A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Sziasztok!

Egyik babakocsi jobb,mint a másik!Meg az ára is...Van választék bőven.Csak tudd eldönteni,hogy melyik lenne a legjobb.
Őszintén szólva én nem hiszem,hogy egy 150ezres többet tudna,mint mondjuk egy 70ezres.De ez az én véleményem.

A babamozgásról ne is beszéljetek! :cry: Én már tiszta ideg vagyok,mert még mindig semmi.
Anyu megnézte,a húgomnak is csak a 19. héten mozdult meg a babuci,de ettől sem nyugodtam meg teljesen.
És még mindig egy hét az UH.ig.

Kép
melike

Kép
Vendég

Csak sikerült feltennem....
Vendég

Vendég

Gigi!
Köszönjük a táblázatot.
Ettöl mindig ugy megnyugszom.

Pironya!
Melike!
Köszi a válaszokat.

Paramamink merre van?
Remélem minden rendben vele.
:roll:
Vendég

sziasztok!
Gigi te csinálod a táblázatot?Tök rendi vagy.Engem feltennél, aztán szombaton valószínű, mondom a nemét.Kösy

Kép
Kép
eyi

Eyi
Írj adatokat!
Vendég

Mai 20. heti pocakfotó.
Ma voltam védőnőnél,azt mondta hatalmasat nőtt a pocim.Szerintem is...Állandóan viszket... :roll:

Kép

Kép
orsitigris

Jaj,de sokan vagyunk!Olyan szép!
Azért én nem bánnám,ha egyenlíthetném a nemek arányát egy rózsaszínnel...

Kép
melike

Orsi: ez szép! Nem kicsi,tényleg,de szép.

Kép
melike

Orsi
Szép :lol:
Vendég

24 év, lakhely:JÁk, szülés várható ipja:2008 június 18. kórház: Vas Megyei Markusovszky Kórház Szombathely
nevét, nemét még nem tudjuk
Köszi.
orstigris szép poci

Kép
Kép
eyi

Sziasztok!

Nagyon régen voltam itt, lehet, hogy már nem is emlékszetek rám :D Sajnos nem voltam netközelben ezért egy kicsit le vagyok maradva az eseményekkel :oops:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

orsi: szép pocód van :D

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

melike: ami a babamozgást illeti, ne aggódj. Mondjuk engem már az kikészít mikor találkozok valakivel első kérdése mocorognak már? Múlt héten voltam dokinál, azt mondta, hogy a 20. hét körül szoktak megmozdulni (persze van akinél előbb), addig nem kell aggódni.

Szilvi

szilvaqueen

Orsi!
Tényleg jol megnött a pocid.
Szép!
:) :) :)
Vendég

Sziasztok!

Én tegnap éreztem először a kezemmel is, hogy rúg, a hasfalamon már eddig is éreztem. Olyan jó volt. ma eddig csendben van. Apa is hiába könyörgött neki tegnap este, hogy rugizzon neki is. De azt hiszem, erre lesz még mód bőven. :)

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Megnyugodtam!
Mocorogtun vagyis most is mocorog!
Biztos szorakozik velem,a frászt akarja rám hozni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szilva
:lol: :lol: :lol: :lol:
És mi van veletek?

Moni
Ilyenkor még nem érzi az ember folyamatosan mocorogni... majd néhány hét múlva... :roll:

Én se érzem most még folyamatosan Tomit... pedig 2. terhesség, vékony a hasfalam...
Vendég

Kép

20 hetes pocak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

uuuu Gigi... ez nem semmi!
pedig már kezdtem megnyugodni, hogy az én pocakom is növöget végre... de hát sehol nem vagyok hozzátok képest. :(

úgy bekajáltam ebédre... pedig ilyen cityfoodos levest és másodikat rendeltem, és egyiket sem ettem meg teljesen. úgy látszik, hogy megszoktam hogy csak 2.-at eszem, azt sem sokat. most meg nem tudok hogy ülni, felállni sem nagyon, úgy tele vagyok. :(

mia_snow

Érdekes,hogy az én pocim sem kisebb szerintem,esetleg más formájú és mégis olyan nagynak látszik a gigié is.

Én is megebédeltem,úgyhogy le is pihenek egy kicsit.Olvasgatok,aztán még mennem kéne a boltba.

Kép
melike

Orsi, Gigi: nagyon szép a pocitok. Én egy héttel vagyok "lemaradva", de a tietekhez képest sehol sincs. Na majd!

Megjöttem a védőnőtől: AFP eredmény tökéletes: 24, MOM: 0,8 :lol:

Viszont nagyon vérszegény vagyok, a határérték alatt van már most és ez még csak csökkenni fog. Úgyhogy Béres Vas Vitált kell szednem és rengeteg zöldet, pirosat és olajosa magvat kell ennem.
Úgyhogy erre mától majd odafigyelek.
Viszont megdícsért, hogy eddig csak 3 kg-ot híztam és hogy jól nézek ki. :lol: végre nem egy lecseszős védőnő. :D

Holnap megyek genetikai UH-ra, remélem az is oké lesz.

almaani
Kép
almaani

Lányok!
Pocakméretnél számít ám az is, hogy ki mekkora alaphelyzetben...
Én vékony vagyok (lenyelek egy meggymagot és terhesnek látszom :wink: )
Aki kicsit szélesebb, abban jobban eltűnik a baba...
Vendég

Sziasztok!

Hú, milyen szép pocakok vannak itt! Mikor lesz nekem is végre ilyen??

Teszek fel én is pociképet, de csak azon lányok kedvéért, akik el vannak keseredve, hogy nekik milyen pici pocijuk van.
Kép

Szóval nekem sincs nagy :( De majd behozzuk a lemaradást, igaz lányok? ;)

Érdekes, hogy milyen sok fiúcska van a táblázatban :shock: Azt hittem nagyából egyforma lesz a nemek aránya...

A szép eredményekhez gratula mindenkinek! Akik mostanában mennek UHra, azoknak hatalmas drukk!

Kép

Kép
bettica

Ja, a kép múlt pénteken készült... :oops:
Alapból én is vékonyka vagyok, emiatt azt hittem, hogy jobban fog látszani a babó. Úgy tűnik én vagyok a kivétel, aki erősíti a szabályt ;)

Kép

Kép
bettica

Sziasztok Lányok!

Már én is nagyon rég voltam, régen írtam, mert mi meg költözésben vagyunk, a munkahelyen pedig nem nagyon van időm.

Mi ma megyünk uh-ra (18 hetes) és remélem kiderül Pocklakónk neme, bár ha nem, az se baj, csak addig a cumi színére még várni kell :D Már nagyon izgulok, remélem minden ok lesz!

Megnézetm a szupi pocakos képeiteket, nekem még nincs ekkora, de a Tiétek nagyon szép :)

Igyexem átolvasni amiket eddig írtatok!

Mindenkinek szép napot!

Melus

Kép
melus79

na este én is csináltatok képet magamról a zurammal. :D
mondjuk nekem hagyján, hogy alapból voltak plussz kilóim, eleve széles csípőm van... lehet hogy jobban elfér a "mederben" A Gyerek. (büntiben van, azért hívjuk most így...). :D

mia_snow

Sziasztok!
Megjöttem ma vizsgáztam(számitógép) szóbeli3 gyakorlati3.

Mindent még nem olvastam vissza,mindenki nagyon jól néz ki ,jól gömbölyödünk :D :D

Móni első terhességnél mit akarsz még minden nap mozgást :shock: Én az elsővel talán még nem is éreztem,ne izgulj,te is para mami lettél???
Nem adom ezt a titulust!!!
Vendég

Bárány!Ja gondoltam át veszem a helyed mig nem érsz vissza! :lol: :lol: :lol:
Csak azért paráztam mert multhéten majdnem minden nap éreztem most meg nyugton volt 2 napja,de már megnyugodtam.
Gratula a vizsgádhoz.:):):)

Gigi!
Én is vékony vagyok mégse akkora a hasam mint neked.
Dokim mondta hogy azért nem akkkora a hasam mert magas is meg vékony is vok.
Majd meg növünk.
Monjuk párom már ÖNJÁRÓ GYEREKHORD EGYSÉGNEK hiv :lol: :lol: :lol: :lol: ,meg dömpernek :lol: :lol: :lol: .
Vendég

Én is annyira figyelem, hogy mikor mocorognak már, de ami késik az nem múlik. :D

Szép pocitok van :D , dobok fel én is egy fotót (múlt héten készült 16 hetesen):

Kép

Szilvi

szilvaqueen

bárány: Gratulálok a vizsgádhoz!!!

Szilvi

szilvaqueen

Szilvi:jó nagy a hasad :wink:

Móni én azon csodálkozok,hogy itt mindenkinek nagy a hasa,még az első babájukat váróknak is..ez nekem furcsa,én és a barátnőim,első terhességnél félidőben még olyanok voltunk mint a deszka!!!
Vendég

Szilvi köszönöm szépen
Vendég

Ezen én is csodálkozom hogy mindenkinek ilyen nagy a hasa.
Na dobok én is egy képet. Kép
A tiétekhez képest semmi.
De ezt már a multkor kitárgyaltuk.
Nem verseny ez.
Majd megnö vagy nem. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nálatok a védőnő hallgat baba-szívhangot? Mert nálunk nem. :?
Viszont a nődokim minden UH-on nézi, de nem kellene a védőnőnek is?

almaani
Kép
almaani

Almani!
20.héttöl néz védönö szivhangot én ugy tudom. :roll:
Vendég

Almaani:örülj neki!!Én még nem voltam védőnőnél de ilyenkor még a miénk sem nézi(előző terhességeimnél sem nézte),kb30 héttől.

Móni,neked testképzavarod van???Tök nagy a hasad!!!A vak is látja
Szerintem első terhességnél korai is!!!Főleg hogy 50 kilóval kezdted!!És nézz körül a táblában,ki a legfiatalabb????A te tested még feszes fitt,nem úgy nyúlnak a dolgok,de ennek örülni szoktak...
Vendég

Bárány!
Ari vagy és biztos igazad van. :roll: :roll: :) :)
Vendég

Sziasztok!

Nagyon szép pocakok!!! :lol: :wink:
Lehet, hogy én is rakok fel este.

Almaani, azt később szokták. Nekem 2 hete megpróbálta, de az ezer éves készülék csak recsegett és néha békabrekegés-szerű hangot adott ki. :shock: :D

Kép
sziszka82

bárány: én is gratulálok!

Mennyi poci.Szépek.

Nálunk is 20. héttől néz szívhangot a védőnő.Nekem megnézte a 14. héten és nagyon szépen lehetett hallani! Meg is lepődött.

Kép
melike

Sziasztok!

Móni! Pont akartam én is írni, hogy szerintem, ha megkéred a védőnőt, akkor megnézi a szívhangot. Mozgást meg én sem mindig érzek, ma pl. nagyon keveset éreztem.

Szilva! Legutóbb nem három babához gratuláltunk? Rosszul emlékszem vagy le vagyok maradva valamiről? Na persze a kettő is szép teljesítmény!

Engem apa pufidzsekinek hív. :twisted: Vajon miért? :roll:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Melike!
Nekem a 20 héten nézte mégis meglepödött.
Mondjuk a 14 hét az tényleg korai biztos jo a gépjük,de álltalába nagyon rosszak szoktak lenni. :)
Vendég

Montana!
Szerintem valamit félre olvastál,nekem már néztek szivhangot. :roll: :)
Vendég

Upsz! :oops: Na, akkor visszalapozok! 8)

Kép Kép
montana

sziasztok!

Nagyon szépek a pocakok mindenkinek :D :D
este majd teszek fel én is, le ne maradjak :wink: :D

Nekem két napja úgy fáj a lábam, mindkettő, van valakinek hasonló panasza? Remélem normális, látszólag semmi rendelleneset nem látok rajta, de mintha izomlázam lenne, de mitől lenne....

Most úgy meg vagypk ijedve. Ma reggel lefőztem egy kancsó bodzateát, amit majdnem az összest meg is ittam. Viszont most olvastam, hogy nem szabad terhesség alatt olyan teát inni ami vizelethajtó. Gyorsan odaszaladtam, hogy elolvassam mire is való a bodza és látom, hogy többek között vizhajtó is. Szerintetek lesz valami bajom? Úgy félek..... :?

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

De, mégis! Móni, neked akartam írni arra felvetésedre, hogy nem érzed rugdosni a picit és milyen jó lenne egy uh. Uh- ra menni macerásabb, de a védőnő tud nézni szívhangot. Szívhang= minden rendben, csak a baba lustizik aznap egy kicsit. Szóval így értettem.

Kép Kép
montana

Buci! Nekem pont azt mondta az orvosom, hogy egyek és igyak temészetes vizelethajtókat, hogy elkerüljük a vizesedést meg a magasvérnyomást. Szóval szerintem a bodza nem csinál nagy bajt!

Kép Kép
montana

Akkor bocsi Montana!
Amúgy mult hét kedden nézte a védönö a szivhango,szerdán meg ultrahangon voltam.
Csak jo lenne ha mindennap legalább egyszer megmozdulna hogy tudjam minden ok.
De meg is nyugodtam mer mocorgott ma is.
:roll: :)
Vendég

Mia!
És miért is van a "Gyerek" büntiben???? Akkorát röhögtem itt magamban,amikor elolvastam,hogy beszaladt a lányom,és megkérdezte,mi bajom van. Nagyon tetszett.... :lol: :lol: :lol:

Nekem a védőnő nem szokott szívhangot hallgatni,biztos itt nem szokás... :roll:

Szilva!
Neked tényleg két babád lesz.Lehet,hogy írtad,de már elfelejtettem.Tök jó! Hatalmas a pocid is. Jól érzed magad?Nincs semmi zűr? Zárt a méhszáj?

Bárány!
Gratu a vizsgádhoz! Soha senki nem fogja megkérdezni,hogy hányasra sikerült...

Ti nem szoktatok mostanában elfelejteni dolgokat???Én azt kezdem érezni,olyan vagyok,mint a kiselefánt.(Ezt a szót pl.harmadjára sikerült leírnom,mindig elgépeltem...)
Ma pl. megkérdezte a védőnő,hogy hány kilónak is mértük a súlyomat? Erre én megnéztem az órámat,és rávágtam,hogy 16-a van.Szegény,biztos azt gondolta,hogy ez meg becsavarodott kissé... :roll: :? :roll: :?

Kép
orsitigris

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?