Sziasztok !
Annyi a feszültség és a kérdés bennem, hogy talán segítene, ha kívülálló emberek tanácsát és véleményét kérném!
Helyzetem a következõ, elkövettem életem egyik talán legnagyobb hibáját (szüleim figyelmeztetése ellenére) 4 éve, hozzámentem a férjemhez 20 évesen. Abbahagytam az egyetemet (férjem kérte), szentendrei "elvarázsolt kastélyba" költöztünk. Ezalatt értem azt, hogy közlekedés akár a napi vásárláshoz is csak kizárólag terepjáróval lehetséges. Lényeg: fiatal voltam, tele tervekkel, álmokkal, és akkor jött a férjem, aki tényleg a csillagot lehozta nekem, szeretett és én megszédültem, ez az igazság. Szerelmes nem voltam belé.
Most van egy 3 és fél éves kisfiam, akit imádok. Viszont a probléma az, hogy nem tudok tovább élni a férjemmel, semmi kapcsolat nincs közöttünk már másfél éve. Õ sokat van külfüldön és (mivel az egyetemet abbahagyatta velem, és nem is dolgozom) én nevelem a kisfiamat.
Aztán 10 hónapja megismerkedtem azzal a férfival, akit teljes szívembõl szeretek, õ is viszont és a fiamat is!! Kapcsolatunk titokban zajlik, és egy gusztustalan szappanoperához hasonló elemekkel.
Most eljutottam oda (2 hónapos xanax-függés után), hogy bármi is legyen, én így nem élhetek, és amint hazajön a férjem Angliából (pár nap múlva) elmondom neki, hogy hazaköltözöm a szüleimhez a gyerekemmel. Persze a barátomról nem szólhatok.
Csak egyenlõre se diplomám, se állásom. Úgy ahogy van, elcsesztem (már bocsánat a kifejezésért) az életemet. Szüleim mostanáig (idõnként azért néha most is) próbálnak visszalökdösni a férjemhez, hogy ott a helyem mellette, de talán végre megértették, hogy nincs tovább. Szüleimnél lenne helyünk, nagy kertes házban élnek Pesten. Persze azonnal álláskeresés, kocsieladás, stb.
Kérdés, hogy a férjem mennyire tûri el (elõzõ házassága is tönkrement, elhagyta a felesége, de ott nincs gyerek), hogy elhagyjam és vigyem a kisfiamat?? És az anyagi része is fontos. Én nem akarok tõle semmit elvinni, átvágni, stb. A gyereket akarom, a kocsimat és azt, hogy fizessen tisztességes pénzt a fia részére. És normális kapcsolatot szeretnék, azt hogy ne legyen marakodás. Másoktól hallom, hogy ilyenkor sajnos a legtöbb ember kifordul önmagából és szörnyû dolgokra képes, csakhogy a másiknak ártson.
Annyira jól esne olyan emberek véleményét, tanácsát hallani, akik objektíven látják a dolgokat!! Kérlek írjatok valamit, szükségem van a bátorításra, erõt kell gyûjtenem, és idõnként fogytán van...
És bocsánat a hosszúságért!!
Puszi,
Adri