A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Emese!Timi26!

Bele gondoltatok,jövöhéten már 5 hósok lesznek
a babók?
Sőt Zéti is.
Vadvirágék honap.
Nagyon rohan az idő

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Emese!

Szupi-szupi-szupi.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Gremese, úgy látom élvezi az új kuckóját a kiscsajszi :lol:

Jesszus, 5 hónap! Pokolian rohan az idő. És lassan vége a jó kis GYÁS időszaknak és beköszönt a GYED :? Tényleg, ennek idén mennyi az összege? Kell vmit intézni, vagy Gyás után automatice erre állnak át?

silka
silka

Dorka nevében is köszönjük a dícséreteket! :)

Anitja: Árpádföldön lakunk kicsivel több, mint 1 éve, előtte Zuglóban laktunk 6 évet, azt megelőzően Pestújhelyen.

Silka: a GYED-et is külön igényelni kell (van hozzá egy szép adatlap) + a munkáltatótól fizetés nélküli szabit kell kérni az idejére. Azt nem tudom, idén mekkora az összege. :?:

90 napos diéta: én 3 éve csináltam 2 hónapig, és 8 kg lement. A sógornőm is kipróbálta, neki 10-12 kg ment le a 90 nap alatt. A gyüminapok a legnehezebbek.
Rám is rámférne, de terhességi diabétesz miatt nyár eleje óta diétáztam Dorka megszületéséig, most egy darabig nincs kedvem + a szoptatás alatt én nem akarok (állítólag a felszabaduló méreganyagok megjelennek az anyatejben is).

Írok majd szüléstörténetet is.

Kép
dotildi

Silka! Nem állnak rá automatice. Nekem küldtek egy papírt, mikor jár le a tgyás, és mit kell kitölteni a gyed-hez.

1. Születési anyakönyvi kivonat
2. Igénybejelentés gyermekgondozási díjra
3. Magánnyugdíj pénztári tagságról a záradékolt belépési nyilatkozat

Foglalkoztató részéről: Foglalkoztatói igazolás gyermekgondozási díj megállapytásához.

Csak azt nem tudom, hogy a 3. pontnál mi van, ha én nem vagyok tag.
Semmi, vagy be kell lépnem? Tudtok erről valamit?

Fasza! Influenza járvány. Jövő héten visszük Zsofkát oltásra.... Azt hiszem viszek valami kéztörlőt. A kilincset sajnos meg kell fogni... :?

Kép
Kép
Kép
gremese

Dotildi! Ez az! A méreganyagok! Tudtam, hogy valami miatt hezitálok!

Kép
Kép
Kép
gremese

Hörcsög, össze volt vonva a nőgyogyival, de mi a terhespatológiás részen feküdtünk, és az Endrődi az osztályvezető főorvos (aki csak az utolsó nap volt ott, és küldött téged szülni, engem meg haza :lol: ).

Dotildi, nagyon szépek vagytok!!! :D

Emese, húúúú, de tuti a járóka :lol: :lol: ! Jó befektetés volt mamáéktól :wink: !
dettyk

Szilvi: gratula a babóhoz!!!
Kóstoltatni itt a legmerészebbek (köztük én! :D ) is csak a betöltött 3.hónaptól kezdtünk. Szerintem is ráértek még, főleg ha szopiztok!

Nyerkit: te hova akarsz fogyózni???

Dotildi: helyesek vagytok! Nahát, pont ma csináltam ViktorDaninak sütőtök, krumpli, alma főzeléket! Oda volt érte! (Tényleg majd a receptet dobom a gmailre!)

Gremese: :D :D :D Vigyázz, mert Rebeka tényleg kinézte az apja szájából a kolbászt 6 hós korában!!!! :lol: :lol:

Horcsog: 5 hónaposak? Jaj, még a 4 hós oltáson sem vagyunk túl!!!
Vigyázz, megyünk!!! :P

Kép
Kép
timi26

Gremese, Zsófika nagyon édes, ahogy élvezi ezt a cool járókát!!!!!!!! 8)

Bocsánat, már nem tudom, ki kérdezte, hogy Ádi szőkül-e: szerintem igen! ;-) Az új haja világosszőkés. A szeme továbbra is kék. :wink:

Jó éjt Mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Timi26, tudjuk, hová megyünk :shock: :D ? (Mármint te tudod, hol lakik Hörcsög?)
dettyk

Bongyi, most látom, új vonalzód is van!! Nagyon klassz! :D
dettyk

Timi26! Az 5 hós oltással mi is csúszunk! Annyira, hogy Zsófi 5 hónapos és két napo lesz, mire megkapja. (jan. 23.). De azt mondták ennyi csúszás belefér.

Amúgy épp ma néztem egy videót, amin Zsófi 4 napos, és még a kórházban vagyunk! Jaj, olllllyan picike volt!!!!! :D

Kolbász 6 hónposan? Az igen. Bár Kiskolbiék Mátéja már a rántotthusi panírját nyalogatja! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Bongyi, Meryke! Nagyon jók az avatarok!!!!! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Dotildi: Üdv itt! Nagyon szépek vagytok! Küld el priviben az emilcímed, azt hiszem sikerült a közös képeteket lekicsinyíteni. :wink:

Dettyk: Örülök, hogy minden ok Pankával!

Silka: De jó, hogy írtad a GYED-et, már elő is szedtem a papírokat, köszi.

Emese: Nagyon tuti a járóka, látszik, hogy Zsófika mennyire élvezi. Jól látom, hogy ezt a rugit is csomagolhatod el lassan? :wink:
Azt hol olvastad, hogy kell a Magánnyugdíj pénztári tagságról a záradékolt belépési nyilatkozat? Lehet, hogy régebbi a nyomtatványom. :?

Voltunk orvosnál a fiúkkal, Bencusnak vírus, a héten nem megy oviba. Máténak szerencsére "csak" megint az orrnyálkahártyája reagál így a párás levegőre, a köhögés meg attól van, hogy a trutyi hátracsorog.

KépKépKépKép
meryke

Köszi a járóka-dicsiket! Tényleg nagyon klassz! Ha új dolgot tapasztal, lát, fog, akkor a boldogságtól elkezd röpködni és olyankor tök cuki. Mikor betettük a járókába, ez így is történt.
Akkor is ez van, ha olyan játékot adok neki, amivel már régen nem játszott. Talán elfelejti, mert repked, mikor meglátja.

Kép
Kép
Kép
gremese

Hűűűűűűűűűűha! Ez igen! Örülök hogy pár nap alatt ilyen sokan csatlakoztak a csapathoz, ez igazán nagyszerű - remek meglepi volt!!! :):)

Mindenkit szeretettel üdvözlök én is köztünk - ha van lehetőségetek, írjatok rendszeresen és jó sokat, ahogy a többiek, én is csak erre bíztatnálak benneteket. :):)

Viranka!
Tettem fel neked fotót én is Laráról és Pálmáról úgy hogy a pocijukon fekszenek... :):)

http://picasaweb.google.com/vadvirag6/2 ... KIdRendben

Vadvirág
Vendég

Meryke! Ez azon a papíron volt, amit az Egészségbiztosítási Pénztár küldött nemrég. Csak azt nem tudom, hogy ez kötelező-e, vagy sem. :roll:

Ja, a rugi, ami rajta van, 68-as. Most kezdjük ezeket kinőni. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Szép jó estét!

Húúúúúúúúúúúúú lányok :shock: :shock: :shock: veletek nem lehet lépést tartani :shock: :shock: :shock: . Lehet, hogy én el is dugulok, mert ezt nem győzni. Leszek csak csendes szemlélő :roll: :roll: :oops: :oops:

Azért egy-két dologra reagálok. Ami rémlik az olvasásból :oops: .

Irina Gratulálok az évfordolóhoz és Ádi nagyon-nagyon édi.

Szilvi Ha novemberben született a manód szerintem ráérsz még a hozzátáplálással. Majd csak akkor kezdj el vele ízeket ismertetni, ha betöltötte a 3 hónapot. De ha van tejed akkor még később is elég. Szerintem, de én nem vagyok mérvadó :roll: :oops: Cica még semmit sem kóstolt anyatejen kívül és nem is fog 6 hónapos koráig.

Emese szupi a járóka meg a közös képetek is nagyon tetszik.

Az újjaknak is üdvözlet. Nagyon jók a fotók :lol: :lol: Örülök, hogy jónak tartjátok a csapatot. köszi, a többiek nevében is.

A fogyózóknak gratulálok. nekem is kellene. De majd csak a szopi befejezése után. Valaki elküldené majd ezt a 90 napos diétát?

Olyan jó volt olvasni újra a születéstörténeteket :D :D Majd ha eljutok oda akkor én is felteszem. Az előzményeimet is hátha valakinek segítek vele :roll:

ÉviJó, hogy újra írogatsz :lol: :lol:

Merykevégre rólad is olvasni :lol:

Ancsi26 dehogynem hiányoztál :lol: Sokat gondoltam rád, hisz csak 1 nap van a lányok között. Nagyon egyformán fejlődnek. Cica 6700 g és 66,5 cm :lol: :lol: Képek????

Silka Ari férjed van :roll: :roll: Enyém párom mostanában nem foglalkozik annyit cicával. Zavarja, hogy Gréti mostanában nyűgös a foga miatt.

Dotildi Kicsi lányod gyönyörű :lol: :lol: nagyon szépen mosolyog :lol:

Heni Szerintem csak hiányzol neki. Ilyen korban még azt hiszik a gyerekek, hogy amit nem látnak az nincs is :roll: Fog ez változni csak sok türelem kell hozzá. Tudom, könnyű írni, de hidd el ez a korszaka is elmúlik. addig is próbálj meg a szépekre koncentrálni. a mosolyokra, a kacagásra, a forgásokra, a tudatos kézmozdulatokra :wink: :lol:

Regina Szelina csudaszép mint mindig :lol: :lol:

MMarica Apja lánya Linike :lol: :lol:

Lányok (az újjak is) akar még valaki felkerülni a szüli és névnapos táblába???? Ha igen kérek privit

Na eldugulok. Apa felvitte cicát fürdetni de már kajabál is, hogy jöjjek mert sír a lány.

puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Én nemtudom ezt az 5 hós oltást nekünk a 4 hósra azt mondták az utolsó :shock:

Dettyk!
Azt hiszem egy életen át hálás leszek
Endrődinek,hogy akkor elküldött szülni.

Írom merre kell jönni Timi tudja,hogy hol van a
Platán utál a 4. utca bal oldalt ha a temető felöl jöttök.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Igen-Igen :D A méreganyagok :!: Sajnos így nem tudok belevágni :D
Meg igen, én is diétáztam a cuki miatt.

Timi: hogy hogy hova akarok fogyózni?
10 kilót híztam és csak 3 kiló ment le a szüléssel. Na ezt a 7-et szeretném leadni. Így nem szorítanának a gatyóim. Ha már a pulcsijaim többsége a mellem miatt ugyse jön rám.

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Ágica, nagyon jók a képek!! Nagyon szép a családod :lol: ! És te hol vagy :wink: ?
dettyk

Fleur, nagyon jót nevettem az Ikeás reklámon :lol: :lol: :lol: !
dettyk

Dettyk: képben vagyok, merre laknak Hörcsögék, már csak a házszámot kellene tudnunk... :roll:

Kép
Kép
timi26

Ja lemaradt: Emese szuper a járóka.
Lehet nekem is ez kell inkább és nem a puzzle.Vagy azt néha összeteszem.

Nekem is azt mondták a 4 hós az utolsó oltás.

Emese annak kell csatolni a tagsági okiratot aki magánnyugdíjpénztár tag. Aki nem tag annak nem kell.

Móni : nálunk is így van. Ha Marci nyügi akkor az én fiam. :D :(

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Nincs 5 hós oltás, csak Zsófi, meg Viktorka még nem kapták meg a 4 hósat sem.
Ha minden igaz, mi holnap túl leszünk rajta!

Kép
Kép
timi26

Emese! Igen, én is úgy látom!!! Zsófi nagyon jól érzi magát benne! Mi is szeretjük! :lol:
Röpködés: ismerős! :wink:

Irina! Nekem meg most a 2. gyümölcsnaptól úgy ment a hasam :oops: (már bocsi, hogy leírom ide), szerintem az összes méreganyag távozott belőlem! Ami egyáltalán nem baj! :D

Móni! Azéé ne tünnyé el!!! :twisted:
Hát igen, miénk Apa se bírja, ha sír. Olyankor mindig odaadja. :shock: Szerencsére Szelike ritkán sír. (kopp-kopp-kopp) Bár ma a délelőtti alvás után sikítva ébredt. Szerintem a foga. Szegény! :cry: Olyan nehezen vigasztaltam meg.

Kép

Kép
regcsiken14

Móni! Küldtem privit!

Kép

Kép
regcsiken14

Emese jaj de szupi a járóka :-) És Zsófika nagyon cuki!!!!
Remélem hamar túl leszünk ezen az éjszakai ébredéseken, mert vagy elszoktam tőle, vagy nem tudom, de nem birom.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Becka, hogy viselte Levi a szurit?

Meryke, jó lett a te avatarod is! Mit mondott a doki? Képzeld ma már az én Leventém is köhög, pedig szegény kicsik éppenhogy meggyógyultak!

Mmarica! Látszik a képeken, hogy apa is annyira élvezi a hordozót mint Linike!

Heni, olyan édes voltál, ahogy kérdezted Emesét! :D Szerintem lehet, hogy direkt csinálja, de biztos hogy nem gonoszkodásból, csak szüksége van rátok!

Regi, ha be akarod tenni a fogyis vonalzót az aláírásba, neked is elküldhetem, hogy mit lehet csinálni... :lol:
szeli Éééédes és nagyon ügyes!

Üdvözlégy Dotildi! Egy napon szültünk!Jajj, azon az elő, odabújós képen milyen tündérke Dorottya!Hogy becézitek?
Látod Kiskolbi, mondtam én, hogy a te hívó szabadnak megvan a hatása!

Anitja, emlékszem, hogy avatar témában te is felajánlottad a segítségedet, de akkor még bíztam magamban. Ma reggel már nem annyira.
Aztán Maggie - köszi még egyszer, Maggie - megcsinálta nekem, tovább próbálkoztam és egyszercsak én is képes voltam rá. Csak én azt hittem, hogy amikor a lekicsinyítéskor ennyire kockásnak látom a képet, az nagyon vacak minőség lesz. Persze én nagyban néztem.

És ahogy látjátok, a vonalzóm is megváltozott!
Többgyerekes anyukák (Dettyk, Timi írta, azt hiszem), ha két vonalzóhoz két képet szeretnétek látni, muszály megválni a nőivonalas vonalzótól, az nagyon hosszú, ha a vonalzót máshol csináljátok, rövidebb és befér képpel együtt is (a rövidítéssel persze)!

Most pá, megyek altatni, apa dolgozik és egész nap és este egyedül vagyok a gyerekekkel, később még jövök tovább olvasni és írni!

KépKépKép
bongyi

Sziasztok!
Olvasok minden nap, de mikor írnék, akkorra mindig történik valami. Többnyire előkerül egy Botond. :lol: De végignéztem mindenkit a gmailen is. Több napos lemaradásom volt.
IMÁDOM A KÉPEKET ÉS A VIDEÓKAT!!!!!!!!!

Mindenkinek, aki újonnan csatlakozott hozzánk : Üdv!
Nagyon fura, hogy vannak nők (anyukák) az országban, akik csendesen olvasnak minket. Majdnem ugyanannyira ismernek minket, mint mi egymást. Ti anyukák! Lépjetek ki a névtelenségből! Mindenkit szeretettel várunk!
Azt hiszem, mindenki nevében mondhatom, hogy mindegy, hogy hetente 1x ír, vagy mindennap többször!!!!!!

Mostanában nagyon sok szaladgálni valóm van. Örököltem egy házat, amit sikerült eladnunk. Ezt intézem (szerződés+ház ürétés+ bútorok eladása stb). Így az elmúlt 2 hétben elég sokszor kellett Botondot anyukámmal hagynom. Annyira hiányzik ilyenkor! És egyben borzasztó lelkiismeretfurdalásom is van. :oops:

90 napos: Én már csináltam. Kb 8 kilót fogytam. A gyüminapok irtó nehezek. Nekem az édességnap a favoritom. Nem merem szoptatás alatt elkezdeni (legalábbis addig biztosan nem, amíg Botond nem lesz minimum fél éves). De elkezdetem konditerembe járni. Egyelőre heti 2x, és egyelőre csak kardiozom (20 perc futópad, 20 perc bringa, 20 perc elipszis) Na meg rázatom a hájam a derekamon azzal a bizonyos berendezzéssel. :lol: :shock:
Minimum 15 kilótól kellene megszabadulnom. Őrületesen sok!!!

Hozzátápi: Még mindig tartom, hogy fél éves kor előtt nem szeretném elkezdeni. De majd ha megyünk 4 hós oltásra, megkérdezem a doktornőt, hogy váltsuk-e ki főzelékkel a délutáni tápszert.

Alvás: Kétszer, max háromszor 30 perc. Ha megyünk sétálni (ami mostanság elég ritka :oops: ) akkor Botond séta alatt is alszik.
Éjszaka teljesen változó, hogy mikor kel fel. Van úgy, hogy kettőkor, de van úgy, hogy 5-kor. (8 körül alszik el este)

Lányok! Segítsetek légyszi!!!

Kb 2 hete Törpe fél a fürdetéstől. Iszonyúan rúgkapál, és ijedt fejet vág közben. Ezelőtt semmi baja nem volt. Soha nem rajongott a vízért, de semmiképpen sem félt. Most nem tudom ,hogy mitévők legyünk. Van valaikenek hasonló tapasztalata, esetleg ötlete???

Járóka:
Nem nagyon szoktam beletenni Botondot! Mindig az az érzésem, hoyg "ott lenn" hidegebb van. Így inkább felteszem a kanapéra ajátszószőnyeget. Bár most vettem a teszveszen egy szivacs puuzle szőnyeget. Lehet, hogy ezt beépítem, és akkor már benn merem hagyni.
Kérdés: Akinek van rácsvédő a járókán (pl Emese): Mi célt szolgál ? :oops:

Most ennyi!
Jó éjt!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Hippijéééééé!
Én kezdtem az oldalt! :lol: 8)

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense:
Esetleg nem meleg neki az a víz? Viktorka fokoztosan szokik le a meleg vízről, már 35 foknál járunk!

Most még nincs gond, hogy a kanapén van Boti, de mi lesz, ha már mocorog??? Egy pillantra sem tudod majd otthagyni. Szerintem rakd össze azt a puzzlét gyorsan! :D

A rácsvédő az a fejet védi, hogyha közlekedik a baba (kúszik, forog) be ne verje a bukisját! :D

Kép
Kép
timi26

Emese
Én is megnéztem a videót tegnap :) nagyon cukkiiiii, bár apa jobban nyekereg :)

És a pucér babák is tüneményesek :)

Regi
Azért remélem hamarabb is rendbe jön a gátad.
Wow 2 kg, ügyes vagy!

Maggie
Fúú de jó :) nagyon szép a történetetek
Szuper a közös kép rólatok.

Marica
Én is küldtem nektek születés történetet :)

Ágica
Neked is köszönjük a születés történetedet :) Petra biztosan attól nyűgös. Nekem is könyekkel sír Lilla 2 hónapos kora óta.

Timi
Na jó, de kiengedetett gondoltam :) így ugyanolyan :)
Jajj a repülőset mi is szeretjük.
Jó lett Rebeka haja. Nem bánta, hogy levágtátok?
Vasalás :lol:

Nektarin
:) milyen szőnyeget vettetek?

Ikeáról jut eszembe, mindjárt küldök egy Ikeás reklámot a gmailre, szerintem állati.

Anita
Nektek is gratula :)
wow minden tuti lesz és szuper jóga órákat fogsz tartani :)

Irina
Nagyon jók a képek :)

Heni
Oltás után minden ok volt?
Nektek is boldog hófordulót :)

Maggie
Hát pasi :lol: hol máshol akarna lenni?

Naa nekem tök oké volt az István....:?

Meryke
Ééédes

Kiskolbi
:lol:
Legyen beavatási ceremónia :lol:
Hát szerintem ezt elég nehéz lenne megoldani.....

Silka
:? hát nem tom. Szerintem nem gond, ha nem tudod elaltatni sehogy sem mi mást csinálhatnál vele. Öcsém is ilyen volt.

Bongyi
Nagyon szupi lett a vonalzód :)

Diéta
Csajok, aki szoptat ne diétázzon, mert elapadhat a tejes. És szigorúan max 2 kg-ot lehet fogyni/hónap.
Pont most olvastam utánna, mert én is szeretnék sportolni kezdeni.

Ancsi
Szépek a méretek :)

Időjárás: Miklóson és Pesten is gusztustalan idő volt. Napközben még csak be volt borulva, de estére leszállt a köd.

Bfagi
:( ++++++++++++++++apának

Fúú mi meg már túl vagyunk akkor a kritikus 7. en :) már 11 éve együtt, idén már 12 lesz :) persze kérdés mi számít az együtt járás, vagy az együtt lakás?? :) vagy a házasodás?
hmm :?

Timi
:lol:

Marica
Apán jól mutat linike meg a hordozó is, bár ugye mi láttuk élőben is :) Van ilyen babakocsi márka is majdnem olyat vettünk, de aztán úgy döntöttem, hogy a Chicco mégis jobb lesz nekem :)
Aztaa már??? Gratula

Heni
Emese már írta, csekkolás van :) ez ebben a korban teljesen normális, csak nagyon szeret téged :)

Dettyk
Lényeg, h minden ok

Regi
Szeli nagyon ügyes

Dotildi
Szia köztünk, húú milyen sokat írtál magatokról :)

Mi ma is meg tegnap is csavarogtunk. Tegnap egy hosszabb próbaút busszal Csepelre és vissza mei tai-ban és ma pedig be Pestre. Jógázni. Mondhatom hősiesen viselte, csak kicsit tört el a mécses az is hazafelé.
Meg persze a jógán, mert kicsit érzékenyebb volt az utazás miatt. De amúgy jó volt így is :)
Fejlemények:
Már megragadja két kezével a tárgyakat. Háton fekvésben és hason is. Addig kalimpál még el nem éri. Szoktam neki esténként 1 mesét olvasni és nagyon élvezi.
Lehet csak azt, h viccesen adom elő, de mind1 éééédes :) Valamint tegnap óta magától az oldalára fordul :) érdekes, h még így nem sikerült neki átbillennie hasra. Pedig ha én tettem az oldalára rögtön fordult hasra :)
na majd az is :)
És most már ha játszok vele olyat, hogy hamm megeszem, már tudja, h játszunk és sikkangat, meg kacag :) meg kell zabálni olyan édes.
Na megyek, mert hulla vagyok.

KépKép
KépKép
fleur

Emese! Ugyanezt a szájbólkinézést csinálta nekem a középsőm, de ő csak öt és fél hónaposan, ezért kezdtem két héttel a hatodik hónap előtt a kóstolgatást....
Zsófi haláli a járókába...ahogy mindig!

Úgy látom megvan a web oldal egyik új menüpontja: fogyókúra :lol:

Dotildi, közben olvastam is, Dorottya=Dorka!

KépKépKép
bongyi

Timi!
Sztem nem a hőmérséklet a gond. Próbáltuk picit melegebben és picit hidegebben is. Ugyanaz. :?
Hát igen. Soha nem hagyom a kanapén egyedül. Gondoltam én is, hogy ezen a helyzeten változtatni kell.

Ildikó
KépKépKép
sense4

l.móni!
küldtem privit.

Ildikó
KépKépKép
sense4

miért nem tudok a gmaile videót küldeni??????????????????? :evil: :evil: :evil:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Hörcsög! Hülyeséget írtam! :oops: Persze 4 hós oltás, csak mi már 5 hónaposak leszünk, mikor kapjuk.

Kép
Kép
Kép
gremese

7 év:
mi a 10-et tapossuk! gombócból is sok! :lol: :lol:
gyakorlatilag szinte mindig együtt laktunk, max nem egy helyen tároltuk a ruháinkat. naná, hogy vannak viták! :lol: többnyire pontosan ugyanazokból a dolgokból, mint 10 éve. ráadásul a totális semmiség kategória (hol nyomom meg a fogkrém tubusát típus.) sztem ez elkerülhetetlen. néha unalmasak ezek az ezerszer elmondott mondatok, néhe mi is jót röhögünk magunkon.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Köszönjük az újabb dícséreteket :)

Meryke, nagyon szépen köszönöm az avatartos segítséget. Ment a privi.

Nyerkit, látom, hozzám hasonlóan kapva-kaptál a diéta lehetséges kibúvóin :wink:
Inzulint is kellett kapnod, vagy elég volt a CH-számlálás? Én előre félek, hogy vajon a következő babánál mi lesz a cukrommal :cry: Remélem, megúszom akkor is inzulin nélkül! (Sajnos Anyukám példáját tekintve nem biztos: nálam ő is csak diétázott, a húgomnál már inzulinozták)

Bongyi: Nekem is az első kép az aktuális kedvencem :)
Dorottyát Dorkának, Dórinak, Dotinak és néha Dodónak szoktuk becézni. Meg Tökmagnak (ez volt a várandósság alatt a hivatalos neve), Manónak, Ficánkának, Tündérkének...
Ezek szerint Silka Lizi baby-jével, és a Te Zitáddal is egyidős Doti. Kíváncsi vagyok, mennyi közös vonásuk lesz.

Sense: A fürdéssel kapcsolatosan: nem lehet, hogy hidegebb/melegebb volt a víz , mint korábban? Vagy nincs rajta valamilyen kiütés/karcolás, amit csíphet a víz?

A fürdésről jut eszembe:
szerintetek meddig kell napraforgó-olajjal kenegetni a babákat?

Másik kérdés:
a sütőtököt vajon lehet fagyasztani? Dorka imádja, és pont, mire teljes adagot ehetne belőle, véget ér a szezonja.

Kép
dotildi

Emese!

Semmi baj mostanában én kapcsolok lassaban.

Móni!
Nehogy itt hagyj minket :evil:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sense, nekünk nem volt ilyen problémánk a vízzel, de mintha régen valahol azt olvastam volna, hogy ilyenkor pár napot jó kihagyni.....
Nekem meg az jutott eszembe, hogy esetleg egyikőtök fürödjön vele, mármint a nagy kádban víz, apa vagy anya a vízben és az ölében a picur, így a teljes testközelség hátha jót tesz neki....

Dotildi, én már nem olajozok...A sütőtökről fogalmam sincs!

KépKépKép
bongyi

Vadvirág, neked akartam még mondani, hogy belelestem a rengeteg sok képetekbe, annyira jó nézni őket! Az az élethez való vidámság és pozitív hozzáállás sugárzik, ami belőled is! És tök jó volt a hajad röviden!

KépKépKép
bongyi

Dotildi: Én sem olajozok, a sütőtököt Bencusnál fagyasztottam. Megpucoltam, kikapartam, kockára vágtam és kis zacsikba adagoltam.

Bongyi: Az előző oldalon írtam, hogy mi volt a dokinál. :wink:

Jó éjszakát!

KépKépKépKép
meryke

sziasztok, kicsit eltűntem :D :oops:
Az ember nem hisz a szemének, hogy mennyit kell(ene) visszaolvasnia, ha egy darabig kihagy...
Sense
gőzöm sincs, mi lehet ez :shock: Most nem ikertesók, mert Lindát nagykádban fürösztjük és sellőlány...Mindenesetre drukkolok, hogy a bibi okára rájöjjetek
Gremese
Nagyon tetszik az új avatar!
Hozzátápi
Mi még nem igazán kezdtük el, de a kaját azt ezerrel kinézi a számból Linduska, néha-néha invitálom is egy kis csirkpörkölre meg kocsonyára :lol:
Dotildi
Üdv itt!
Regi
Gratulálok én is a fogyihoz, én életemben egy fogyókúrát csináltam végig, 13 napos, csak erős idegzetűeknek :shock: :shock: 5 kg-t fogytam...Pont annyit kellett. De sokkal jobban hiszek a testmozgásban, egy népitáncos barátnőm csont és bőr volt, a tánc abbahagyása után hízott 10 kg-t de még így is csini volt

Flamenco
VÁÁÁÁu!!!Tök szuper, bbár az eltört lábamnak kissé lórúgás, de nagyon kellett a lelkemnek, Apa meg egy isten, hogy addig vigyáz Lindácskára. ÉÉÉs újabban a reggeli 6 órás ébresztőnél is ő etet (tejcsi már nincs...), illetve ma este kikövetelte, hogy ő altat :D

7 éves babona

Nem tudok mit hozzáfűzni, mi még nem ismerjük egymást 3 éve... :D

Nyerkit
Na ne má hogy fölösleg! Amikor találkoztunk, akkor is nagyon csini voltál, pedig az már a végefelé volt!

Irina
Képaláírónak is mehetnél a Hócipőhöz! :P

Kép
granda

LMóni! Hidd el nekem, sokszor én sem győzök olvasni, pláne egy csomó minden kiesik, mire az íráshoz jutok, de eszemben sincs csak olvasó üzemmódra kapcsolni! Kérlek Te se tedd!
Azaz jól fenékbe billentelek, ha passzívan fogod nyomni!!!!! :twisted:

Sense! Még kipróbálhatjátok azt is, hogy egyszer kevesebb, másszor több vízbe teszitek bele. Az is szokott számítani.

Bongyi!
Nagyon jó a vonalzód!!!! :D

Fleur! Nagyon jó, hogy leírtad ezt a szopi alatti fogyiról!!!! Így én tényleg nem fogok bele, max jobban odafigyelek, mit eszem.

Sense!
Valóban, a textil a buksi rácsba történő beverésétől véd, illetve még arra való, hogy a babóca ne lásson ki egy bizonyos magasságig. :? (Ez persze negatívum).

Kép
Kép
Kép
gremese

Igen, meryke, de az úgy volt, hogy amikor elkezdtem írni, és kérdezni, akkor még nem olvastam, aztán miután elküldtem, frissítettem, és akkor persze már megvolt!

KépKépKép
bongyi

Sziasztok, itt vagyok újra. Levi sírás nélkül viselte a 3 hós szurit, ráadásul itthon felpörgött teljesen! Letettem a játszószőnyegére, ma először próbált meg hasra fordulni, nagyon szeretett volna, már a feje lefelé nézett és a felső teste kitekeredve, de a feneke nem ment. Rásegítettem a végén, bár csodálkoztam, mert sosem szeretett hason lenni, de amikor átfordultl kitolta a két karjával magát, úgy nézelődött és mosolygott is. Na jó, otthagytam, pár perc múlva nagy sírásra szaladok oda hozzá. Hagyatt feküdt újra! Valahogy visszafordult és megijedt ettől. Nagyon helyes volt. Úgyhogy ez történt a szuri után. 7 órakor letettem aludni, még szundikál.

Holnap reggel tartanak a védőnők a rendelőben babamasszázs, lehet, hogy elmegyünk (attól függ, hogy milyen lesz az éjszakánk). Bár a Brendonban a jóga előtt is szoktuk maszírozni őket. Mindegy, ez itt ingyen lesz, elmegyünk, hogy ismerkedjünk. :wink:

Jó éjt mindenkinek! Avatart én is szeretnék, de annyira béna vagyok. :(

Megkérdeztem az uszizást a dokinénitől, ő nem ajánlja ebben az influenzás időben, hogy elkezdjük, úgyhogy valószínűleg mi majd áprilistól fogunk járni.

KépKép
becka

fleur: kosszencs a tortenetet, lattam es orultem, h foltetted! mi quinnyt vettunk, mert linike a masikat mar nagyon unta, mert nem latott rendesen ki belole, azota ujra mehetunk csavarogni. imadja, h mindent lat!!!!!

granda: mar pont hianyoltalak

HOLNAP MEGYUNK BIOPIACRA veszek krumplit meg almat meg repat meg sutotokot

gratulalok noel babanak a 4 honaphoz!

szoptato anyucik: nem lehet dietazni semmikeppen a szoptatas alatt, mert a mereganyag a tejben is tavozik, ezt mondta a gyogytornaszom!

Linike MA 70 cm es 8,28 kg

Kép

Kép
mmarica

Képek :P
Kép Kép Kép

Kép
granda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?