A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Ez az a film amiről már beszéltünk?

szurikáta
szurikáta56

Igen, olyan szép és fantasztikusan megcsinálták minden szempontból! Minden tökéletes benne, a sztorikat pedig imádom, nem tudom megunni, pedig nem szoktam 2x megnézni egy filmet, csak max. nagyon hosszú idő után, ha annyira tetszett, de ezt minden évben megnézzük.. :oops:

Kép
bodza2005

Megyek kicsit írogatni, de még jövök. Cuppppppppppppp :D

Kép
bodza2005

Na akkor én is megszerzem. :)

szurikáta
szurikáta56

Odaadom szívesen!:D

Kép
bodza2005

Jó,ha nem tudom megszerezni akkor elkérem köszi :lol:

szurikáta
szurikáta56

Bodza!
Köszi,most mondja a Párom hogy nekünk is megvan.
De vmelyik héten az évvégén volt a tv-be is.Akkor láttam.
PUsszancs.
:lol: :lol:

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok Lányok!

Annyira hiányoztatok már! Egy hetet olvastam vissza..hihi..két órája csak olvasok, és most végre írok is! :)
Kiborító, hogy nap közben nem tudok bekukkantani, na, mindegy, a mailemet azért fogom tudni nézegetni...
Jajj, annyi minden történt, látom, sok téma felvetődött, és voltak kisebb konfliktusok, de most már látom,
szent a béke, így van ez jól. Inkább beszéljük ki, ha gond van, vagy valami nem stimmel, aztán tényleg tiszta lappal mehetünk tovább!

Bodzikám!
Köszönöm Neked, hogy közvetítetted az infókat! És a maileket is! Jajj, olyan jó látni, hogy már átlépted a nyolcadik hetet is! Növöget már a pocikád kicsit? Nagy pusszancs a Babának is!

Andikám!
Remélem már egészen meggyógyultál mára, vigyázz magadra, mert ki tudja, ki lakik a pocikádban…nagyon drukkolok Nektek!

Plümő!
Utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT! Várom a hívásod, jajj, de jó lesz találkozni! Nekem a jövő hét utáni hét lesz esélyes! Viszem Neked a képet is! :D

Tatus, Szépem!
Látom, benne vagytok a sűrűjében…nagyon drukkolok Nektek, örülök Tatu, hogy beindultak a tüszőid, csak így tovább! Szépem, Neked is minden rendben lesz, drukkolok hétfőn! Most a héten eléggé sok a program megint, nem leszek itthon esténként, de aztán tényleg beülhetünk valahová dumcsizni itt a közelben… :D
Drukkolok Nektek a jövő héten nagyon!

Hanyikám!
Sajnálom a mensit…de jó lesz, ha már tudtok kezdeni, én nagyon bízom Bennetek, mert már a múltkor is nagyon közel voltatok, sikerülnie kell most! Örülök, hogy a leki jó lett, a receptjeidtől meg kikészülök, folyton csak enném a kajcsikáitokat! :D

Yamibaba!
Jó pörgést Neked, Drága sorstársam, mi vagyunk most a ritkánjövők :D , nem baj, lesz majd nyugodtabb időszak is! Sajnálom, hogy nem tudtok most kezdeni, de a szervezeted biztosan meghálálja, hogy kapott időt regenerálódni! Puszillak!
szederinda04

Zsembikém!
Remélem jól vagy, majd figyelem a TV-t, kis Médiasztár! Andival együtt integessetek majd, vagy vigyetek kis transzparenst: „Szeretünk DRK!” felirattal, de az is jó, ha integettek..

Ági!
De szép év lesz ez Nektek! Esküvő, 3 Babóca, új ház, fúúúúú, minden megváltozik és milyen boldogok lesztek!!! Vigyázz a Babákra és pihenjél sokat!!!!

Navia!
Puszi Neked és a Babáknak!

Fincsike!
Bízzál benne, hogy sikerül az irányított! Látod, van pozitív példa! Nektek már az első majdnem összejött, szerintem tök nagy esélyetek van, hajrá! Tényleg jó lenne, ha tudnál jönni talira, én is csak nagyon röviden beszéltem Veled még a karácsonyi akciókor…

Zelecske!
Berosálok a történeteidtől…élmény olvasni…hajrá Nektek februárban!

Fiatalanyu!
Ne aggódj, ha néha begurulsz, szerintem egy családot nem egyszerű “menedzselni”, márpedig ez általában az Anyuci feladata, komoly szervezést, türelmet, odafigyelést és fizikai erőnlétet követel…nem is olyan egyszerű, de nagyon szép feladat. Én igazából olyan tisztelettel tekintek minden “Anyukára”, felnézek rájuk, mert amellett, hogy elvégeznek egy munkát a munkahelyen úgy mint én, még egy családot is gondoznak, irányítanak…
szederinda04

Most látom csak, a vonalak helyén :D volt, csak valamiért ilyen lett...bocsi.. :oops:

folyt...

Katócocska!
Az építkezés kemény dolog, de biztosan nagyon szép lesz az új otthonotok! Mi is tervezzük, hogy elköltözünk, de nem építkezünk, csak keresünk házat, vagy lakást, de nem egyszerű…egy ideig biztosan eltart, amíg megtaláljuk az igazit…

Senki!
Nagy-nagy drukk Nektek! Én nem kezdek, valószínűleg csak majd valamikor tavasszal, így rengetek energiám marad, hogy küldjem Nektek!!!! Mindig írjatok, hogy mi a helyzet!

Angyalka!
Nagy-nagy gratula a Babákhoz! Öröm volt olvasni a soraidat, szenteste nagyon gondoltam Rád, és milyen szép, hogy kettő Baba is ott csücsül a pocidban! Vigyázz magatokra továbbra is!

Szurikáta!
Pusszantalak! Vigyázz a lányok popójára, és a Kis Unokáidra! Biztosan nagyon jó Nagyika vagy nekik.. :D

Póci!
Édes gyönyörű tündérke a Kisfiatok! Mindig tegyed csak fel a képeket, erőt ad Nekünk, és jó gyönyörködni a Picurkákban!

Kagyló!
Örülök, hogy minden ilyen jól alakult, hidd el, ezek a Leányzók hihetetlenül jó Emberek, tényleg sokat segítünk itt egymáson, és együtt is örülünk…Drukkolok Neked, hogy minden rendben legyen, és indulhassatok minél hamarabb!

Remélem, nem hagytam ki senkit, és megpróbálok majd többet jönni, mint ezen a héten, mailen meg majd mindig jelentkezem!

Nagy-nagy ölelés Nektek!

Szederke
szederinda04

Köszi Szederkém, jól esik a biztatás!

Plümi, ilyenem nekem is volt, inkább még 2 császár, mint egy benőttköröm műtét, én gyerekkorom óta küzdök vele.

Bodzi, ha majd jössz eccer hozzánk babázni, hozok a Váriból vm finomságot, hozzánk rel. közelebb van mint Hozzátok.

bea
öreganyu

Szederke!
Köszi,vigyázni fogok a popókra. :) :)
Puszi neked is! :lol: :lol: Kép

szurikáta
szurikáta56

Szederke, de jó, hogy olvashattunk!!! Köszi a megemlékezést:-)

Bodzuskám, Love Actually-t tegnap kaptam meg dvd-n, mert az egy alapmű. Én kb 10 percenként hol a nevetéstől, hol a meghatottságtól sírok tőle.

Ismét műtöttem a lábamat, most úgy tűnik, kikaptam a bűnöst, de majd holnapra derül ki ,hogy valóban az volt-e a bűnös!

Anyu, mit lehet ellene tenni? Olyan régóta van Neked, szegénykém!!!!

Andusom, paradicsommal voltam egész du, sőt Tetránoztam is, könnyített, de nem múlt el sajnos. Remélem, az "operáció" segített egy kicsit!

Mindenkinek szép estét, megyek Bodzi indíttatására lesni az Igazából szerelmet:-) Bodzuskám, hogy vagy, róka koma????

Yami, drukkolok a vizsgák végéhez, nagyon ügyin nyomod!!!!

KAtóc, Hanyi, Szépem, Tatu, Szederke és mindenki: sok pussz
plümõ

Zel, most jött meg a kép Egérről, nagyon édes, most már a mókás történeteknél magam elé tudom képzelni :-)
plümõ

Szedertesócska!
Jaj, de jó hallani Felőled!!!!!!!!!!!!!:D
Köszi a puszikat átadom! :lol:
Cukor vagy naon!!!!!!!!!!:D
Vigyázz Magadra!!!!!!!!!!!!!!!:D

Plümikém!
Hát, ez érdekes, hogy pont tegnap kaptad...:D

Anyusom!
Az szupi lesz!!!!:D:D

Kép
bodza2005

Plümikém nagyon sajnállak, akkor ez nagyon benőhetett bakter. :(
Oávau, de rossz lehet. Nekem eccer volt picit benőve, de paradicsommal kikúráltam. (Igaz napokba telett és alig bírtam menni)

Bodzi a paradicsom gyulladáscsökkentő! Te meg jól elképzelted a Plümikénk lábujjára húzva és kész lettél tőle :lol: :lol: Mint egy bohóc-nózi.
Nem baj édesem csak vidámkodjál, úgy szép az élet kacagva.

:D :D :D :D :D

Drága Szederkém, de jó volt olvasni tőled is. Nagyon hiányzol mindenkinek ám. Isteni, hogy bevállt az új helyed és klasszak a kollegák, vacsi jól sikerült.
Köszönöm már tűrhetően vagyok.

Zsembike, holnap még nem megyek tornázni, nem merek, mert picit meg kell erősödnöm! Szerdán ugyanabban az időpontban van mint hétfőn?? És ugyanott ugye? Te jössz!

Yamikám talán jövőhéten már ütőképes leszek! Vizsgákhoz megy a drukk, de neked meg sem kottyan majd. Bababának gurits helyettem is labdát.

Kaptál valami szépet Hanyatkám az Árkádosban??? Szerdától nagyon szorítok neked. Szerintem ez a tutira a Ti hónapotok lesz. :D

Cseka, ha Dani-baba engedi csak egy pici képet kérünk lécci???? :)

Szurikám milyen jót csacsogtál itt ma a lányocskákkal sütikék, filmek, varázsszurik. :lol: :lol: Már hegyesíted a tűidet a lányok bökdöséséhez??? :D
andi67

itt vagyoookkk!!!!
hanyatka

Szederke,Andi,Plümci jó,hogy írtatok :)
Szederke hiányoztál.
Andi!Örvendek,hogy jobban vagy már.
Kaptam egy nacit,2 felsőcskét és képzeljétek egy piros csini tavaszi cipőt.Soha nem volt piros cipőm és most megláttam és velem jött,mert már a nyáron is kacsintgattam a piros cipőkkel,de nem mertem bevállalni :)
A Zuramnak vettünk egy famert meg egy kardigánt a Zara-ban ,nagy leértékelés van,csak 5 ezer volt a nacija :)

Plümekem!Sajnálom a benőtt körmöt,naon rossz lehet:(Remélem holnapra már jobb lesz.
Vásárlás után mi is sétáltunk egy nagyot a ház körül,jól esett.
Bodzi!Jól tettétek a sétát,jó kis napsütés volt ma is.

Na megyek profiterol repetáért a konyhába.

Nálunk az Igazából Szerelem minden karácsonykor kötelező !!!

Smacccc
hanyatka

Andi!
Éppen én is átgondoltam hogy ma egész nap figyeltem a lányokat és bekapcsolódtam,jól elvoltunk :lol: :lol: :lol: :lol:
Megmondom őszintén nagyon jól éreztem magam köztetek.
Szuritűk hegyezve,készenlétbe. :lol: :lol:

Jó éjt mindenkinek,bebujok ágyikóba,mert reggel 5 kor csörög az óra.

Puszi mindenkinek Kép

szurikáta
szurikáta56

Jó éjt Szurika!!!Álmodj szépeket!!!
hanyatka

Visszaolvastam amennyire tidtam, a felét nem értettem amit írtatok :oops: IR meg mindenféle egyebek. de lehet jobb is nekem , hogy nem nagyon vagyok képben :? Mire a végére végre felfogom miről van szó, Bodza bedobja, hogy zsugorkázik :shock: Nah, itt már feladtam :lol: Azt felfogtam, hogy Angyalnál ikerbaba, szívből gratulálok, annyira örülök ilyenkor én is mikor sikerül, mindig bennem van micsoda boldogság. Szépen beütöttek az ikrek halljátok :shock:

Bodza, de jó neked, hogy a Vár aljában laksz! A férjemmel mindig sóhajtozunk, hogy milyen klassz lehet ott lakni, van egy hangulata. Szeretjük nagyon.

Szépem, nyugi, majd meglátod rendben lesz minden, hisz tudod, hogy el kell osztani tízzel amit Dévai mond, másrészt nekem is ez volt, aztán 10 ps. lett, amiből hetet meg is lehetett termékenyíteni.
De holnap nagyon várom mi lesz. Hu, én menni is alig mertem, nehogy pukkanjanak, mert Dévai nekem is aszonta, hogy vagy jó lesz vagy eldurran (és képzeljétek ezért vasárnap bejött a stáb leszívni, mert nem volt tuti , hogy hétfőig bírom, viszont a péntek-szombat meg korai volt, ezt megint csak azért írom mert ilyen nem tudom hány helyen van a Dévain kívül), nemhogy futni :shock: Na de ha ő mondta :? drukolok, majd holnap jövök, hogy álltok, írjál ám!

Még akartam reagálni, de elfelejtettem :oops: Majd holnap fényesebb lesz az elmém remélem, ma takarítottam egész nap, holnap csak PIstikézek, úgyhogy igyekszem követni kivel mi van és nagyon drukkolok!!!

Ui.: CSEKA, gyere már egy rövidre!!! Mi volt, hogy volt, meg egy kép legalább lécci!!!!
beber77

sziasztok csajok,
nem húztam le még magam teljesen, remélem nem is fogom, de azért jól eltűntem, sorry mindenkitől.... kezdek beletörődni bármilyen választ is kapok holnap. még mindig nem nagyon vagyok képben a hétvégi irományokkal, de annyi megmaradt, hogy Plüminek gyors talpraállást kívánjak! (én is bajlódtam a körmömmel gyerekkoromba.. )
Bodzi - ügyes legyél a védőnéninél! jó hogy nem egy banyát találtál! :lol:
Ági - mindjárt asszonyság leszel! :lol:
Szurikáta, Öreganyu - ha nagyot köpök, pont becélozhatom a cukit! szerintem nagyon drága lett az elmúlt egy évben.
Hanyatka - mindjárt talizunk remélem, mert akkor az azt is jelenti, hogy szerdán mehetek én is!
Szederke - jó helytállást és jó társaságot a munkádhoz!

A love actually nekünk is favorit!!

puszi mindenkinek!!
szépem

BeberM!
Olyan jót mulattam, ahogy leírtad, miket gondoltál, majd végül jött a zsugorka... Hihi! :lol:
Szuper, hogy mostanában többször tudsz jönni!!!!!!!!!!:D
Nagyon jó dolog a zsugorka, egy fóliára rajzolsz bármit, majd beteszed a mikróba és összezsugorodik. Lehet belőle medál, gomb Pistikének vagy bármi.
Ilyenek például:
Kép

Kép
bodza2005

Szijjjja SzépM!
:D:D:D:D
Legyél nyugodt, minden rendben lesz!!!:-)
Éljen az igazábólszerelemfanok tábora!!!
Az a bajom a védőnénissel, hogy a gyermekorvosi rendelőbe kell menni, ahol ugye minden vírus koncentrálódik... Ezt nagyon nem szeretném! Nem lehet nálunk talizni inkább? Felhívom és megkérdezem, mert legalább a 12. hétig elkerülném az ilyen helyeket, örülök, hogy láz nélkül megúsztuk most! :oops:

Kép
bodza2005

Szépem!Hajrá hajrá,holnap jó híreket kapsz,meglásd!!!
hanyatka

Éljen,éljen az igazábólszerelem !!!:)
Cupppp
hanyatka

Bodzi!!!! :shock: Milyen fóliára??? Konyhaira??? Ne má'! És ilyen lesz belőle? Mennyi időre teszed be és milyen teljesítményre??? :shock: Ez hihetetlen. Én nem hiszem, hogy ilyet tudnék csinálni :roll:
beber77

Bodza -szerintem a védőnéni biztos lesz olyan kedves, hogy kimegy hozzád, ha szólsz neki, h most voltál beteg. vagy üljetek be egy teára a rendelő közelébe :lol:

Hanyatka - jelentkezem, ígérem, nem lógom úgy el, mint múltkor majdnem!
szépem

Szépem!Úgy legyen! :) Drukkolok nagyon!
Délután én is megyek kukkolóba :)
hanyatka

kezdem magam behozni:

Zel - sok-sok boldogságot az öcsikédnek!! gratulálunk!

Plümő - boldog születésnapot!!!!!!!!!!!!!!!! még benne vagyok a nyolc napba remélem!

annyi fini kajáról beszéltetek a hvg-n, érdekes, nekem meg nem nagyon van étvágyam, nem értem miért. már múltkor is megfigyeltem, hogy a program alatt nem volt mindig ehetnékem. nálatok is így van?
szépem

lelépek most ismét, de doki után jelentek! nagyon köszönöm mindenkinek a drukkolást, biztatást, sokat jelent nekem!
jó éjt kedves DRK!
szépem

jó éjt én is DRK!!!!!
hanyatka

Beber!
Dehogynem tudnál! Egy speciális fóliára kell rajzolni. :-)
http://zsugorka.lap.hu/

SzépM!
Jó éjt!Drukkolunk ezerrel!!:D

Hanyatom!
Jóllaktál drága? :D

Kép
bodza2005

sziasztok
Sajnálom, de csak ma csinálta meg a párom a gépet, valami virus.
Emke29
Nekem 3 lombik és mind a 3 alkalommal csak egy petikét kaptam vissza. De nem ez volt az oka annak, hogy eljöttünk, hosszú lenne...
Amúgy jó hely csak más orvost kellett volna választani, a férjem szerint. Mi a baj nálatok?
Albi, Hanyatka
Köszönöm arik vagytok, a megnyugtató szavakért. Talán még ezt az egy hónapot valahogy csak kibirom, de nagyon szeretném ha már semmi más nem jönne közbe. Azért nyár óta csak várom az indulást, és mindig van valami. Lejárt leletek, ciszta, gyulladás, szabadság és még sorolhatnám...
Bodza
Milyen lett a húsi, megcsináltad?
Plümő
Kicsit késve:
Kép

Katóc
Biztosan jó lesz a keneted. Ebben a hónapban fogsz majd indulni, csak ne idegeskedjél. Oké? :lol:
Andi67
Lehet, hogy lassan még unalmas is lesz a sok csacsogásom... :oops: :wink:
Várom, várom az én napomat, csak jönne már el!!! Nem tudsz jósolni? Hiszel a jóslatokban?
szépem
Ezt küldöm neked, majd segíteni fog:
Kép
Hanyatka
Hú, ez tök jó. Holnap szorítok!!!!! :lol:
Öreganyu
Ha nektek spontán is lett baba. Akkor miért kellett a lombik? Bocsi, remélem nem érted félre. De már engem is foglalkoztatot, hogy mi van ha a lombikkal egyszer csak sikerül nálunk, utána meg spontán is lehetséges. Csak úgye ki tudja mit hozz az élet, mikor lesz...
Zel
Nagyon remélem, hogy kezdeni fogok, mert kezd elfogyni a türelmem.... Azért jó azt látni, hogy lesz valaki a fórumról is. :wink:

Ennyi kaját, lassan 23 óra és éhes vagyok.Így is híztam az ünnepek alatt, de látom fogyni nem fogok, mert meghozzátok az étvágyamat. :oops:
Tatulány
Szívesen!!! :wink:
Már egyszer feltettem, de hátha nem néztétek meg:
http://margit2.extra.hu/
http://gportal.hu/portal/azila/
http://angela.atw.hu/
http://www.gportal.hu/gindex.php?pg=200 ... m#kukucska
Jól nézzétek át, isteniek!!!

Plümő
Úgy nem szóktad csinálni, mielőtt kivágod, hogy vízbe beáztatod, és akkor megpuhul a bőr és nem fáj???Mindig így csinálom, és utána semmi bajom..

Szederina
Ha megjön mindig érzékeny vagyok, és álltalában fülem farkam behúzom és elbújok!!! :oops: :oops: :oops:
Mindig jó volt a társaság csak nem tudtam beileszkedni, vagy nyúl voltam... :oops:

Remélem senkit nem hagytam ki, kicsit össze vissza írtam, és látni sem sokat látok, de azért 4 oldalt elolvasni .............. :shock:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Emke29
Mit mondtak miért nincsen megtermékenyülés?

Na már elköszönök:
Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Jó reggelt Lányok!

Vári Cuki nagyon tuti, onnan kaptam szombaton a tortámat :-)

Szépemnek és Tatusnak hatalmas nagy drukk mára!!!!!

Bodzuskám, zsurkával én is szemeztem már, de eddig nem volt alkalamom a kipróbálására, a 23-as számú nyaklánc, amit küldtél nagyon tetszik, jó lenne ilyet alkotni valamikor.

Kagyló, gyönyörű a szülinapi képeslap és a szöveg - a pingvinek mellett pillanó mániám van, nagyon találó volt, köszönöm szépen, édes vagy :-)

Lábam már alakul, áztattam, paradicsomoztam, tetránoztam, de még nem a tökéletes. Bízom benne, hogy javul és elkerülöm a sebész bácsit :-)

Sok pusszantás, majd még nap közben beugrok.
plümõ

Tatus, mail-ben mgírod, hogy pontosan hol laksz? Meglesném ,hogy a talira hogy lehetne eljutni Hozzád :-)
plümõ

Sziasztok Lányok!

Egyszer, pár hónapja már jártam nálatok, nagyon kedvesen segítettetek a tanácsaitokkal.

Néhány napja újra olvasni kezdtelek titeket,mert úgy tűnik elkerülhetetlen,hogy egy meddőségi intézethez forduljak. A legjobbakat pedig a Dévairól olvastam (itt, tőletek), csak hozzájuk van bizalmam.

Most gyűjtöm az erőt, hogy kérjek egy időpontot tőlük az első konzultációhoz... :oops:

Látom,ti már mindannyian benne vagytok a sűrűjében, de ha még rémlik az eleje,kérlek segítsetek nekem! Milyen vizsgálatokat, eredményket fogadnak el más kórházakból? Nekem ugyanis nyárról vannak virológiai,bakterológiai, onkológiai eredményeim, és októberből egy hsg zárójelentésem. Ezeket elfogadják vajon?

Most így elsőre nem is szeretném tovább szaporítani a szót.
Nagyon örülnék, ha jöhetnék néha hozzátok.
Szép napot mindenkinek!
moncsiga

Szió Moncsi!

Bátran vágjatok bele, valóban jó helyre kerültök. Nekem anno csak 3 hónapnál nem régebbi eredményeket fogadott el, szóval mindent el kellett végeztetni. Az elsőre vigyétek el az összeset és majd megmondja. Nekünk 2 hónap ment el a vizsgálódásokkal és utána volt átjárhatósági, majd kezdődött a kezelés maga.

Sok sikert és ne félj, eleinte fura lesz (nekem az volt), hogy meddőségi intézetbe járunk, de ez elmúlik hamar :-)
plümõ

Kedves Csiga! :-)
Teljes vérkép, vizelet, mammográfia, AIDS, Hepatitis, EKG, tüdőszűrés, belgyógyászati vélemény, nőgyógyászati szűrések.
Ezekre emlékszem, de Tatu biztosan kiegészíti, Ő nagyon tudja az ilyesmit nálunk. :D
Örülünk Neked, gyere sokat, ha tudsz!!!:-)

Kép
bodza2005

Csigácska!
Plümi jó, hogy írta, hogy bizony időigényes néhány lelet... Ezek közül a vizsgálatok közül mindent el lehet intézni 2 nap alatt, de a mammográfia sok helyen 2 hónap, mire bekerülsz, majd a leletre is várni kell, tehát már most foglalj időpontot! A Kapás utcában és a Jánosban tudok Központot, közülük a Kapásban biztosan előbb kapsz időpontot. A Mária utcai leletekre 2 hét a várakozási intervallum. Sok sikert!
A vérkép, vizelet beutalót is kérheted már most a körzetidtől, Ő tud adni majd az összes lelet birtokában összefoglaló belgyógyászati szakvéleményt is. A nőgyógyászati szűréseket kérheted Apánktól is.

Kép
bodza2005

EKG, tüdő is a körzetitől (beutaló).

Kép
bodza2005

SzépM! Tatusom!
Drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!++++++++++++++++++++++++

Kép
bodza2005

sziasztok!

én is nagy igazábólszerelem rajongó vagyok. Illetve ennek a pasinak (Richard Curtis, a forgatókönyvíró, és ennél a filmnél rendező is) minden filmjét szeretem: Négy esküvő és egy temetés, Notting Hill (ami az idióta Sztárom a párom néven futott itthon! :evil: )

A Notting Hill egyébként is az egyik kedvenc környékem Londonban, de a film óta mégjobban szeretem. Ott van a Portobello bolhapiac, ahonnan sosem tudok üres kézzel szabadulni :D

Szeder! Jó pihenést az újrakezdésig! A tavasz tök jó döntés: kizöldül minden, rügyekbe borulnak a fák, és olyankor vhogy egyébként is több kismama bújik elő... :) Bár lehet, csak azért érzem így, mert lekerülnek a nagykabátok, és elővillannak a pocakok :D
Vendég

Senkibébi!
Én is ezeket imádom! A Notting Hill-t is, mármint a helyet is! Olyan jó kis sajtokat is lehet az ottani piacon venni, hogy nyamnyam! :D
Zseniális az író/forgatókönyvíró!!!!!! Az extrákat is megnéztük most. Eddig valamiért az nem került sorra.:-)
Igen, a tavasz is szuper lesz babásodásra a kis topikunknak, de már most indul a sikerszéria, érzem!!!!:D

Kép
bodza2005

egyébként én is gondolkodom azon, hogy ha ez a januári sem sikerül, akkor kihagyjak-e 1-2 hónapot, vagy menjek tovább?

én félek a lombiktól...ezért nagyon bízom benne, hogy sikerülni fog inszemmel...
Vendég

Sziasztok!

Andikám szerdán is ugyanolyan idöpontban van a torna én is csak akkor megyek de amugy is csak 1-szer fogok tudni menni egy héten sajnos.

Tatus,Szépem jelentkezzetek hogy miújság drukkolok nagyon.

Andi
zsembi

Jóóó reggelt vagyis már napot!!!

Hívtam Apánkat és este fél 7re kell mennem kukkolóba:)

Tatus,Szépem!Gyertek már,miújság???
hanyatka

Sziasztok drága Lányok,

Gyors bekukk, csak infó Szépemről!

:( :( :( :( :( :( :( sajnos nem jó hírek. Leállította Apánk nála a dolgokat. :cry:
Majd jön és beszámol, részletesen, de úton van hazafelé még.

Zsembikém szerdán akkor talizunk :)

Majd jövök még estefelé.
Most rohanok pusszanat!!!!
andi67

Küldjünk sok-sok léleksimit a drága Szépemnek, mert szomorú
andi67

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?