A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Ja, etetőszék: nekünk sima fehér műanyag ikeás van, néhány párnával abba is ültetni lehet, amíg eszik...

mtunde

Memme drága!
De jó, hogy itt vagy! Gyönyörű a történeted! Én is könnyezek! Tanulságos volt is számomra az 'elengedés' része. Szépséges Eszter is! Nagyon sok boldogságot nektek, egészséget és mindenből a legjobbat!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Memme!!!!
NAgyon szép a történeted!!!!Megkönnyeztem :oops: !!
Szépek a képek is!!!MÉG 1X sokboldogságot,egészséget!!!
Sok puszi

Tünde?Hogy vagy?

emano/Andi
KépKép
emano

Memme, annyira jók vagytok! Szépek és csodálatosak így együtt és külön-külön is! Gratulálok a Napsugár csapatnak! Egészséget, boldogságot, és sok-sok tejcsit Eszterkének!

Kép
Kép
Kép
v30

Steffi, a második szülésnél az elengedés és a teljes rákészülés, nyugalom maximálisan így van, ahogy Memme leírta!

Tünde, hamarosan a Te gyönyörű történeted következik! :-)

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok Kútvölgyis anyukák!

Lenne pár kérdésem, ha tudtok, segítsetek légyszi! Dr. Tóth Ferencnél szült-e valaki és ha igen, mik a tapasztalatok? Kit érdemes szülésznőnek választani és mennyit illik adni neki? A válaszokat előre is köszönöm!!
mango.

Memme
Végigolvasva (és végig meghatódva, így az első szülés előtt) szeretnék majd én is egyértelmű jeleket, és ilyen szülést!
Sok egészséget, tejcit, vidámságot Nektek!!!!

Szépek a képek!
linocs

Na, ezt a bőgőmasina bandát! Persze nekem is potyogtak a könnyeim! Memme, hihetetlenül ügyesek vagytok, sok-sok boldogságot ehhez a gyönyörű kis Csöppséghez!!!

KépKép
barimami

Én is itt vagyok a háttérben olvasó üzemmódban :lol: - ugyanis kíváncsian vártam Memmét. És lám...... És persze fél szemem Tündén van
Nagyon örülök, hogy ilyen gyönyörűre sikeredett Eszter születése - hát ez az lányok, amikor ilyet olvasok, tudom, hogy egyszer az életben mégegyszer ezt át kell élnem. Pedig eredetileg úgy gondoltam, 2 gyerkőc elég lesz. De valahogy nem bírom elfogadni, hogy több ilyen élményem nem legyen. ( csak ha majd a harmadik után is ez az érzés gyötör, mit kezdek vele? :lol: ) A "stanéspan"-os kép haláli!!!!!! :lol: Először csak a képet néztem után olvastam a szöveget és csak lestem, hogy ez hol van és ki ez a nagy avagy kis csöppség!

Többeiktől millió bocsi, le vagyok maradva - minden szabad időm a ház körül forog, alig vagyunk itthon. Ha minden igaz, febr. végén költözünk, ma lett kész a konyhám.

Barbi kérdésére a választ kíváncsian figyeltem ( repülés) mert én is dilemmázok ezen. Horvátország autóval, vagy kb. 2 óra repcsivel??????

Azért nem tűnök el, de biztos keveset leszek még egy ideig.
Györgyi abszolút nincs már? :cry:

Eniékkel mi lehet? Tud valaki valamit róluk? Lesz netjük? Benije is lassan 1 éves lesz.......

Heni

Kép

Kép
cancan

Épp most jelentkeztél be, Tünde. Te jársz az eszemben.
Most nemrég szült egy kedves ismerősöm, első szülés. Az első fájásnál rögtön szaladtak be a kórházba - ami közel volt egyébként -, de így utólag már tudja, hogy még várhatott volna, és csak az ijedtsége volt nagy. Szóval biztosan érezni fogod. De teljesen megértem, hogy mért aggódsz Bene miatt. Nekem nagyon fontos volt, hogy a barátnőm vigyázzon Melindára. Nagykovácsiba ment érte a párom. Ráadásul dec. 27-28-án Kaposvárra utazott a családjával. Sokszor elmondtam Eszternek, hogy várja ki, amíg hazajön. És még ehhez képest is borzasztó jó volt, hogy úgy vajúdhattam, hogy tudtam, hogy Melinda alszik és reggel már az apjával lesz. Ez nekem fontos volt, és ilyenek is számítottak a szülésnél.
Mostmár tényleg finisben vagytok, küldjük a pozitív energiákat. :)

A hozzánk érkezetteket pedig köszönjük!

Kép

Kép

Kép
memme

Szia Memme!
Gratulálok még egyszer szeretettel, olyan szépen leírtad...Írnám, hogy nőjjön nagyra ez a kicsi lány, de ez elég hülyén hangzik a képeket látva.... :) Nagyon sok boldogságot Nektek egymásban.

És ha majd van egy perced írni, akkor szeretném megkérdezni, Neked milyen érzés, hogy már ketten vannak? És Melinda mit szól, hogy viseli?

Mindenkinek köszönöm az etetőszékes infokat. Komolyan mondom lányok, hihetetlenek vagytok :) . Felteszek egy kérdést, aztán képek, árajánlatok... csúcs.

Gabi,
semmi baj nincs, nem szomorkodni. Csak semmi görcsölés, meglátod, nemsokára beköltözik valaki a pocakba. Jó?

Tünde,
nagyon sajnálom a nagybátyád betegségét. Őszintén remélem, hogy javítanak a kezelések az állapotán. Amit Memme írt, azt én is erősíteni tudom. Flórka megvárta, hogy nagyiék megérkezzenek Kisjankóhoz és csak utána kezdte erősíteni a fájásokat.A szakdolgozatod témája nekem kínai, de gratulálok a megajánlott jegyhez. :wink:

Kép
Kép
paklincs

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.14 10:17-kor.
Vendég

Lilluska, de jó, hogy itt vagy! Gyönyörű a lányod!

Memme, jó olvasni téged. Lassan tényleg én jövök, de még mindig nem fogom fel, se nem érzem, pedig emlékezstek, decemberben meg voltam róla győződve, hogy mindjárt megszülök, most meg lehet hogy túlhordom???

Paklincs
, én a te érzéseidre is kiváncsi vagyok, meg mindenkiére akinek már 2 van :)

Ja, Cukipofa, Bene is hasonlóan későn alszik el, ha délután alszik, de ha délután nem alszik, akkor meg az a baj... ráadásul most magam miatt is jó lenne még pár hónapig, ha aludna délután 1,5 órát... :(

mtunde

Memme,
Annyira szép a történeted!!!
És még ennél is szebb a kislányod!!!
Nagyon sok boldogságot és egészséget az egész családnak!
Sok puszi
Jó hogy jöttél!!!

ancsaboszi

Memme
Gratulálunk a lánykádhoz és a gyönyörű szüléshes is!
Tényleg egy kis csoda történt ott és akkor! :D
Legyen nagyon egészséges és szerencsés élete során a kis tündér!

Tünde
Ujjak keresztbe.....!!!! :D

Hanna

Kép
hanna09

Memme
Eszter tiszta Melinda!!! :D
Vagy rosszul látom?

Kép
hanna09

Memme! Nagyon szép történet. Még egyszer gratulálok Eszterhez.

Lilluska! Jó, hogy jöttél. Lnykád nagyon szépséges a koszorúval.

Most sebeimet nyalogatom, mert Panka épp az előbb könyökölt a hasamba. Nem dirket, véletlenül. Kétcsemetések! Nálatok voltak ilyen inzultusok?

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta: részemről azt mondhatom, hogy igen. márcsak azért is, mert Ricsi anno nem igazán értette a dolgot. most érti, de így is történnek balesetek, rosszul fordul, lép, mászik stb. ja, és most itt van a huga is, ő meg ezt nem érti még.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok!

Memme, annyira jó, hogy írtál, és olyan jó volt olvasni!! És nem volt hosszú egyáltalán, ha tíz oldalban írod le, még jobban örülök!! :D
De mi az a gumibogyószörp? Hashajtó? Mondjátok el egy kezdő kismamának. :oops:

Mindegyik szoba el van nevezve? De jó!!

Annyira édes a "Batka manós" fotó!!! :D :D Remélem az enyém is ilyen manós lesz (és mondjuk nem szumós..)

Érzéstelenítéssel/fájdalomcsillapítással mi volt a helyzet? Pro vagy kontra?

Milyen jó, hogy direkt gátvédelemmel nyomtad (- illetve nem nyomtad.. :) ) Én nem merem ezt Szalaynál szóba hozni, félek, hogy olyan "régi vágású doki" módjára ezt határozottan elutasítja.. Főleg, hogy első szülés... Tényleg, van köztetek, aki nála szült? Asszem ezt már kérdeztem, de nem emlékszem. :oops:

Ma Szalay a szülésfelkészítőről lebeszélt. Mondjuk jól esett, hogy azt mondta, hogy ezért van köztünk "egy kapcsolat", ő "úgyis ott lesz és mindent mond". De a dokik csak az utolsó pillanatban jönnek be nem? És én igazából a szülőszobát szerettem volna látni. Annyira nem tudom elképzelni...

Én csak azt remélem, hogy ha beindul a dolog, lesz lelkierőm otthon maradni ameddig csak lehet. Jobban tartok attól, hogy a kórházban sétálgatással töltök fél napot, mint hogy otthon szülök meg véletlen... Ott már félek nem bírnék nyugodt maradni...

(Ma láttam először Erikát élőben, Gyuzso, a Tőled kapott fotó alapján megismertem, rámosolyogtam, de persze ő MÉG NEM ismer engem :D )

Kérlek, ne haragudjatok a szóáradat miatt, de olyan furi így, hogy a közeli ismerőseim közt nincs kismama, csak ti vagytok nekem...
Vendég

Memme,
gyönyörű történet, gyönyörű Eszter!! Köszönöm, hogy megosztottad Velem is!!! A fotók hihetetlenek, akkkora Lányka!!
Sok tejcsit, a legjobbakat Nektek!!

Tünde,
drukkolunk ezerrel Értetek!!!

Kriszta,
szegény pocid!! remélem, már jobb!!

Lilluska,
édes Dorottya a képen!!

Mi is jegyzetelünk utazás ügyben, bár én erősen belföldben gondolkodom még most...

Mica belázasodott, a lottó 5-ösöm jönne be így... Azt hiszem, bevállalok egy konfrontációt Anyóssal, hogy nem kellett volna a beteg lány arcába dugni Micát, amikor már nem bírt vele...
reméelm nem fertőzünk meg senkit sem!!!

küldünk álommanókat a nem-alvós csapatnak!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Megint én :oops: , aki már unja a búrámat ugorja át.

A 'verekedős' téma nagyon tetszett, Rita és Barimami veletek abszolút egyetértek (nekem is kutya-hasonlat jutott eszembe, hisz ők is irtó írigyek, és igen, azt hiszen én is tüntetőleg arrébb vinném az enyémet.)

Cukipofa, nekem is megfordult a fejemben, hogy vajon jó-e, ha ez az agresszió teljesen hiányzik a gyerekből. Nyilván minden erőmmel megpróbálnám "lenevelni" róla, de azt se szeretném, ha mindig az enyém lenne, akit vernek :shock:

Nyilván ahol ez előfordul a szülők valahogy mégis ezt a hozzáállást erősítik a gyerekben (nonverbálisan), még ha nincs is erőszak otthon a gyakorlatban.

Barimami,
mi is Korfun voltunk nászúton, de nekem óriási kellemes csalódás volt! :D Az utolsó pillanatban döntöttük el, és emiatt arra gondoltam, hogy biztos lepukkant lesz (nagyon olcsó is volt), de ehelyett álomszép partszakaszt fogtunk ki. És a homokos rész a szigeten koszosabb volt (északon), mint a kavicsos.

Lassan mostmár eldugulok.

Köszönöm még a vásárlós tanácsokat!

Rita, abszolút egyetértek, minél kevesebb felesleges vásárlás! Ez a mottónk itthon :D

Steffi,
ez az én leánykori nevem is. :D Mivel a férjemé NAGYON gyakori név, nem akartam lemondani róla! De most kereshetünk extra rövid nevet a babónak, mert az ő vezetékneve is dupla lesz...
Vendég

Memme!
Nagyon jó volt olvasni :D
Annyira szép ez a kicsi lány...sztem is hasonlít Melindára.
Tényleg mit szólt hozzá???????

Borsika!

Hát igen ez nehéz ügy...végülis nem azt akartam, hogy visszacsapjon, de összeszorul a szívem amikor azt látom, hogy odamegy valakihez mosolyogva barátkozni, az meg lesóz neki egyet. Azt a hihetetlen nagy csalódást a szemeiben.... :(
Egy anyának ez borzasztó....
Ja a gumibogyószörp sztem a homeopátiás szörp...már több Vidás kismamánál láttam amikor ott voltam.

Micának küldök gyógypuszákat...már ha Emmus engedi :oops:

Kriszta!
Simán belefér...kap még szegéyn pocakod többet is...
Pont azon filóztam, hogy Orsinál milyen óvatos voltam...semmi nehezet nem emeltem.
Danival meg szülés elött pár órával is Orsi a hasamon űlt és cipeltem az autóhoz...pedig 13 kiló a kisasszony.
És hát hiába nagy has, az elsőszülött parancsol :D ha felkell venni akkor fel kell venni :D

Na megyek aludni...szép estét mindenkinek....

Kép

Kép
cukipofa

Mica,sok-sok gyógypuszi
jó éjt

emano/Andi
KépKép
emano

Kriszta, Bene sem fogja fel a mai napig, mi is van velem. Így aztán kapok rendesen. Villő utálja is, ha birizgálják, a ctg-t is mindig lerúgja magáról :)

Ja, lányok, megvan a végleges név: Villő Boróka.tudom, ez a változat még nem volt :)

Borsika
, szeirntem menj el a szülésfelkészítőre, legalább a szülőszobalátogatásra. Jó az azért, és a dokid nem fog az elején berohanni hozzád.
Vásárlás: én sokmindent használtan vettem: babakocsi, hordozó, és nem bántam meg, fél évesek voltak, és feleannyiért.... szóval még garancia is volt.

Engem valami hihetletlen nyugalom szállt meg tegnap óta. Furcsák ezek a hormonok :)

mtunde

Sziasztok!

Memme: Gratulálok mégegyszer!!! Olyan jó volt olvasni a történeted. Úgy érzek, mint Heni, szeretném én is mégegyszer átélni a szülés csodáját!!
Eszter gyönyörű kislány!!!

Tünde: Mostmár te jössz!!! Nagyon szép nevet választottatok.

Gyuzso:
Micának sok-sok gyógypuszit küldünk!!

Paklincs: Nekünk is olyan etetőszékünk va, mint Steffinek, Emanonak és Borsáéknak. Mi is nagyon szeretjük.

Lilluska: Nagyon csini Dorottya.

Andi, Hanna: Hogy vagytok??

Gabi, Zsófi??
Mi ma megyünk orvoshoz mérésre..

KépKép

KépKép
cukorfalat

Gyuzso!
Jaj! Szegény Mica! Küldünk sok-sok gyógypuszit neki! Gyógyuljon meg hamar! :oops:

Lilluska!
Nagyon szép a nagylányod! :D

Memme!
Tüneményes Csöppke! Nagy-nagy gratula neked! Sok-sok boldogságot és sok-sok tejecskét!

Tünde!
5 nap!!!! Kata nekem 5 nappal hamarabb született meg!!!! Jaj én úgy izgulok!!!! Minden reggel azzal kezdem, hogy megnézem a mobilom, hogy jött-e tőled sms. 8)

Kriszta!
Én is azt mondom, hogy lesz ez még így se. :D Nálam Kata akkortól kezdett el rugdosni, amikor kiderült hogy várandós vagyok. Szerintem érzik, hogy már NINCSENEK EGYEDÜL.
:shock: :D

Tegnap megúsztam a látogatást. Valami sugárzó anyagot itattak vele a viszgálaton DE. és ilyenkor tilos gyerek közelébe menni. :shock: :shock: Jól néztem volna ki ha eljön! :shock: :shock:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok Lányok!

Iszonyat régen voltam, tudom. Tegnap leadtam egy nagy melót, úgyhogy talán-talán tudok jönni többször.

MEMME!
Nagyon-nagyon gratulálok itt is. Fantasztikus, ahogy leírtad a szülést. Megható. Jaj az a folyosó! Szívem szerint mennék megint!
Sárit én is gátvédelemmel szültem, de nem tudtam volna ilyen gyönyörűen leírni.
Eszter tényleg tiszta Melinda. Te is így látod?...és hogy vagy a két kis nőcivel otthon?
Stan és Pan? :lol: Dokinktól nem is várnék mást! :lol:

Tünde! Sokat gondoltam rád, és hasonló szépeket kívánok, mint ahogy Memme leírta az ő történetüket.

Nem tudom, ki kérdezte, de ENIÉK jól vannak, szerződés már megkötve a T-vel, talán lassan be is kötik végre a netet.

Egyelőre ennyi, most elkezdem behozni a lemaradásomat belőletek. :lol:

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

sziasztok!

Gabbóka, de jó, hogy te is írsz néha. Olyan sokan eltűntek :(

Én még mindig itt, és úgy érzem, ma is itthon maradok. Illetve este megyek ctg-re meg vizsgálatra. Hátha a doki most lát-érez már valami változást. Én nem nagyon, azzal együtt, hogy lejjebb ment a hasam, és halovány fájások néha vannak. Mégsem érzem, hogy ebből komolyra fordulna a dolog. :)

mtunde

Tünde, kösz a szíves fogadtatást. Na nem biztos, hogy attól fog beindulni a babóka, hogy a doki lát valamit, vagy sem. Én tavaly a második ctg után-ami semmit nem mutatott- szépen hazamentem Kecskemétre, lefeküdtem aludni, aztán pukk. :D Úgyhogy cuccolás, és start. Nekem még halovány fájás sem volt akkor (mint Memmének). De mivel neked már van, talán tágulgatsz, és a végét "elintézed" könnyebben-gyorsabban.

Igen, pl. most veszem észre, hogy Györgyi sehol. Eni majd jön, ez biztos.

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Tünde!
pedig egy tuti! :D nem fog bent maradni :lol: :lol: :lol:
vagy ne poénkodjak már kárára? :shock: :oops:
Lehet hogy azok a pici fájások a lassú, de biztos tágulás jelei! :D

Minden esetre NAGYON SZÉP SZÜLÉST KÍVÁNUNK!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Memme drága!
De jó hogy itt vagy, gyönyörűek vagytok :D Mégegyszer nagyon sok boldogságot!

Barbi!
Nekem Görögország a szerelmem :D Persze Emma után :D

Zsuzsi!
Most bevallom parázok.....

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Én is abban bízom, hogy ahogyan Eni is sokáig "vajúdott" szülés előtt, már a szülés gyorsabban ment. De tény, hogy december eleje óta vannak ilyenek, és múlt héten is még majdnem zárva voltam....

mtunde

Borsika, mindenképp menj el szülőszobára látogatásra, engem rettenetesen megnyugtatott, amikor megláttam, h milyen szép, otthonos környezetben fogok szülni!!

Borsa, megértelek, Korfu gyönyörű volt, én imádtam azt az egy hetet, amíg ott voltunk, egész nap a medencénél voltunk, finiket ettünk, plusz búvárkodtunk is kicsit, de mivel párom nem sokat volt még külföldön (én szüleimmel rengeteget utaztam kiskoromban), szívesebben mennék más országokba is!

Rólunk annyit, h lebetegedtünk :( Dani nem a foga miatt aludt rosszul, hanem mert érezte, hogy jön a betegség :( Láz még nincs, de folyik az orra állandóan, plusz picit hurutosoan köhög néha :cry: Már szívtuk is neki reggel, mert a tápszerét nem tudta megenni cumiból, plusz megint issssszonyat rosszul aludt szegényke, de most már legalább tudom, hogy mi miatt...

KépKép
barimami

Tünde, egyetértek Gabbókával... Ákossal kicsi fájásaim voltak és teljesen kitágultam 1 hét alatt (ennyivel később született), Ádámmal már 5-7 perces fájásaim voltak, de a CTG nem mutatta ki őket. Csak icipici jóslónak jelezte, s 2 óra múlva meg már kezemben volt Ádám. :-)

Nagyon szép neve lesz a kicsilánynak, Villő tudja mikor kell érkezni, hiszek abban, hogy meg lehet "beszélni" a babával, hogy mikor is induljon el hozzánk. Ádámnak azt sugalltam, hogy este vagy hétvégén szülessen meg, amikor csend és béke van a kórházban, s vasárnap reggel beindultak a fájások, délután meg megszületett.

Nagyon szép szülésed lesz biztosan, azonnal üzenj, ha Villő a karodban van. Na jó, még egy szopi belefér, de utána várjuk ám a híreket! :D

Kép
Kép
Kép
v30

Tünde!
Megy a drukk!

Orsi

borsa

Sziasztok!
Daninak,Micunak sok-sok gyógypuszi!!!!Tessék hamar meggyógyulni!!!!

cukorfalat
Köszi kérdésedet jól vagyunk!!
Balázs igazi kis csibész......

Borsa
mitől parázol?????

Eniék azért jól vannak??????

Mingyá szombat este és jön Bálint haza!!!Kicsit másnaposak :lol: :lol:
(Tegnap volt az egyik srác 30 éves és kicsit sokat ittak :lol: :lol: )

Most voltunk védőnőnél havi mérlegelésen:
72 cm és 7630g
meg dicsértek,hogy jól híztunk!!!!!!

LÁnyok,sajtot,túrót mikor adtatok először??

emano/Andi
KépKép
emano

Nyugi lányok, üzenni fogok! :)

az a jó ezekben a szüléstörténetekben, hogy nincs 2 egyforma :) szóval az embernek lehetnke elkézpelései, hogy most hol is tart a folyamat, de közben valójában nem is tudja :)

mtunde

Dani, ne legyél beteg!!! Küldjük a sok vitaminos energiát! :)

Ádám is 5-kor ébredt, mert nem kapott levegőt az órán, s szopi után nem is aludt vissza. Most popsiban 38.8, hónaljban 37.6 fokos. Hívtam a doki nénit, mert alapjáratban nem mennék, de most a vérproblémái miatt para vagyok, ám csak akkor kell jelentkeznem, ha lesznek nagyobb tünetek is, mint az orrdugulás. Most bealudt szegénykém.

Borsa, mitől parázol?

Veronikusz, milyen vizsgálat az, ahol sugárzó anyagot itatnak? :shock: Gondolom nem bánod a dolgot, de biztos nem úszod meg... :( Előre tréningezzél, hogy nem fogsz a hülyeségeivel törődni...

Ádám felébredt... :(

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok Lányok!

Bocs hogy eltűntem, de ... na mindegy. Kicsit zűrös az élet, ha nem rohangálok, akkor meg Jámzinnal vagyok teljes mértékben. Szóval nincs időm semmire. Velünk minden ok, Jázmin szépen nő, kis örökmozgó. Ja és hát be nem álla szája. Papa, baba, mama, vau-vau, búú, jaj, jaj, és még sorolhatnám. Lehet hogy rám üt cserfességben? :)

Memme
Nagyon gratulálok, a fotók is olyan jók és hát annyira ügyesen csináltad!!! Én is így szeretném, mint te a másodikkal. Jázmint is biztosan én tartottam vissza tudatalatt ezért kellett 38 órát vajúdnom. :roll:

Tünde
Miattad mindennap felugrom a netre. :D NAgyon szorítok!!!!!!!!!!!! Memmének már nem kell így minden jó kis energia megy nektek!!!!

BArbi
Jobbulást Dancának. A múltkor sms-eztem,nem válaszoltál irgum-burgum. :lol:

Szóval figyelgetlek titeket!!! Csak nincs időm reagálni így meg olyan izé hogy nem tudok mindenkinek válaszolni. MAjd azért jövök ám még. JA és teszek fel viszonylag friss képet is:

Kép Hami

Kép
gyorgyi33

Kép Jázmin

Akartam még feltenni, de valamiért azt írja ki, hogy hiba történt!! :twisted:

Kép
gyorgyi33

Tegnap Micával bandáztunk....

Orsi

borsa

remélem nem kaptuk el :(

Orsi

borsa

BOrsa
csak pozitívan,nem lesztek betegek :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

aranyos vagy köszi :D

Orsi

borsa

Andi
9 hótól túró sajt

Vali
jobbulást gyógypuszik mennek

Györgyi
de jó szépek vagyok!

Gabó
de jó te is itt

Eniék jól vannak, hamarosan jönnek!

Orsi

borsa

Köszi Borsa!
Akkor már megint bolond a védőnőnk!!!!!!!!!!azt mondta már nyugodtan ehetünk ilyeneket!!! :shock: meg a k betűseket!!!!

Györgyi
szépek vagytok!aranyos Jázmin :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Jázmin nem változott, még mindig tündéri! :-)
Boldog hófordulót neki!

Borsa, köszi!

Kép
Kép
Kép
v30

emano!
Dani már eszik sajtot, turót még nem.
Orsinál is azt mondta a dokinéni, hogy lehet 7 hótól és most az új dokinéni is azt mondta Daninál, meg a mi magándokink is azt mondta...
Ja és karalábét és karfiolt is kapott már.
Sajtot lereszelve elé rakom és úgy nyomja :D imádja persze....
Mondjuk én nem is vagyok szívbajos :? Orsival is gyorsan átáltunk a sima kosztra...sztem Danival is így lesz.
Csak tej, tojás és méz nem volt 1 éves korig.
Amikor 1 éves lett akkor este tápszer helyett kakót kapott és benyomta a két decit. Mivel reggelre nem volt hasmenése így simán kaphatta. A dobozos tejeket még forralni sem kell, mert azok már hőkezeltek.
Pedig nálunk nagyon óvatosnak kell lenni, mert én tejallergiás meg egyebek....szóval én egy merő katasztrófa vagyok :?
Persze nem rábeszélni akarlak... :wink:

Minden doki és védőnő mást mond...

Györgyi!
Jázmin nagyon szép...igazi nőies kiscsaj.... :D

Jaaaajjjjj most akkor kezdünk izgulni Tündiért???????
De jó, de jó....
Sztem szülessen pénteken...akkor lesz Orsi szülinapja :D :D :D

Kép

Kép
cukipofa

Vali!
jobbulást a kis betegnek!!! Küldünk gyógypuszikat expressz! :oops:
Nem tudom mit ivott, de izotópvizsgálatra ment és kontrasztanyagot itattak vele ami 6 órán át világít. Neki így mondták. Gondolom a műszer alatt világít és nem az utcán. De mondták neki, hogy gyerek közelébe most ne menjen. :oops: hát tuti nem úszom meg. :oops: Majd valahogy túléljük. Áthívom a nővétét szemből, ő majd jól helyreteszi ha kell. :lol: :lol: :lol:

Megyek aludni, ha végre abbahagyja Szofi a szirénázást :oops: mi sem aludtunk fényesen. Sőt! mi több pocsékul aludtunk. :cry: :cry: :cry: MEgyek megnézem a kisasszonyt!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Memme, olyan jó, hogy megint köztünk vagy!!!
Majd mesélj, hogy Melinda mit szólt?
Otthon vagytok már? :wink:

Lányok
Annyira jó, hogy az új kis jövevények kedvévért visszatérnek az igazolatlan hiányzók is.
Képzeljétek régiek
Jube is terhes (csak véletenül átnéztem az én elmentett lapomat és ott van egy új vonalzója 30. hétben van! Marci baba 60 nap múlva születik )Ha olvasnál minket Jube, akkor nagy nagy gratula!! És jó egészséget! :wink:

Györgyi,
Annyira szép Jázmin!
Elhiszem hogy jó sokat dumál! Volt kitől örökölni
Már Lara is elkezdte.

Heni
Képeket kérünk??? mikor költöztök??
Durcáékkal mi van?

GAbbóJó hogy jöttél! Kérünk képet!!!

Gabi???
Kérlek drága írj, ne légy szomorú!!! Sikerülni fog, de nem szabad elkeseredni, tudja a Babó hogy még nem kapott zöld útat, de majd most!!! :wink:

Réka merre vagy???

Lilluska,

Jó hogy TE is itt megint! Nagyon szép a kislányod!!! Igazi kis tavasztündér!!!

Borsa,
Hogy aludattok??? De hát már jól aludt nem?
Fogacska??
Vagy csak többet akar veletek lenni, hisz írod, hogy vigyorog!! :wink:

Igen, igen jön a szülinap! Már szervezem egy ideje de annyi játéka van, hogy nem is tudom mit kapjon.

8) Hogy vagytok???
Egy kis Cebion cseppet adjál neki esetleg megelőzésre! Erős csaj, nem lesz gond!!

Emese,

Döntöttél már szék ügyben?

Manóka,
Gyógyulást!!! Sok puszi

Micának és Dancának is sok sok gyógypuszi!!!

BArbi, hogy vagytok? Férjed??
Bulgári? Hú hát nem tudom, nekem valahogy nem szimpi, bár én ott még nem jártam. De nem is vágyom. Korfun viszont van homokos rész, az olyan szép!! És igen, majd nyáron lesz megint biztos a Tuinak valami akciója és szólni fogok!!! :wink:

Kriszta
Mikor mész vizsgálatra? Vagy már voltál? Mikor gondoljunk rád!!!

Borsika,
Mi is úgy vásároltunk, hogy én folyamatosan nézelődtem, és ha valami akciós volt megvettük, de hát bőven a 30 hét után. A babakocsit, meg a garancia miatt, akkor vette meg Apa mikor mi a kórházban voltunk és a mellszívót is! Nekem is volt listám, hol mi menny :wink:

Steffi,
Persze hogy TE vagy a képen, ki nem ismert meg! Álmunkból is! Hogy vagy??? Mikor mész dokihoz?

Monácska,

Nagyon szép pocak! Hogy vagytok??

ezt most elküldöm.
(de még jön az 525 oldal)

puszi

ancsaboszi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?