A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Szöszi!

Nem lesz semmi rossz a fogorvosnál! Én is túléltem. És nálam jobban szerintem senki sem fél. :wink:

Ha majd visszaolvasgatsz, meglátod, hogy az áprilisi lista valószínű, hogy módosításra szorul. :lol:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Zorróné,
Remélem már teljesen felépültél!!

Gabcika,
Nagyon bájos a kislányod, remélem az én Lilim is ilyen lesz. :)

Most, hogy olvasom, hogy másoknak sem angyal a férjük kezdek megnyugodni. Nem mintha örülnék ennek, de most már tudom, hogy át kell értékelnem egy csomó mindent és el kell fogadnom, hogy az én párom is azok táborát erősíti, akik nehezen tudják feldolgozni az ilyen nagy horderejű változásokat.

Szöszke,
Nyugi, nem lesz semmi baj. Én is féltem, de szerencsére nem kellett semmit sem csinálni a fogaimmal. Remélem, a tieidhez sem kell hozzányúlni.
Természetesen a Benne vagyok listába engem is beírhatsz.

Kép
emi29

Gumimaci - Még itt vagyok ... de nem tudom, vissza tudom-e olvasni a termést :D
A listával kapcs. priviben írjatok, mert azt tuti megkapom, és beírom ;) :D Ma pl. nem sok időm lesz visszalapozgatni .. és ha belelendültök, akkor van termés :lol: :lol: ami tök jó .. mert ha gép előtt vagyok, én is pörgök :D csak amúgy nem bírom követni :lol: :lol:

A fogorvossal kapcs. a bíztatást köszi :)
Bár a rettegéssel kapcs. versenyezhetnénk .. :( :(

Kép
szösszenet

Szívesen mennék én is találkozni Veletek, csak elég bajos Pestre mennem. De majd meglátom mlyen időpontban egyeztek meg, és hátha..

KépKép
kisfruzsi

Gumimaci,
Még szerencse, hogy főleg unisex dolgokat vásároltatok :)
Gratula a kissráchoz!!!

Kép
emi29

Hű lányok!

megint van termés. Most nincs idegzetem teljesen végigolvasni, mert már anyám reggeli közben kiakasztott.... :cry:
Azt hiszem, hogy holnap el fogom kezdeni összepakolni a cuccaimat és kész. Mindent átviszek a házunkba és megkérem drága férjemet, hogy valahogy oldjuk meg, hogy menjünk át előbb, mert én ebbe az egészbe bele fogok dilizni.... :cry:
Állandóan férjem ellen beszél, meg hogy úgyis szét fogunk menni, nem tart örökké a boldogságunk, meg hogy ő öreg...(én 23 febr.12.-én, férjem április 11.-én 44) De én őt szeretem, ő a választottam, életem szerelme.... :cry: :cry: :cry: És miért kell anyámnak állandóan mondani a hülyeségeket...
Én meg már megint bőgök... :cry: :cry: :cry:
Elmegyek megfürdök, megmosom a hajam, aztán délre jön férjem ebédelni és itthon sem vagyok. elmegyek barátnőmhöz, úgyis ezer éve nem beszéltünk csak e-mailban.
Miért van ez az egész??? Olyan elegem van....
Komolyan, ha nem építettünk volna itt házat, akkor elmennék egy távoli városba lakni!!! Komolyan!!! Lehet, hogy nővérem is ezért ment innen el :?: :roll:
Elegem van nagyon.... :cry: :cry: :cry:
FÓRUM TALI ÉRDEKEL ENGEM IS SZÖSSZENET!!!! HA KÍVÁNCSI VALAKI EGY BŐGŐ MASINÁRA.....

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Kisfruzsi!

Mi kocsival mennénk. Kisbér nincs messze tőletek... :wink:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ollem, szedd össze Magad! Mamid biztosan csak irigykedik, (meg vhol biztosan félt is Titeket, csak rosszul fejezi ki magát!) Jó a programod mára, ezzel foglalkozzál....Jól írta vki tegnap, hogy ezért van 2 füled!!!!!!! És naná, hogy kíváncsiak vagyunk Rád, de addigra (vagy legkésőbb akkor) tutira nem fogsz sírni! Oké? :D

Kép
babyteve2

Köszi szépen a felajánlást!!! Ha meg van az időpont és nincs semmisűrgető más dolog, akkor lehet, hogy betársulnék!!!

KépKép
kisfruzsi

Na tényleg, Gumimaci, gratula! :D

Emi, Te meg próbáld a pocakhoz hívni Apát, és mondd el neki, hogy a babók a mélyebb hangot jobban hallják, így az Ő hangjára jobban reagálnak (egyelőre). Ha látja, érzi a mozgást, könnyebb feldolgoznia. Én szoktam úgy is, hogy amennyire tudok, hátulról hozzásimulok, és akkor a hátán érzi a rugdosásokat. Tegnap éjjel nagy műsor volt, vagy 40 percen át tartott a buli, Apa már kérdezte, hogy mindig ennyire aktívak? Hogy tudok én így aludni....mondtam, hogy háááát, nem nagyon alszom... :D

Kép
babyteve2

Mary!
Kizártnak tartom, hogy a fórumtalin is bőgőmasina lennél :wink: legfőképpen ha Gitka hozza tegnapi formáját (az anyósát reméljük nem) :lol: :lol:
Próbáljatok meg átköltözni a házatokba és kizárni anyukádat az életetekből, amennyire csak lehet. Ha nincs más megoldás, akkor drasztikus dolgokhoz kell folyamodni a te nyugalmad érdekében. Gondolom, a férjed melletted áll mindenben.... és ebben a döntésben is melletted fog állni, hogy költözzetek át! :wink:

Én még meggondolom, hogy viszem-e a két ördögfiókát a topictalira, de ha mindenki hozza a már meglévő csemetét, akkor lehet, énis megpróbálom pórázra kötni őket és elvezetni odáig. :lol: Hacsak addig át nem alakitják egymást véglegesen transformers-nek, mert ezzel napok óta próbálkoznak... bár a kicsinek egyre inkább nem tetszik, hogy Atis megpróbálja összehajtogatni :shock: :lol:
Vendég

Mary - Fel a fejjel :)
A te párod egy ezermester .. és ha nem szeretne titeket, nem építené nektek minden erejével azt a csodaszép házat :)
És persze hogy kíváncsiak vagyunk .. mindenkire!!

Köztünk is van egy kis korkülönbség :)
Nekünk most szombaton (jan.19.) lesz a szülinapunk, én 25 ő pedig 38 éves lesz :lol: :lol: de kit érdekel :?: :?: :shock: :lol: :lol: :lol:
Fő, hogy életem szerelme, és imádjuk egymást :)

Gumimaci
- Már értem is a változást :D Tehát kisfiú .. gratulálok!! Akkor gondolom az Iringó név sem marad :lol: :lol:
Küldd priviben az új nevet, hogy tuti ne felejtsem el beírni ;)

Kép
szösszenet

Babyteve!

Köszi. Igyekszem!!! Megyek megfürdök, az ilyenkor jót tesz....
Most már tényleg megyek....
Áh anyám különleges eset, de én akkor sem bírom elviselni amit csinál. Tényleg elegem van, nagyon.... :cry:
Ja ígérem addigra már nem fogok bőgni.... :oops:

Kisfruzsi!

Megdumcsizzuk!!! Ok???

Ja férjet is lehet vinni??? Mert én Pesten nem vezetek az tuti, ott mindig eltévedek, de nagyon!!! :oops:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Szösszenet!

köszi! Legalább a te anyukád nem ellenzi.
Amikor mi összekerültünk, anyukám azt hitte, hogy sok pénze van. Mert saját cége van, autója, háza....
Gondolom most már rájött, hogy attól, hogy vkinek saját cége van, nem milliomos...
Egy éve, hogy átvette a céget apukája halála után, a csődtől mentette meg és most jól megy!!! De attól sem keres többet mint eddig , mert ő a cég pénzéhez nem nyúl hozzá.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Na elmentem fürödni, aztán visszajövök, ha nem baj... :oops:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Az én szüleim imádják a férjemet :D
De nekem mázlim van velük, mert Anyum egy tündéri, gondoskodó kis tyúkanyó, aki istenieket főz nekünk és minden gondolata mi vagyunk - és sosem szól bele semmibe, de mindig segít, ha kérem :)
Apum meg 50 évesen úgy néz ki, mint egy 35 éves, imádja a Rock zenét, jár koncertekre, bulizni .. amióta pocakom van, azóta férjem koncertjein Édesapám a személyi testőröm :D :D :lol:
Apum is imádja a férjem, nemcsak mint embert, hanem mint zenészt is... kölcsönösen felnéznek egymásra :)
Hugim .. ő meg egy csoda nekem :) Nagyon szeretem - és ő is imád minket együtt. Nálunk egy percig nem volt kiakadás azon, hogy mennyi köztünk a korkülönbség.
A család azonnal átlátta, micsoda harmónia van köztünk :)
És hogy kicsit az ő szüleit is dícsérjem .. nagyon drágák, szeretnek minket és sokat segítenek :)
Szóval én befogom a szám - a mi családunk nagyon rendben van :)

Kép
szösszenet

Végre Valaki! Ezt jó hallani, Szössz...ebben a mai világban... :D

Kép
babyteve2

Szösszenet!

Örülök, hogy nálatok minden rendben!!! Jó ilyen dolgokat is hallani. Te láttad az iwiw-en a férjem, szerintem nem csúnya, nem is néz ki 43 évesnek, igaz én sem vagyok az a tipikus 23 inkább fiatalabbnak szoktak nézni...
Ő is rockzenész , és tudod írtam is, hogy ő dobol én pedig énekelek, de anyámat ez is idegesíti. Mindig azt kapom, hogy miért nem tanultam énekelni, mert ilyen tehetséggel sokra vinném....bla-bla-bla...
Szóval mindenben a hiba van...
Olyan jó lehet egy olyan család mint a tiétek!!!
Na most már tényleg megyek...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Szöszi!

Akkor Apud hasonló lehet az én Apumhoz... legalábbis koncert-téren... Api is nagyon lelkesen megy Öcsikém koncertjeire és gond nélkül beáll a huszonéves fiatalok közé 55 évesen. Rajta külsőleg azért látszik a kor, de csak azért, mert totál ősz, viszont ugyanolyan hosszú haja van, mint nekem és a viselkedése abszolút nem mondható korának megfelelőnek... :lol: nagyon jól kijön Öcsém zenekarával és haverjaival is... Anya is, de ő kicsit más azért, komolyabb. Bár Öcsi koncerjeit ő is megnézi, ha el tud menni és simán elvegyül a fiatalság körében... :lol: Úgyhogy a család hozzáállásával nálunk sincs gond, mondjuk nekem meg azt kellett elfogadniuk, hogy új párkapcsolat... azért ez sem volt egyszerü, hogy bebizonyitsuk, 2gyerekkel is ugyanúgy szeret, mintha szingli lennék és énis ugyanúgy szeretem őt. Eleinte nehezen ment, hogy elfogadják, mert a saját szemükkel látták és érezték, hogy mennyit csalódtam a pasikban, mert mind csak kihasznált és csak ADDIG kellettem, aztán eldobtak, mint egy koszos papirzsepit, mert komoly kapcsolat a gyerekek miatt szóba sem jöhetett. Egy elrontott házassággal a hátam mögött pedig nem volt egyszerü megbékéltetni a családdal, hogy újra komoly kapcsolatom van és nem csak kihasználni akar, hanem szeret, ahogy vagyok, gyerekestül, mindenestül.... pedig köztünk még igazából korkülönbség sincsen, én 30, Zoli 33 éves... :wink:
Vendég

Tényleg, aki gondoja, iwiw-en énis fenn vagyok...
Tivadar Ágnes néven (Budapest) és ismertetőjelem hogy a becenevek közt ott van a Pumpóka... :lol: ha esetleg vki jelölne.... :wink:
Vendég

Hát párom előbb haza jött, most fát vág, úgyhogy később megyek pancsolni...
Pumpóka: bejelöllek. Nekem Mary a becenevem.
Ha valaki be szeretne engem jelölni Nagyné Ollé Marianna

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Pumpóka!

Bejelöltelek!!! :wink: Ha nem baj! :wink:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Na, akkor én is csatlakozom...jelölgetek :D
Kissné Osváth Kata vagyok :D

Kép
babyteve2

NA megjöttünk a háziorvostól.
Nem volt semmi.

Képzeljétek, kitalálta, h két hetente csináljuk terheléses vércukrot, mert hogy anyai ágon örökölhettem.
Még tavaly szept. végén ittam cukroslötyit, és ott jó volt az eredmény.
Nem értem, h minek akar szúrkáltatni ennyit?!
De a jó hír, h kiírt, így már hivatalosan is táppénzen vagyok.

Zorroné
Torna jó volna nekem is, csak félek, h keményedni fog a hasam.
Már Szöszel beszélgettük, h többen is akarnak menni a terhestanfolyamra, de tornára viszont nem sokan reagáltak.
Ez mikor is szokott lenni?? Mert ha jó az időpont, mennék Veled!! :)

Látom nagy téma az anyós.
Én sem panaszkodom. Nekünk csak az eküvőnk lett tavaly novemberben miatta lefújva. Amúgy vannak normális pillanatai, csak néha kettyós :? .

IWIW
Én is fennt vagyok. De engem nehéz lesz megtalálni.
Horváth Brigitta, és Brigi becenévvel nyomulok.
HA gondoljátok :) ..

Na most ismét csak ennyi, mert megyek barátnőmhöz babaruhát nézni, mert ő csomót tud kölcsönadni.

Majd dobok fel képeket, ha vannak jók is közöttük.

Addig meg szép napot mindenkinek.

pusz: Brigi

JA még 1.

SZösz:
A talit hova gondoltad, h hol talizzunk?
MErt ha gondoljátok, akkor én szívesen látok itt nálunk mindenkit, mert hely van "bőven".

NA mentem tényleg. :wink:

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Sziasztok Lányok!
Ismét alig bírok visszaolvasni!

Szöszi! talira én is tök szívesen elmennék, de azt hiszem Pestet nem vállalom most be pocakkal... :( tőlünk nagyon messze van.
Ja, és Zsófi is gyakran rúgdossa a hugyhólyagomat, és szerintem akkor ő is fejjel felfelé van! Hát néha tényleg egyenesen fájdalmas!

Hú gumimaci! Most derült ki, hogy kisfiú! Én is tuti lefordulok akkor az ágyról február 9-én... nem mintha nem örülnék ugyanúgy, csak át kellene programozni az agyamat teljesen! :D (eddig nekünk is hárman mondták a lányt...)

Emi! Fel a fejjel! Próbálj meg közeledni párod felé. (vacsora kettesben, séta...) A férfiak ha félnek valamitől pont ellenkezőleg reagálják le (pl. nemtörődömség), nehogy feltűnjön a környezetüknek, mert az szerintük a gyengeség jele. Belül meg lehet, hogy vívódnak. Férjem sem az a pocisimizős, beszélgetős fajta. De ha mondom neki, ő is odajön akkor, és simogat, nézi a pocit... de magától nem. Pedig amúgy mindenben lehet rá számítani, és érzem, hogy szeret. DE nem tudja kimutatni az érzelmeit! Egébként apukám is ilyen, és ő a legjobb apa a világon!! Anyuval már több mint 30 éve házasok, soha egy ordibálás nem volt.

Ollem! Kitartás, már nem sokáig laktok anyudéknál!

szülés: párom vajúdásnál velem lesz, de ő sem és én sem akarom, hogy a végén bent legyen. Aztán majd meglátjuk. Ha Ő akar bennmaradni, nem fogom kiküldeni! :D

Kép
gabo001

Kiscica - Nekem mindegy, hol találkozunk :) Bárhova eljutok ;)
Nagyon kedves felajánlás ez tőled .. tök jó lenne! Már ha tényleg elférünk ennyien .. ( :?: ) már vagyunk 9-en,de még sokkal többen leszünk, sokan nem olvasták még.
Lehetne házibuli jelleggel .. mindenki hoz enni-inni amit gondol, kis süti, pogácsa, üdítő .. anyagilag is jobb, mint beülni egy étterembe, szórni a pénzt :D :lol: Első körben mondjuk teaházra gondoltam, de aztán el is vetettem .. múltkor voltam, és 5 percenként voltam pisilni .. ha oda beszabadulnánk, sosem lenne szabad a wc :D :lol:
Szóval nekem tetszik az ötlet, ha tényleg megvalósítható :)

Kép
szösszenet

Gaboo - Én is kitérnék a hitemből, ha most közölnék, hogy kisfiú .. szoknom kellene :shock: :shock: Majd holnap kiderül. ...
Pocakkal Budapestet én sem biztos, hogy egyedül bevállalnám .. de még ne temesd el a dolgot, hátha :)

Kép
szösszenet

Kiscica! Elég durva a házidokid! :shock: :shock: Mondhatni nem komplett! 2 hetente cukros lötty éhgyomorra + 3-szor szuri!!! Én tuti elküldtem volna melegebb éghajlatra!!!! Szerintem ne menj bele, bőven elég a terhesség alatt 1-szer, amit úgyis kötelező!!

Kép
gabo001

Brigi!
Mondjam vagy mutassam a háziorvosodnak??? :lol: :lol: :lol:
Örökölhető.... micsoda??? A cukorbetegség??? Ez hol szerzett diplomát??? Annyira utálom, hogy imádják ám a kismamákat kinozni meg ijesztgetni minden marhasággal. Az én háziorvosom meg pont azt mondta, hogy még szerencse, hogy nem öröklődik a cukorbetegség, mert akkor könnyen lehetnék énis az (anya cukros sajnos).... de nem vagyok... és ha valaki örökli, az már előbb kijön, nem a terhességnél... jajjj... küldd el valamerre nyaralni melegebb helyre! Tőlem ugyan tuti nem vennének le ilyen indokkal vért kéthetente, egyszer megcsinálják a 28.hétig és ha az jó, akkor nincs szükség többre. Ha az nem mutat semmit, akkor minek kéne többször???? Huhhh, najó, befogom a csicsergőmet!!!!!

Lányok, visszajelölgettem aki jelölt....

Szöszi! Valóban jobb lenne, ha valakinél taliznánk... énis felajánlhatom, bár nem túl nagy a lakás, csak kétszobás, de wc van :lol: :lol: :lol: és sok jó ember kis helyen is elfér, dehát majd eldöntjük, ki van a legmegközelithetőbb helyen aki be is vállalja a pocakáradatot... :lol: Nem mellesleg pedig szerintem sokkal jobb a hangulat egy olyan helyen, ahol nem mindenki a 10-20-30 pocakos kismamit nézi, mert annyira bunkók tudnak lenni az emberek... meg anyagilag is ócsóbb :) ha mi viszünk enni-inni, hiszen a teaházak, pizzériák (uhh, ott meg szagok) és hasonló helyek elég drágák...
Vendég

Sziasztok!

Sajnos most nincs időm visszaolvasni, így csak írok...

Szöszi: voltatok az előadáson? Odataláltatok? Mi végül nem voltunk...

Én most teljesen kivagyok, tegnap vizsgáztam, jó volt, de teljesen kifáradtam, ma végre itthon, de Andris szerintem beteg lesz, egyfolytában azt szeretné, hogy felvegyem, de már nagyon nehéz, a hasam is nagyon nagyot nőtt, baba nagyon intenzív...ja és nincs kedvem főzni, valahogy most a sós ételek gondolatától is undorodom, úgyhogy most az ebédem: egy nagy pohár joghurt, 3 kocka csoki és egy pohár SZÉNSAVAS BODZÁS APENTA:) Ezt azért emeltem ki, mert nagyon jól esik a szénsavas......nyammmmm

Ígértem a rugiképeket, fel fogom tenni, meg most már egy pocakfotó is aktuális.

Kedden elkezdtem a 30. hetet!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Tapasztalt anyukák! Mi a véleményetek e kettő babakocsiról? A graco nekem masszívabbnak tűnik a váza miatt, és súlyra is több. Szeretném ha 2 gyereket kiszolgálna. A chicco-t ma láttam meg, és megtetszett. Melyikről van tapasztalatotok, akár hallomásból is... ?

Graco
Kép

Chicco
Kép

Kép
gabo001

Gabo! Mind a kettő jó babakocsi! A Graco-ért kezeskedni merek, Chicco-nk nem volt.... de nem hallottam rosszat róla...

Ebéd: én asszem benyomok egy tasak Maggi Paprikáscsirkés tésztát (azt a pár percest) :lol: a reggelim két órája megvolt, 2 danone könnyü és finom, meg egy tenyérnyi nagyságú sajtos pogi, mondjuk, minden nap ez a reggelim... :lol:
Vendég

Halihó!

Nemrég találtam rátok, ha nem gond én is bekepcsolódnék hozzátok, mint májusi kismama. A 23. hétben járunk, az első babánk lesz.
Örömmel láttam, hogy többen is a Szent Imrében fogtok szülni, és többnyire előttem, remélem megosztjátok majd a tapasztalatokat.
A méhszájam miatt itthon vagyok, mondjuk egyébként sem dolgoznék, mert egy oviban vagyok gyógypedagógus, és féltem már az elején a fertőzésektől. Eddig szerencsére minden elkerült, de most ez az influenza!!! Remélem az sem talál rám.
Egyébként ma este megyek a nőgyógyászhoz, kíváncsi vagyok van-e változás, na meg hogy most mit mond a gyakori keményedésre.

Egy csomó mindent tudnék még írni amik eszembe jutottak a visszaolvasás alatt, de most elsőre inkább nem terhellek vele titeket.
Üdv.: Zita

KépKép
KépKép
atizka

Nekem az esernyőskocsim Chicco, 11 éve vettem, Tomi után még 3 gyerek volt benne, és semmi baja! (Asszem 3 kiló a súlya, anno 18 ezer volt, de megérte, mert addig kb 15 kilós kocsim volt, plusz a gyerek is volt már annyi, és 3. emelet, lift nélkül, naponta 3x...sosem voltam olyan izmos, mint akkoriban :oops: ) Utána egy barátnőm 2 babája, meg egy másik kislánya zúzta, de még engem is elbír(t)! Apa azzal szokott rodeózni a lakásban, mert most kaptuk vissza...szóval, jó a Chicco, még ha nem is tűnik masszívnak.... :D Viszont azt nézd meg, hogy szembe is tudod-e tolni, hiszen a picurnál még fontos, hogy lásd...nagyobbnál meg az, hogy tudjon nézelődni.

Kép
babyteve2

Szia Zita! Csak nyugodtan terhelj minket! Drukk az esti dokihoz! :D
Fiú, lány a picur?

Kép
babyteve2

Hogy kell vonalzót beilleszteni? Csináltam egyet a babafalván, és én naív az hittem az jó ide is. Melleleg nem értem miért, az a kalkulátor csak a 22. hétre sorol be.
atizka

El is felejtettem mondani: Tegnap lemértem a pocit kb. 99-100 cm (nincs puha csak olyan fém mérőszalag otthon).

Azt hiszem ez kb. közép-nagy, ahogy nézem az adataitokat :lol:

KépKép
kisfruzsi

Szia Zita!

Terhelj nyugodtan, én speciel itthon ülő lusta kismama vagyok, aki általában unatkozik ahelyett, hogy háztartási munkákat végezne.... :lol: Oviban gyógypedagógus? Nem akarsz jönni a topictalira? Viszem a két ördögöt, és kérek szakvéleményt róluk!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bayteve! Köszi a "drukkot"! A 18 hetes uh-n kislányra tippelt a nő, aki nézte, de olyan bizonytalanul mondta, hogy még nem éljük bele magunkat. A férjem viszont nagyon örülne neki, ha tényleg lány lenne.
atizka

Zita, a phpbb vagy milyen, szóval a leghosszabb kódot kell bemásolni az aláirásba. Nekem is babafalvás volt eddig, csak meguntam... :)
De tudsz csinálni a lilypie.com-on is...
Vendég

Pumpóka! Szakvélemény? Kép alapján két ari, okos, huncut fiad van. Gratulálok hozzájuk. Szerintem mellettük már alapból nem lehetsz lusta. A talit még nem tudom, elvileg feküdnöm kéne, majd meglátjuk.
Most megyek, mert fébehagytam az ebédfőzést...
atizka

Köszönöm a gratulációkat!

Gabo! Nekem is fel kellett dolgoznom, és szégyelltem is magam miatta. :oops: De azt mondom inkább most, minthogy szüléskor nézzek úgy a gyerekemre, mint ahogy most néztem a képernyőre. :oops: :wink: Így mostmár fel vagyok készülve mindenre. Arra is, hogy szülésig még 6-szor mást mondanak minden alkalommal. :D

Szöszi! Írtam privit.

Klarka! Tényleg, már nemsokára 3-assal kezdődik a hetek száma. Hogy telik az idő!

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Pumpóka, babyteve! köszi a véleményt!
Többiekét is várom, akinek van róla tapasztalata!

Zita! Üdv! Majd írd meg mit mondott a doki a pocikeményedésre! Itt szinte mindenkinek van!!

Kép
gabo001

Szia Zita!

Üdv köztünk!
Hasonló helyzetben vagyunk. Nekem is pihennem kell itthon a nyitott méhszájam miatt és én is tp-en vagyok már egy ideje, mert egy gimiben tanítottam és hasonlóan, féltem, hogy összeszedek valamit.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Zita! A fényképek nem beszélnek... :lol: :lol:
Kinézetre nagyon csalóka... két pokolian rossz gyerekem van... :wink:
Olyanok, mint az anyjuk.. :lol:
Vendég

Gabo!

Nekem nincs tapasztalatom babakocsikról. Még... :)

Ollem!

Látom, kiakadtál anyukádra. Én azt tudom mondani, hogy biztos nem akar ő neked semmi rosszat, de vannak olyan szülők, akiktől jobb távol lakni. Még ha csak pár km-re is. Mert ha velük laksz, nem állják meg, hogy mindenbe beleszóljanak. Mi is messze lakunk mindkét szülőtől és semmi problémánk nincs velük. De együtt lakva biztos folyton veszekednénk. Így viszont mindig nagyon várjuk a találkozást és minden nagyon jó.
Amiatt pedig nem kell aggódnod, hogy nagy a korkülönbség köztetek. A szerelemben nem ez számít! :)

Zita!

Én is sokat kínlódtam, amíg sikerült beillesztenem a vonalzót. Itt segítettek a fórumon. Lehet, hogy most sem tudnám teljesen egyedül elintézni. Neked is meglesz! Ja...és nekem is mást számol. Én uh szerint kedden váltok hetet, vonalzó szerint szerdán.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Pumpóka!

Én sem hiszem, hogy rosszak a fiaid! Olyanok egymás mellett, mint két angyal, pici huncut mosollyal a szemükben. :D

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Nah .. megjöttem a bankból :)

Pumpóka - Ugyanezeket írtam, hogy szerintem is jó ötlet, ha valakinél ejtjük meg a talit .. ha bevállalja Brigi vagy bárki :)
A mi lakásunkban tuti nem férnénk el ennyien :(
De ha másnál van lehetőség, van hely, akkor az optimális az lenne, ha házibulit tartanánk, mindenki hoz valamit alapon :D
Brigi, majd jelentkezz! :)

Klarka - Nem voltam, mert a dokimnál elhúzódott a rendelés és nem értem volna át. De az intim tornás amúgy sem érdekelt volna, mert a jógán csináljuk :) Jövő héten viszont én biztos ott leszek! Mert mostantól jó témák jönnek! remélem találkozunk!

Gaboo - Nekem tapasztalatom nincs, de nagyon szép :!: :lol:
:lol: Ez sem utolsó szempont :wink: :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Haliho :!: Nagyon termeltek.... :wink: reszletekben visszaolvasgatok... orakig nem lehet, munkahelyen plane... :wink:

Pumpoka, szulessel, EDA-val kapcsolatban teljesseggel meggyoztel.

Az akupunkturas fajdalomcsillapitasrol ill. a kadban vajudasrol van-e valakinek tapasztalata :?:

Babyteve, ezer koszonet a kelengyelistakert :!: Az elsot kinyomtattam, hasznalni fogom.

Emi, nem olvastam, pontosan mi a baj az uraddal. De szerintem ha kibujik a kis bebi, el fog olvadni, meglasd :lol: Az en ferjem sajnalja, hogy o nem lehet terhes, mert szivesen atelne mindennel egyutt es megosztana velem a gyerekeket fifti fiftiben. Azt hiszem, jol mentem ferjhez.... :wink:

Ja, az en hasam most (27+4) 92 cm. Az jo :?:
katavirag

Szösszenet!

Rám is vár még a fogorvosi vizsgálat, hát nem vágyom rá..... de ki fogjuk bírni!!! Ráadásul nekem asszem van egy lyukas fogam is, szóval, meg tudlak érteni, hogy félsz!
Szívesen mennék én is a találkozóra, de ha nem muszály nem buszozom be Pestre, útálom az utazgatást :( (kb 2 óra az út tömegközlekedéssel)

Emi!
Köszi a dícséretetet Lili nevében is :)! A Te kis Lilid a legbájosabb kis tündérke lesz a Te számodra!!!

Brigi!
Szerintem a háziorvosod nem komplett, én tuti nem hagynám magam ennyit szurkáltatni. Mondjuk én még a cukorterheléses vizsgálatra csak most megyek, de pl a múltkor a nőci olyan bénán szúrt meg, hogy kb 2 hétig be volt dagadva és lilulva a karom és fájt is :roll:

Gabo!
Szupik a babakocsik, én a graco mellett döntenék, tényleg masszívabbnak tűnik! Tapasztalatom nincs velük kapcsolatban.

Na megyek, mert sosem lesz kész az ebéd :oops:

KépKép

KépKép
gabcika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?