A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

pironya: a vizesedés elkerülésére nem az a legjobb mód, ha kevesebbet iszol... próbáld inkább a sót mellőzni, és esténként felpakolni valahová a lábaidat, illetve zuhanyozáskor a hideg-meleg váltózuhany alulról felfelé többször egymás után a lábakra.

szoruláshoz: sok folyadék (2-3 liter, lehetőleg szénsavmentes víz, koffeinmentes vagy laza tea), illetve minden nap gyümölcs.

mia_snow

Pironya!

A megivott víz mennyisége szerencsére nincs összefüggésben a vizesedéssel. Csak arra kell figyelni, hogy olyan vizet igyál, aminek alacsony a nátrium tartalma. Pl: Szentkirályi, Naturaqua. És kevesebb sós kaja!!! :roll: (Pedig milyen jó az!)

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

mondana: jaja, a só a bajom nekem is. pl most iszonyat mód rá vagyok kattanva a pattogatott kukoricára és a sült krumplira... és mindkettőt igen sósan szeretem... :oops:

b.bogi: gratula a lánykához.

... mostmár én is naaagyon szeretném tudniiii. eddig úgy voltam vele, hogy elhatárolódtam a nem-kérdéstől, nem volt baj hogy nem mutatta, persze szerettük volna tudni már múltkor is, bár mindegy, milyen nemű lesz, úgyis mindkettőt szeretnénk (előbb-utóbb). :D de valahogy az utóbbi napokban inkább lány-érzésem van... még 3 hét, és TALÁN kiderül.

mia_snow

Húúú..Mia! De egy véleményem vagyunk! :lol:

Kép Kép
montana

Sziasztok!
Gratula az ultrahangosoknak!!
Az nem baj,hogy kevesebbet mutat az ultrahang?Azért a vonalzót nem fabrikáljátok át?
Jó,hogy van végre egy rózsaszín :D :D Vagyis még egy :D

Vizesedés:sajnos estére velem is előfordul,a sósat viszont nagyon nehéz kihagyni :evil:
Vendég

montana: bocsi, elírtam a neved az előbb. :(
bárány: az uh nekem is 1 héttel kevesebbet mutat a naptárhoz képest... de ha figyelembe vesszük, hogy a 38. héttől akár szülhetünk is... pár nap miatt nem érdemes átírni a vonalzót. nem? :)

mia_snow

Mia:jó tudni így legalább ha nekem is kevesebbet mutat esetleg,nem fogok pánikolni :D
Vendég

jajj para-mami, te úgyis bepánikolsz. na de sebaj, majd mi megnyugtatunk. ;)

mia_snow

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.10 20:29-kor.
pironya

sziasztok!

voltam uh-n láttam a kicsikém minden porcikáját, a nemét megbeszéltük, hogy nem kérdezzük meg, de ha szombaton megyek magánba, nem bizti, hogy kibírom.
értékeim: Hc:146
Ac:128
fem:26mm
17 hét 5 nap
afp-m is tökéletes, úgy örülök, már majdnem bepisiltem idegességemben, amíg vártam.Állítólag 21-41 az intervallum, ami nekem új, mindig 0,7-2,4 ről hallottaM, AZT mondta a doki, az régebbi. szóval nekem 32,1 lett

almaani:nekem a firstwheels ből a piros jön be, amúgy mi ABC DESIGNOSOK VAgyunk, vagy 3 tec (narancs szürke)vagy rodeo curry cut.(piros)
Mocorgás:nekem annyit rug a kicsikém, inkább lennt érzem hol jobb, hol bal oldalt.

Bogi:gratula a kislányhoz!

Kép
Kép
eyi

Bogi!Nagyon gratulálok a kislánykádhoz!
Örülés van veled!
Tök jo hogy már ilyen sokan tudjuk mi a neme!
Mindjárt szülünk! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Köszi a gratulációkat!

Aranyosak vagytok!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Kép [/img]

Kép
Kép
eyi

abc design 3 tec
Kép

abc design rodeo+ curry cot
Kép

Kép

Kép
Kép
eyi

eddig még nem vásárolgattam nagyon,csak 3 bodyt, amiből alapban van itthon 34 az öcsémről, de most már lehet hogy elkezdem,össze is írtam mik kellenek,hát egy vagyon lesz, uh.jobb nekiállni szép lassan, mert hamar itt lesz, már csak azon kapjuk magunkat, hogy a szülészeten vagyunk s még ez sincs az sincs.Azt hiszem férfiakra nem nagyon lehet ilyen vásárlás dolgokat rábízni.
Közben építkezünk is, nem lesz semmi ez az év.
Most még jobban rámjött a vásárlás, hogy már van akinek kiságya is van.

Kép
Kép
eyi

Ja és képzeljétek, vettem magamnak 3 kismamafelsőt, meg egy kismamafarmert.REggel jöttem rá, hogy az egyetlen farmer ami feljön rám, vizesen fekszik a mosógépben, így kénytelen voltam egy nemrég vásárolt nacit felvenni, ami nem favorit, na mind1.írjatok ti is már.

Kép
Kép
eyi

Megváltoztattam a vonalzómat: mostantól kislánybaba "menetel" rajra. :)

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Jol tetted Bogi! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Mi is túl vagyunk 18. heti genetikain és nagyon boldogok vagyunk! Minden rendben!

KÉREM SZÉPEN A KÉK CUMIMAT!!!!!!!!!!! A neve pedig Zoltán. Mi 3 nappal idősebbek vagyunk.

Annyit írtatok, hogy a pontos visszaolvasás még folyamatban van, de addig is nagy gratula a mai UH-soknak!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Manka

Kép

Kép
mankabi

Gratula neked is Mankabi!
Giginek lesz dolga a táblázattal.Már majdnem mindenki tudja hogy fiu lesz vagy lány! :) :) :)
Vendég

Sziasztok lányok!
Gratulálok azoknak akiknek ma megmondták a baba nemét!
Igaz, hogy milyen jó érzés?
Mi csütörtökön megyünk genetikai uh-ra és akkor tudom meg az afp eredményét is, remélem nálunk is minden rendben lesz!

Kép

Edina
edied78

Sziasztok!
Én is mégegyszer gratula mindenkinek!! :D
Móni,most látom,hogy a két vonalzód mást mutat,a hátralévő napok viszont csak eggyel külömböznek...hogy van ez????

Gigi tényleg jó lenne a táblázat.Tele kék cumikkal :D :D
Remélem én rózsaszínt hozok,majd :D
Vendég

Lányok,másik topikban jártam olvasgatni...
Most nagyon kész vagyok...
Nem részletezem... :cry:
Vendég

Bárány!!!! :twisted: :twisted: Mit mondtunk neked!!! Nem olvasgatni máshol!!! :twisted: :x Pont most, amikor olyan happy mindenki itt!

Kép Kép
montana

ok ok igazad van olvasás beszüntetve :lol:
Vendég

Sziasztok lányok!

Gratula mindenkinek!!
A kislánynak meg főleg!Néha azért "becsúszik" egy-egy.

eyi: jók a babakocsik nagyon,bár nekem a 3 kerekű annyira nem tetszik.Ilyet akarsz venni?

Csajok itt már mindenki elkezdett vásárolni?
Én határozottan csak májustól akarok.Elmegyünk majd Apával a bababörzére Pestre,mert úgy hallottam jó.Ha mégsem,akkor az a nap rá van szánva,csak találok megfelelőt Pesten.

Kép
melike

bárány:De komolyan,direkt idegesíted magadat? Nem kéne...Elég,ami alapból jön,nem?!

Kép
melike

bárány, tilos negatív dolgokat olvasni! amúgy meg javaslom a hársfa teát, nincs benne koffein és nyugtató hatású. ;)
a magneb6 is segít nyugton maradni.

mia_snow

meli: korábban nekem sem jött be a három kerék, de most kifejezetten tetszik, nem az a megszokott.
Kenitek magatokat stria-krémmel?

Kép
Kép
eyi

eyi: dm-es babylove krémmel kenem... nem tudom, hogy ha hajlamos vagyok rá, akkor használ-e bármi is... ez végülis csak 600 ft körül volt... többet nem akarok rá áldozni.

mia_snow

Mia:akkor én hülye vagyok :cry:
Eyi:az a dm-es direkt striákra való?Mert 600 kemény forintot én is beleinvesztálok :D

3kerekű babakocsi nekem nagyon bejön,2-szer 3 évig már tologattam 4 kerekűt!!Elég volt!!jöjjön a 3 kerekű :D :D
Vendég

bárány: miért vagy hülye??
a dm-es az direkt ilyen terhességi csíkokra való, tökjó illata van. hatszázvalahány ft.

mia_snow

Bárány!
Nemtom miért mutat mást az egyik vonalzom mint a másik.
Május 26 ra vok kiirva!
Szerintem ugyse akkor fog jönni!
Mi Februárba vagy Márciusba megyünk ki Bécsbe ott megveszünk mindent egybe.
Nekem a 3 kerekü meg a 4 kerekü is bejön. :lol: :lol:
Vendég

Én még nem vásárolgatok. Egy csomó mindent fogunk kapni rokonoktól és ismerősöktől, ahol már nagyobb a baba. Megnézem mi az ami használható és a hiányzó dolgokat fogom megvenni.

Kép Kép
montana

Én avonos krémet használok,mivel avonozom.De úgysem lesz elég,ezért megnézem majd ezt a dm-eset.
Kíváncsi leszek ér-e valamit.

Kép
melike

én nagyon nem szeretnék striákat látni magamon, bár lehet, h. az teszi jól, aki olcsóbbat vesz, lehet, ha az ember hajlamos rá, akkor meglátszik, akármilyen krémmel kenjük.Én vettem vichyt, meg egy természetes alapanyagú, stria krémet, egyik sem volt a legolcsóbb.
Bárány, neked kijöttek, az első két gyermeked után?Mert neked így már könnyebb, tudod hogy mire számíthatsz.
Én is azt mondom babakocsiügyben, hogy haladjunk a korral.

Kép
Kép
eyi

Sziasztok Kismamák. :)

Elnézést a zavarásért, de van 2 eladó légzésfigyelőm.

egyik:

Kép
Angelcare ** AC100 ** Légzésfigyelő
Légzésfigyelő ** Angelcare AC100** Matrac alatti szenzor-pad elhelyezés ** Teljes matracfelületen történő érzékelés ** Bármilyen szabvány kiságymatraccal használható (12 cm. vastagságig), kókuszmatraccal is.

5 nemzetközi díjas, 2 érzékelőlapos légzésfigyelő készülék. 2 drb. 1,5 V AA alkáli elemmel működik.
Ajánlott: 0-12 hónapos kor között minden babának.
Nekünk nagyon bevált, nem volt téves riasztás, csak a tudat, h. nyugodtan alhatunk.

Ára: 15000 Ft.

Másik:
Angelcare AC201R
Kép

Angelcare ** AC201R ** Légzésfigyelő és bébiőr
Légzésfigyelő és bébiőr egyben ** Hordozható ** 150 méter hatótávolságú ** Hangtovábbító szülői egységgel (Bébiőr).
2 lapos érzékelő, hang és fényjelzés.Hordozható szülői egység.Kókuszmatraccal is működik,nincs téves riasztás. Elemmel és adapterrel is működik.
Ára: 19000 Ft.

Ha valakit érdekel írjon pü.t. :)

További szép babavárást Nektek!

üdv: Hajni

Kép
Kép
h@jni

Móni!
BÉcsben olcsóbban lehet megkapni a babadolgokat?

Kép
Kép
eyi

Hajni engem lehet hogy érdekelne.Vidékre lehetséges lenne az elküldés?

Kép
Kép
eyi

meg megtárgyalom először a férjemmel.hol lehet elérni téged?

Kép
Kép
eyi

Lányok!

Megvacsoráztam (rakott krumpli),desszertként gesztenyepüré majd egy óra múlva (most) megettem majdnem egy egész zacskó chips-et!
Nem gyenge...Megjött az étvágyam. :o

Kép
melike

Eyi!
Szerintem olcsobbak!
Pl.egy babakocsi ami itthon 150 ezer kint 50 ezer.
De megmondom öszintén a férjem tudja hogy hova megyünk mert ö keresgélt interneten.
Aszonta meglepi. :lol: :lol:
Vendég

Ilyen nagy külömségek vannak árban??Egyharmada???Akkor nagyon megéri!!

Stria:szerencsére nekem nincs vagyis 1 kicsit a köldökömnél,de nem látszik szóval eddig hordhattam toppokat,majd meglátjuk most mi lesz :wink:
Vendég

.,ja pü. ok

Kép
Kép
eyi

Melike,ne fogyozzááá :D
Vendég

Móni:Hát akkor tényleg megérné, igaz a férjem minden héten No.ban jár, csak az a kár, h. ilyenre nincs ideje, pedig bedobhatna egyet.
BÁrány:én akkor a helyedben nem izgulnék, de jó neked...

én kb 1,5 órája ettem egy nagy tányér tele sült krumplival+két hús+3 kicsi hal, és azóta folyamatosan iszom.meg egyébként is sokat iszom, meg már megettem a névnapi csokiim felét.Ti is sok csokit esztek?gondolom változó
Na szóval nemhiába hízok
de van kire fogni :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
eyi

Jól van csajok,elteszem magamat holnapra.

Ezért jó itt megosztani veletek a dolgokat,mert mindig rájövünk,hogy nem vagyunk egyedül a "problémánkkal".

Jó pihenést mindenkinek!Holnap talizunk!

Kép
melike

Sziasztok!

Jevi-Mankabi!
Gratulálok a kisfiúkhoz! Remélem így szerettétek volna!!

Bogi!
Gratulálok a kislányhoz! Már hárman vagyunk azt hiszem 13 ellen!!

Melike!
Úgy látom te is már a 19.hétben vagy.Gondolom júni közepére leszel (vagy) kiírva.Ha májusban kezdesz el vásárolni: 1. Egy vagyonba fog kerülni mindent egyszerre megvenni. 2. Megszülhetsz májusban is (teljesen időben!) akkor ki fogja ezt helyetted elintézni?? De félre ne érts,nem akarok beleszólni,de így nem fogod győzni! Gondold át!

Eyi!
Striákra én Vichy krémet használok,( de 3 szülés után elég csíkos a hasam) igazából csak azt szeretném,hogy ne legyen több csík. Eltüntetni sajna úgysem tudom! A melleimre vastagabban kenek! :wink: :wink: :wink:
Csak az a baj,hogy piszok drága-és nagyon fogy! :roll:

Kép
orsitigris

orsi: ugyanannyiba fog kerülni,mint apránként és mi összegyűjtjük a lóvét.Végülis én a nagy dolgokra gondoltam:kocsi,kiságy,hordozó. Áprilisnál hamarabb ezeket nem merem megvenni.
A ruhákat,babaápolási szereket talán hamarabb.

Kép
melike

Most már tényleg megyek.
Jó éjt!

Kép
melike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?