A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Most értem haza a tornából és APA olyan fincsi vacsival várt, hogy majd' elájultam. :lol: és olyan jóllaktam!!! :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek örülök az ultrahangra és eredményekre!
Én csütörtökön megyek, remélem nálunk is minden oké lesz.

Eyi: nagyon klasszak a babakocsik, nagyon tetszik mindegyik. Nekünk az a tipus jön be legjobban, ami úgy 3 kerekű, hogy az elején egymás mellett van kettő (tehát 4 kerekű), de mégis három.
Na, jól leírtam... :oops: :shock: :?
Striára én a Milupa stria elleni krémet kenem, kb.1200 Ft, gyógyszertárban és brendonban kapható. Nekem többen ajánlották és tényleg jó.

Holnap már a 18. hetet töltöm be!!! :D

almaani
Kép
almaani

almaani nekünk is a 3 tec (narancs-szürke)a kedvencünk a másiknak nagyollom a kerekeit, de az is jó.Szóval te is jól bevacsiztál,akkor minden oké.
Én is megyek pihizni, mindenkinek jó éjt!!

Kép
Kép
eyi

Sziasztok!

Ma voltunk a dokimnál. Nem megyek holnap hasbaszúrós vizsgálatra. Megnézte most Uh-on ő is babát, leginkább a hasát, és már semmi eltérést nem látott. Az egyéb biometriai adatai meg rendben voltak a másik dokinál is.
Jövő hétfőn, 21-én megyek a genetikai Uh-ra nagyon várom mit látnak majd.
Nagyon édi volt a kicsi fiunk, két lábbal rugta az Uh fejet :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Stella:örülök,hogy minden rendben,okoztak neked egy kis ideget hál istennek fölöslegesen....
Minden nap gondoltam rád,de a 7. érzékem tudta,hogy rendben vagytok :D
Örülök ,hogy megúsztad a hasbaszurit :D
Vendég

Stella! :lol: :lol: Nagyon örülök, hogy minden rendben!

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Stella: örülök hogy jól alakult. ez a hasbaszúros dolog elég durva lehet, mindig kiráz a hideg, ha hallom. szerencse, hogy megúsztad.

tegnapi vacsi: óriás adag sült krumpli, a felét ketchuppal, a másik felét tzatzikivel ettem... :oops: :D

mia_snow

Sziasztok!

Gratula az uh eredményekhez!!! :D

Tegnap elkezdtem nézni én is a neten a babakocsikat. Hát nem egyszerű... :shock: Az biztos, hogy nagy felfújható kerekűt szeretnék és többfunkciósat.
Lassan kikéne találni. :oops: Meg összeírni, hogy mit kell még megvenni. Már nem sok időnk van. :lol:

Kép
sziszka82

Oviban és suliban tarol az influenza,most már csak az a kérdés melyik gyerekem hozza haza :twisted: :twisted:
Ma veszek cirtromot grapefruitot narancsot és tuningolom magam

Babakocsi:már szivem szerint ma megvenném,annyira jók vannak.Teljen már az idő!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Stella!
Örülök,hogy megúsztad ezt a félelmetes vizsgálatot,klassz,hogy mindent rendben talált a doki.Most már azért szerintem megnyugodhatsz végre,és nyugodtan várhatod ezt a kis pasast! :D

Hallottátok,hogy Palotás Petra (RTL) elvetélt? Én ma olvastam,és teljesen ledöbbentem! :shock: 2 héttel volt idősebb a terhessége,mint az enyém! Félidő körül! :shock: Tavaszra ,májusra várták a babát... :shock:
De megpróbálok nem foglalkozni ezzel a témával!!

Babakocsi!
Mi is kinéztünk a férjemmel egy nagyon klassz babakocsit. Tegnap elmentem a Brendonba,hogy megkérdezzem,ha ezt a színt megrendelem (2008-as szín),akkor kb.mikorra vállalják,hogy megérkezik? Ekkor ért a nagy sokk! :shock: Ehhez a kocsihoz (már!!) nem tud rendelni hordozót (2008-as!!),pedig egy Travel Systemes kocsiról beszélünk.(Sportrész,mózeskosár,hordozó). Ezeket elvileg cserélgetni lehet rajta,attól függően,hogy melyikre van épp szükség. Mondom: Ha ebben a színben nincs hordozó,akkor rendelek másik színűt hozzá,hiszen úgyis cserélgetem,nem lényeg a szín.(ez is félmegoldás,és azt útálom,de ezért a kocsiért mindent :wink: ) Erre mondja a nő,hogy az nem jó,mivel a sportrészt nem lehet levenni (! :shock: !) a kocsiról!
Tehát valszeg a piros kocsihoz nem lesz túl jó a rózsaszín hordozó! :roll:
Én ezt nem értem! Egyszerre van a vázon a mózes és a sportrész?
Meg a sportrész a hordozóval?Hiszen a hordozó alól kilóg a sportrész!!!!!Hogy néz az ki????Teljesen ledöbbentem,nem is akarom elhinni! Szerintem ez a nő nem is értett hozzá! Persze nem volt ebből a kocsiból,hogy meg lehessen nézni!!!
Nekem 7 éve 3 funkciós Neonato kocsim volt (nagyon szerettem!),és már annak is lehetett cserélgetni a mózest és a sportrészt! És ráadásul egy 200 ezer ft-os kocsiról bezsélünk! :roll:

Kép
orsitigris

Sziasztok!
Annyira megható, hogy így gondoltok ránk! Köszi!
Most itthon maradok 1 hétig szabin, élvezni a kismamaságot :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Basszus én nem halottam,!!!!Utoljára kb egy hónapja nyilatkozta,hogy olyan jól viseli a terhességet,észre sem veszi...
Na jó tényleg csak rossz híreket hallni :evil: :evil: :evil: :evil:
Nem akarok olvasni hallani és látni,mindjárt bezárkótok a szobába terhességem hátralévő részét letöltöm teljes elszigeteltségben :evil:
Vendég

Stella!
Nagyon tök jo hogy megúsztad a hasbaszúros dolgot,mindig rosszúl leszek ha olvasok erröl.
Teljen szépen az 1 hét szabid otthon,bár maradhatnál tovább is otthon. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Engem is meglepett ez a Palotás Petrás dolog!
De Bárány velünk nem történhet semmi,mert nem hiszem hogy a P.Petra akármilyen babanet társalgóba irogatni,mi viszont irogatunk nyugtatgatjuk egymást és nem utolsósorban egyfolytába pozitiv energiát küldünk neked,ugyhogy te csak ne zárkozz be sehova. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

nekünk (használt) chicco kocsink van és abból sem lehet kivenni a sportrészt asszem. csak valami huzatot kell rá/lehúzni.

mia_snow

Stella: nagyon örülök hogy minden rendben van! ez a legfontosabb!!! És persze, hogy most pihizel kicsit otthon. Én csütörtökön megyek genetikaira, holnap a védőnőhöz, ma pedig csak "beugrok" a magándokimhoz pár kérdéssel és megtapogatja a bébit. :D

Nekem is úgy indult a mai reggelem, hogy Palotás Petráról olvastam. Kár volt. :cry: :cry: :cry: Nagyon csípem ezt a csajszit és teljesen letargiába csöppentem. Tudom, hogy velünk minden rendben lesz, de akkor is nagyon sajnálom és ilyenkor nem tudom felfogni, hogy történhet ilyen, ha minden vizsgálat eddig rendben volt.

Orsitigris: én is jártam úgy az elmúlt 1-2 hétben a Brendonban, hogy volt egy olyan érzésem, hogy az eladó nem értett pontosan a babakocsikhoz, ezen kívül úgy kezelt, mintha egyértelmű dolgokról lenne szó és mindenkinek tudnia kellene hogy a babakocsik hogy épülnek fel. :roll:

almaani
Kép
almaani

az elefáni bababoltokat nem néztétek még? van diszkontjuk a 11. kerületben, meg a baross utcában... nekem 1-2 ismerősöm onnan vásárolt egy csomó mindent, és én is voltam már ott apróságokért. hozzáértők az eladók, ez biztos, de bővebbet nem tudok mondani.

mia_snow

hu de elvan tünve mindenki.
Vendég

mia: :lol: :lol: :lol:
Szoval nálatok köd van!
Nálunk essöre áll,de köd az nincs szerencsére.
Vendég

Helló lányok!

Sajnos én is olvastam P. Petrát.Egyszerűen nem értem!Azért ez nem gyakori,szerintem.Nagyon sajnálom.

Felénk is elég rossz idő van,de én csavarogtam egy kicsit.Igy legalább jobban telik az idő,viszont jól elfáradtam.

Nem egyszerű ez a babakocsi vásárlás,hogyha a legjobbat akarod.Ugye csajok?Mikor már ott vagy,hogy vásárolsz,hatszor meggondolod,hogy melyiket.

Kép
melike

,,,,,,
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.10 20:27-kor.
pironya

itt köd, nem is kicsi... sőt, mostmár alig látok ki az ablakon. az az igazi tejfehér. :(

vásárolgatás: először is szőnyeget kellene vennünk a gyerekszobába. egyelőre csak a neten nézelődök, de valami halacskás vagy báránykás lenne a legjobb. szerintetek hol nézzek körül?

mia_snow

Mia!

Voltunk a Baross utcai Elefániban,de az meg még nagyobb csalódás!!Annyira pici üzlet,hogy abban még megfordulni sem lehet,mit csinál az,akinek tényleg nagy pocakja van? A babakocsikat szerettük volna megnézni,ugyanis agyba-főbe hirdetik a Jané babakocsikat a neten. Egyetlen egy darabot sem találtunk Janét. Össz-vissz volt vagy 10 babakocsi a boltban. Az eladó nem tudta megmondani,hogy mikor kapnak vagy egyáltalán kapnak-e,csak a Brendont szidta.Kiakadtam. Mi meg ugye 200 km-t autóztunk,szerencse hogy nem csak ezért. Szegeden sokkal nagyobb a választék.Csak mi kíváncsiak voltunk a nagy BP-re! :lol:

A szőnyeget szerintem nézd meg a TTL-ben. Én tegnap voltam padlószőnyeget nézni,és olyan gyönyörű pillangós szőnyeget láttam,hogy csak na! Sárga-piros volt ,és maga a szőnyeg is pillangó formájú.Igaz,azt nem tudom,hogy te milyen színekben gondolkodsz! 19900.-be került.

Kép
orsitigris

buci79!!! Köszi a táppénzel kapcsolatos felvilágositást.
pironya!! Mi az a bandázs??? :D

CSAJOK!!! Én elterveztem h.mig kicsi a gyerek,születésétől kezdve tanulok valamit.És rákérdeztem a munkaügyibe hogy,hogy van ez.És támogatott tanfolyamra nem mehetek,ami munkaügyi által inditott.Majd csak ha a gyerek a 1.5évet betöltötte. :roll:
Addig csak fizetősre mehetek. Ez durva.
:( Most h.ithon vagyok,már nem dolgozom.Azon gondolkodtam valami ithon végezhető munkát csinálhatnék.
Csak sok humbuk van.Nem is tudom van-e olyan h.megbizhato.
Mondjuk internetes melo. Véleményeket várom csajok.

Kata&Milán

oszman777

Oszmann én jelenleg(holnap van az utolsó vizsgám) számítógép tanfolyamra járok a munkaügyi álltal.Kifizették az egészet és adtak havi 61 ezret.Ha meglesz a baba,én megint megyek valami tanfolyamra,és úgy kerülöm ki a másfél évet,hogy valszeg megint anyám megy gyesre(ő apám álltal eltartott).De fizetős sulit is tervbe vettem amire nyáron jelenkeztem is, és föl is vettek,2 éves bölcsödei gondozó,de terhesen nem vállaltam be,mert gyakorlati része is van...

Én sem tudom mi az a bandázs :shock:
Vendég

Nekem is van 2 bandázsom, férjecskémtől kaptam karácsonyra. :lol:
Nagyon jó dolognak tartom, mert így simán tudom hordani az eddigi farmerokat is, mert nem gombolom be, ezt ráhúzom, összetartja és nem is látszik. :wink:

Egész nap egy tarhonyás krumplira vágytam kolbásszal, és ahogy hazaértem nekiláttam. Mindjárt kész!
Jó étvágyat a vacsihoz mindenkinek! Kép

almaani
Kép
almaani

sziasztok csajok!

én sem tudom mi az a bandázs.
Már összeírtam egy csomó dolgot, amit feltétlenül meg kell vásárolni, (a babaolajtól a melltartóbetéten keresztül az eldobható bugyiig)mire meglesz a pici, egy A4 es papír tele lett.
Én is szeretnék valamit tanulni, csak még nemtom mit.De még nem törölték el a gyes alatti ingyenes másoddiplomát, ugyi?
Oszman én internetes melóról jót még nem hallottam.

Kép
Kép
eyi

Orsitigris: jó hogy írtad az Elefánit, mert így azt mi is majd kihagyjuk...
Szegeden a Babycenterben láttam Jane babakocsikat. Volt 4-5 színben. Most a rózsaszín volt nagyon leakciózva, de volt pl. narancs-türkiz is (az a kedvencem) :D

Voltam ma a dokinál, megvizsgált, minden oké. :D Valóban kell magneB6-ot szednem, napi 2-t, a haskeményedésem miatt, de megnyugtatott, ne aggódjak miatta. Az elevitet már csak 2-3 naponta kell szednem. A folsavat felejtettem el megkérdezni. Ti szeditek?

És csütörtökön ULTRAHANG! Holnap megyek a védőnőhöz a véreredményekért, Afp-ért is, úgyhogy SZORÍTSATOK!!!!

almaani
Kép
almaani

ja és azt hallottam, hogy a frissen festett szoba nem a legegészségesebb az újszülöttnek.

almaani:én nem szedek c vitaminon kívül semmit, (abból is még csak két szemet vettem be, az orrvérzésem miatt kell, hogy erősödjön az érfalam)egyél sok spenótot és narancsot, azokban sok a folsav.Én csak magamban bízom.A régi időkből indulok ki, nem szedtek semmit, nem ellenőrizgették őket, s mégis sokkal hosszabb volt az átlagéletkor.

Kép
Kép
eyi

voltunk cserepet nézni
Ilyen lesz, szép barna

Kép

Kép
Kép
eyi

Sziasztok!
Már én is alig várom,hogy menjek dokihoz,ha nincs problémám 7-8 hetente kell menni,és már magam szedem a magne b-t ,a vitaminokat senki semmi instrukciót nem ad,egy csomó kérdésem is lenne,hát ez nagyon hosszú idő....

Almaani ez te vagy?ilyen nagy a hasad?
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.10 20:28-kor.
pironya

Bárány: ez nem én vagyok, csak a bandázsról csatoltam képet. :D
A hasam ennél jóval kisebb, a héten rakok fel képet.

almaani
Kép
almaani

Sziasztok!

Mától újra vagyok!
Apa újraélesztette a gépet! :lol:
Lassan indulok végre a fodrászhoz!
Már nagyon itt az ideje!

Mindenkinek hatalmas gratula az eredményekhez és a cumikhoz!!!!!
Kíváncsian várom a táblázatot!
Látom azért 1-1 rózsaszín cumi is becsúszik!
Örülök!

Kép

Kép
ibm

sziasztok

ibm: na, szép lettél? :)

elefáni: én maradok a pozitív véleménynél részemről... de hát úgy a jó, ha mindkettő van. :D

folsav: én már nem szedem, a dokim azt mondta, hogy a 12. hétig fontos, utána már nem.

mia_snow

Sziasztok!

Jó sokat írtatok, míg én az influenza előszelével kínlódtam...

Babakocsi
Nekem nem tetszenek a 3 kerekűek...
Kicsi kerekű kocsival nehéz közlekedni, ha nem F1-pálya minőségű az aszfalt... vagy olyan kavicsos az út...
http://babakocsi.lap.hu/

Táppénz
Az átlagkereset 70%-a... mindenféle járulékot vonnak belőle...
Vendég

Orsi
Travel system...
Kép

Itt is rajta van a kocsin a sportrész és szemből van rátéve a hordozó...
Vendég

Na.... ez nem jött össze... :cry:
Vendég

Vendég

Táblázatot később tudok...
(az internetes oldalt karbantartják, ahova fel szoktam tenni... )
Vendég

http://www.bebibolt.hu/bababolt/index.php

Itt érdemes körülnézni... nagyon profik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Én imádom a bandázst!!! Anyósom varrt nekem 3-at. Azok nélkül már fel sem tudnék öltözni, mert minden felsőm rövid lett és a kigombolt gatyámat is eltakarja. :wink: Nagyon jó találmány!

Almaani, drukk az afp eredményre és a holnapi uh-ra!!! Én pénteken megyek genetikai uh-ra! Már nagyon várom!!!! :lol:

Nézegettem én is a babakocsikat, de még elég sok esélyes van. Még át kell rágnom. :shock:

Én a 3. hónap után csak 2 naponta szedtem az elevitet + sok gyümi, de most a vírusos időszakban mindennap szedem.

Képzeljétek, tegnap a párom is érezte Nokedli mozgását!!! Jól tenyérbe rúgta! :wink: :lol:

Szép napot!!!

Kép
sziszka82

Gigi!

Amit mi kinéztünk,az a Peg Perego GT 3 Completo. Sportrész,mózeskosár,és hordozó. Én ragaszkodom a teljesen vízszintes mózeshez,a hordozóhoz,ill. a nagy kerekekhez.

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

A másik elképzelésem Travel Systemben az a Peg Peregp Pliko 3 .
Csak sajna ez kiskerekű...Nagyon tetszik,de a kis kerék kizáró ok...

http://bababolt.echt.hu/babakocsi/pegperego?cid=46442

Persze nem feketében!Ezen különben ki vagyok akadva!Miért kell minden babakocsit feketében is legyártani??Úgy néz ki,mint egy koporsó... :?

Kép
orsitigris

Orsi
Ennyi pénzért :roll: :roll: :roll: :roll:
Szerintem, ezekre is úgy lehet feltenni a hordozót, hogy rajta van a sportrész...
(a második nem tetszik...kicsi kerék, két tolókar... azt nehéz egy kézzel tolni...)
Vendég

Sziasztok csajok!
Ti mennyire érzitek a baba mocorgását?
Én 2 napja semmit.
Jo lenne ha lenne itthon egy ultrahang hogy megtudjam nézni minden rendben van e.
kicsit parázok. :( :( :(
Vendég

Móni
Nyugi... minden rendben van...
Vendég

Hát nagyon remélem!!! :roll:
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.10 20:29-kor.
pironya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?