Sziasztok!
Nekem kedden fajt eszmeletlenul a fejem - lefekudtem aludni, setaltam a friss levegon, de semmi sem segitett. A Kismama magazinban van egy telefonszam: 363-2229 v. 363-5272 amit fel lehet hivni es megmondjak, hogy melyik gyogyszer szedheto, melyik nem. Nekem az Algopyrint es az Algoflexet ajanlottak, de ha azokra allergias vagy, hivd fel oket, biztos tudnak valami mast is ajanlani. A holgy nagyon kedves volt akivel beszeltem.
Szuszu, azt a cikket en is olvastam, szerintem is jo volt. En is gondolkozom, hogy menni kellene - te felhivtad mar oket, hogy mikor lesznek a foglalkozasok? Februar 22 az pentek mondjuk - remeljuk azert nem nagyon koran van, mert en is dolgozom - bar en itthonrol. Ez igy nagyon kenyelmes.
Nekem decemberben fajt a mellem, en akkor egybol vettem kismama melltartot - azt kesobb is lehet allitani es ugy vannak megcsinalva, hogy nyulnak, ahogy a melled no. Szerintem erdemes, nekem nagyon bevallt es azota nem is fajnak - ejszaka is tudok aludni rendesen, pedig nekem is 2 szamot nottek. Meg lehet kremet is kapni ra , ami rugalmasabba teszi oket es nem feszulnek tole annyira.
En vettem kismama gumis dereku nadragot is - szerintem is nagyon kenyelmesek - nem nyomjak a hasadat. A pulover alatt meg nem is lehet latni, hogy a dereka mas milyen lenne. Szerintem erdemes korbe nezni - mert ez legalabb ket honap mulva is jo lesz rad. (Ezt a cimet a heten lattam a rendeloben:
www.kismamaruci.hu - egesz jo aron vannak nadragok - erdemes megnezni. Meg a Kenguru Gold-ba is ki lehet fogni jo magyar termekeket, azok nem annyira veszes aron vannak. A C&A-nak is vannak kismama nadragjai, felsoi - ott is lehet egesz jokat talalni.)
Kellemes estet!