A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Nekem múlt héten azt mondták a 4D-n hogy majdnem teljesen befordult már, azért nyomja annyira a medencecsontomat néha, mert a feje van ott....
De még korai a befordulásról beszélni... :wink: még visszafordulhat... és ugyanúgy befordulhat újra a szülésig! :wink:
Mindkét fiúm forgolódott és csak az utolsó hónapra fordultak be véglegesen, onnan már sehová.. :lol: de addig mint a körhinta... :wink:
Igen, most kezdődik a rohamos pocinövekedés :lol: innentől izgalmas figyelni, hogy hetente észre lehet venni, megint nagyobb. Persze mi nem igazán, legfeljebb, ha fotózunk, vagy a nadrágokon, de aki nem lát minden nap, az észreveszi. Nekem is most mondták, hogy na, kezd látszani, hogy babát várok.... széééép, igy a harmadik trimeszter előtt nem sokkal már látszik.... :lol: nem vagyok egy pocaknövesztős.... de nem bánom annyira... Zoli is azt mondta, hogy nem lesz nagy pocim (relative nem nagy) hanem olyan kis formás pocak :oops: Meglátjuk a végére, hova nő a kisasszony még! :D
Vendég

Bambi, mi is ma voltunk a házasságiért :D Ráadásul, előtte elmentünk a fiam születési anyakönyviéért a 12. kerületbe, (nem találom sehol az övét :oops: ), és ott azt hitte a csajszi, hogy a szüléshez kell, és soronkívül behívott. Aztán átmentünka 4. kerületibe, a házasságiért, ott meg már le sem sz...rták, hogy pocakos vagyok :( De legalább nem kellett sokat várni, a 12. kerületben rengetegen voltak. (Tök furi, hogy ilyen nagyalakú, meg soknyelvű...nekünk még a régi magyar volt).
Elmléletileg elég egy emberke, pont telefonált vki, amikor bent voltam (Istvános), és neki mondta a nőci, hogy akár a nagymama is bemehet a papírért....bár gondolom, akkor már meghatalmazás kell, de Apuka a saját házasságáról kéri a papírt, tehát, az vsz simán megy.)

Kép
babyteve2

A lábzsák a babakocsiba való, télre...

Kép
babyteve2

De pl. ez a hálózsák nem meleg nyárra :?: :shock: :shock:
http://www.minimano.hu/termekeink/76/84 ... 10_cm.html
Sokkal vékonyabbakat is látok bababoltokban .. és nem utolsó sorban olcsóbbakat is :roll: :roll:
Max. a legkisebb méretbőlérdemes melegebbet venni, nem?

Kép
szösszenet

Lányok! Milyen iratok kellenek a kórházba? Kiskönyv, és leleteken kívül...

Szöszi! Nekem is van, hogy Zsófi a hugyhólyagomat rúgja! Azt megérzem rendesen, elég kellemetlen, meg gondolom a belső méhszájat is eléri néha. Legalábbis úgy érzem. Na, akkor szerintem lábbal lefelé van, buksi van felül. (egyszer pont egy ilyen időszakban volt az uh, amikor már napok óta a hugyhólyagomat rúgta, és a doki mondta, hogy a feje van felül. ezen jól meglepődtem, mert az ez előtti uh-on meg fejjel lefelé volt)
De néha meg (ez a gyakoribb) oldalt rúg! Akkor meg szerintem fejjel lefelé van. Szóval szerintem sokat forgolódnak MÉG! Aztán nemsokára már nem lesz helyük! :D

Kép
gabo001

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.20 15:01-kor.

Kép
1bambi

Szöszi! Szerintem ez nyárra meleg. DE pl. tavasszal ősszel már biztos nem. De igazad van, mert némelyik meg aztán olyan vékonynak tűnik nekem! Én fáznék benn, nemhogy a baba...
Nem könnyű szerintem ez a hálózsák kérdés. Mert én pl. fázós vagyok éjjel, és egy ujjatlanban tuti fázna a karom! Akkor meg alá kell öltöztetni?
De pl. gyapjúba csak ujjatlant láttam.

Kép
gabo001

Szössz!
Az RS-ben van ágynemű, rácsvédő, zsebes izé, amit kívülre lehet a rácsra tenni, meg falvédő, meg pólya, meg baldahin. Azt hiszem, hogy nem egy szett, hanem darabonként lehet megvenni és elég nagy a választék. Szerintem érdemes megnézni.

Kép

Kép
kamilla306

Köszi a vitamin tanácsokat!

Majd teszek rugiképet, de semmi extra!! :D

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Gaboo - Én úgy tudom, hogy alá kell öltözteni a piciket .. de lehet tévesek az infoim :) Én ujjatlanba tuti fáznék .. és szerintem a baba is ... Szerintem a kezdetre (56-62es) veszek egy melegebbet, nyárra meg elég a vékonyka .. :) És mennyi kell egy méretből? Elég 2 db .. 1+1 váltás .. nem? :)

Kamilla
- Köszi! Okés, akkor elmászunk vmikor az RS-be is .. már ezer helyre kell mennünk :D

Bambi
- Ez Magyarország :lol:
Szerencsére nálunk az okmányirodában gyorsan mennek a dolgok .. én nem panaszkodom :D
De pl. a lakásvételnél a Földhivatalban megtapasztaltam milyen 4 különböző sorban egyenként órákat várni :? :shock:

Kép
szösszenet

sziasztok!

ma voltam védőnőnél. minden ok. leszámítva, hogy 3 órát vártam :twisted: de olvastam közben :)
és este voltunk dokinál. méhszáj zárt, minden rendben. 27 hetesek a méretei és továbbra is kiscsaj. láttuk a szívét, a pofikáját, meg mindenét :D
BPD:67.8
FRO:86.9
FEM:48
kb 1100g
és farfekvésben van, de még sok a hely.
a védőnő szerint, meg a doki is mondta, hogy szedjek multivitamint. na, ez volt.

szibi: a Faktum bababolt a Madách u. van, a MIcimackó meg a Rókusi krt-on(azon ahol a brendon, de a Pest v. Baja felé vezetőbb részén és a túl oldalon) de én nem tudom, nagyon ,hogy milyenek.

hétvégén felmegyünk Pestre vásárolni. a párom huga már "előnézett " pár dolgot és boltot. ő sokkalta lelkesebb, mint én :oops: mondjuk ő szingli és szeret vásárolgatni :lol: én meg nem :oops:
toncsi

toncsi80

Akármilyen hálózsákot vesztek, adni kell alá valamit!
Személy szerint a vastag ujjatlan hálózsák alá nem adtam, csak egy vékony rugit és akkor nem takartam be. A vékony hálózsák alá vastagabb rugit (ha betakartam vékonyabbat).... de akármilyet adtok rá, valami kell alá, még a hosszúujjú alá is! :wink:

Zsuzsófi!!!! Hogy tudtad betenni a fényképes vonalzókat? Megcsináltam és ha csak a háromból egy fényképes volt, kiirta, hogy túl hosszú aláirás és nem engedte.... Csak igy, hogy egyiknél sincsen fénykép.... :evil: neked hogyan sikerült???
Vendég

Tényleg a papírokat meg a pénzt hol kell helyileg intézni?Mert én csak azt tudom h a munkahelyem nem foglalkozik már vele.
Vendég

Sziasztok Kismamák. :)

Elnézést a zavarásért, de van 2 eladó légzésfigyelőm.

egyik:

Kép
Angelcare ** AC100 ** Légzésfigyelő
Légzésfigyelő ** Angelcare AC100** Matrac alatti szenzor-pad elhelyezés ** Teljes matracfelületen történő érzékelés ** Bármilyen szabvány kiságymatraccal használható (12 cm. vastagságig), kókuszmatraccal is.

5 nemzetközi díjas, 2 érzékelőlapos légzésfigyelő készülék. 2 drb. 1,5 V AA alkáli elemmel működik.
Ajánlott: 0-12 hónapos kor között minden babának.
Nekünk nagyon bevált, nem volt téves riasztás, csak a tudat, h. nyugodtan alhatunk.

Ára: 15000 Ft.

Másik:
Angelcare AC201R
Kép

Angelcare ** AC201R ** Légzésfigyelő és bébiőr
Légzésfigyelő és bébiőr egyben ** Hordozható ** 150 méter hatótávolságú ** Hangtovábbító szülői egységgel (Bébiőr).
2 lapos érzékelő, hang és fényjelzés.Hordozható szülői egység.Kókuszmatraccal is működik,nincs téves riasztás. Elemmel és adapterrel is működik.
Ára: 19000 Ft.

Ha valakit érdekel írjon pü.t. :)

További szép babavárást Nektek!

üdv: Hajni

Kép
Kép
h@jni

Pumpóka úgy hogy az enyémre nem lehet rákattintani :)

Az url-es részt letöröltem csak az img és a /img közötti részt hagytam meg. Így feleannyi karakter :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Megpróbálom... hátha sikerül nekem is... miért kéne egyébként rákattintani???? ezt nem értem... mindegy, szőke voltam vmikor :lol:
Köszi Zsu!!! Csaknem bénázom el :)
Vendég

Mango, üdv. köztünk!

Szőlő, szerintem kislányotok lesz. Aki ilyen szégyellős... :lol: :lol: :lol:

Úgy néz ki, a kislányok erősíteni akarják a nemek arányát. :D

Hálózsák: én is szeretnék majd venni, de az biztos, hogy nagy méretet. 62-nél is nagyobbat. Szerintem az nem baj, hogy a lábától ott marad egy csomó üres hely, mert a csecsemők eleinte nem sokat forgolódnak. És plédből sem akarunk csak akkorát venni, hogy épp be tudjuk takarni vele a babát. De ez az én véleményem.

Haskeményedés: lehet, hogy nem figyelek eléggé, de én sem tudom, mi az. Ha néha keményet érzek, az kellemes, mert határozottan tudom, hogy a babám tette oda valamijét. Érzem, hogy mocorog, vagy rugdos, és nem görcsöl. Gondolom, ha lenne, akkor azt tudnám, nem? :?: Igaz, hogy már rég óta szedek naponta 3*2 magnéziumot. Vagy ennek ellenére nekem is éreznem kéne néha keményedést? :?:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Na Zsu, ezt az egyet engedte, már még egyet nem!!! Pedig töröltem, ahogy te is irtad a fölös részt, ha meg már többet töröltem, akkor meg csak a képet adta ki... :shock: szerintem hagyom igy... csak azt nem tudom, hogy akinek 4 vonalzója van, az hogy csinálja, na, mindegy.... azért köszike, legalább egyet tudtam...
Vendég

Ja... ujjatlan hálózsákról gondolom, amit írtam.

És még azt felejtettem el az előbb, hogy Kamilla, nekem nagyon tetszik a fehér bútor. Bármilyen színnel lehet kombinálni. Mi azért veszünk fenyő színűt, mert a babaszobában ilyen színű bútoraink vannak.

Pumpóka, azt hiszem te írtad, hogy rózsaszín a kiságy és kék a fal. Én falvédőnek fehéret vennék, esetleg fehér alapon valami rózsaszín kis figurával. Azt nem tudom, hogy van-e ilyen, mert még nem nézegettem.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Gumimaci! Kerestem már, de még nem találtam fehéret... ha mást nem, akkor marad majd az, hogy veszek "bélést" meg anyagot és megkérem anyósomat, hogy varrja meg.... :oops:
Vendég

[quote="1bambi"]
írta:
1bambi
Szőlő,
ugye te raktál fel képet reggel? (bocs, ha már nem jól emlékszem...) de jól látom, hogy teljesen jól be van fordulva a baba?
Tényleg, ki hogy áll ezzel? Nekem teljesen keresztben fekszik...

Nem én voltam, ma reggel nem. De nekem is lent a fejem, köldökömnél meg a lába. :)

Bocs csajok hogy hitelen elhúztam, hazaért uram és menni kellett boltba.

Nekem nagyon nagyon tetszik az a fehér bababútor!

Ja és képzeljátek a cukrom tökéletes, de "húsdiétára" vagyok fogva. Azt mondta a doki húst hússal egyek, meg vasat is kell szednem mert kezdek vérszegény lenni.

Kép Kép
szõlõ

Fruzsi
Igen egy vékony kis takarót tettem még rá általában... attól függ milyen idő van.
Kb az az alap, hogy egy réteggel több legyen a babán mint rajtunk.
Amúgy az egész kicsik nem rúgják le a takarót sem...

Hálózsák
Nekünk kettő van össz vissz... most gondolkodom, hogy veszek egy kicsit, de biztos nem 56-ost... jóval nagyobbat érdemes szerintem kb 68-ast... Áronom hálózsákja másfél évtől háromévig jó... most még jó hosszú de majd belenő.

Mindenképpen ujjatlant ajánlok, mert az alá többféleképpen tudod öltöztetni.

toncsi
Mi mindig három órát várunk... holnap lesz uhu! :) Már alig várom... hétre megyünk kb este 10-re kerül ránk a sor... volt, hogy éjfélkor keveredtünk haza...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok,

Túl vagyunk az újabb vizsgálaton. Sajnos a laboreredményem nem jutott el a dokihoz, de ezt leszámítva minden rendben van. Lili (aki még mindig Lili) szépen növöget, túllépte ő is az 1 kilót :) A többi értéket elfelejtettem :oops:
Amit nem egészen értek az az, hogy miért nem nézi meg a doki a méhszájam állapotát :roll: :roll: Gondolom a köv UH-n, ami február 11-én lesz már megnézi azt is....

Kép
emi29

Emi
Engem egyáltalán nem vizsgál manuálisan, ha nyílik a méhszáj azt látja az ultrahangon is.
Gratulálok a kis-nagy lánykához! :)

pumpóka
Különböző vonalzók különböző hosszúságúak.
Próbáld ki a Lilypiet, hátha úgy befér a kép.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Hálózsákból én is kettőt szeretnék. Egy melegebbet és egy hidegebbet. A melegebb már meg is van (68-as méretet javasolt a védőnő. Ezt egy darabig nem növi ki :wink: )

Kép

És még egy pár ruci, amiket nem volt szívem otthagyni a Tescoban:

Kép Kép

Még vettem egy ragy jó párat, de inkább nem untatlak titeket :)

Kép
emi29

Pumpóka, anyósod biztos szívesen megvarrja, és akkor pont olyan lesz, mint amilyet szeretnél, ráadásul a méret is találni fog.

Szőlő, örülök, hogy jó lett az eredmény. És az, hogy sok húst kell enned, gondot okoz? Mert én az elején, sőt még a 4. hónapban is a hús illatától is rosszul voltam. De mostmár néha megeszem, igaz csak mértékkel és csak a csirkehúst, meg a sovány sertés húst.

Amúgy, régebben írtam, hogy az édességtől is rosszul vagyok. Pedig nagy csokizabáló voltam. De még a 4. hónapban is kifeküdtem egy fél pohár kakaótól is. Nos, ebben a hónapban, már nem vagyok rosszul az édességtől sem. Igaz, továbbra sem tudok sokat enni belőle. És ha eszem, akkor nagyon sokat pörög tőle a kisbabám. :D Elhatároztam, hogy ultrahang előtt mindenképpen becsokizom. :lol: :lol:

Ja... és a cukorterhelés óta a picurom megtanulta, hogy mikor van nappal és mikor éjjel, azaz mikor kell ébren lenni, és mikor aludni. Gondolom, hogy olyan adag édességet kapott abból a lötyiből, mint élete során eddig még sohasem. Akkor egész nap pörgött, forgott, rugdosott és éjjel egyszer sem költött fel. Azóta sem keltem fel egy éjjel sem, kimenni sem kellett. :lol: :lol: :lol:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Mamacka,

ezt nem tudtam. Most nagyon megnyugtattál!!! Köszi :) :)
Gondolom a magzatvíz mennyiségével kapcsolatban is szólna, ha probléma lenne....

Kép
emi29

Emi!

Egyáltalán nem untatsz a babarucikkal. Sőt! Nagyon aranyos az a hálózsák! És gratulálok a "még mindig Lili"-hez! Szépen növöget.

És ha te szeretnél megnyugodni, akkor mond meg legközelebb a dokinak, hogy nézze meg a méhszájadat is. Bár lehet, hogy Mamackának igaza van, és azért nem nézi a dokid, mert ultrahangon látja, hogy minden rendben.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Toncsi,
Gratula a szép eredményekhez.

Szőlő,
Miben fogadjunk, hogy kislányod lesz??? :) :)

Kamilla,
Nagyon jó választás volt ez a fehér együttes. Tényleg nagyon szép ez az összeállítás. Én is sokáig fehéret akartam, végül a bükk mellett döntöttünk, mert azt bármivel tudom kombinálni.

Kép
emi29

Emi, engem sem vizsgál manuálisan a doki. Nekem is fura, de ő biztos tudja mit miért csinál vagy miért nem. Ez a virágos ruha ngyon édes!!! :)

Gumimaci, nem okoz gondot, bár kimondottan nem kívánom a húst megmondom őszintén. Jani nem is érti miért "problémázom" ezen :lol: Nem is problémzom csak fura volt hallani "mától egyen húst hússal". A régi Kabos-féle Hippolit jut eszembe róla a "hagymát hagymával"-klasszikussal :lol:

Kép Kép
szõlõ

Gumimaci,

köszi :) Lehet, hogy velem is cukros lötyis vérvizsgálatot kellett volna végezni? Lili sajnos éjjel aktív mostanában :)

Kép
emi29

Szössz még nap közben akartam mondani hogy ez a gyújtogatós dolog nagyon durva!!! :o Milyen emberek vannak már??!! Döbbenet, komolyan!!!

Kép Kép
szõlõ

[quote="emi29"]
írta:
emi29Szőlő,
Miben fogadjunk, hogy kislányod lesz??? :) :)

:lol: Nem is tudom.... Miben? :D

Kép Kép
szõlõ

Teszek fel néhány képet a félig kész szobáról. (Az ágy sajnos még nem került a helyére....) Középen lesz, ha az uram végre kiköltözik :) :)

Kép Kép

Kép
emi29

Emi - Nekem az egérkés szoknyás szett tetszik nagyon!! Kár, hogy ilyet nem láttam a Tescoban :(
És a hálózsák is szuper!!
És kérlek untass még minket a képekkel!!!! :D :D Én úúúúúgy szeretm nézegetni!!!

Szőlő
- Bizony durva . de már nem gondolok rá .. ezer évben egyszer van ilyen, most letudtuk .. és soha nem fog előfordulni! :)

A vasadra figyelj, nekem ezek az értékeim (vas, vörösvérssejt...stb.) nagyon jók .. lehet hogy azért mert rengeteg húst eszem? :D :D

Kép
szösszenet

Jajjj .. nagyon cuki a kis szoba :) Nagyon kislányos .. édes :D :D
Mi nem vagyunk rózsaszín-pártiak .. de mégis tetszik, nincsen "túlbabásítva" .. :) :) ügyesek vagytok!!!

Kép
szösszenet

Szöszke,

köszi:) Az egérkés szettet még két hete vettem. Most én sem láttam.
Ami tuti, hogy több rózsaszín dolog nem lesz a szobában. A függönynek és a szőnyegnek is valami visszafogott színe lesz.

Nagyon gáz ez a gyújtogatás dolog. Nem normálisak az emberek :( :( Nem gondolnak más egészségére...

Kép
emi29

Szőlő,

Nekem most nem néztek vasat. Azt mondta a doki, hogy ő csak az első vérvételkor szokott nézetni, mert annyira mindennapi, hogy a kismamák vérszegények.....

Kép
emi29

Emi, nagyon édes a babaszoba! Nekem is tetszik ez a rózsaszín. A mi szobánkban a semleges színek fognak dominálni: sárga, zöld. Egyrészt mert a 75% még nem 100%, másrészt, pedig gondoltunk a kistesó(k)ra is, ha másnemű(ek) lesz(nek). :D

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Emi, nagyon szép a szoba, hát én rózsaszin-párti vagyok :D
Lili tudja, milyen csodaszép ágyikó várja? Mondtad már neki??? :wink:

Szösz, énis azért gondolkodom, mi milyen legyen neki, mert az ágy rózsaszin és nem akarok túl sokat belőle... eddig úgy volt, hogy barackos szinü lesz a fal a szobában de most, miután elhoztuk és összeraktuk az ágyat, lemondtunk róla, túl sok lenne... igyis lesz fehér-rózsaszin baldahin-ágynemü csodánk, bár abban inkább a fehér dominál, és szerintem az már nagyon sok lenne... ezért gondolkodom más szinü falvédőben is pl....
Dehát szerintem nálam érthető, hogy két fiú után lányosba akarom öltöztetni.. :lol:

Most vettem egy kisplédet teszveszen az is rózsaszin-fehér kockás és macik vannak rajta, jövő héten fogom elhozni, mert várok még lehet, hogy addigra kap az illető árut és lesz pólya is... nem rendes pólya, hanem olyan, amit ki lehet hajtani takarónak is, tehát csak olyan ráhajtogatós... majd teszek képet, ha meglesz....
Vendég

Nekünk meg szempont volt, hogy a falszín adott, mert beköltözéskor festettük .. és napsárga :)
A hálónk most így néz ki ..
Kép

És ha nem is ennyire pirosat, de ezt a hangulatot szeretnénk átmenteni a babának is :)
Az ágyneműnk is elég bizarr színösszeállítású, amibe én szerettem bele .. de párom is imádja .. sárga-piros-bordó és rózsaszín (de abból a rikító fajtából :lol:) ... tehát nem kizárt, hogy a bordó alapot majd megvadítjuk egy kis rózsaszín dekorral .. passz :) Majd menet közben jön meg az ihlet .. Hétvégén kezdjük ;)

Ezen a képen még nincs függöny .. mire jön a baba, remélem az is lesz :D

Kép
szösszenet

Emi! Nekünk is ugyanolyan hálózsákunk van! :D Barátnőmtől kaptuk karácsonyra. Nagyon szép kiscsajos lett a szoba!

Szössz! Az nem EGÉR, hanem A ZSEBIBABA!! :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:

ercsi_3

Szössz, nekem nagyon tetszik a szobátok! Olyan jó ez a sárga!

Babacuccokban miért nincs ilyen határozott szín?? Napsárga? Almazöld? Piros? vagy csak én nem látom? :roll:

ercsi_3

[quote="ercsi_3"]
írta:
ercsi_3Szössz! Az nem EGÉR, hanem A ZSEBIBABA!! :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:

Most hogy mondod .. tényleg :lol: :lol:
Így még jobban tetszik :D

Kép
szösszenet

[quote="ercsi_3"]S írta:ercsi_3zössz, nekem nagyon tetszik a szobátok! Olyan jó ez a sárga!
Babacuccokban miért nincs ilyen határozott szín?? Napsárga? Almazöld? Piros? vagy csak én nem látom? :roll:

Köszi :) mi is imádjuk .. :)
Nálunk csak ilyen falszínek vannak :D szeretjük a meleg színeket ..

Kép

Én is ezen sajnálkozom .. hogy erőteljes színből nincsen választék :evil: :evil:

Kép
szösszenet

Egyedül az én eddigi birodalmamban dominál a kék és az ezüst .. a másik szerelmeim :D Ide költözik át az ágyunk a hálóból...
Kép
Kép
Kép

Nah, befejeztem .. imádom a lakáskánkat :) Mi csináltuk ilyen szépre :D

Kép
szösszenet

Szöszke,

Nem meglepő, hogy imádod a lakásotokat. Nagyon hangulatos és barátságos :) (Ugyanilyen baldachinom van nekem is csak rózsaszín :) )

Ercsi,
Szerintem is tök édi ez a hálózsák. Mondjuk kell mellé még egy, mert ez eléggé meleg. Mi vettünk hozzá tegnap kis takarót is.

Pumpóka,
Hát, amióta félig kész a szoba, az időm nagy részét ott töltöm. Anniyra jó érzés belenézni a kiságyba és tudni, hogy hamarosan egy hihetetlenül édes kis emberke fog benne aludni :)
Kíváncsi vagyok a kisplédre és felrakhatnád az ágyat is.

Kép
emi29

Nahát lányok,olyan szép dolgokat pakoltatok fel....rögtön belebetegszem,hogy nekem még nincs semmi :wink:

Nicci,köszönöm az infót.Jövő héten megyek Szegedre,és az első utam oda fog vezetni.

Szöszi-nem semmi szomszédaitok vannak,ha már a saját házukban gyujtogatnak.
A lakásotok olyan mint a mienk,a színek szempontjából.nagyon otthonos,tetszik.

Emi-a szoba nagyon szép lett.Nem csodálom,hogy állandóan ott vagy.Én is ezt tenném.

Tegnap voltam felfedezőúton itt nállunk(Szabadka) a bababoltokban.Elkeseredtem de rendesen.Minden ami kisfiúknak van az szigorúan kék.Én meg nem szeretnék kéket még véletlenül sem,hanem zöldet,sárgát,natúr szineket.Remélem Szegeden szerencsével járok.Na és az árak,nállunk brutál drága minden azokhoz az árakhoz képest amit ti írtatok :( :( :evil:

A másik amit akartam tőletek kérdezni :!: Mire kell a házasságlevél?A fénymásolat nem jó??Mert ha nem,akkor nekem is gyorsan intézkednem kell ez ügyben :roll:

Emi és még valami.Az a zsebibabás álom az valami gyönyörű.ezeket a szineket szeretem.Még én is hordanám,ha beleférnék :D :D :D

Kép
szibi

Szia Szibi,
A rucikkal kapcsolatban én is gondban vagyok, de lehet, hogy azért mert rossz helyen keresgélek. Sajnos én is főleg kék/rózsaszín/fehér együtteseket találok pedig úgy szeretnék néhány zöldet, sárgát is....
A zsebibabás egyébként tescos darab, viszont nem a már jól ismert cherokee márka, hanem disney :?: . Vettem még egy-kettő hasonló színű és anyagú együttest különböző méretekben.

Én úgy tudom, hogy 300 napnál nem régebbi eredeti házassági anyakönyvi kivonat kell, de ezt kórháza válogatja...
Szerintem, ha legközelebb mész dokihoz, akkor kérdezz rá.

Kép
emi29

Emi, én tegnap voltam a Baby Bellben az Árkád üzletházban. Ott nagyon sokféle színű ruha volt - sárga, mintás sárga, vajszínű, többféle csíkos, zöld is volt, drapp, persze sok fehér, rózsaszín és kék is.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?