tatu, aha, többet ettem

Nem zabáltam éjszaka meg ilyenek, de előtte sportoltm, terhesen meg feküdtem vagy négy hónapig az elején, mondjuk a kórházban az 1 hó alatt pont nem híztam. de etem édesre sóst, sósra édeset meg mittudomén

Gondolom többet ettem, különben nem híztam volna

Azért nem volt vészes, nem hitte senki, hogy a 90 kilót ütöttem

Az izélgetés miatt volt, hogy elsírtam magam, szóval tébnyleg csak utólag ilyen vicces
Jól teszed, hogy maradsz Bodzi. A Jánosban Dévai pácienseivel sehogy nem bánnak. ennek viszont csak akkor van jelentősége ha be kell feküdnöd vmi komplikáció miatt, de ilyen reméljük nem lesz.
A lényeg, hogy a szülésnél ott van vagy ha nem, akkor olyan dokid lesz, akiben a legjobban bízik, ne aggódj ezen.
A hüvelyi szülés kevésbé kockázatos mint a császár, ha annak nincs indikációja ( a lombik pedig nem az).
A hír igaz, a Jánosban híresen csak akkor császároznak ha muszáj és ez így van jól. Ha császár kell, akkor Dévai császározni fog, de ha nem lát rá okot, akkor minek? A János kívülről nem egy szépség, de a szülészet jó és mesze híresen jó orvosok vannak a szülészeten. Engem nem érdekelt, hogy milyen volt a szülőszoba, nálam még nem volt meg az új, ami mostmár megvan és hiperszuper. Ja és a szülésznők szintén nagyon jók. Sztem nézz majd át a János kh. szülészet című toppikba ugyanitt, ott sokat megtudhatsz. Szóval nálam még nem volt szupi szülőszoba-bár a legjobba kerültem, nem a paravánosba mert kivételesen csak én voltam, ennek ellenére annyira jó volt az egész! MOndjuk engem nem érdekeltek a körülmények, zene meg gyertya meg ilyesmit én nem igényeltem, nem is foglalkoztam a szüléssel a terhesség alatt, bőven elég volt a tudat, hogy Dévai van és kész. Illetve akit választottunk is nagyon szimpi volt, úgyhogy nekem mindegy volt.
MOndjuk én helyesnek tartom, hogy császárnál nem mehet be a férj, a császár egy nagy hasi műtét, civilnek sztem ott nincs helye, ez a mama és baba szempontjából fontos (fertőzések,stb.), de persze mások vagyunk, másképp látjuk. Szóval ne legyenek aggodalmaid a János miatt én is imádom Dévait és ez számít. Bár ha kórházba kerülsz sokra ne számíts, de azért a távolból figyel rád. Bár bevallom mikor bent feküdtem, nem így gondoltam, akkor megfordult a fejemben, hogy váltok mert nagyon szar volt, hogy rám se cartak, na de a harmadik hétre már vágtam a témát, megismert minden doki, már nagyon rutinos voltam, kinéztem egy jó arcot, megérdeklődtem, hogy milyen, kiderült, hogy pont ő Dévai embere ha nem tud jelen lenni, aztán "rányomultam"

És így már nem voltam olyan elveszett. Na de ez is csak utólag ilyen vicces, sokat sírdogáltam emiatt és párszor pipa voltam.