Lányok, hasonló tapasztalataim vannak Mátéval kapcsolatban. Ugrál az ágyon, múltkor leesett, nagyon sírt, azt hittem majd ettől elretten, de semmi. Ha kérem, hogy jöjjön oda inkább elszalad az ellenkező irányba. Iszonyatos hangosan tud hisztizni. Pl. nálunk is, ha a szomszédból hazajövünk, mindig hozni kell kölcson játékot, mert akkor valahogy haza tudom rángatni. Ő még igazából egyedül nem is nagyon játszik el, kevés ideig lapozgat, vagy játszik a formafelismerős játékálval pl. de ez olyan 10-15 perc max. A múltkor én is nagyot égtem a DM-ben, mert üvöltözött, rángatta magát, nem akarta odaadni a pénztáros nőnek a kezéből a stiftet.
Én arra gondoltam, hogy a téli mozgáshiány az oka, mert azért nyáron csak jobban lefáradt a játszótéren, mint most a sétában. Én is gondoltam rá, hogy beíratom valahova, de nem nagyon van az úszáson kívül semmi ami neki való még. Úszni meg nem hordom, mert én sem nagyon tudok, meg a közelben nem is nagyon van ilyen lehetőség. Már ezsembe jutott, hogy veszek neki egy trambulint, vagy futópadot.
Főleg ezért is találtuk ki, hogy építünk egy családi házat, mert ezt itt a 49 nm-es lakásban egyszerűen már nem bírom ki (meg ő sem).
Kinga

este a városunkban..
Bencét már most imádják a nők
a TV-ben is benne volt
az új 100 dolláros
kiállították Bence aktfotóját
a fiúk a Vogue címlapján