban,és mi egy rugival lettünk gazdagabbak,meg mi is vettünk tetrapelust.A Tescoban meg tetra fürdőlepcsit. :)

Kép

Kép
mezsó

Kiscsillag! Nagyon sajnálom, ami történt! Sok erőt+ kitartást! És nagy-nagy ölelés!!!! :(

ercsi_3

Oh, nagyon rossz szomorú híreket olvasni :(

Kis-Csillag - Nagyon sajnálom a történteket :( :cry: :cry: :cry:
Erőt és kitartást kívánok neked a továbbiakhoz! Sokan gondolunk rád - küldjük neked a szeretetet!

Mezsó - Húú .. az tényleg magas. Sajnálom :( De egy diéta aztán tényleg semmiség .. a lényeg a baba épsége.
Azért gondolok rád - mert képzelem, hogy nem egyszerű .. de már mindjárt itt az április ;)
Azt hiszem én sem panaszkodom, hogy majd' leszakad a derekam ... hiszen az én problémám is apróság ezekhez a rossz hírekhez képest :(
Úgy látom azok az Auchan-es rugik népszerűek :D ...
Mi a rózsaszín csíkosat vettük meg, és egy almazöldet, egyiken, Monday, másikon Saturday felirattal :) Sajnos az egész heti szettet szépekből nem lehet összeválogatni ...

Pumpóka - Én vettem is egy 4db-os 70*70es tetra pelust az Auchanban, nem tudom jó ár volt-e .. de kell :)
Ma kinézünk a Tescoba, onnan is beszerezzük az éppen akciós cuccokat ;)

Kép
szösszenet

[quote="emi29"]S írta:emi29zöszke,
szóval gázos a babakád, akkor meg se nézem. Majd veszek a babaholmiolcson.hu-n...
Azt a lila ágyneműt keresitek, amiről képet is tettél fel?
Nem vagyok benne biztos, de szerintem az 5,5 az jó.
Szerintem több tataárbeefsteket azért ne egyél, nehogy összeszedj valami fertőzést.

Mi tegnap elhoztuk barátnőméktől a kádat .. hát az jobban néz ki, mint az Auchan-es :D
A babaholmiolcso-n tuti jobbak vannak ;)

Én bordóról tettem fel képet, ami tetszik .. igen, olyasmit keresünk :) Nem feltétlen azt ..de olyat .. még ezt az Elefáni bababoltot megnézzük ma! Hátha .. :)

Nem fogok már áprilisig ilyesmit enni .. de kínzás lett volna, ha kihagyom :) Magamtól nem is csinálnék .. meg anyum se, hiszen tudja, hogy nem biztos, hogy jó .. de házibuli .. és mindenki azt ette .. csorgott a nyálam .. :( Ráadásul én voltam az egyetlen szín józan :D :lol: :lol:

Kép
szösszenet

:cry: :cry: Kiscsillag nagy sajnálom, és rengeteg erőt kívánok Nektek! még el is pityeredtem....

Mezsó, remélem a diéta elég lesz és nem kell inzulin...

Sajna másra most nem tudok reagálni, ez a hír elég rosszul érintett engem.... Szinte egyidős terhesek voltunk....

Kép Kép
szõlõ

szösszenet: köszi :roll: hát valóban nem egyszerű,dehát a babáért mindent!! :D De csak picit gondolj bele,170gram szénhidrát mehet be 1 nap,ez nem sok minden... :roll:
Én a tej,és a gyümölcsök mellőzését viselem nehezen... :cry: Mert azokat sajnos nem szabad,sőt a zöldségek is csak korlátozottan.Abból is a paprika,uborka,retek ami talán belefér... :cry: No de számat bezárom,van itt sajnos nagyobb baj is...Szegény Kiscsillagék járnak az eszembe folyamatosan... :(

Kép

Kép
mezsó

Mi is szomorkodunk Kis-Csillagékon párommal :( :(
Nagyon rossz érzés .. és én is pityeregtem picit, mint Szőlő ..
De nem szabad belelovalni magunkat ebbe .. ahogy talán Pumpóka is írta .. a babának nem tesz jót, ha idegesek, zaklatottak vagyunk .. :( próbáljunk meg tovább nézni ..
Kis-Csillagnak pedig ehhez kell rengeteg erő és segítség!

Kép
szösszenet

Nagyon-nagyon sok erőt kívánok Kiscsillagnak a továbbiakhoz!!!
És őszintén sajnálom, ami velük történt... :cry: :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok!

A tegnap nehezen kapcsoltam be a számítógápet. Aztán láttam, hogy jó hírek várnak. Sajnos ma nem holt ehhez szerencsém.

Kis-csillag! Nagyon sajnálom, ami történt. A babád mostmár egy igazi kis angyal. Neked pedig sok erőt, egészséget kívánok! Olyan jó lenne, ha tudnák segíteni valamiben... :(

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Kicsi Zsombor, a Joisten vezessen utadon a Mennyorszagba :!:
Kép
Kiscsillag :!: Melysegesen megrendultem a hir hallatan... :cry: Erre nem lehet mit irni, sem kivanni... :cry:
Egyutt erzek veled :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
katavirag

Kiscsillag!

Nagyon sajnálom!!!! :cry: :cry: Komolyan! Annyira együtt érzek veled! Nagyon sok erőt és kitartást kívánok NEKED!!!

Kép
adri0422

Szöszi!

Az én éhgyomri eredményem 4,8, a 120 perces pedig 5,1 lett. Erre azt mondták teljesen jó. A tied is jó szerintem, mert én úgy tudom 7,5-ig jó.

Kép
adri0422

Adri - Köszi, ez bíztató .. mert majdnem ugyanezek az értékeim :) Csak a tizedek nem stimmelnek :)

Sehol nem találunk olyan ágynemű-garnitúrát, amit megálmodtunk ..
Lehet teljesen más lesz a koncepció mostantól ..
Mondjuk nem értem, miért nem gyártanak élénkebb, dominánsabb színű baba-ágyneműket :( ...

Kép
szösszenet

Szössz, milyen ágyneműt képzeltetek el?

Én végiggondoltam a kiságy dolgot, végül azt hiszem nem a kombi lesz amit Ti is akartok meg Emiék vettek. Ha úgyis szeretnénk mégegy babát, neki is kell majd kiságy, addigra Mazsinak már kell majd másik ágy, szóval ez az átalakítós dolog nem biztos hogy működne (nekem leginkább ezért tetszett a megoldás), valamiből úgyis kéne újat venni, akkor meg már inkább heverőt mint új kiságyat. Na meg a legfőbb indok hogy ebben a lakásban nem férne el kényelmesen szerintem.

Nagyon várom már hogy megkapjuk a prémiumot, de még egy jó hónap (legalábbis őszintén remélem hogy kapunk). Ez a hónap amúgyis teljesen gáz, amit most nem részleteznék, ennél csak jobb lehet, lesz. :)

Kiscsillaghoz még annyit hogy nem, nem agyaltam rajta, csak hirtelen kissé szívenütött a dolog, ennyi. De szerintem ezzel mindannyian így voltunk.

Kép Kép
szõlõ

Ilyet képzeltünk el:
Kép

Persze nem az egész szettet .. csak ami kimondottan az ágyhoz kell.
Nah, ezt a színt már nem gyártják .. viszont van hasonló.
Azon agyalunk, hogy azt vegyük meg .. vagy változtassunk az egész elképzelésen.
Picit drágálljuk is a 4-es szettet ..
Egyelőre megvesszük az ágyat+pelenkázót hét végefelé .. aztán addigra eldöntjük, hogy milyen huzat legyen benne :)
Meg 18-án megyünk UH-ra .. reméljük megerősítik, hogy kislány, és akkor még bátrabban csajosítjuk a dolgokat.

Ma vettünk a tescoban egy nyári ruci szettet :) Meg a babakádba szivacs-betétet :)

Amúgy a január nálunk is dráma ..
Az autónkat motorhibásan próbáljuk eladni (úgy tűnik, sikerrel járunk) .. de nem részletezem a bukás összegét :cry: :cry: teljes anyagi csőd :cry: :cry:
Mivel most lesz a szülinapunk, ezért tudunk ezt-azt venni .. a családtól azt kértük, hogy most a baba kapjon helyettünk ajándékokat .. mert messze még a vége .. rengeteg kiadásunk lesz ...

Kép
szösszenet

Kis-Csillag nagyon sajnálom!Sok erőt és kitartást kívánok! :( :( :(
Ez a legrosszabb azt mondták nemsoká mehet etetni most meg...mindenki reménykedett h most már csak jobb lehet.

Pumpóka mi a 4 db-osat 1092Ft-ért vettük szintén az Auchanban.
Szösszenet sok sikert az autóhoz!
Hát ez az új hír Kis-Csillagról most mindent kitörölt a fejemből.Nehéz így bármivel is foglalkozni.Nem veszem magamra csak rossz érzés h nekünk meg megy tovább a babavárás meg minden......nem is tudom elmondani. :cry:
Vendég

szösszenet: nyári ruci szett??Már olyat is árulnak télvíz idején? :) Pont azon agyaltam,hogy milyen jó lenne még venni olyan rucikat amik kicsit lazábbak,vékonyabbak... :roll: Bár férjecském szerint már nagyon elragadtattam magam a babaruha vásárlását illetően. :oops: Szerinte már nem kellene több,mert először majd látni kellene milyen súllyal születik,meg hát lehet hogy gyorsan fog majd gyarapodni...Mi holnap megyünk 4D-re. :D El sem hiszem!!Már nagyon várom. :D :D Több mint 1 hónapja nem láttuk már a kis pöttömöt. :D Azóta csak azt érzem,hogy rengeteget nőtt a pocim,és időnként bizony úgy érzem mintha kifelé akarna jönni a kis drága a bordáimon keresztül... 8) :lol: Remélem hogy nemét illetően mi is megerősítést fogunk nyerni.Nekünk ugye kisfiút látott a doki egyszer,de 2D-sen azóta nem mentünk 4D-re,szóval izgi a holnap!!! :D

Kép

Kép
mezsó

Kiscsillag sajnálom nagyon!!! Együtt érzek veled!!! :( :cry:

Kép
blani28

Sziasztok!
Tegnap kb. ilyenkor kapcsoltam be a gépet azzal, hogy jól alakulnak a dolgok Kis-csillag babájával, most meg....
Kis-csillag nagyon sok erőt, kitartást kívánok most Neked - és tudom, hogy nehéz - de most magadra vigyázz mindenféle szempontból!!!!

Jelentem, ma elkezdtük a vásárlást. Megvettük az autósülést-hordozót, szoptatáshoz nekem egy jó kis fotelt, megrendeltük a gyerekszobába még magunknak a kihúzhatós sarokülőt (mert egy szobában alszunk vele egy ideig), és majdnem megrendeltük a narancs pöttyös fatkum gyerekbútort, de végül arra jutottunk, hogy a szekrényt, a pelenkázót és a polcos külön szekrényt vesszük a kollekcióból a gyerekágyat nem.
Képzeljétek úgy felhúzott az eladó csaj!!
Ugyanis virító sárga volt az ágy oldalrácsa, és a kérdésemre, miszerint ki lehet- e cserélni sima natúrra, az volt elég bunkó stílusban a válasza, hogy nem igazán, de esetleg ráírja, de ha sárga marad, hát olyan lesz....erre én halkan megjegyeztem, hogy miért olyan nehéz ezt a kérést teljesíteni,ha egyszer odaírja - főleg,hogy "lejjebb" adjuk az igényünket és nem pl. hupikéket akarunk- erre minősíthetetlen hangnemben megkérdezte,hogy vezettem- e már gyárat.....Úgy kiakadtam, el sem tudom mondani!
Szóval nemcsak ezért vesszük persze külön az ágyat, hanem mert eléggé sokaltuk annak az árát, így meg főleg, hogy nem akarunk bele színes betétet. (Mondjuk a pöttyök jól néztek ki, de tudunk venni külön is fa díszítő elemet, néztem)

Ja, és megvettük az első plüssállatait is...Muszáj volt, 2 virító kék-zöld színű víziló és zsiráfnak mondott vmi...Annyira tettszik!!

Emi, kíváncsi leszek, mi lesz holnap, majd részletes beszámolót kérünk!!
Szösszenet, az a szoba nagyon szép lenne! Az ágy előtt látható szőnyeget pont ma láttuk budaőrsön a mattiba (elég messziről)

Timi

Kép
tim27

Mezsó - A Tescoban belefutottunk egy leértékelésbe ... 50% kedvezmény volt egy csomó rucin :)
Voltak köztük olyanok is, amik szerintem nyárra valók .. pl. ez, amit vettünk :)

Kép

3-6 hónapos méretet vettünk, mert újszülött korában még nem lesz ilyen szuper idő :D

Nagyon irigykedem ám a 4D miatt!! :) Biztos csodás lesz :)

Gitka - Köszi a bíztatást kocsi ügyben .. igyekszünk úgy felfogni, hogy a 2007-es év rossz zárása volt a kocsi elromlása, és a 2008-as év jó indulása, hogy így is ki tudunk szállni belőle .. és mostantól szerencsésebb hónapok következnek!!

Kép
szösszenet

[quote="tim27"][ írta:tim27b]Szösszenet, az a szoba nagyon szép lenne! Az ágy előtt látható szőnyeget pont ma láttuk budaőrsön a mattiba (elég messziről)

Örülök, hogy tetszik .. nekünk is :)
Egyre jobban afelé hajlunk, hogy ezt választjuk .. mégiscsak ez volt a szerelem első látásra!
És te találtál olyan szőnyeget??? :shock: :shock: :shock:
Őrült hálás lennék, ha elárulnád, hol van Budaörsön a Matti :) Nagyon szeretnénk olyan szőnyeget, de mi nem leljük sehol!!! :)
Köszi előre is :)

Mutass képeket azokról a cumókról amit vásároltál!
Milyen a hordozó?
Az eladócsaj meg menjen a ... ne foglalkozz vele :)

Kép
szösszenet

Mezsó, valahol igaza van férjednek, egyik ismerőrm (szintén Babanetes Vörösbegy) megszült a múlt héten, Barni baba 4 kiló fölött és 57 centivel látta meg a napvilágot, úgyhogy az 56-os ruhákat ha tudja is most hordani, biztos nem túl sokáig. :) Ti hová mentek 4D-re? Remélem kaptok képet, nagyon kíváncsi vagyok! :)

Szössz, igen, erre emlékszem, csak hirtelen kiment a fejemből hogy ti ilyet szeretnétek.

Mi most számolgattuk egyébként hogy túl sokkal nem jövünk ki jobban Jani új fizujával sem sajna... Egyrészt messzebb van kicsit, nem sokkal de kb egy tank/hó plusz benzinben, a kajájára is több megy el, mert az Auchanban nagyon olcsón tudott ebédelni. Mindegy na, ezt az állást bolond lett volna nem elfogadni, elvégre főnök, a jövőre nézve ez nagyon jó!

Ez a hónap miattam gázos, kevesebb a fizum a táppénz miatt, voltak extra kiadások amire nem számítottunk meg stbstb, kocsit megint szervizbe kell vinni nálunk is szóval remek. De nem baj :) Egészség van és ez a lényeg.

Holnap meg megyek dokihoz. Remélem meglesz a cukorterhelés eredménye is, meg beszélek vele a szülésről.

Közben kiderült, hogy a cég másik felében több volt-eü dolgozó is van (orvosiműszerekkel foglalkozik az a rész) és az egyik csaj ismer egy bábát, azt mondta nagyon jó, ha gondolom összehoz vele. Egyelőre a dokival szeretnék tisztázni mindent, nem tudom ő hogy "fogadna" egy "külsős" bábát ott.

Kép Kép
szõlõ

Ja, csajok, akartam a mondani, az Azuchanban láttam olyan Y záródású vagymilyen rugit amit Mamacka is említett. Ha érdekel valakit lefotóztam, megmutatom.

Kép Kép
szõlõ

[quote="szőlő"]J írta:szőlőa, csajok, akartam a mondani, az Azuchanban láttam olyan Y záródású vagymilyen rugit amit Mamacka is említett. Ha érdekel valakit lefotóztam, megmutatom.

Engem minden érdekel :lol:
Bár ruha ügyben mi is visszafogtuk magunkat .. ez a kis ruci is ott maradt volna, ha nem 1500 Ft-ért árulják .. azért bűn lett volna ott hagyni, nem igaz? ;)

Én elkezdtem összegyűjteni az "EGYÉB" kategóriámba tartozó cuccokat .. mint törülköző, plédek, pelenka, előke, cumisüveg .. stb :D
Az is sok tétel .. sok pénz, úgyhogy a ruhákat egy ideig hanyagoljuk ;)

Kép
szösszenet

És közben megvan a Matti címe - Budaörs, Gyár u.2. - Nah, majd ellátogatunk oda valamikor :) De szerintem már csak a 4D után, amikor megerősítettek majd minket a nemét illetően :D

Kép
szösszenet

Kép

Ez is valami nagyon olcsón volt egyébként, de én előbb az egyebeket szeretném megvenni, aztán majd utána a ruhácskákat. Így is van már jópár azért :D

Kép Kép
szõlõ

Szőlő - Sajnálom, hogy nálatok is ilyen anyagi dráma van ..
Úgy látszik, ez mindenkinek egy ilyen időszak :(
A kocsitoknak remélem nem nagy a baja .. :) Iszonyú pénzeket ott tud hagyni az ember a szervízben .. de gondolom nálatok is munkaeszköz ...
A táppénzes időszak durva .. egyszer én férjecském is volt (amikor eltörte a bokáját) .. hát... az az összeg, amivel kiszúrták a szemét .. vicc :( De legalább koncertezni tudott .. felpolcolt lábbal fekvőgipsszel .. majd járóval :lol: :lol:
Márciustól gondolom mész tgyás-ra, nem??

Kép
szösszenet

szösszenet: nagyon aranyos kiscsajszis rucit vettetek. :wink: 1500ft-ért tényleg kár lett volna ott hagyni. :wink: Én nem tudom,az oké hogy nem csak babarucik kellenek,de néha néha az ember ha belefut kisebb-nagyobb leárazásokba,akkor annyira ellenállhatatlanok... :oops: :D Olyan édes egyik másik. :)

szőlő: hát mondjuk annyi viszonyítási alapunk nekünk azért van,hogy én 185 cm,vagyok,a férjem 193cm,tehát mi eleve nem 56-os rugikba gondolkodunk...2 ilyen óriás embertől elég nagy a valószínűsége hogy nem 50cm-is baba születik... :wink: Anno párom is 60akárhány centivel született,én meg 62cm-vel.Ebből viszonyítottunk és mi alapba 60-as ruhákat vettünk.Max eleinte picit nagy lesz rá,de szerintem nem sokáig. :wink: A kicsi 56-os újszülött rucik bizti elég kicsik lennének neki...
4D-re Kiskunfélegyházára megyünk,ismerősöm ajánlotta.Ő 45percig volt bent 4D-s vizsgálaton,és több képet is kapott,és DVD-t is írt a doki nekik,és 6500ft-ért!!! :shock: :D Nem gondolkoztam rajta hogy ne oda menjünk. :) Mégiscsak szinte 4000ft-ért olcsóbb mint máshol. :)

Kép

Kép
mezsó

Most hallottam a hírt a chaten és rögtön jöttem hogy részvétemet fejezzem ki kiscsillagnak.
Szegényke nagyon sok erőt kívánok a továbbiakhoz.
Nekem se rózsás a helyzetem most de hozzájuk képest semmiség az én egyellőre üres petezsákom. Akkor inkább így történjen meg.
Még egyszer sok erőt nektek

harivera
Budapest XXI. kerület

Apropó annyira benne vagytok a kocsi témában...Mi is. :) Szösszenet nagyjából értem a dolgokat amiket írtál.Mi is most szándékszunk megvállni a kocsinktól,mert csak a baj volt vele eddig,szinte minden hónapban volt valami ami miatt szervízeltetni kellett.Egyszerűen nem bírtuk már.Most találtunk rá vevőt,aki 2 hét múlva veszi át tőlünk ha igaz.Csak addig szét ne essen alattunk a kocsi... :shock: Most is 2 baja is van,de már nem akarjuk szervízbe vinni...eddig még sikerült elfedni leendő tulajdonosa előtt a problémát,reméljük ezután sem tűnik fel neki... :oops:

Kép

Kép
mezsó

Szössz, igen most lett világos hogy nálunk is munkaeszköz a koics... Tegnap megpróbáltam kijutni a törökbálinti Corába tömegközlekedéssel, mert mentünk haza Fehérvárra, gondoltam akkor ne verekedje be magát Jani a városba, hanem inkább kimegyek én aztán onnan tudunk is menni. Hát hadd ne mondjam hogy kb 2 óra lett volna, úgyhogy Budaörsig mentem csak, ő meg odáig eljött.

Hoztam friss pocakot :D

Kép Kép

Kép Kép
szõlõ

Mezsó - Szorítok, hogy a vevő idő előtt ne találja meg a rejtett hibákat .. :D Bár ez gonoszság ... nem lennék a vevőtök helyében :lol:
A mi autónknál lényegesen egyszerűbb a helyzet, mert a blokk ment szét, így motort kell benne cserélni .. Ha mi intéznénk, akkor a gatyánk rámenne .. többszörösen lehúznának ....
Úgyhogy meghirdettük így, működésképtelen állapotban .. bízva abban, hogy egy szerelő lát benne fantáziát (mert amúgy gyönyörű egyterű, Seat Alhambra), és elbütyköl vele .. mert az alkatrész egy dolog .. a szerelési költség lett vlona horror :(
Na de úgy tűnik, találtunk embert .. pont egy "egyterű-mániás" szerelőt .. és már le is előlegezte :D :D Nagyon örülünk neki ..
Aztán nézhetünk másik egyterűt mi is :lol:

Szőlő
- Szép a pocak :) Az enyém sem piskóta .. jó nagy :) Majd mutatok a napokban fotót ;)

Kép
szösszenet

Szössz, itt vagyok, szóval a matti, ahol láttam a szőnyeget a Budaőrsi ipari parknál (Depo) van, egészen kint a Metro mögött. (A postának is van ott vmi nagy központi elosztója). Az M1-ről kell - azthiszem -a 14-es kijáratnál kimenni, ahol a nagy Metro tábla is mutatja. Ott van egy sorompóval ellátott területen, kenguru gold is van, bár igen picinyke.
Nem tudom, tudod-e, de ezen a honlapon is láttam, sári kids nevezetű
http://www.bababirodalom.hu/maincategory.php?id=217

Kép
tim27

Most mostam ki a kölcsön kapott fehér baba-rucikat, itt lógnak mellettem a szárítón :D :D olyan cukik ..
A zoknik a legtüneményesebbek :D :D
A színesek meg a mosógépben ..
Jajj .. imádni fogom a babaholmikat rendezgetni :D

Kép
szösszenet

Köszi Timi, most már nem csak a címet tudom, hanem hogy hogyan jutunk el oda :)
Itt a neten picit drágább lenne rendelni, mint a diszkontban volt ..
Amit linkeltél az hasonló .. kicsit sötétebb amit mi néztünk ma élőben :) Részletkérdés :) Köszi a segítséget .. egyre jobban meggyőzöm magam, hogy EZ kell :D

Kép
szösszenet

KisCsillag,
Borzasztóan sajnálom.
Nagyon megrendültem a hír hallatán. Nagyon sok erőt kívánok én is a továbbiakhoz.

Kép
emi29

Vera,
látom te is rossz hírekkel érkeztél. Sajnálom :(

Kép
emi29

[quote="harivera"]N írta:hariveraekem se rózsás a helyzetem most de hozzájuk képest semmiség az én egyelőre üres petezsákom. Akkor inkább így történjen meg.

Oh, akkor úgy tűnik nem jött össze? Sajnálom :(
Nagyon az elején voltál még .. próbálkozzatok, és biztos sikerül :)

Kép
szösszenet

De még a pocimba van csak a dokim nem sok jóval kecsegtet.
Történet:
Dec 14ke tájékán fogant a babóm. dec 20-án 4 napos vérzés barnázásom volt. 28-án 13mmes 29-én 18mmes nyálkahártya látszott. Rá egy héttel 9mmes petezsák. Benne semmi. Most pénteken megint egy üres 14mmes petezsák.
Doki azt mondta hoyg ez elhalt terhesság nagy valószínűleg de mivel nagyon akarom a babót várunk egy hetet még.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?