A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Lino! Már középidöben megvastagszik a nyálkahártya, ugyanis ez is feltétele hogy a baba meg tudjon tapadni. Akkor 10-12mm kell lennie. Szerintem ez nem terhesség volt, de ha igen, akkor se hiszem hogy kellene bármit is tenni, bár a kórházban amikor voltam 5! hetesen az egyik lány azt mondta, hogy azért veszik el a babát, mert nem él, nincs szivhangja! Könyörgöm, 5hetesen nem is lehet még! Szerintem valamit félreértett, az biztos neki volt kaparás az elhalt terhesség miatt, de ilyen korán ugy tudom nem is kellett volna. Van aki nem is tud róla hogy babát várt, csak tudomásul veszi hogy késett. Nem tudom meddig tarthat a hányinger, nekem nem volt még.

Egcsi! Oké, téged javitottalak. A baba nemét nem akarjuk tudni, úgy döntöttünk, ha már ennyit vártunk akkor sokkal izgalmasabb megvárni a születést és ott megtudni. Amugy is mindegy mi lesz, de ha megmondanák és mégsem az akkor talán kissé rosszul esne. Nevekröl nem beszélünk, a Dóra évekkel ezelött el lett döntve, még van idönk ezen gondolkodni.

Ritával most én is régen beszéltem, 1 hónapja jól voltak. Majd keresem.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Lino!

Ha még tart a hányinger, akkor a szervezeted termel még HCG-t, úgyhogy lehet, hogy él még a baba! De a 3 mm méhnyálkahártya az egy menzesz utáni vastagság kb, terhesség esetén olyan 13-155 mm kell hogy legyen, tudtommal.

Annamari
muter

Bocs lányok, már azt hittem én vagyok béna, már kisebbre vettem a képet (a táblázatot) de igy sem csatolja. Talán holnap engedi feltenni.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

bocsi, de a program nem engedte nagyobb képként feltenni, szerintem kissé nehezen olvashato majd gondolkodok rajta.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szia Karmen!

Örülök,hogy újra vagy, olvastam,sajna kórházban voltál, remélem most már minden sinen van nálad. (igaz azt nem olvastam,hogy mi volt a gond, ha nem nagyon nagy baj, megirod?)
Ha legközelebb frissited a táblázatodat, most már minket is beirnál a kisbabás táblába?
A ciklusszámhoz mondjuk irjunk 9-et, bár ennél jóval több volt, csak az elözö baba óta ennyi telt el.Calgary, 28 év, 2003. augusztus 1. Ádám Csaba, 3385 g és 53 cm. Azt hiszem minden adatot megadtam!

Mindenkinek szurkolok, és hajrá lányok!!!
Barbi

Kép
Kép
barbi

Szilvi!

A fogyással az előző dokim cseszegetett ezzel, de amúgy sem ártana ledobni a felesleget.

Nagyon örülnék, ha velem tartanál, úgyhogy hajrá.
Ha van ötleted irj akár e-mailre is.

Mandula!

Majd beszámolok.

Gviki
gviki

Sziasztok!

Egy közös fogyokúrában én is benne vagyok, bátorítsuk egymást!Kép

Karmen
Nagyon örülök, hogy ismét itt vagy és minden rendben, nagyon izgultam érted!Kép

SzErika
Névtelen

Sziasztok!

HOgy vagytok ma?
Milyen volt a szerdai pihizes?

Kép
Vendég

Sziasztok!

Köszi Karmen az infot Dorisról! Kép

Lányok, csak ésszel fogyózni, mert úgy tudom, akkor is nehezebben jön a baba, ha éhezik a szervezet! Kép
shine

Szia Magika!

Jól vagyok, mert ma kellemes a nap napom.Kép)
És Te, láttad a tűzijátékot?

SzErika
SzErika

Szép Napot LányokKép

Remélem mindenki kipihizte magát tegnap, mert én igenKép
Na rossz hírem van.
26 napom:
Hő 37,1.-Kép
Teszt: Negatív Kép

KépSziasztok AliceKép
malice

Erika!

CSak a tv-n keresztul es azon is elaludtam olyan faradt voltam. Kép
De mamar viszonylag pihentebb vagyok. Kép
Vendég

Alice!

Mutatott mar masnak is negativot a teszt.
Ma mesz orvoshoz nem?
Majd O megmondja neked az igazat.
Addig is nagy drukkkk
++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Alice!

Ne keseredj még el, mert volt már nem is egy esett, hogy a teszt mindig negatív volt. Mégis megszületett a babaKép
Én is sok drukkot küldök

SzErika
SzErika

MagikaKép

Nem tudok orvoshoz menni mert szeptemberig szabin vanKép Szerintem ma Judit-ka megy dokihoz.

SzErikaKép
Köszönöm a drukkokat jól esik,
IGYEKSZEM JÓL VISELKEDNIKép
Még egy picit azért reménykedem HÁTHA....

Judit-ka hol vagy meséljKép

Alice
malice

Bocsika, hogy osszekevertelek!

Akkor varj meg egy kicsit. Kép
A hod nagyon jo. Kép
Vendég

Szép csütörtököt mindenkinek Kép

Viki, Erika!! Kép végiggondolom az ötleteimet és megíromKép Kép
Shine, az én szervezetem még sajna jópár kilóra van az éhezéstő Kép Kép )

Alice?? 26.napon mit vársz?? (jójó tudom ...) De nem tesztelünk!! Várunk!! Ja és nem kesergünk előre!Kép Kép

Magika, te csak koncentrálj a szombatra Kép

Szilvi
Névtelen

Szilvi!

Koncentralok!
Vetettem kedden egy szep ruhat. Kép
Ma megyek csattot venni hozza. Kép
Remelem kapok valami jot! Kép
Vendég

Sziasztok! Kép

Alice! 26. napon negatív teszt nem jelent semmit!!! Kép Fel a fejjel Kép Kép Mikor kellene megjönnie?

Karmen! Ismeretlenul is sokat gondoltam rád, örulök, hogy jól vagy te és a baba Kép

Ilduci!!! Kép HURRÁ!!!! Kép Kép

Nálunk semmi hír, úgy néz ki, ez a hónap kimarad Kép Meg vagyok fázva+a hasam is elrontottam Kép

Soraya
soraya

Sziasztok Lányok!

Ma reggel teszteltem. Hát negatív lett :-(
Hogy a fene vigye el! De a hőm ma reggel 36,9. Tegnap 37,0 volt. És már a 31. napon vagyok, mensi meg még szerencsére sehol.
Alice! Igazad van, ma én megyek dokihoz 14.40-re. Ott majd kiderül, mi újság. Amúgy a hányingerem még a régi, tegnap egész nap ágyban voltam, nem bírtam felkelni, ha meg felkeltem, annyira szédültem, hogy meg kellett támaszkodnom a falban. Enni is alig ettem valamit, attól féltem, visszaköszön. Az éjszaka is alig aludtam, elcsesztem azzal, hogy tegnap délután 2-től 6-ig aludtam, biztosan ezért nem ment az éjszakai szundikálás.
A hasam még mindig feszül, meg a melleim is.
Nagyon várom már a délutánt. Holnap reggel majd jelentkezem (de azért itt vagyok ma is, olvasgatlak Titeket, és néha-néha lehet hogy én is belekotyogok).

Judit-ka
h_juditka

SzilviKép
Ok várokKép

SorolyaKép

Hát hogy mikor kellene megjönnie fogggggalmam sincs négy hónapja még 30 napra jött meg azóta 26-27 napra.

Na most jól érzem magam,megint megettem 4 zsömlét és most meg rosszul vagyok KépKépKép

Alice
malice

Judit-kaKép

Ugye hogy a csuda vigye el ezeket a teszteket legszivesebben kalapáccsal szét vertem volnaKép
Ne légy szomorú(mondom én)nekünk is sikerülni fogKép

Drukkolok hogy jó híreket mondjon a doktorbácsiKép

Alice
malice

MagikaKép

KépKépKépBiztos szépek lesztekKépKépKép

Alice
malice

Sziasztok!
Ér megkérdezni, hogy mi az a cn? már annyit gondolkodtam rajta, de nem tudom...

Mandula
mandula

Juditka, déplutánig csak pozitív dolgokra gondolj!!!! Kép Ezerrel szorítunk neked!!!

AliceKép szegény zsemlékKép

Szilvi
Névtelen

Alice!

Köszi a drukkot!
Azt hiszem, nem veszek több tesztet! (mondom ezt most, de lehet, hogy még szombatig sem bírom ki, hihihi...) :-))

Kitartás! Mindenkinek!

Judit-ka
h_juditka

Szilvi!

Már dolgozni sem tudok, mert ezerrel jár az agyam, hogy mit mond délután a doki, meg hogy mi lesz ekkor vagy akkor... csak itt olvasgatok, meg másik oldalakon is, a munkám is nyitva egy ablakban, de arra csak néha-néha nézek rá...
Rendes csajok vagytok, hogy ennyire kitartásra szólítotok fel itt Mindenkit!
Judit-ka
h_juditka

SzilviKép

Nekem mondod,anyira gyorsan ettem hogy majdnem egészben nyeltem le őketKép
Ki van még aki közeledik a mensi napjához de úgysem fog neki megjönni?KépKépKép

Alice
malice

Kép Kép

Ja, én se tudom mihez közeledem ... már 8 napja késik ... majd szombaton csinálok egy tesztet ha addig nem lesz semmi.

Szilvi
Névtelen

Na éhezni azt azért nem, ki se birnám. Csak módjával mondjuk du. 4 után semmi, vagy csak dinnye (csakis görög), bár az meg tele van cukorral nem érdekel IMÁDOM.

Magika!

Nem vagy egyedül én sem jöttem rá mi az a cn valaki segitsen fehomályosulni!!!!!

Előre is köszi!!!!!
gviki

Judit-ka,Alice! AZért még én drukkolok nektek!

Barbi! Köszi, amugy megirtam már, hogy erös vérzésem volt, ezért voltam 1 hónapot kórházban, nagyon szigorú fekvésre itéltek ott. Most már szerencsére feloldották de sokat kell pihennem. Jól vagyunk amugy. Beirlak a táblázatba, köszi.

Mandula! A cn=ciklusnap

Soraya,SzErika! Köszönöm, pedig benneteket még alig ismerlek, de köszönöm hogy drukkoltatok.

Barbi! Ezek szerint te nagyon friss anyuka vagy?? Gratulálok. És jut idöd netezni a picur mellett?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

KarmenKép
Köszönöm a drukkot,nagyon aranyos vagyKép
Hogy vagy a kis pocaklakód az a drágaKépÜdvözlömKép

Alice
malice

Magika!

bocsi az előbbiért elirtam.
gviki

Alice! Kép Hogy bírsz megenni 4 zsemlét??? Kép

Judit-ka, drukkolok!! Szilvi, neked is! Kép

Lányok, írtátok a gólyákat. Itt NINCS, ahol én élek!!! Most mi lesz velem?? Kép

Soraya

Soraya
soraya

SorayaKép

Jó étvágyam van Kép volt benne egy kis sajt meg szalámi Nyami nyami most meg rosszul vagyokKép(
Alice
malice

Soraya, merre éltek?

Szilvi
Névtelen

Sziasztok, gondolom már sokszor előfordult a téma, de valami teljesen megzavart. Eddig úgy tudtam, hogy a peteéréskor felmegy a hőmérséklet 36,9 környékére, és ekkor a legvalószinűbb a fogantatás.
tegnap meg láttam a spektrumon, meg talán valaahol itt a babaneten is olvastam, hogy a hőmérsékletugrás előtti pár nap a tuti fogantatási nap.

most melyik az igaz?

Emő
Emő

Szilvi, ahol a Mikulás Kép
soraya

Emő, szia! Kép

"A petesejt megtermékenyítésre alkalmas élettartama az ovuláció pillanatától számolva kb. 24 óra. Ez a hőmérséklet felszálló ágának elejére esik. A gyakorlatban a teherbe esést az ezt megelőző 12-14 és a követő 20-24 órában történő együttlétek segítik. A hímivarsejtek életciklusa ettől nagyságrendileg nagyobb és gyakorlatilag az ejakuláció idejében aktiválódnak, ezért ez nem jelent korlátozó tényezőt.
Mivel a mérés naponta egyszer történik, a mindennapokban a leeső hőmérséklet napját követően érdemes aktívan próbálkozni. Célszerű az "éles" időszak előtt pár napot kihagyni az együttlétben, hogy amikor kell, a legéleterősebb sejtek kezdjék meg feladatukat."

Remélem ez segít Kép

Soraya
soraya

Tavaly még mi is kicsit északabbra laktunk Kép igaz ott voltak pálmafák, viszont gólyák nem Kép

... a sors fintora, hogy a hazaköltözésünkkor az egyik indokunk az volt, hogy a magyar orvosiellátásban jobban bízunk, és nehogy valami baj legyen ...

Szilvi
Névtelen

na pálmafa az itt nincs Kép vagy Kép

Nagyon sokat filóztam én is, hogy mi legyen.. otthon jobb a terhesgondozás/szulés vagy itt? Még mindig nem vagyok abban biztos, hogy Mo-on nem járnánk jobban biz. dolgokkal, de nem akarok várni a hazaköltözésig Kép

Szilvi, hinned KELL abban, hogy most nem lesz semmi baj!! Akárhol is laktok, akármi is történik!! Tudom, hogy nehéz, én "csak" egy pár hetes terhességet vesztettem el, mégis van hogy sírok miatta. De muszáj pozitivan gondolkodni, lazának lenni, mert görcsösen nem fog összejönni! Kép Márpedig szeretnék ezzel a gárdával pár hónap múlva a frissben levelezni!!!! Kép

Soraya
soraya

Hatalmas kérdésem lenne LányokKép

Igaz én ebben a hónapban nem mértem az elején a hőmet sajnos.
Tehát mikor lehetett kb.a peteérés ha a 17 nap már 37 foknál rohangáltamKép , mert ha a 13 napon jó időzítés volt a babagyártás akkor még reménykedhetekKép

Alice
malice

Soraya, mi még nagyon sokat sírunk ... dühöngök, és szét tudnám verni a félvilágot ...
Persze az eszem tudja, de az érzéseink ...
Nem találom miben kellen hinnem.

AliceeeKép mi a kérdés??? te csak reménykedj!! az a dolgodKép

Szilvi
Névtelen

Juditak: ezermillió drukk, de a tüneteid nagyon-nagyon jók! Kép

Alice: csak semmi elkeseredés! Kép A 26. napon ritka, ha pozitiv egy teszt!

Alice: szerintem ezt már nem lehet eldönteni, mert akár lehetett a 13. napon is vagy a 16.on, de ha kétnaponta együttvoltatok, akkor elég nagy remény van!Kép
shine

SzilviKép

A kérdés az hogy jókor volt az EKSÖNNN???
KépKépKépKépKépKépKépKép
szerintetek?
Alice
Alice

Alice: ne aggódj, biztos, jókor volt! Kép
shine

Sziasztok!

Kármen!
Örülök, hogy már jobban vagytok! KépTudod már, kislány vagy kisfiúcska lesz? Kép
A tablicskuban rosszul szerepelek. Elfelejtettem számolni, hány c-nél járok. Szerintem 2 ciklussal arréb, ugye? Ma a 17. cn-en járok.
Köszönöm

Lányok!
Köszönöm, kedvesek vagytok! Kép
Kérdezte valaki, hová megyünk nyaralni: Jordániába! Kép Már nagyon várom. Ebbe a hotelbe megyünk: http://www.nagyutazas.hu/katalogus/lstAccommodation.asp?ID=1394
Szerintem nagyon jól néz ki! Kép

Késöbb még visszanézek:
Üdv:
Gitta
gitta

Szilvi!

Magadban higgy és a jövoben! Kép A duhöngés pedig néha jót tesz...

Alice, a 17. nap elott nem is mérted a hodet egyáltalán?

Soraya
soraya

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?