Sziasztok lányok!
Milyen ügyesek vagytok, megy a sütés-főzés, hímzés-:))
Hétvégén 1 kanalat nem vettem a kezembe, tegnap éttermeztünk - Após szülinap, ma pedig anyósom alkotott valami új recit - göngyölt cs.mellet.
PÁrom így mondja: PROFITEROR!!!! Issssteni, mind3 fajta, van is a hűtőbe.
Zel: gratula az öcsidnek, nagyon cuki Egér a varrottfülű, de a füle szépen áll ezek ellenére.
Zsembi: fánkot nemnehéz csinálni, kelt tészta......estére előkeresem, tavaly próbáltam először.
Mire van Nektek időtök? szappanöntés, selyemfestés

na nekem ezekhez nemsok érzékem lenne, bár tizenévesen rengeteget kötöttem pulóvereket, sálakat
PLümi:
BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!!!
Hanyatka: pedig már kezdtünk reménykedni, de nembaj majd Apánk közreműködésével sikerül
Angyal: nagyon-nagyon örülök Nektek, megkönnyeztem amilyen szépen leírtad
Andi: Neked IR-ed??????? pedig Te aztán nem vagy túlsúlyos, én nemvoltam még ilyen vizsgálaton, az éhgyomrim jó, de páréve a terheléses vércuki nemlett tökéletes
Dévisztől rákérdeztem (a metforminra): ő teljesen ellenzi, nem tudni milyen fejl. rendellenességet okoz.
én viszont 1 olyan összehasonlítást olvastam, h a met-szedés nem befolyásolja a vetélést, uolyan arányban van aki nem szedi.
Nem 1 veszélytelen gyógyszer, ezt adják a cukorbetegségre is.
Kagyló: sajnálom a csúszást, ez a legbosszantóbb, de 1 hónap ide vagy oda...........köszönjük a husikat
Szépem: minden rendben lesz!!!!! és mégis egyszerre lesz a punckiónk figyeld meg!!!! csak tömd a husit-:))
Nekem a reggeli injekciót óta annyira fáj az alhasam és kisugárzik a derekamba

valamkinek volt már így????
Cseka: ?????? már biztos otthon vannak Danibébivel