Sziasztok!
Ancsi!
Ha így folytatod, akkor nem fogok mostmá szóba állni veled!!!!!!

Egyébként gratulálok! Most már helyettem is elmehetnél egy két vizsgára...

de tényleg melletted most már olyan balféknek érzem magam...mert az én vizsgáimról inkább ne is beszéljünk...ma is be vagyok jelentkezve, de nem mentem, mert a végét egyáltalán nem tudom még és mivel két tételt kell húzni, abból is kell, úgyhogy még szerencsével se tudom megúszni azt a témát...és épp 10 ezer forint van otthon, ha most azt elutazom az egyetemre és még meg is vágnak a vizsgán, akkor, áááááááá na mindegy....pedig tanulok sokat én is...
Gátvédelem téma
Nekem vágtak, úgy kb. 4-5 cm volt a varrat, legalábbis ahogy kitapogattam, de nekem se volt annyira kellemetlen, mert rögtön tudtam ülni, ilyesmi, de azért persze a seb ott volt és azért eltartott egy darabig, míg begyógyult és én nem csak 6 hétig, de még utána se nagyon akartam összebújni apával, mert sokáig tartott a gyermekágyi folyás, bár mikor mentem kontrollra, kiderült, hogy van egy repedés vagy seb a méhszájamon ami a szülés során kerülhetett oda

, érdekes, hogy ezt csak a kontrollon tudtam meg...na mindegy szóval valószínűleg emiatt is lehetett vagy nem tudom, hogy olyan sokáig tartott nekem a gyeremekágyi folyás. Meg úgy kb. 3-4 hónap után vagy még több is volt, hogy az eredeti formájukat visszakapták a lenti alkatrészeim, a seb igaz begyógyult hamarabb, de valahogy tágabb volt, meg hasonlók és kellett pár hónap mire teljesen ugyanolyan lett, mint volt.
És hát szex témában nekem régebben is ez volt a bajom, hogy este amikor fáradt vagyok, hogy nagyon nincs már kedvem hozzá...szegény férjem...

múltkor azon poénkodtunk, hogy néha majd hazafutunk melóból, mert akkor még nem vagyunk fáradtak...
Votiv
Liliróza csudahelyes

jó ez a sorozat, van mosolygós kép is meg nyelvkinyújtogatós.

Írtad nemrég a cicicsavargatást, annyira érdekes ez, hogy mennyire ösztönösen ezt csinálják a gyerekek, hogy csavargatják a cicit, mert Bendi is állandóan csinálta, meg néha nyomkodta is. Arra gondoltam, hogy talán ösztönösen ingerelik a cicit, hisz ugye az ingerléstől termelődik a tej, és amíg az egyiket szopizzák, biztos ami biztos a másikat is megdolgozzák...
Nekünk is Velux fa tetőablakaink vannak és nincs penész sehol, kivéve a fürdőszobában egy sarokban, szóval az sem az ablaknál. Egyébként valószínűleg nálunk is a gipszkarton alatt ott a sarokban nem rakták fel rendesen a szigetelést...

De a többi helyen nálunk a szellőző is be van csukva ilyenkor, mert bejönne ott a hideg és nincs penész, pedig abban a szobában ahol teregetni szoktam a komód hátulja már meg van vetemedve, a sok pára miatt...
Rylie
Ez a sztori, úúúúúááááááá, szegénykém, remélem most már sokkal jobban vagy, afp pedig szuper!!
na megyek tanulni, hátha egyszer eredménye is lesz...
ruz