A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Voltam négy éve is, akkor sokkal többen voltak, de folyamatosan ment a dolog, és hívták be az embereket. Most, amikor a férjem reklamált, azt mondták, hogy csak félgőzzel működik. De akkor mindek csinálják? Én megörültem az elején, mikor láttam, hogy csak 4-5-en vannak előttünk, és lehetett volna tök hamar végezni, és talán nem ment volna el Ferenczi doktor sem az UH-ból. mert aki először végzett, az még bejutott az ultrahangra.

Kép
Kép
kriszta36

Bocs, hogy ilyen szaggatottan írok, de soha ne mtudom, mikor jár le a 6 perc, amire itt a melóhelyen korlátozták a babanetet.

Kép
Kép
kriszta36

Gyuzsó, sajnálom, hogy Mica ilyen lázas, de reméljük, hamar átmegy rajta. Állítólag gyors lefolyású most ez a vírus... már ha ugyanaz, mint amiről nekem meséltek...

mtunde

Gyuzso, gyógypuszikat nem tudunk most küldeni, mert elfogytak, de szolidálunk Miklóssal. Nekünk "csak" 38.5 volt este a láz, reggelre szerencsére lement a panadol hatására 37.5-re. Ádám is bágyadt, de szerencsére nem sír. Most alszik megint, éjszaka volt inkább nyűgös.
Azért sokat gondolunk Rátok, remélem hamar lemegy a láza, és jobb lesz a közérzete.

A genetikai macera hihetetlen. De sajnos most mindenhol ez megy. Időpontot kell kérni, ami 1-2 hét, bármi is a bajod, akkor és ott viszont nem számít, hogy időre jöttél, várakozzál csak. Sajnálom lányok, remélem legközelebb már gördülékeny lesz, az eredmények meg megérik majd a várakozásotokat. :?

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
v30

Vali!!!!
Nagyon sajnálom!!!csak belázasodott szegénykém...
Gyógyulgassatok!!

Tünde
hogy vagy?

emano/Andi
KépKép
emano

Haho,
Biopsian én is voltam, nekem Fenyves doki csinálta a 19. héten. Már éreztem, ahogy mocorgott. Tényleg nem egy felemelő élmény, de így utólag megérte, hogy tök nyugiban vártuk Őt tovább és tudtuk, hogy egészséges.
Velem már a telefonban közölték, mikor időpontot kértem, hogy vigyek szendvicset, könyvet és apukát felejtsem itthon… :roll: 11-re mentem és fél6-kor mentem be az UH-ra. Na, ekkor már értettem, hogy Apa miért nem kell oda… :shock:
A „tanácsadás” része tök érdekes volt. Rám se nézett a doki néni, úgy kérdezgette az adatlapot (amit mellesleg szerintem minden írni/olvasni tudó ember ki tudna tölteni a folyosón várakozás közben) majd összefirkálta az AFP eredményemet, hogy ki volt az a barom aki szerint ez rendben van… majd átküldött UH-ba és elköszönt. :)
Mi akkor még vasárnap este befeküdtünk és hétfő reggel csinálták a mintavételt mindenkinek zsinórban. Már nem kell befeküdni előtte?
Szóval nem egy „kismama barát” hely ,az tuti… :oops:

Emano gyümis kása kölespehelyből ( DM bio cuccok) készül. Pont egy percet kell főzni ( 2 evőkanál pehely+1dl víz) és mikor már hűl belekeverem az éppen aktuális gyümi(ket). Kristóf imádja. Laktató és egészséges (és nem utolsó sorban segít a kakin is). A következő a zabkása lesz majd pár hónap múlva, mert azt a glutén miatt még nem merem. :D :D

Na lépek, mert jön a védő néni. :D

Kép
vkbrigi

Brigi!
Már nem kell befeküdni előtte, reggel fél 7-re kell menni. Azt én sem értettem, minek kell kétszer sorbaülni, az adatlapot nemcsak én, hanem még a doktornő is simán ki tudná tölteni. :lol: Igen, én is eltoltam ott, hogy apa jött, mert akartam, hogy hallja amit mondtak. Hát a végén panaszkönyvért kiáltott a drágám.

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Brigi,

Gyümölcsrizs: hát úgy csinálom, hogy 2 evőkanál rizst főzök, és ahhoz teszek gyümölcsöt,
Ez sok féle lehet amit szeret: Lara kedvence a szőlő alma (ilyenkor nyers) de szoktam körtével, almával, és csináltam már főtt almával is. 1 alma +2 kanál rizs, vagy csinálhatsz másnapra is eláll, és finom. És igen, az elején turmixoltam. Most már megfőzöm a rizst, ha az a gyümit is főzöm, azt csak összetöröm, ha meg nem főzöm akkor meg lereszelem. Szóval bármilyen gyümi mehet, amit szeret! REmélem érthető és segít!

Gyuzsó
Jajj szegénykém! Sok sok gyógypuszi!! Akkor lehet hogy tényleg azt kaptátok el, ami nekünk volt. Bár nálunk csak akkor volt nyűgi, ha ment fel a láza, különben bulizott.
Szegénykém, megértelek!!

Vali,
Nektek is megy a gyógypuszi!!

Mi már szerencsére jól vagyunk, csak Lara kapott szombaton banánt ismét hátha már bírja, mert ugye nem tudni hogy nyáron a meleget vagy a banánt nem bírta. hát a banánt :cry: Megint pöttyös lett, pedig úgy ízlett neki, hogy hajolt oda és nyúlt érte! Most már megint nem kaphat banánt.
Viszont ma voltunk úszni, majdnem egy hónap kihagyás után, és imádta, annyit merült, meg is lett dicsérve!

hát ennyi
puszika
szép napot Mindenkinek

ancsaboszi

Kriszta: nem a Kútvölgyiben jártam tegnap, hanem Dunakeszin egy magán genetikai centrumban, ahol van ilyen 4d-s babamozi is.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok!

Vali, Gyuzso gyógypuszik mennek!!!
Gyuzso
Anyósnak talán mégiscsak kellene szólni megelőzés szempontjából.
Szegény Micu...

Borsa
Reméljük Ti jól vagytok!Alvás?

Ancsa
Lara igazi ínyenc :D

Gabi
Ne aggódj, biztosan nem jött még el az ideje,de nagyon szorítunk, hogy hamarosan újabb pöttömmel bővüljön a családotok! :D
Patchwork: február 20-ra igérték... :twisted:de legalább most már lefixáltuk a terveket!

Brigi
Kristóf nagyon ügyes, hogy ilyen sokmindent megeszik már!
Ha jól emlékszem Te írtál a laktózról...Bennünket is ugye elkerülnek a kakimanók és próbálkozunk sokmindennel. A laktózzal nagyon kell vigyázni, mert tehéntej alapú és allergizálhat.
Gyógyszertárban is és dokink is azt mondta, hogy folyamatosan nem szabad adni 1 éves kor alatt, mert ugyan az, sőt rosszabb (hiszen koncentrált), mintha tehéntejet kapna a baba. Persze mindenkinek más, de mi ezért nem használjuk.

Hanna

Kép
hanna09

Sziasztok!!

Kriszta! nagyon sajnálom... erre már nem is tudok mit mondani.- de sok csúnya szó van a számon*****cenzúrázni kellene. de miért kell ennek így működnie? ha látják, tudják,hogy évente x kismamánál kell elvégezni ezt a vizsgálatot, akkor miért nem több orvos, több kórház stb.végzi?
már előre parázok én is....ha majd ott tartok, és elküld a doki...
de múltkor a HajdúKrisztát kérdeztem,hogy ott nem csinálják e ezt a beavatkozást,-azt mondta meg kell szerezniük hozzá az engedélyeket. Nem tudom ,lehet hogy kifizetném azt a plusz ktg-et, csak tényleg kerüljön sorra az ember időben,-és ne 5 hét múlva.
Vendég

Sziazstok Lányok!

Hú de sok a termés...
Most jöttem meg a fodrásztól...kicst csinosítattam a hajamon a nagy nap elött :D

Én is voltam ezen a chronizén...(nem tudom, hogy kell írni) :oops:
Én a Telkiben voltam...bementem reggel, rögtön megcsinálták és felküldtek egy szobába lefeküdni...mondjuk amúgy nem tudtam volna kifizetni, de ingyen vállalták a helyzet sürgössége miatt.

Vkbirigi!
Én Daninak ezeket a hipp kekszeket meg a hipp kétszersültet adom így rágcsálni. Azok azért is jók, mert gyorsan olvad szájban.
Amúgy meg répát szokott kapni csócsálni...

Ancsa!
Mivel én most töltöttem be a 25.öt így nem kizárt egy kistesó, de csak nem mostanság...a következő 10 évben valamikor. :D

Gyuzso!
A bágyadt, kedvtelen, lázas gyermekre csodaszer a cataflan csepp.
Gyulladáscsökkentő és jobb kedvük is lesz.
Nálunk mindkét gyereknél csodákat művelt és hamarabb is gyógyultak.
Bár Te orvos vagy :D biztos kikapok majd, hogy cataflant kapnak a gyerkőcök :oops:

Vali!
Írtad, hogy Ádámnak már csak villával nyomkodod a kaját...mit szólt hozzá????? Dani sírva fakadt...
Csajok!!!!!! Kinél, hogy volt, a pépesről áttérni, hogy kell????????Én már elfelejtettem :?

Kép

Kép
cukipofa

Kati, megvártam a 8 hónapot, előtte mixeltem. Még most is azt teszem általában, ez csak egy próba volt. Nagyon bejött neki, úgy csinált, mint aki rendesen rágja a kaját. :-)
Sztem ha még nem szeretné Dani, akkor várj vele, majd rájön arra, hogy így jobb az étel íze. :-)

Ádámnak nagyon felment a láza, elmegyünk a dokinénihez, mert aggódom... Miért egyszerre jön össze minden? Remélem nincs köze a láznak a másik doglohoz. Jaaaj...
Köszi a gyógypuszikat!

Kép
Kép
Kép
v30

Gabi!
El is felejtettem írni, hogy ne szomorkodj, látod, én mit össze rinyáltam itt, aztán mostmeg... Te meg sokkal fiatalabb vagy, Fruzsi is elsőre jött, ne parázz, mert azért nem fog összejönni.

Brigi!
A Spar húsügyileg tök jó, én is ott szoktam, bár Óbudán. Vagy a Metroban. A Cora-t viszont elkerülöm, mert egysezr megjártam.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Emano, köszi, jól vagyok. Semmi különös. Leszámítva, hogy estére hulla ideges vagyok a fáradtságtól, a bezártságtól, és hogy minden mozdualt 5 percig és fájdalommal jár. De most már max 1 hét...

mtunde

Tünde,
csak +++++++++++++++++++++++++++++++++ tudunk küldeni!!
annyira drukkolunk, hogy az ucsó napjaid békések legyenek!!

Vali,
úgy sajnálom, remélem megnyugtat a dokitok!!
küldünk mi is gyógypussssssssssssssssssssst!

Kati,
dehogy harapom le a fejed! :lol: mivel kap lázcsillapítót nem adok mellette gyull. csökkentőt
speciális helyzet, szemmel látható tünet nincs, nincs értelme neki...
ami beválik, az a tuti!

Emano,
Ti hogy vagytok? Balázs hogy viseli az Apa-hiányt? mikor jön Bálint?

Hanna,
uszizni mentek végül? kíváncsi vagyok a patchwork takarótokra! :wink:

Gabi,
jönni fog a kistesó, mert nagy szeretettel várják...! mi drukkolunk, hátha segít!!

pépes-darabos: én asztalról tányérból adom kóstolni az ujjbegyemről a falatokat, megkóstolja, ha ízlik, adhatom kanállal is
eddig krumplit, répát, brokkolit, banánt kapott - ilyenkor egyedül kapja, nem keverve
almát ő majszolja a cikkről
szerintem eljön az idő, amikor kihívás neki az evés, akkor lehet rászoktatni

úgy néz ki javulunk, a reggeli panadol óta nem kellett semmit adni, jobb a kedve is, már mosolyt lehet lopni :lol: csak iszonyú nyügi, berreg egész nap elégedetlenkedik...
hátam meg leszakad a kendőben... :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzsó, akkor holnapra sokkal jobban lesz, legalábbis Benénél is így folyik le minden betegség... csak már nem kendőben :)

mtunde

Most jutott eszembe, hogy egy kedves barátnőmért is izgulok...
Vasárnapra van kiírva...
Tünde is barinő is...fúúúú de izgi.

Kép

Kép
cukipofa

Gyuzso
Igen hamarosan kezdjük az uszit! :D
Én is kíváncsi vagyok milyen lesz, ha végre kész lesz! :?

Tünde
Kitartás és nagyon sok pihi, most, amíg tudsz!!!

Hanna

Kép
hanna09

Kati, Bene mai napig gyakran "fuldoklik" a nagyon darabos kajáktól, ez tényleg alkati kérdés, kinek mikor jön el az idő. Nagyon nem pépezek. A hipp kekszet mi is szeretjük. És hasonlóan csináljuk, mint Zsuék.

Oh, Zsu, nagyon sajnálom Micát. Mi jól vagyunk, prögünk ezerrel, sőt másfél órát aludt is kisember délután, úgyhogy csak szorítunk ezerrel, mennek a gyógypuszik.

Köszönöm mindenkinek a kedves üdvözlést. Bár ti nagyon hiányoztatok, de az elvett idő, amit a net előtt töltöttem nap mint nap, na az nem. Képzeljétek, befejeztem két könyvet, elolvastam (végre életemben először) a Zanhegyezőt, és Jools Oliver kismama naplóját. Szupi volt néha kikapcsolni, főleg, hogy kábeltévé sem volt, csak zúgó szobaantennás megoldás.

Brigi, képzeld, első naptól fogva OTTHON érezzük magunkat. Benci hihetetlen módon élvezi, hogy van TÉR, jön-megy, pakol ezerrel, gyorsabban fárad. Mi jobban alszunk. Mindhárman. Bár tény, hogy volt is mit javítani.
vbea

Zsófi, Hanna!
Köszönjük egyenlőre még semmi nincs kopp, kopp, kopp most izgulok ezerrel hogy este ne legyen láz mert akkor kaphatunk holnap szurit... :?

Vali!
Sajnálom gyógypuszikat küldünk! Remélem nincs összefüggés.

Zsu!
Micának gyógypuszik! Örülök hogy jobban vagytok!

Kati!
Ez a darabos kaja engem is foglalkoztat jelenleg a zsömle bele amit nyammogunk a többi pépes...

Brigi!
Én is vattem csirkét a spárban :D

Eni!
Olvasás, oh mennyire hiányzik a Zabhegyezőt én tavaly rágtam át mert kötelező volt a suliban (akkor még volt időm) :D

Tünde!
Nagyon gondolulnk rád! Megkérdezhetem hogy hívják a dokidat, mert a férjem unokatesójáék is babát várnak és ő is oda jár. Azt hiszem Dr Zilahy a dokija.

Kriszta, Gabi!
Ezek a kórházi viszonyok tényleg elkeserítőek, Kriszta sajnálom, Gabi neked meg előre izgulunk :D
Bocsi de most csak ennyire futotta....

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Eni,
jó olvasni a soraidat, kisimult a lelked és ez annyira jóóóó!!
az oliver anyuka naplóját majd elkérem kölcsibe, amikor Mica tesóját várjuk majd :lol: zabhegyező itt is figyel a polcon, nemrégiben nekiálltam 1szer

Tünde,
ez bíztató, hogy ezek a fiúkölkök így reagálnak máshol is!
Jobban van mostmár bizti, csak én vagyok elcsigázva, de talán ma éjjel végre pihenhetek..

Hanna,
akkor szokjátok a hűvösebb vizet már? meg az együttfürcsit? de izgi!!!!

Vali..?

István beszélt Anyóssal, de nem konfrontálódott, csak mondta neki, hogy jobb ha nem hív és sms-ezik... lesz még egy kör.. :roll:

KépKép
Kép
gyuzso

Zsuzsi!
Szurkolunk hogy éjszakátok alvással teljen! Puszika!

Orsi

borsa

Eni!
Ez annyira jó. Egy kisimult Eni! :D És alszik Benőke...

Zsu, Vali! Sokat gondolok a beteg manókra. Sok ++++++++++++++ küldök.

Tünde! Drukkok ezerrel.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Barbi!
Dani hogy van?

Emese!
Meddig marad a nagyi? Irigykedem az álom anyósra! Mázlista :D

Steffi?

Orsi

borsa

Eni
Tényleg érezni, mennyire felszabadultabb vagy! :D
Reméljük sok örömötök lesz majd az új lakásban!

Borsa :D

Gyuzso
Mióta szó szerint kinőttük a kiskádat és a nagyban megy a pancsi azóta szoktatjuk a hüsibb vízhez. :D
A merülés is megy, mert 1x már alámerült a kis virgonc, de gyorsan eltereltem a figyelmét így nem let sírás, csak szájgörbítés!
Nálunk a fogak miatt volt 3 nap tömény nyűűűűűűg, de ma mint a kisangyal! :D
Pihizetek! :

Védőnő nálunk is volt ma és javasolta ne menjük tömegbe, mert rengeteg a beteg. Ezért is marad most el az uszoda, egyenlőre.
Reméljük itt már senki sem lesz beteg!

Hanna

Kép
hanna09

Köszönöm a kisimulásos megjegyzéseket, egész felfrissültem, ráncaim is javultak. :D

Zsu, látom, van valami a levegőben, majd visszaolvasok. Énanyósomék szombaton jönnek, felvértezve várom... :?

Tényleg, JOBBULÁST!

Gabi, nem akartalak mellőzni imént. Szóval Kőbánya központban lakunk, egy köpésre a Patakytól, Köszitől. Tehát közelben mindenféle program a közeljövőre. Aligvárom, hogy mozdulhassunk. A közelben vannak még nagy parkok, végre DM pár lépésre, ilyesmi. Mindezt eddig nélkülöztem. :wink:
vbea

Sziasztok!

Láttom nem hiányoltok :( :( :( :( :( :( :( :(

Minden betegeskedőnek sok-sok gyógypuszi :lol:
Meg egy
rakás+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Mi jól vagyunk,csak a fogacskánk jön és egy kicsit nyügősek voltunk ma. :?

LÁNYOK: Igaz az hogy a Kútvölgyiben csak fizetős szülések folynak?
Mert ezt hallottam az ismerősőmtől.
Cáfoljátok meg ezt a hírt,mert nagyon el vagyok keseredve. :cry:
na jól van jó éjt mindenkinek.
V

valentina

Valentina,
de hiányoztatok!!!!!! Boldog hófordulót kívánunk Viktornak!!!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Hahó!

Tünde, látogatási tilalmakat akarnak elrendelni az újszülött osztályokon az infulenza miatt. :( Ha így lesz, jót fogtok pihenni. Emlékszem, nekem nagyon fárasztó volt, hogy jöttek-mentek a látogatók. :?

Ádámmal holnap megint a hematológiára kell mennünk. :cry: Doki néni csak annyit látott, hogy piros a torka, de ettől még nem lehet két napja magas láza, ezért kért ismét egy vérvizsgálatot, hátha most elkapjuk azt, hogy mitől lehet kevés a hemaglobin, meg egyéb értékek. Mivel péntekre igérték az alapos vizsgálat eredményét, ezért majd arra is támaszkodhatunk talán.
Sajnos úgy néz ki, hogy a két dolog üsszefügg, és a vashiányos vérszegénységen kívül van mégis valami, ami most a lázat is okozza. :cry:
A jó hír, hogy ismét gyarapodtunk, 6.9 kg most Ádám.

hali,vali

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok!

Orsi!
Itt vagyok, csak csendben olvasgatok... Nem lett beteg Emma? Gondoltam rátok!

Eniii!
Sziiiaaa!! De jó, hogy végre újra itt! Ha küldöd az új címed küldök valamit cserébe :wink: Szép a kéró és kicsi fiad mekkorát nőtt!

Tünde!
Rád is jó sokat gondolok!!! Úgyis jelentkezél, ha van valami. Ugyeee? :D

Lilluska!
Szép a kislányod! Továbbra is teljesen téged látlak benne!

Memme!
Tényleg Melinda hogy fogadta a tesót? Szépek vagytok nagyon mindannyian!

Kriszta!
Ja igen a várakozás... Hát ez is benne van a dologban sajna. Az kimaradt múltkor, hogy a kontroll uh-ra mi 3órát vártunk 2kor megvotl az eredmény és utána vártunk-vártunk, a végén már szóltam, hogy egy kicsit régóta várok - pedig nem szoktam ilyen lenni soha - és behívtak. Persze nem úsztam meg könnyen, mert valami cisztát találtak Martin fejében, de azt mondták, hogy ez minden 2-3. magzat fejében megvan, csak akinél nem ilyen nagymértékű az ellenőrzés annál meg sem említik azt mondta a szülésra tuti felszívódik, de egy hónap múlva vissza keleltt mennem, hogy mi van a cisztával, szerencsére akkor már pár mm votl, tehát szívódott fel. Ha esetleg lesz neked vagy valakinek ilyen akkor tudjatok róla.

Banana!
Minden rendben? Jól vagy? Pihensz nagyon ugye? Nekem is Ferenczi Miklós csinálta, nagyon kedves ember és szerintem orvosnak is kiváló! Anyukám is huszonx éve nála szülte a tesóimat...

Gabó!
Te is gyere sűrűbben! És már olyan rég láttuk a szépséges gyermekeid!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Valentína
Boldog Hófordulót Viktórnak! :D

Steffi
még nem kaptam választ Tőled... :(

Hanna

Kép
hanna09

Hanna!
Nagyon szép Áron baba! Kijött végül a foga?!

Cukipofa!
A te gyerkőceid is szépek! Megdöbbentő a hasonlóság vagy csak rosszul látom?!

Valentina!
Jajj nem kell megsértődni! Én pont most gondoltam rád, de mire idáig jutottam mrá itt is vagy! :D Most Tündén és memmén leginkább a fórum szeme, meg ugye Krisztáért szorítunk, eninek drukkoltunk, valiékra is sok figyelem összpontosul, de ugyanúgy a többiek is itt vannak és mindenkit érdekel mindenki! Boldog hóforudlót utólag! Hamarosan szülinap! Én ilyenkor már úgy izgultam! :roll:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Hanna!
Tessék????????????????????

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi, nagyon jók a képeitek. Az a Martin alvós kép fantasztikus lett tényleg! Még kicsiben is csodálatos gyerkőc!

Kép
Kép
Kép
v30

Vali!
Jajj most olvasom mit írtál! Nagyon gondolok rátok is mindennap! Majd írd meg mi újság!!!!!!
Köszi :oops: :oops: Most visszaszokott a babakocsis alvásra :shock: Ahogy berakom kiértünk megüti a levegő már alszik is... Egy két képet te is dobnál?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Csak röviden beköszönök. Minden okés, csak a terhességem eddigi 33 hete alatt az első nagyon rosszkedvű napom volt :( - a fenyő tudja miért, így ébredtem. Pedig voltam jógán, találkoztam a barátnémmal, vásárolgattam még a babónak - de valahogy egész nap olyan levert voltam

Remélem azért mindenki sokkal jobban van, majd holnapra én is kialszom ;)

Aztán majd reagálok is egy-két hozzászólásra (ígérem, nem lesz maratoni, mint a múltkor)
linocs

Halihó!

Hanna,
Ezt mire érted, hogy ínyenc, hogy nem bírja banánt? Vagy a tegnapi kajájára. :wink:
Hogy vagytok. Én sem kaptam mailt.
Én is kíváncsi vagyok a takaródra. :roll:

Tényleg mentek úsziba? De jó? És ki fog úszni vele??? :lol:
Kíváncsi vagyok milyen lesz. Lara is 4 hónapos volt mikor kezdte!
Mi minden este locsoljuk a fejét azóta! :wink:

Cukipofa,

Akkor van idő! :lol:
Ezt nem értem, miért volt a helyzet sürgős? :roll: És hogy hogy Telkiben? Ott laktok?

Hát én is úgy csináltam, hogy villával összetörtem, és úgy ugye nem annyira pépes!

Vali

Jaj szegénykém
Sok, sok gyógypuszi
És gratula a súlyhoz!!
NAGYON DRUKKOLUNK!!Gyere ha tudsz!!!!

Barbi

Hol vagy?? Remélem Danca jobban van, és csak dolgozol, azért nem vagy!

Tünde,
Sok sok puszi!!!

Gyuzsó
De jó, hogy jobban van! Csak így tovább! Puszikáljuk
És mikor fogsz olvasni? :wink:
Rotyimanó járt arra?

Borsa,
Sok puszi nektek és küldjük a megelőző puszikat!!!
A zsömle nálunk még mindig a sláger(de már nem csak a bele) jajj de jókat lehet utána takarítani! :wink:

Linocs
Lehet hogy volt ma valami a levegőben, nekem is nagyon rossz napom van, mondjuk nekem tegnap kezdődött :cry:
Sok pozítiv energia Neked, picike megérzi, igaz kint is, de azt nem hagytam, hogy Ő is lássa, így én voltam a Kinderpingi! :lol:

Annyira jó ez a vonalzós kép!!

Nyugodt éjszakát!!

ancsaboszi

Kriszta, azt a 12 kismamat, aki mult csutortokon volt a biopszian, holnap delutanra hivtak vissza kontroll uh-ra..nem tudom, mindenkit ugyanakkorra hivtak-e, a mi szobankban levo 4 not du 3-ra...az eredmenyert is be kell kopogtatnunk a genetikara, ez is lassit valamennyit...nem tudom, miert hivjak el a genetikust rendelesi idoben, lehet, h a masik genetikus kozben elemzi a leleteket, es talalt vmit ketseges dolgot, fogalmam sincs...az orvosnak is jonnek kozben a sajat betegei, meg ugyel is, stb...szoval nem egyszeru...de mindegy, elobb-utobb mindenki sorra kerul, en mar nem vagyok hajlando ilyesmin felhuzni magam! ;-)
es legalabb megnyugszik az ember, ha jo az eredmeny...remelem, jo lesz!

banana

Sziasztok!

Én is itt....

Kedden megvolt a 6 hónapos kontroll. Petyus 6930 gr és 67 cm. 8 cm nőtt 3 hónap alatt. Minden rendben vele. Olyan ficánka volt, hogy a doktornéni alig bírta megvizsgálni
:lol: :lol: :lol:

Nálunk Apa beteg nagyon :( Remélem mi nem kapjuk el. Bár én már kicsit tüsszögök...

A betegeskedőknek mennek a gyógypuszik....

A hófodulósoknak boldog hófordulót!!!

A képek szuperek amiket feltettetek!! Bocsánat, hogy nem egyenként sorolom fel őket.

Vali: Nagyon sokat gondolok rátok!! Remélem végre pontot tehettek Ádám "betegségére" Majd írd meg, hogy mi volt az orvosnál!!

Eni: Gratulálok az új lakáshoz és ahhoz, hogy Benőke alszik. Mi sokat járunk a Pataky felé, így szoktam rátok gondoloni, mikor arra megyünk...
:wink:

Bocsánat, ha másnak nem reagáltam, de mennem kell, mert Petya felébredt.... :wink:

KépKép

KépKép
cukorfalat

Linocs!
Én szeretek hosszú hozzászólásokat olvasni...

Banana! Én négy körül megyek, egyből az UH-hoz, alacsony vagyok és szőke, és narancssárga kardigán van rajtam. Izgulok. hogy jó legyen az eredményed.
Én azt megértem, hogy ha szüléshez kell menni. De egy genetikusnak? :roll:

Vali! Nagyon szorítok nektek, remélem nincs semmi nagy baj.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Ja, mst már csak azon izgulok, hogy megjegyezték a nevünket, mert a férjem kicsit szólt nekik úgy 3 óra várakozás után...

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Köszönöm a Viktor nevében is.
Tudom, hogy most másra fordul a figyelem,csak most olyan rossz passzban vagyok, hogy jól esett volna, ha hiányoltok egy kicsit. :oops:
De majd csak rendbe jönnek a dolgok és a kedvem is jobb lesz majd.
A Viktor szülinapja miatt meg már tiszta ideg vagyok. Hisz még csak most jöttünk haza a kórházból. :cry:
NA jók legyetek puszi mindenkinek.
Merciről tudtok valamit?

valentina

Valentina,
van egy lassan 1 éves nagyfiad, hidd el, te csak fiatalodtál Mellette, mint ahogy mi is!! :lol: :lol:
jól láttam a legutolsó fotókon, hogy növeszted a hajad?

Banana, Kriszta,
drukkolunk, hogy simábban menjen a napotok!!

Linocs,
nyugodtan írhatsz hosszút! :wink:

Cukorfalat,
remélem megússzátok! Apának jobbulást!!!

Memme,
szerintem is hasonlít Eszter Rád!! Hogy vagytok?

Tünde,
...????

Orsi,
hogy van a Kisasszony? Láz, rosszabb étvágy :lol: .. ?

Steffi,
jók a képek!! ügyi vagy!!!! :)

Ancsa,
milyenek az éjszakák, élvezi a Kisasszony a szobáját?

Mi kúpoztunk hajnal 3-kor 38.8, fél ötkor még fent voltunk, nehéz volt a reggelünk így..
most végre újra ágyban alszik és nem kendőben..

KépKép
Kép
gyuzso

Vali,
jó, hogy hízott a szőke herceg, ügyik vagytok!! küldünk gyógypuszkát!!!
ha ez nyugtat, Mica hivatalosan egészséges, mégis napok óta lázas, minden különösebb tünet nélkül, szerintem vírus.. és olcsón megússzuk, mert nincs hányás/hasmenés/köhögés/orrfolyás
és ugyanúgy nem gyógyul gyorsan, mint Ádám
ha alacsony a fehérvérsejtje, az okozhat gyengébb immunrendszert, persze ha magas és a vérsejtsüllyedése is magas, akkor gyulladás van, úgyhogy nem eccerű értékelni a leleteket...

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Minden rendben, csak Bene hagyott pihizni reggel még, ő meg nézte a mesét :) imádom a minimaxot :D

Most meg menni kell "főzni" vaalmit, holott már rendeljük a kaját, de rászokott, hogy odaül a pultra és csinálunk valamit, ő is kavar, stb. Úgyhoyg most muffint sütök :)

Valaki valamit még kérdezett... nem emlékszem.

Ja Kriszta, ugye te olvasod az Éva magazint? Tgenapelőtt én is vettem, és nagyon jó. Az elős újság a Nők lapja után...

[b]Eni
, azt a naplót én is... légyszi :)

Gyuzsó[/b], olvasom, hogy Mica azért még nem tökéletes :(

mtunde

Eni,
sok erőt a hétvégéhez!

Boldog hófordulót Lilluska dorottyájának és Hunorjának és Masni Mátéjának!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Vali!
Gondolok rátok...jelentkezz, hogy mi volt...szegénykét megint megszúrják :? bár ő egy kis hős... :)

Gyuzso!
Dani is így volt lázas karácsonykor...39.8 és a panadol szart sem ért...csak a germicid c kúp. Úgy kiütötte 3 órára, hogy utána már be sem lázasodott...
Miért kap Micu csak fél kúpot?????? Nem egész kell már nekik??????

Ancsa!
Amikor 5 mm-es tarkóredőt mértek akkor a dokimmal konzultáltunk és arra jutottunk, ha megcsinálják a Szabolcsban vagy a Shöpfiben vagy a Sotén akkor az 6 hét mire lesz eredmény (akkor még nem volt egy hetes). Én akkor már 13 hetes voltam és jöttek az ünnepek, így nem vállatak le egyik korházban sem azon a héte, hanem csak 3 hét múlva. Akkor 16 hetes lettem volna+ az eredméy 6 hét, így ha tényleg baj lett volna akkor meg kellett volna szűlnöm a babát. Ezért elmentem a bolgárkerék utcába Czeizel Endréékhez.
Ők a Telki magánkorházzal vannak kapcsolatban.
Ott ez a vizsgálat 80000 ft+ 80000, hogy 3 nap alatt megvan az eredmény (asszem a csehek csinálják).
Akkor ott ők is megvizsgáltak egy vadi új kütyüvel ami szintén elváltozást mutatott a 13 hetes magzat főereiben.
Így ők annyira drágák voltak, felhíták a mintát vevő orcost, hogy itt egy 24 éves kismama, ilyen értékei vannak a babának és simán elvállalta ingyen.
Aztán a korház vezetősége is belement az ingyen vizsgálatba.
És a csehek is.
Így egy szerdai napon levették 9kor a mintát és rögtön vitték is külföldre.
Pénteken jött az eredmény, hogy minden rendben...
Szóval ez az én kis történetem... :D

Szóval a lényeg, hogy a 12 hetes uh-n azt látták, hogy tarkóredő 5mm, nincs meg az orrcsontja, kevés a magzatvíz...mindem ami downkorra utal :?

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!
Megint csak gyors leszek!
nem vagyok a toppon :cry: iszonyatosan fáj a fejem :cry: :cry: már kezdem unni ezt az állandó fejfájást!!!!Balázs is nyügike.....

Gyuzsó,
Mica remélem jobban van!"Csak"lázas?semmi más?orrfolyás?stb......

Tünde
helyes,tessék pihizni

Borsa,
Ti hogy vagytok????

Eni,
Örülök,hogy jól érzitek magatokat a lakásba

Linocs,
nyugodtan írjál csak hosszúakat

Cukipofa
megpróbálok a privire ma válaszolni

bocsánat,ha nem reagáltam mindenkire
még jövök majd remélem

na és akkor pár kép
Kép Kép Kép Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!!!

Vali
hogy vagytok?Annyit gondolok rátok!!!

Tünde!
De édesek lehettek sütés közben!!! :wink:
Kérünk egy két cyber sütit!

Gyuzsó
Jajj sajnálom, hogy ilyen rossz volt az éjszaka :cry: , de én is örülök a hátaddal hogy az ágyacskájában alszik a nagyfiú!! És akkor továbbra is mennek a puszik! Ez hányadik nap? :oops:
Gyógyulást nektek!!!!

Aranyos vagy, igen, minden rendben van, imádja a szobáját! Tetszik neki, ő úgy alszik, hogy reggel felkel, eszik aztán alszik vissza, hát most nem akart. én meg még felöltöztem és vártam a kajást visszatettem az ágyába, hogy addig ott el legyen. Hát ilyet nem szoktunk, általában csak aludni teszem bele, vagy max ha kezet mosok. De most tök jól el volt, élvezte, és hát zsák nélkül könnyebb volt a helyzet és el is aludt! Most is alszik!

Valentina
Boldog hófordulót Viktorodnak!!!
Miért vagy tiszta ideg a szülinaptól??? :roll:
az tök jó dolog, és hát még van idő!

Borsa,
Hogy van a kis hölgy???Mit eszik ma?

Cukipofa,
Köszönöm hogy megosztottad, hát meg is könnyeztem, de olyan jó,hogy jó a vége!
És hát ott van a gyönyörű Babód! Olyan szép!!!!
Mit csinálnak??

Zsófi?
Szép napot!

ancsaboszi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?