Alíz:
Bence nagyon örült az ajándékoknak, a 160 db-os puzzle-t pici segitséggel ugyan, de ki is rakta egyből.Adidas póló , Scooby Doo-s zokni pedig ki lett mosva, már száradnak.
Oviban is jól sikerült a bulijuk, mondta a torta is finom volt, izlett nekik is , óvónéniknek is.
Holnap meg az van tervbe véve hogy nem anyuék jönnek be hanem mi megyünk haza hozzájuk, úgyis anyu süti a tortát, tehát náluk lesz megköszöntve Bence is.
Okés, én benne vagyok, hogy majd együtt elmenjünk valamikor a Hangyabolyba, jó ötlet.... majd megszervezzük.
Tegnap Dorkám elég furán aludt. Előző éjszaka éjfélkor aludt el, reggel 8-9 között 1x felébredt tejet inni, majd visszaaludt 3/4 12-ig. Persze a délutáni alvása igy igencsak veszélybe került, de nagy nehezen este fél 8-kor kidőlt. Gondoltam ez az éjszakai alvása lesz, hisz fáradt volt már ekkor, meg kezdett nyügösödni. De nem... a Barátok közt szünetében 9 előtt kicsivel felkelt és éjfélig nem volt hajlandó elaludni. De akkor elaldudt végre és azóta is alszik, még inni sem ébredt eddig.
Szóval, az én lányom mindig hozza a formáját, láthatjátok....
Pussssz

esti elalvás előtt
nagy rám a picike zokni
szopipárnán ma reggel

Bence szülinapi tortával anyuéknál
Ajándékbontás közben
Dorka egyedül eszik
A "jó" kislányom beült a babája bölcsőjébe
Ma séta közben (Dorka a sídzsekijében)