Én arra gondoltam lányok, mivel ez a topic ápr-májusi babavárók cimen fut, innentől kezdve szerény személyem úgy gondolja, hogy az iwiw-es dolgot is ilyen néven kéne futtatni...
Nevekre kérek szépen még majd ötleteket, hogy mi legyen.... de szerintem mindenképpen úgy kellene, hogy az is aki áprilisi és az is aki májusi kismami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az anyasági énis úgy tudom 60ezer párszáz forint, a gyes asszem 28ezer körül van, a családi pótlék az változó...
Mondtam én, hogy a gyes-re jogosult mindenki, akkoris, ha nem fizet tb-t, vagy nem volt munkahelye....
Az, hogy megszünt a biztositási jogviszony, nem tudtam, de egy szóval nem mondták az apeh-nál, mondjuk én októberben voltam ott....

hát akkor nincs mit tenni fizetjük tovább szülés után is... csodálatos, köszike Ferkó papa!!!

Gyerekek, én gondolkodtam rajta, hogy felkeresem és kérek tőle kölcsön, ha már volt ilyen kedves és kitalálta a dolgokat nekünk... itt lakik kb. 10 perc sétára tőlünk... no, nem vagyok ám rá büszke!!!
Mango! Visszatértem!

Szal apuci.... fagyasztottam kaját adagokban nekik, amit csak ki kellett vennijük, az exnek ez volt a fontos, hogy enni legyen, a gyereket bevágta a tv elé, de a fél napot egyébként is nálam töltötték (ez az egy zavart kissé) mert nem akaródzott neki kettecskén lenni Atissal.... de nem halt éhen a gyerek... és nekem akkor dec.18-tól (aznap született) 23-ig kellett bentlennem... most már állitólag kivágnak 72 óra után...