A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Szellőke! ++++++++++++
lindicita

Szellő: :o :shock: :x +++++++++++++nektek!! mik nem vannak???eszem megáll!

Kúp izé: csoptársamnak ajánlottam. Akkor voltak 3 hónapja együtt a pasijával. Aztán a kúp mellett megfogant egy babó, uuupsz. :o Srác elvette és azóta is boldogok és már van egy tesó is! szóval engem jó érzéssel tölt el, hogy áttételesen én hoztam őket össze :)

Lindi: mindenki azt tanácsolja, hogy mi is menjünk már most be az oviba feliratkozni de úgy, hogy ne vegyem le a kabátom. Ergo tagadjam le a pocakot. :? Mert különben Kamillát nem fogják felvenni jövőre az oviba... hát nemtom...nálatok nem kötöttek bele, hogy otthon vagy tulképpen a kisebbikkel?
Annyira nem akarom rögtön "hazugsággal" kezdeni a kapcsolatot az ovival.. :roll:

Tegnapi pipám:
Este becsöngetett egy idősebb ember. Fényképes meg mindenféle igazolással, hogy pénzt gyüjtenek egy beteg kislánynak bla bla bla. Végülis azért adtam, mert megvillantott egy bizonylatot, hogy azt is adnak a pénzről, szal nem csalás nem ámítás. Adtam neki 500 Ftot. Vágott egy pofát és bizonylatot nem adott, csak egy másolt kis szórólapot magukról...és én először kellemetlenül éreztem magam aztán meg marha dühös lettem, hogy már megint bejöttem a csőbe és átvágtak és mért nem adott elismervényt a pénzről??! :x És egész este vertem a fejem a falba, hogy megint milyen hülye voltam :(
Ti hogy szerelitek le az ilyen "gyüjtőgetőket"??? Mert van egy-két alapítvány akiknek mindig küldünk pénzt, szigorúan csekken és sosem egy hú de nagy összeget, de én azt vallom, hogy sok kicsi sokra megy és majd ha egyszer milliomos leszek akkor adok többet szívesen.
Miért érzem magam én szemétládának ha elhajtom az ilyeneket???
Ti hogy oldjátok ezt meg? :roll:

R
rylie

Szelloke,
+++++++++++++++++ nektek és remélem, minden jól alakul :D

és ha szopi vége, akkor tabletta, spirál? ha már előkerült a téma :oops: :lol:

Rylie,
szülés utáni elsővel sztem rengetegen vannak, vagyunk így (no de mondjuk nálunk a szitu is más volt úgyh az más tészta) :D
kéregetők - szerintem az tök jó, ha csekken küldötök mindenfele, ga ezen felül elhajtod a gyanúsabb alakokat, ne érezd rosszul magad;személy szerint nem különösebben bírtam a krisnás gyűjtőket, de azt igen, hogy a legkisebb adományra is pozitívan reagáltak :D
az a legnagyobb szemétség, ha az embernek kihasználják ezt a fajta jóindulatát illetve olyan nehéz kiszűrni, hogy kinek van valóban szüksége a segítségre :roll:
ja és ilyen lakásba becsöngetős gyűjtésről én még nem is hallottam (max amikor Jehova Tanúi jártak körbe és adták a szóróanyagot de az sem kéregetés volt) szóval ilyen lakásba becsöngetőst én bizony elküldeném - abszolút bizalmatlanságból és mert ez így nem a módja sztem a dolgoknak

Kép

Kép

:D
szrekuc

Rylie,
illetve az meg egy tök pozitív dolog, hogy adtál és jóindulattal voltál és kvázi felülemelkedtél ezen az egészen, rábízva a pénz sorsát a feljebbvalóra ;) te mindenképp pozitívan jöttél ki ebből és ne bánkódj azon, hogy nem adott bizonylatot (ráadásul környezettudatos, papírtakarékos :mrgreen: :wink: )

Kép

Kép

szrekuc

Szellőke, ne idegesíts, épp várom,h megjöjjön... :shock: :oops: :shock: :oops:
Nem mintha bánnám, de egy pár hónapot még várnék...
Miért mondta a doki,h jó, ha sok Pharmatexes baba van? Mert akkor ugye nem jó... :?:
rídonli#

Lindi,
jót mosolyogtam ezen az 1hónapra elköltözöm részen :-D

Rylie,
a korhatáros szösszenetet akár én is írhattam volna, azzal a különbséggel, hogy én a köldöksérvműtétem helyével parázok, és majdnem elájultam, mikor először mosakodtammeg s hozzáértem e sebhez, meg megnéztem tükörben.
A kéregetőknek meg megmondom,h én más irányba adományozok.Vagy adjon csekket 8) :oops:
szelloke

Jajj, Lindi, most,h ezt írod már kezdek biztos lenni benne,h babát várok! :)

Szellőke, ez nagyon durva!!!! (Mármint a nyomozás, nem a babavárásom!)
rídonli#

Lindi,
farokcsont úgy törhet el, h ez egy "felfele" álló pöcök féle, és mikor NYOMJÁK ki belőled a gyereket, akkor a feje/válla/akármilye szépen eltöri.
Nincs is ennél jobb érzés a világon, mint amikor 3-4 hónapig nem tudsz ülni, vagy állva vagy térdelve fejsz, és azt hiszed, ez a szülés velejárója, és MINDEN szülés ennyire fájdalmas.
Nekem első gyerek után egyébként, farokcsont és hosszú, ronda varrás miatt legalább fél évig SEMMI élvezetet nem nyújott a szex, és utána is csak jó sokára lett vmi egészen jó dolog.

Most meg...HEHEHE...

Szelloke,
nem irigyellek, én is hasonló cipiben járok, nem ilyen ügy folytán. 3 éve nincs bankszámlám...NEM az én hibámból.
a a családom EGÉSZ élete ráment...mindenük.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Lindi,
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Szolnok mint fogigátló :lol: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Szrek, spirál mehet szopi alatt is, legalábbis nekem ajálgattta a dokim már szülés után,h most fölírja, és a 6 hetesen fölteszi.
De én nem akartam. (1.abortív 2.nem bírom az idegentesteket magamban)
rídonli#

Lindi, és direkt AZÉRT költözöl Szolnokra AKKOR? :) :)

SZrek, Krisnások sztem tökjófejek, és látni is soxor,h ételt osztanak, tehát valszeg nem nyúlják le a pénzt. Vag ynaív vagyok...
rídonli#

Sziasztok!

Itt tombol az influenza járvány :( Dorka is 3 napig lázas volt,de ma annyi dolgom volt,hogy be kellett menjen oviba.Természetesen láztalanul.Viszont a 2 csoport gyerekből,ez kb. 40 fő,5-en voltak összesen. :shock: Borzalmas egy kórság lehet ez. :evil:
Én meg éppen felrobbanok:most hívott a védőnő,hogy az afp-vel együtt eltünt a hepatitis erdményem is/erre is hónapokat vártunk,hogy kiderüljön :!: /,amit ezért ismételni kell :evil: De,ezt Ő kiállítja és a szakorvosnak kell aláírnija/BS/Aki ugye pesten van én meg nem!Elegem van ebből a sz@rból,amit eü.nek hívnak. :evil:

petergabi

Ríd! Igen, AZÉRT és AKKOR, így nincs sem kísértés sem lehetőség :) (szolnok fogigátló á lá Szrek)

Zsan! Neked is ez a csonttörés? Már csak ez hiányzott volna nekem :roll: Bár, ahogy magamat ismerem, ami késik, nem múlik, a véletlenke harmadiknál tuti bejátszik ez is (ha a szülési statisztikám romlását nézzük)

Rylie! Kéregető :roll: Legrosszabb esetben 500.-ft nem volt olyan sok tanulópénz.

A gázóraleolvasó 5x csöngetett egymás után, jóóó hosszan :evil: és még neki állt feljebb, hogy lecsesztem, hogy 1x is elég. Fel is ébredt mind a 2 gyerek.

KépKép
KépKép
lindicita

Rylie! Ez a Halacska református ovi, és mi mindenképp ide szerettük volna Grétit beadni. És időközben az óvoda megkeresett bennünket víztisztító miatt és Peti ajándékozott nekik egyet, így jó kapcsolat is alaklt ki a vezető óvónővel. Szóval nem tudom,hogy ezért -e vagy sem, de nem volt probléma, hogy Bajnival otthon vagyok, sőt, 2 év múlva őt is várják szeretettel.

Pgabi!Gyors gyógyulást a családnak :)
lindicita

ha nem tudja vki megállni a szexet, akkor az óvszerrel mi a gond??? 100%-osan működő dolog, ha rendesen és időben felveszik. és nem káros az egészségre se :wink:

Ruzy!
egyetemessel szívok. baromi lassan haladok, nem lesz belőlem énekes halott sem. adhatnál tanácsot, hogy kell csak kettesre megtanulni, mert eddig az az érzésem, hogy mindent meg kell tanulni és szerencsén múlik, hogy az ember kettesre v. ötösre tudja. szeretnék kevesebb energiával rosszabb jegyeket, mint kikészülve jókat.
ancsipancsi

Lindi!
biztos a víztisztító miatt :), mert amúgy a tv. nem ad rá lehetőséget, hogy valaki a beíratkozási időszak előtt leadja igényét az ovira. s a gyerekkel otthon lévő mamák hátrébb kerülnek a sorban, ha túljelentkezés van. nálunk is (és minden oviban) vmikor ápr-májusban lesz a jelentkezés, és majd akkor verekszünk össze a helyekért.
mondjuk nem volt olcsó mulatság egy víztisztítót adni...
ancsipancsi

Ancsi!

Nem tudom, én baromi sokat tanulok és néha még a 2-es sincs meg, na jó mostanában ritkább ez, de én legtöbbször 3-ast kapok ritkán 4-5-öst, de nem tudom, mert a kevés tanulás is be tud jönni, de ahhoz mázli kell, mert vagy csak egy részét tanulod és akkor mázli esetén jó tételt húzol és nem is kérdeznek bele a többibe. Vagy alapszinten megtanulod az összeset, de akkor meg kérdéses, hogy elég-e, van olyan tanár aki kevesebbel is beéri, de van, olyan, aki elhajt, hogy tanuljad még, mert ez kevés...szóval nem tom...

De szerintem ha úgy csinálsz mindent ahogy eddig, akkor nagy baj nem lehet!

Szellőke

ez a sztori...hihetetlen, hogy ilyenek történhetnek!

ruz
ruzicsky

Na, megjöttünk...
A drnéni felemás volt, mert egyrészt nagyon aranyos, látszik, hogy jó szakember, de anyut sikerült megríkatnia (megint :lol: ). Lesz sín, gipszes mintavétellel. Meg csípőröntgen, ettől jobban tartok, mert besugározzák a kis nemi szerveit :roll: :roll: :roll: Meg fel kell készülni egy esetleges Achilles-ín műtétre is, ha nem használ a sín... De megnyugtatott a drnéni, amikor mondtam, hogy Nobel-díjas még lehet, ha olimpiai bajnok nem, azt mondta, de lehet: para-limpiai bajnok :roll: :roll: :cry: :cry: :cry: vagy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ettől függetlenül Réka egyre ügyesebb és ügyesebb!!!!

Szellőke:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: sok +++++++++++++++++++++++++++++

Kéregetés:
még amikor sokat jártam Pestre, mindig volt a zsebemben apró, én mindig adtam a csöveseknek/punkoknak, aki megszólított. Zoli nem ad soha, mert hogy menjen el dolgozni. Ezen sokat vitatkoztunk, úgyhogy ha együtt vagyunk, nem adunk, ha külön én adok!
Még amikor Réka kicsi volt épp sétálni indultunk, amikor a kapuban volt egy nő és koraszülött kislánynak gyűjtött. Tök udvariasan mondtam neki, hogy nincs nálam pénz, már nem megyek vissza. Erre elkezdett erősködni, hogy menjek vissza pénzért, mert nekem is gyerekem van, miért nem segítek stb stb stb. Aztán amikor harmadszorra sem értette meg, akkor a képébe vágtam, hogy nekem is koraszükött a gyerekem és mégsem gyűjt neki senki (ezért persze azóta is szégyellem magam :roll: :roll: ), akkor tovább ment...

Sex:
Mi gumi, mert hormont soha többet vicces új tünetem, hogy elkezdett szakállam nőni..., spirálról szó sem lehet, valamit csinálhat a pasi is, ha már sexet akar 8) 8) 8)

nukada

Rylie,
nem fogod elhinni, de egy öreg fószer ÉPP az imént csöngett be,h adjak neki 5 percet, és láttam a kezében a papirokat, hát gyorsan mondtam,h nem...
szerencsére nekünk a folyosó is le van zárva, igy az ajtónkig el sem jut(na).

Ancsi,
grat vizsgához!

többit később...

ovi JÓ volt, majd mese...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Nuk: és nappal is rajta kell lennie majd Rékán a sín, vagy elég éjjelre? AMúgy a mintavétel nem gáz egyáltalán. Ahova mi mentünk, ott ráadásul nagyon helyes pasik voltak a szagemberek. Legalább ennyi élvezet jutott nekünk is. :lol:

Kép
Kép
tinu

Ríd,
nem úgy értettem, hogy bajom van a krisnásokkal, csak azt nem szerettem, hogy tesco stb parkolóban vadásztak egy időben az emberre és még ki se pakoltam, már ott mondták a mondanivalót és elég erőteljesen ;) de az pozitív volt h akár a 100 ft-nak örültek :) és néha adtak matricát is :D (meg könyvet de az pont olyan típusú könyv amivel nem sokat tudtam kezdeni... :roll: :lol: ) én a matricának örültem a legjobban
és tényleg Blahán osztottak mindig levest :D

örülök, hogy spirállal kapcsolatban nem vagyok egyedül az ellenérzésemmel

és akkor baba? ;) :D

Lindi,
egy komment apjuktól a Szolnok á la fogigátlóra: nem, baj akkor majd júniusban leszel terhes :mrgreen: :mrgreen: :lol: :wink:

Kép

Kép

szrekuc

Nuk,
kitartás, jó lesz, Nobel-díjas is lesz meg bajnok is ;) :D

indexen volt vmelyik nap, hogy a műlábas futó nem indulhat az olimpián, mert túl nagy előnyhöz jutna a szupergyors műlábaival :shock: :o mik vannak :D az ilyen emberekre annyira felnézek :D

Kép

Kép

szrekuc

Ancsi! Pedig hidd el,nem tettünk semmi törvénybe ütközőt, csak szimplán bementünk megnézni az ovit, mint ahogy előzetes egyeztetés után bárki bemehet, és az ovónő mondta, hogy aki a beíratkozás előtt megy be szétnézni, azzal már ki szokták töltetni a papírt, amit a hivatalos jelentkezéskor vagy visszamondunk vagy megerősítünk. Szóval ez a SZOKÁS, és nem velünk kivételeztek.
Egyébként mivel református oviról van szó, a gyerekek többsége többgyerekes családból való, így az anyukák többsége a gyerekekkel otthon van.
És nem azt mondtam, hogy Grétit már fel is vették az oviba, mert azt gondolom, ha az a kérdés,hoyg Gréti kerüljön be, vagy egy olyan gyerek, akinek az anyukájának vissza kell menni dolgozni, hát megértem, és nem fogom felvágni az ereimet, mert végül is maradhat itthon is.
Csak szimpi az ovi és légkör :)
Na, ez egy kicsit kusza lett, bocsi.

Szrek! Hát egész évben csak nem maradhatok lenn Szolnokon :) Egyébként most azért többet teszünk a védekezés érdekében, apjuk rszéről legalábbis (valahogy ő sem szeretné a harmadik bébicseket)

Egyébként le vagyok maradva, ki az a bizonyos, nagyon szellemes APJUK?

Nuk! Itt is le vagyok maradva :roll: Miért kell a sín Rékának? Csípőröntgenen ne izgulj, 1 pillanat lesz az egész, annyi azért csak nem árt.
Kis Mancimnak 1 évesen volt egy koponyaröntgenje, 2 évesen meg a vesemedencegyula miatt egy kb 5 perces sorozatröntgenje, ahol 10 másodpercenként sugarazták :twisted: :cry: Ez gondolhatod milyen durva volt, ha a doki azt mondta, hogy inkább biztos ami ziher alapon 1 év antibiotikumkúra, mint megismételni a vizsgálatot :?

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi,
Ábel apukája :) továbbra is külön élünk, de elég sokat találkozunk meg járunk párterápiára már egy ideje :roll: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Szrek,
és u.ez az ember nyilatkozta azt is, hogy OK, akkor akinek van kedve vágassa le a lábát és verenyezzen ezentúl a szupergyors műlábakkal az is...

Nuk,
a sín azért kell,h e feszítsen? Tudatlan vagyok :oops:

Ancsi,
nekem spec FÁJ az óvszer... :? És tudom,tudom,h sok mindent lehet tenni ezellen is, de számomra már odavész a romantika,ha mindent azért csinálunk,h ne fájjon :shock:

Zsanci,
jaj, ne is mondj ilyeneket,h az EGÉSZ életük ráment, mert ettől vagyok én is kész,h még mi is csak most kezdjük a gyerekeinkkel...
És rájöttünk, még jó is,h most nincs kecónk már, mert esetleg még azt is zárolnák és nem adhatnánk el, pedig úúúúúúúútáltunk ott lakni. Ja és mondanom sem kell, hogy Raiffaisen Bankhoz mégcsak közünk se volt soha :evil:
Ovis örömökre kivi vagyok :D

Ríd, hajrá pharamtexes baba :-D És azt már nem az én dokim mondta, h sok ilyen bébi születik...
szelloke

Szrek! Ezt nem is tudtam, de örülök neki :D
lindicita

Szellőke,
bakker :shock: ezt nem olvastam :?

Lindi,
:lol:

Kép

Kép

szrekuc

Mása :) Sziaaa! Jó melózást!! Leventével már elkezdtétek a hozzátápit?

Barbi :) Éneklő Angi :D :D és mit énekelt?? Vizsga :( majd legközelebb sikerül! +++ :wink:

Votiv :) Milyen volt a fodrásznál? Jó lett a hajad?

Ruz :) Tanuláshoz kitartást!!

Ríd :) Kontroll: éljen-éljen a jó hírek! :D :D Állandóan menő Boridnak gratula és távpuszi, nagyon ügyi csaj!! :D :D és király, hogy ez ilyen jó gyerekfárasztó :wink:

Szellőke :) Mennek Nektek a +++++++++++++++ok!!

Lindi :) Szolnokra költözés :mrgreen: :lol:

Rylie :) Ovival kapcsolatban nekem is ez a parám, hogyha megtudják, hogy van kistesó, be sem veszik Bálintot... persze Bencust itthon is hagyhatnám és "hazudhatnék", de hát ez nekem se megy :roll: pedig előbb-utóbb megyünk ovit nézni mi is.
Pénztkérők: Ne rágd magad rajta! (lehet hogy hülyén hangzik, de 500ft-ért nem érdemes kismamaként a falnak menni! :wink: ) Leszerelni nem könnyű dolog sztem, én nagyon béna vagyok ezen a téren, párom már rutinosabb, mi is "csekk-pártiak" vagyunk (évente szoktunk a gy.étkeztetési alapítványnak adni). De ha olyan helyzetbe kerülünk, ami egyértelműen nem kamu, akkor segítünk (pl. egyszer találtunk egy "elveszett" nénit, akit sikerült hazakísérni és mivel nem volt pénze és éhes volt, neki adtuk a nálunk kévő kaját és aprót), de ilyen ritkán adódik, inkább megállító és becsöngető kéregetők vannak és azokat én se nagyon csípem :?

Ancsi :) Neked is mennek a tanuláshoz és a vizsgához a +++++++++++kupac!!

Gabi :) Bulást a családnak!! ++++ Eltűnt lelet :( :evil:

Nuk :) Sín :roll: de ne aggódj, Réka egyre ügyesebb, ahogy írtad is, és lesz ő még bajnok!!! :wink:

Zuzi :) Nem vagy bonyolult, otthoni dolgot értem már! Igen, mi is ált. így játszunk, hogy Bálinthoz van igazítva a dolog, és persze Bencusnak is az kell (korához "illő" játékok egyáltalán nem érdeklik már :roll: ), ott nyomul, ki se lehetne hagyni :lol: És így szellemileg is intenzívebb, ez tény. Csak én még feltalálom magam ha van pici szabadidőm: kiájulás és pihi :mrgreen: :lol: vagy sz.gép :wink:

Szex: Mivel mind2 gyerkőt túlhordtam, bevetettük apával ezt a trükköt is, hátha..., de nem sikerült őket előcsalogatni :roll: Gátnyisza után nekem eléggé fájt, hetek kellettek még a kellemes időtöltéshez, bezzeg gátvédelem után! ég és föld! :lol: egészen meglepődtem, hogy egyáltalán nem fájt :P És a fáradtság nálunk is szexgyilkos, de ha apa megmasszíroz, akkor sok mindenre rá tud venni :wink: persze ha ő sem alszik el előbb :lol:
denizsa

A nap szenzációjáról majd' el felejtkeztem:

Bajnim ma megtett 3, azaz három lépést önállóan :lol:

KépKép
KépKép
lindicita

Szrek :) Párterápiához drukk! és gratula Nektek, mert sztem ha vki tesz vmit a dolgok tisztázására és jobbítására, akkor az megérdemli a boldogságot!! (Nem akarok túl indiszkrét lenni, de "használ" a terápia? hogy érzed?)

Lindi :) Nekem vhogy úgy rémlik, mintha több gyerkőt terveztetek volna... Rosszul emlékszem vagy Bajni születése és a történtek vette el a kedveteket? vagy később esetleg?
denizsa

Lindi :) Bajninak óóóóriási gratula!!! :D :D :D
denizsa

Lindi:
Bajni nagyon ügyes nagyfiú!!!!!

Szellőke:
Igen azért és nem vagy tudatlan. Egy éve még fingom se volt ezekről a dolgokról nekem sem. Szóval: Most szinte állandóan feszíti a lábát, a lábfejét spiccben tartja. Ha a lábfejénél oldjuk ezt a reflexet, akkor könnyebben hajlítja a lábát. A sín remélhetőleg tartósabb megoldás, mint az, hogy én, amikor csak tudom, vissza feszítem neki... :roll: :roll: :roll: Meg ez a drnénni sok olyat mondott, ami ebből a rossz lábtartásból kialakulhat: helytelenül áll fel, deformálódik a talpa, a térde, a comja, az egész lába. Rosszul illeszkedik a csípőhöz és csípőficam is alakulhat belőle!
És sajnos nem esti lesz, hanem amikor csak elviseli!

nukada

Nuk,
hát az biztos, h ez nem hangzik jól, de egyszerűen nem tudom Neked azt mondani,hogy "szegény" Réka, mert a képeken a blogodban is annyira boldognak látszik. Hiába kell küzdeni sokszorosan a többi gyerkőhöz képest, mégis sok általam ismert kisgyereknél sugárzóbb a mosolya!!!!!!Biztos meglesz mad az eredménye ennek a sínnek is, ahogy mindennek, amit eddig csináltál, nem?!

Lindi,
hatalmas gratu a három lépéshez!!!Gréti is látta?Mit szólt?
szelloke

Zuzi :) Kérdezted a c.s.terápiát: Igen, nekem használt :D Szülés után kb.4-5 héttel voltam, mert fájt a csípőm-medencém, kattogtam-ropogtam ezen a részen és alig tudtam az oldalamon feküdni. 4x voltam, ezt a területet minden alkalommal kezelte a csajszi és ezek a problémák megszűntek. (De pl. fáj a nyakam is, azt is kezelte de nem javult, mert a rossz tartástól és gyerekcipeléstől van, szóval az okot nem tudja megszüntetni.) Most megint a keresztcsontom van "beállva", és a változatosság kedvéért leginkább csak oldalt bírok feküdni és hanyatt kevésbé, ezért szeretnék megint elmenni hozzá. 2 napja egyébként párom "kezelget" itthon (a keresztcsontom diafragmázza), és még így is használ, pedig szegény Laci totál nem ért hozzá, de működik! Ezt mesélte Orsi is, hogy ezért kezdte ezt tanulni, mert semmi misztifikum nincs benne, egyszerűen működik és kész (és ez nagyon emészthető az én földhözragadt materialista gyomromnak is :lol: ), persze ő aztán továbblépett. Bevallom nekem semmi rendkívüli élményem vagy katarzisom nem volt, mint pl. Nuk-nak, csak majdnem elaludtam az asztalon :oops: :lol: mert nagyon kellemes és ellazító élmény :)
denizsa

Lindi,
grat Bajninak :D :D :D

Deni,
mindenképp használ; nekünk nem az a klasszikus párterápia megy, hiszen nem is vagyunk pár, hanem inkább páros terápia, ahol mindketten beszélhetünk végre moderált keretek között és ez a terapeuta mindkettőnket lát és egyik oldalon sem áll (és nagyjából mindketten elfogadjuk őt); nagy részben önismeretet segíti elő illetve nekünk van egyénileg is megoldandó bajunk, kicsit abban is
és főleg segíti egymás megértését, akár a békében való elválást (bár ki tudja, indulat mindenhol van) illetve azt, hogy a köv.kapcsolat sokkal jobb legyen
nyilván együtt lenne ideális Ábel miatt is meg magunk miatt is, de nem kizárt, hogy ez a terápia az operáció sikerült, a beteg meghalt tipikus esete lesz, nem tudom. Egyelőre eljárunk, örülök, hogy ő is hajlandó erre,sőt, de hogy mennyire fog menni bármi is, azt nem tudom. Igyekszem pozitívan, de lassan haladunk és hál'Istennek, szép kihívás vagyunk a terapeutának :mrgreen: :roll: :lol: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Ríd,
privim megkaptad?

Annyi mindenhez hozzászólnék, de olyan késő van megint... viszont megfőzve, kitakarítva, kutyasétáltatva, holnapra felkészülten, gyerekkel eleget foglalkozva, megtankolva, megfürödve...

Tegnap egy srác azt ígérte a suliban, h felgyújtja a hajam, ma egy másik a nyakamba ugrott, mert megadtam a 3ast... ambivalens, mi?

És infulenzáról ne is tessék beszélni, Eszterék annyian vannak a bölcsiben, mint még soha, nem is értem, ilyenkor átlag 3an szokták szórakoztatni a néniket...kopkopkop.
És ma Eszter felkelt, amikor beértem, és végigpuszilta a barátait, függetlenül attól, h aludtak-e még, vagy fent voltak már. Leguggolt a kis ágyaik mellé és úgy.. jajj, meg kell zabálni. :D :D :D
nagy kár, h nem velük leszünk ovisok.
neet
neet

Neet,
te superpowerwoman! :D :D :D
lányod édes lehetett :D
tanítványaid meg :roll:

Kép

Kép

szrekuc

Sziasztok!

Lindi, Ancsi, sztem ez a törv.nem vonatkozik Lindiék kiszemelt ovijára, mert nem állami, hanem egyházi. Mi is ilyesmibe járunk, és mi is voltunk "előjelentkezni", de ez nem sokat jelentett. Ezek az ovik tulképp.azt vesznek fel, akit akarnak. A mi ovink katolikus, de nem tartozik közvetle az egyházhoz, hanem egy egyesület tartja fenn, ami többnyire régi szülőkből áll. (Maguk a szülők alapították, nem vmi rend vagy egyházmegye, vagy intézmény.) Szal, az előjelentkezés nem sokat jelentett, sőt meg is mondták,h ne számítsunk sok jóra, mert várólista van, amin több szempontból rangsorolják a gyerekeket: mennyi idős, jár-e tesója az oviba (ők előnyt élveznek, sztem ilyen az állami ovikban nincs), jelentkezett-e már az előző évben. Szóval, az ilyen ovik más kategóriába tartoznak.

Szrek, baromi jófejek vagytok,h így dolgoztok magatokon, meg egymáson!! Drukk-drukk,h aLEGJOBB süljön ki belőle, akármi lesz is!

Bajni 3 lépéséhez gartula! :) Gondolom, ő is olyan, mintha be lenne rúgva :) :) :)

Azt még nem tudom,h van-e pharmatex-baba... :P :oops: :roll:
Majd kiderül. Nemtm,h a pms vagy a korai terhesség tüneteit produkálom-e, vagy csak szimplán magamat ámítom.
rídonli#

Neet, nem kaptam püt! Átdobod még 1x?
És: klassz vagy!
Eszter meg nagyon édes!
rídonli#

köszi, csajszik :oops: :D :D :D :D :D

Kép

Kép

szrekuc

Nuk, ez a sín tényleg nem lesz egy öröm... De már annyi mindent kibírtatok, és annyira erősek vagytok! +++++++++++++++++++
rídonli#

Ríd,
közös ismerősünk nevére, beosztására lettem kíváncsi, hátha most már ráismerek. :D
neet
neet

Lindi,
nagyfijjjúnak gratula....hamarosan ő is egy éves lesz. hihetetlen...
nem is olyan régen még a folyosón beszélgettünk... :lol: :lol:

ovi ma nagyon jó volt, mert odamentünk, volt szomorkodás, de leültem vele, stb stb...aztán egyszercsak megkérdezte, hogy akkor uzsi után jövö-e érte, mondtam igen, erre mondta, h OK, akkor mehetek.
és mentem.
óvónéni szerint kezd "csoportvezetővé" válni... 8) aztán ma megint kapucni nélkül nyomta, be volt neki igérve egy csoki, ha csupasz fejjel marad, szal most kapucnis pulcsi volt rajta, de nem húzta fel a fejére...

Szelloke,
sajnálom, hogy ezt kellett mondanom, a ti eseteteket nem ismerem, de sajnos a mienket nagyon is, és nem is szivesen gondolok rá... :roll:
(szeretem a szőnyeg alá söpörni, és úgy csinálni, mintha minden rendben lenne. de nincs)

hétfőn megyünk a camponába. Zuzi esetleg egy cd átadás?
8)
zsancikant

nagyjából :oops:

köszi a bíztatásokat :D . aranyosak vagytok, s jólesnek :D . S Ancsi te hogy csinálod :shock: ?! (suli). Tudom más is tanul még, de neked még 2.eske is ott figyel. nekem így is alig megy nemhogy még másállapotban.

Szelloke! :( remélem gyorsan lezajlódik ez a mizéria. sok ++++++++++ hozzá

Zsanci! nálatok is :shock: :( ?! óóóóóó. +++++++++++++

Ríd! pont azért jövök ált olyan későn mint te, mert bealszom, majd fölébredek, tanulok egy kicsit, s utána prüntyizek ide is pár szót (nem mindig)

Bajninak gratula :lol: :lol: :lol:

Pgabi! ++++++++++

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Zsanci,
Kúszáshoz gratula!!! :D

Macs,
Ragasztott kép a cím alapján wow!!! :D

Rylie,
Hú, te szegény, ez a kórházas dolog :( De szerintem tényleg ne érezd magad kellemetlenül, pocakosság alatt minden elképzelhető :wink: És éljen az AFP :D

Pénzkéregetés: én speciel nagyon útálom, egyszerűen nem tudok ezekben az emberekben megbízni, úgyhogy nem is adok pénzt. Most már a leszerelésükben is elég rutinos vagyok. Egyébként mostanság a cora parkolójában szoktak letámadni. Szerencsére ide Érdre nem jönnek házról házra járni, bezzeg Csepelen a panelban. Na ott hetente jöttek kéregetni :roll:

Zuzi,
Én is teljesen azt hittem, h sokkal jobb volt a második szülésed, de akkor ezek szerint még sem :( Remélem sikerül feldolgoznod!

Ancsi,
Grat a vizsgához! :D Szeletelt szeretet :lol:

Szellőke,
Micsoda méretei vannak Attikádnak :o :D Ahogy elnézem ő sem éhezik :wink:
Rafis dolog nagyon durva :x :shock: :evil: :roll: Remélem nagyon hamar tisztázódni fog a dolog, mert tényleg annyire kellemetlen, amikor az embert ártatlanul meghurcolják :roll:

Neet,
Csajod zabálnivaló :D

Mása,
Minden elismerésem, h ennyire tudod nyomni a munkát két gyerkőc mellett :shock: :D

Barbi,
Éljen az éneklő csajod :D Vizsga :( kövire biztos menni fog :wink:

Ruz,
Azért az durva, h maradt egy seb a méhszájadon :shock: Ezt akkor miért nem vette észre a doki, vajon :?

Ríd,
De jó, h Borid már ennyire jön megy :D Én is már alig várom, h ráérezzen a csaj az ízére, egyenlőre még én is kellek hozzá v. vmi más palimadár :lol: 8)
És csak nem???? :D :D :wink:

Lindi,
Szolnoki fogamzásgátló :mrgreen: hatalmas gratula a 3 önálló lépéshez Bajninak :D

Gabi,
Bulást Nektek!!!

Nuk,
Szerintem olyan szép haladtok Rékával, h a sín sem fog az utatokba állni!!!

Deni,
De szuper, h ennyire használt Nálad a c.s terápia :D

Szrek,
Ez a terápia tényleg jó dolog :) Legalább vhogy ki tudjátok alakítani a jövőtöket. Én nagyon drukkolok a pozítiv jövőért :wink:

Kép Kép
curse

Jó regg 8)

Zsána,
bakkkker, ennyit várni....

Votivia,
nekünk is patentexet írt fel a dokibácsi, de még azt sem használjuk.. :oops: lehet, hogy a dokik saját praxisuk fenntartása végett írnak fel ilyentés fogamzásgátlókat? :mrgreen: Mert az enyém, nekem azt mondta, hogy EZ lesz nekem a testreszabott... :mrgreen:
Istók ajcsija :mrgreen:

Mása,
neked sok pihenést kívánok a gazdagodás mellé :D meg sok időt, kedvet, lehetőséget "egyéb" szabadidős tevékenységekhez, kettesben Apával.. ;)

Ancsi,
gratulálok!! :D

Szex: ez érdekes, amiket írtok.. én pl. nem tudok annyira fáradt lenni, hogy elzavarjam emiatt Apát aludni.. :oops: meg ha fáradt, vagy fejfájós is vagyok, akkor a rosszféle fáradtságot átalakítja egy jóleső-szerelmetes-elalvós fáradtsággá, a fejfájást meg huss! elfújja, mintha nem is lett volna... és mindkét gyerkő születése után már egy nappal is azon agyaltam, mikor jár már le az a fránya 6 hét.. :mrgreen: szóval olyan furi, hogy ennyire másfélék vagyunk... :D :lol: és nálam szerencsére semmi gáz nem volt az "újrakezdés"-sel..

Szellőke,
úúúú..de gáz.. :( soksoksok +++++++++++++ nektek...

Rájli,
én kerek perec megmondom, hogy akinek adakozni akarok, annak utalok a bankszámlájára! Ha meg kekec kedvemben talál a kéregető, akkor el is kérem tőle a számlaszámot. Eddigelé egyetlen esetben sem fordult elő, hogy adni tudtak volna.... egyébként tudd, semmilyen alapítvány,, semmilyen filantróp szervezet NEM gyűgyt és kéreget utcán! A krisnások néha igen, de ők inkább könyvet árulnak és bankszlaszámot is adnak, ha kérsz.

Lindi,
nem elég a térdközti aszpirin? El is köll költözni otthonról? :mrgreen: ( és te mint "dagi törpe", áááááááá..... majd rajzolok neked egyet, hogy tudd, az mi! hát nem Te!!!)
Bajninak meg naaaagy gratula :D :D :D

Gabi...
jaaaj... de ha BS megírja neked, akkor én elmegyek érte és feladom sürgősségivel postán,nem kell bebumliznod miatta!! Csak szólj!

Szrek,
krisnások átköltöztek a Cora parkolóba :mrgreen: már mondtam az egyiknek, hogy legközelebb csak olyan ruhában jövök vásárolni, amire elöl-hátul rá van nyomtatva a
"köcsög vagyok, nem adakozok!"
szlogen. :mrgreen:
terápiához sok +++ kívánom, hogy mindegyikőtöknek a legjobb módon érjetek a végére.. :)

Nuk,
szerintem a dokinéninek nem ezzel kéne viccelődnie... és Réka még abszolute meg is gyógyulhat!! Szóval én drukkolok nagyon és nem ám a paralimpiai dobogóért!!!! Remélem nem érted félre és nem bántalak meg!! : a lovaknál van egy betegség, mankósállás-nak hívják, az achilles ín megrövidül és visszafeszíti a paci lábát úgy, hogy nem a talpán, hanem a pata elején(kvázi lábfején) támaszkodik, jár. Ezt műtéttel gyógyítják, az achilles elvágásával, esetleg betoldásával és idősebb korú jószágoknál is 90-100% os eredménnyel gyógyul a dolog. Akkor Rékának, aki egy ici-pici baba, remek regenerációs képességekkel, szerintem csak jóóóóó esélyei lehetnek, ha műtétig fajulna a dolog...
sok ++++++++++++++++ nektek!!

még nem tudom, megyünk-e ma bölibe, mert mintha meleg lenne a feje... pedig már aaaaannnyira szereti :D már puszit is kapok, mielőtt otthagyom, semmi sírás, semmi sértődés.. és meséli, hogy mi történt bent.... meg kell zabálni.. :D Kedvence odabent az autós terepasztal, ahol a "Kisz-fijjú"-val együtt játszanak.. :mrgreen:

és elmesélem, tegnap voltunk oltáson Apával, ezért kicsikart egy nap szabit, amit együtt-mászkálással töltöttünk, és először nem volt morzsányi bűntudatom sem, hogy jajj, sietni kell, mert rábíztam valakire a gyereket és nincs orcám 5 perccel tovább maradni.. olyan JÓ volt.. :)

szép napot mindenkinek, ébred a kölkem :)

csók

macsek
macskanyu

Macsek, jó hangzol, csak így menjen minden tovább :D

Deni, köszi a kérdést, a séróm baromi dögös lett, mondtam is a Hajasnak, bár ilyen sovány lennék, mint amilyen jó a hajam!
de tényleg, életemben nem volt még ilyen szuper, véletlenül se. És nem a fodrász híre miatt, hanem mert betegesen jól vág - majdnem 1,5 óráig nyiszált vagy 4 különböző ollóval és 7féle technikával, és közben alig vesztettem el pár tincset, s a végén mitha az egész sokkal több lett volna! :D és a legjobb, beszárítás nélkül is ÚGY áll, és ez nekem most a nonplusultra :P egyébként nem került többe, mint az, akihez eddig jártam, csak ide hosszabb idő volt bejutni, mivel HL egy héten csak 1 napon vág és csak 4-5 ember haját, a többi időben a szalont vezeti meg versenyekre jár meg egyebek. És nagyon rendes volt, tök normális, kedves, jópofa, pedig most láttam először és teljesen úgy bánt velem, mintha díszvendég lennék :P
és a többiek is mind nagyon kedvesek voltak, szóval ez egy szimpatikus vircsaft, és mindennek megadták a módját, a fejmosónak pl. üvegfalai vanak, amin csobog le a víz, és félhomály van, halk zene szól, és a szék masszírozta a hátamat, miközben elmélyülten maszírozták a kis senyvedt tollaimba a hajpakolásokat :mrgreen: asszem 4 éve (de lehet, hogyegész életemben) nem törődtem ennyit a hajammal :oops: :D úgyhogy egy csoda volt,már ezért megérte kitartani a hosszú loboncom mellett, és most nagyon heppi vagyok és élvezkedem :D ja és a csúcs, hogy a fodrászbácsi fél óráig magyarázta és mutogatta, hogyan tudom kezelni a hajamat, szóval szépen megtanított minden fortélyra, ráadásul a könnyűekre, így talán még alkalmazni is tudom egyik-másikat :D

Szellőke, ha a nyilvánosság segítene (én ebben hiszek), akkor szívesen leközlöm a történeteteket, ill. én írnék a Homárnak is, mert ott irgalmatlan sokan olvassák, és a TV ügyvédjének is, mert az mééég sokkal hatásosabb lenne. az a tapasztalatom, hogy az ilyen ügyek hamar megoldódnak, ha az ember kicsit felemeli a hangját. Ha meg ettől se oldódnának, akkor meg tudok jó ügyvédet :wink:

foggátló: Maybe baby törpemikroszkópot próbálta már vki? állítólag 99,9%. Óvszer nálunk sem játszik (bár nem én nem szeretem), és az itt olvasottak alapján már a patentextől is fosok :P hormonálisat meg nem szedhetek, anélkül is dilis vagyok, spirálhoz túl fiatalnak érzem magam (én dokim is azt mondta, csak ha már biztos nem akar több gyereket...) meg az idegentest-érzés meg a szövődmények brrrr. naptármódszer életveszély, mert spontán peteéréseim vannak - nem egyszerű dolog nálam a védekezés, ezért is vagyok 2xes anyuka :twisted: de én most úgy érzem, hogy a kettővel teljes lett az élet, nem küzdenék egy harmadikért. Mondjuk ha lenne, akkor imádnám, ugyanúgy, mint a másik kettőt, de én nem látok több gyereket most az életemben (legalábbis ebben a kapcsolatban :P)

votiv 8)
votiv

Jóóóóóóóóóó reggelt!

1 évvel ezelőtt ilyenkor már útban voltam a kórház felé, NST-re. Ahol egyébként a görbém totál lapos volt. AZért UM utána megvizsgált és közölte, hogy menjek haza, pakoljak össze és jöjjek, mert MA szülünk. :)

Kép
Kép
tinu

Tinu :lol: :lol: :lol: ez egy igen hatásosan kezdődő szüléssztori :D remélem, a nap folyamán a többit is felidézed/megosztod velünk!

Tündérkének boldogságos első születésnapot!!!!!

Kép

votiv 8)
votiv

Boldog első szülinapot, Tünde Aliz!!! :)
ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?