A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Hanna!
vebkamerát minden szobába :D

Veronikusz!
kedvenc dumám ez a rossz a tejed, bizti azért hízott tőle havi 1 kilót... én most növesztem jó duma nem így nem kell fodrászhoz menni

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Veronikusz, Borsa
Én holnap megyek festés, vágás... :D

Kép
hanna09

Hanna!
Van aki halmozza az élvezeteket! :D

Orsi

borsa

WOW!
mindenki szépül?! :D fokozzuk a fokozhatatlant? :lol: Múlt héten Emano, most meg mi? Még valaki? :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

vagy a többiek már nem tudják fokozni? :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hahó!

Én hétfőn voltam kozmetikusnál, gondoltam is Tündére, tavaly is valahogy így voltam! Persze azóta nem most voltam először! :lol:

Jövő héten meg fodrászhoz indulok!
:wink:

Mindenki szép lesz!!!

ancsaboszi

Borsa,
de különben milyen szöveg ez, hogy rossz a tejed.
Tuti neki nem is volt azért mondja
Az ilyenek tudják a legjobbakat mondani!
REmélem már csak nevetsz rajta!!

ja jut eszembe, Apa ma volt a Védőnőnél receptért, és hát felkészítettem, hogy majd mondja mászást, hgoy mi van már!
és nem mondta!!! :lol:

ancsaboszi

hmm, szépültök, lányok?

Én itthon teszek fel minden másnap valami jó kis pakolást... aztán amint lehet, kérek 2 óra szünetet és rohanok a kozmetikushoz egy szuper kezelésre. Szerintem kb 2 hét múlva :)
Fodrászhoz is szeretnék, bár én is növesztem, de most épp sehogyan se áll. Meg szeretném melíroztatni, és azt én nem tudom. Meg különben is :) Úgyhogy 2 x 2 órát fogok szerezni magamnak.

Cukipofa, én is szeretnék a közeljövőben menni Csodák palotájába, gondoltam, ha már közlekedőképes vagyok, akkor Benét elviszem anya-fia-programra, esetleg mehetünk együtt. (nem az ingyenjegy miatt), Veronikusz?

Ancsa
, nem, nem érzem, hogy készülődne a kiscsaj. Mondjuk annak idején Bene is haránt feküdt, véletlenül sem akart kibújni, de az akkor nagyon jó is volt nekünk, mert így nem rugdosta a méhlepényem, ami miatt veszélyeztetett voltam, és úgyis császárra ítélt. Most a kiscsaj jó pozícióban van, de csak nem akar tőlem megszabadulni. Vagy én tőle??? Ez utóbbi azért így nem igaz, mert estére ténlyeg könnyes a szemem a fájdalomtól, amikor Benealtatás után feltápászkodom a földről...

mtunde

Helló!!!

Veronikusz,
én nem voltam múlt héten fodrásznál!!!De amúgy nagyon kéne már mennem!!!Kis melír......!
Múlthéten a barátnőmnél voltam...
Csajszik????

Borsa,
a fejem még fáj, de nem nagyon volt időm foglalkozni vele!
Voltunk sétálni,lottózni (ritka alkalmak egyike),kivasaltam végre, főztem Balázsnak, kitakarítottam!!!

Emese,
Nagyon édes Kisjankó!!!Tök jó,hogy ilyen jó anyósod van!!Irigyellek érte
Ja Balukapitány fexik a szőnyegen :lol:
írtad,hogy Flórka 2x kap főzeléket,ugyanazt adod?Vagy 2 félét?

Kriszta
Örülök,hogy jó az eredmény

KAti
kakis sztori nagyon jóóóóóóóóó

Eni
gyógypuszi Benőnek

Gyuzso
Micu???

Vali?????

Brigi
Balu imádja a búgócsigáját :lol: :lol: :lol:
Cici harapásról leszokott :lol: :lol:

Szép estét

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Megjöttünk, végül is nem olyan rossz hírekkel. :) Valószínüleg annyira jó barát lett Miklós, hogy teljesen szolidállunk, és mi is a három napos lázban szenvedünk. Ádámot kétszer kellett szúrni :cry: , mert nem akart jönni a vére. Most már nem bírta szegény, és mind a kettőt végigbőgte. Majdnem én is, ahogy láttam, hogy mit kezdenek a tűvel azért, hogy két kémcsővel le tudjanak venni tőle. Jutalmul szopiztunk egyet a végén.
Úgy néz ki, hogy gyulladás nincs, a vizelete rendben szerencsére.
A múlt héten levett vér eredménye a vashiányos vérszegénységet támasztja alá, azt mondták, hogy egyéb kóros nem látható. Úgy örülök már ennek is!
Holnap háziorvoshoz vissza (beszéltünk közben telefonon), ha lemegy a láza, akkor kezdheti szedni a vaskészítményt. Addig meg várjuk a pöttyöket, amiket Ancsa is említett.
Egy hónap múlva kb. folytatjuk a procedúrát, és ismét megyünk, megnézni, hogy felszívódik-e a vas. Ha igen, akkor további gyógyszerezés, ha nem, akkor további szurkálás és vizsgálatok.

Lányok, nagyon köszönöm, hogy érdeklődtök és gondoltok ránk, annyira jól esik, így tényleg könnyebben kezelem a helyzetet. Annyira szét vagyok csúszva amúgy... Kijöttünk a klinika után a parkolóházból, majd 2 utcával arrébb integetett nekünk egy fazon; nem tudtam, mi baja lehet, talán szembe megyek a forgalommal (sok az egyirányú utca), vagy mi??? Hát kiderült, hogy a pénztárcámat az összes papírommal, bankártyákkal, a kocsi tetején hagytam... Fent maradt addig, nem esett le, s ezt adta oda. Annyira örültem!!!

Ja, és egy tipp, bár remélem, hogy nem lesz rá szükségetek! Ha esetleg a Tűzoltó u-i Klinikára kell mennetek, a Liliom utca elején, az Üllői útról fordulva a Tűzoltó utca fele, a bal oldalon van egy parkolóház, ami őrzött, és ott csak 60,- Ft / óra a parkolási díj azoknak, akik a Klinikára mennek! Nem kell kirohangálni a parkoló automatához 2 óránként, olcsóbb, őrzött stb.

Gyuzsó, remélem ezek alapján látod, hogy mennyire jó barátja lett Miklósnak Ádám! Szinte napra pontosan követte a lázban! Ez ám az együttérzés! Most már beletörődtünk, hogy éheztetett :lol: Emma baba nem lehet a miénk, ezért inkább maradunk a pajtiságnál. :wink:

Linocs, jobb a kedved?

Kati, nem semmi a genetikai sztorid, mennyire meg tudják ijeszteni az embert, amikor semmi baj sincs. Gondolom abban a pár napban mennyit aggódhattál! Oszt itt van egy csodálatos Danika nektek! Azért rendesek voltak, hogy nem kellett ilyen sokat fizetni!!!
Olyan jók a gyerekes történeteid!

Andi, iszol eleget? Nekem akkor fáj a fejem általában, ha nem eszem vagy nem iszom rendesen. Balázs nagyon nagy fiú már! Az ucsó kép a legédesebb, olyan jó, ahogy a 2 fogával vigyorog.

Ancsa, olyan jó, hogy bejött Larának a saját szoba! Amikor Ádi az első nap nagyon lázas lett este, megállapodtunk a férjemmel, hogy áthozzuk és közöttünk alszik. Annyira nem értette, h mi van, h nem is aludt el, csak forgolódott, dünnyögött. A végén átvittük a saját szobájába, ott meg azonnal elaludt. Ennyire megszokta már, hogy az alvás az abban az ágyban, abban a szobában történik.
Ja, a gyümölcsrizsed nagyon tetszik, sztem holnap az lesz az Ádi ebéd.

Eni, nálatok milyen a fiatalúr kedve a saját szobába?
Hogy van Benő? Ő is 3 napos kúrát tart? :( Ezek a fiúk nagyon összetartanak! Itt valami készül...
Nekünk a mellszívó és az orrszívó egyben van, szerencsére nem kell pórszívózni. Nem is tudom elképzelni milyen lehet.

Borsa, kitartás, az anyatej nem lehet rossz szerintem! Hogy mondhatnak ilyet? :evil: Ahelyett, hogy örülnének, hogy szoptatsz, és nem tápot kap szopi helyett Emmus, inkább arra ösztökélnek!

Valentina, sztem nem lehet altatni, ha nem fáradt. Most annyira érdekes neki a világ, hisz már fel tud mindent fedezni! Sztem lassan le is fog szokni teljesen a napközbeni 2 alvásról.

Emese, de jó dolgod van Jankó mamával! Kisjankó annyira tündéri a képen! Szőkült sokat, nem?

Veronikusz, Csodák Palotájába mi is menni szeretnénk már régóta. Nem tudom, hogy Ákosnak való játékok is vannak? Nincsenek sokan? Mondjuk mi csak hétvégén vagy szünetben tudunk menni.

Kriszta, megértelek és örülök, hogy minden rendben van a babóval! :) Ha lesz majd UH képed, azt tedd fel lécci!

Csajok, nekem nincs fodrász előjegyzésem, de a végén kedvet kapok Tőletek! Sajnos a szépségemet már nem lehet fokozni, genetikai hiba. :lol:

Tünde??? Kész a süti, kibújhat Villő! :lol: Amúgy tényleg küldhettél volna belőle mindenkinek! :lol:

Bocs, hogy ilyen sok voltam, de hát 1 nap alatt 2 oldalt termeltetek! :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
v30

Ja, lányok, a babaápoló recepteket, amiket rögtön ki kell váltani, azokat ugye az én tajszámomra és nevemre kell írni? Vagy van valami trükk? meg akarom írni őket, mert a védőnő már odaadta.

mtunde

Tünde, azt már nem tudom, hogy kinek a nevére állítják ki, de a Te TAJszámod első karaktere 0 lesz vagy mi. Valami kavar tuti van... :-(

Kép
Kép
Kép
v30

Ha jól emléxem, gyerek neve és a TAj számod eleje 0 lesz!

emano/Andi
KépKép
emano

Tünde
Ha jól emlékszem 9-est kell a TAJ számod első száma helyett írni és a Te adataiddal kitülteni a receptet.
Ugye lányok?
Kislányod nagyon aranyos, hogy mindenre hagy időt... :D

Kép
hanna09

Most látom VAli és Andi már írt. Lehet, hogy akkor 0-t! Védőnő nem mondta? szerintem kérdezd meg!

Kép
hanna09

Sziasztok, bocsi hogy beleirok lattom a taj szam dolog megy, en is ma voltam a gyerekorvosnal megismernni es azt mondta hogy 8as kell legyen az elso szamod.

Tovabbi szep estet!

Kép

Kép
cirkuszka

Vali!
De jó ezek egész jó hírek, csak ez a vérvétel én végig bőgtem amikor Emmust szurkálták a Heim Pálban 1 hónaposan. Emmusnak azért dagad a melle hogy egy ilyen szőke szívtipró is harcbaszállna érte! :D

Ancsa!
Mindenkit csesz....nek valamivel? majd megy, mászik, stb.... ha akar! És igen már csak mosolygunk a dolgon :D

Tünde!
Én úgy emlékeztem simán a saját tajom és Emma neve volt rajta, de a többiek bizti jobban tudják! Egyébként csak azt kérdeztem hogy hívják a dokidat mert a férjem unokatesójáéknál is jön a baba és ő is oda jár, Dr Zilahyhoz.

Orsi

borsa

Köszi lányok, akkor azért még felhívom a védőnőt. Nem mondta, mert már vagy 1 hónapj aodaadta a recepteket, csak nem akarom apára hagyni a kitlötést.

mtunde

Sziasztok!

Vali!
Örülök, hogy nincs nagy baj...
Ádám tuti élvezné a csopát, mert rengeteg neki való cucc van.
És most már nyitva van a jövő háza és az is nagyon szupi.

Csajok szóljatok ha menni akartok :D Komcsin...intézem az ingyen jegyet.

Veronikusz!
Csopára gondoltam... :D
Szombaton lesz Orsi szülinapi bulija, de mivel nem nagyon jutottam egyről a kettőre nagytakarítás ügyben így holnap anyukám elviszi a gyerkőcöket délelötti szopi után és akkor 4ig lesz időm takarítani.

Veronikusz,Borsa!
Én tegnap voltam fodrásznál...anyósom meg műkörömépítő és egy kozmetikában dolgozik. Ott mindenki ismeri a két lurkómat így amíg én szépülök addig gyermekfelügyeletem is van.... :D

Tünde!
Mehetünk ám csopázni...majd ha már közlekedőképesek lesztek. Sztem március elején már lehet, nem????? Akkor már az idő is szép lesz (remélhetőleg)...vagy már hamarabb akarsz????????

Kép

Kép
cukipofa

Kati, Tünde, nem szeretnétek menni a tavaszi szünetben? Akkor csatlakoznánk talán.

Képzeljétek! Ádám már 1-2 hete ha hallja azta szót, hogy nem, csóválja a fejét. Persze nem használja még, csak a szót összeköti a mozdulattal. Ma meg pá-pát intett lefekvéskor apjának és a tesónak! Próbáltuk többször, annyira egyértelműen elbúcsúzás volt a kézrázás. Olyan cuki, úgy örülök, hogy már így kommunikál. :D

Szép estét!

Kép
Kép
Kép
v30

SZiasztok!

de sokat írtatok...

Kriszta! nagyon örülök!!! és ha tényleg minden oké, ahogy HAjdú Kriszta mondta, akkor tényleg felesleges. De a múltkor akkor miért kellett a Schöph-be menned? Végülis sokkal jobb ez a klinika,igaz hogy fizetős,de egyből megtudod az eredményt és legalább ahhoz mész akihez szeretnél... időpontra, - nem kell vastag könyv -és mikor kérted az időpontot? mármint mennyivel előtte?Szóval még mindig nem értem miért kellett a Schöpf? :oops: ott nem csináltak semmit,vagy igen?

JAj lányok...én meg itt "szenvedek". Írtam,hogy hétfőn vérezgettem, de azóta semmi. Pedig kedden meg kellett volna jönnie.Tegnap csináltam tesztet de neg.lett.
HA vasárnapig nemlesz semmi,megint tesztelek, aztán megyek a dokihoz- ha nem jön meg, és mégis negatív. :shock:

Problémás eset vagyok...

Gyuzso! lemaradtam ,hogy mi volt anyóssal, csak azt olvastam,hogy ne hívjon,ne írjon sms.-t...
jó az ágyas sztori,akkor szépen elfértek benne :D

na ma vettünk gyerekülést Encinek, végülis Apa Recaro mellett döntött.Kenguruban vettük potom 47 e -ért.
hazafelé már abban nyomta a drágám...
MA nagyon nyügi volt, jön a foga...valamelyik fenti hátsó. De nem engedi hogy megnézem :? nem is evett, csak most eset tejbepapit, mert azt tudta rágni :lol: minden mást kiköpött,ami "rágós"volt.
Vendég

KAti!most olvastam a genetikai sztorit, nem semmi-milyen para lehetett nektek az az idő. átérzem....de a lényeg,hogy jól végződőtt, és azóta itt van a kis gyönyörűség :D
milyen ingyen jegyet intézel? hova??lányok-tényleg mozdulni kéne valamerre, szóljatok!!!!
Ancsa te útba esel nekem, téged és LArát feltudlak szedni befelé menet... :D :D mármint ha lesz vaalami progi...
Vendég

NA ilyen az ülés:Recaro Monza
Legjobb volt a törésteszteken. utána pedig a Maxi-Cosi.
de remélem sose tudjuk meg...

Kép

AZt mondták,hogy már ilyenbe kell raknom Encit, ugyhogy ezt vettük...
Vendég

Eni, igen, apa évén mi is elkaptunk egy kisebb influenzát (persze csak a pasik dőltek ki, én nem!!), de már jobban vagyunk, 5 nap után először ma este sírás nélkül aludt el, mint régen, úgy örültem!!!! :D Minden tiszteletem a tiéd és azoké, akik bírják ezt az éjszakázást hosszú távon, nekem az első 6 hónap volt csak ilyen ,azóta nyugisak az éjjelek szerencsére, de most 5 napig kb volt kelegetés, na, én már teljesen paff voltam a 3. nap!!! :shock: :oops:

Ancsa, általában zöldségkrémeset szoktam adni neki, biopiacon veszek padlizsánkrémet vagy kukoricás-paprikásat, de már próbáltuk a brokkolisat, meg a mango-csicseriborsósat is, mindegyike tszerette, de ezek nagyrészét te is meg tudod csinálni, turmixgéppel, csak én lusti vagyok hozzá :oops: ja, meg múltkor vettem neki biomájpástétomot, azt az elején nagyon nem szerette, öklendezett, meg rázkódott tőle, aztán amikor másodszorra atdam, akkor ette már nagyon :roll: ja, meg most már a sajt is játszik!

Én is voltam a kozmetikus barátnőmnél 40 perces masszázson kedden, plusz szombaton a másik barátnőm fotózás után tök jól levágta a hajamat, majd ha lesz erőm, csináltatok róla képet és felrakom :) Hiába, jól kell barátot válogatni :lol: :lol:

Veronikusz, nekem is 8 hónap után vágott a barátnőm, azóta semmit nem csináltam vele :oops: :roll:

Vali, szuper, hogy jók lettek az eredmények, remélem legközelebb már véglegesen jó eredményeket kaptok! Én a kórházban az oltást bőgtem végig, szörnyű vagyok, nem tudom, hogy egy ilyen tortúránál mennyire zokognék, ügyesek vagytok!

KépKép
barimami

Emese, azt a riportot én is láttam és teljesen kibuktam rajta, a végén már rosszul voltam a látványától, ahogy a szétpumpált, cserepes ajkakat mutatták közelről :shock: arról nem is beszélve, hogy erre találták ki az ajakápoló balzsamot, meglepő, mi? :wink: :D de a mai nap mélypontja az volt, amikor Pákó egy műbabát pelusozott, erre anyukám hívta fel a figyelmemet a telefonban mellékesen, hihetetlen, hogy erre van igény!!! :shock:

KépKép
barimami

Jó estét!

Hú alig bírok visszaolvasni, persze csomó minden kiment a fejemből...

Orsi!
Már akartam mondani,hogy annyiraa vézna a lánykád... Tuti, hogy nem elég tápláló a tejed!!! :roll: Na jó elég, ez a téma a sok okos tónival...

Vali!
Jajj, de jóóóó! És még a pénztárcád sem veszett el! Édes Ádám ahogy pápázik! :D Kép???

Andi!
Hamarosan jön a férjed! Ugye jól emlékszem,hogy szombaton jön?

Hanna!
Írtam megkaptad?

Gabó!
Te mindig olyan kedveseket mondasz nekem! :oops: Drága vagy! Várom a képeket nagyoonn!

Valaki kérdezte a ciciharapást: Martin lassan 16 hónapos és még szopik, -remélem senkinek nem cinkes a téma - 16 foga van és még SOHA nem harapott meg!!! Sőt... Mostanában simogatja és olyan örömködést csap cicizés előtt :D

Emese!
Pont hiányolni akartalak! Kisjankó igazi csibész! És mekkora mákod van Anyósoddal... Csatlakozom Tündéhez nagyoon jóó a stílusod!

Olvasok még és jövök.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!
de jó a vonalzód meg az avatar is.
:D És az külön tök jó,hogy még szopizik!!de ügyes! és nem harap. de drága ez a MArtin!! :D :Dés még hányszor szopik egy nap?
egyáltalán nem cinkes a téma. AZ tök jó,hogy még mindig van tejed!
Vendég

Brigik? Tiko? Linocs? Banana? Lilluska?Vica?
Vendég

Gabi!
Köszi! Zsu csinálta a kicsinyítést! :D Hát olyan 4x tuti, reggel, délelőtt, du. aztán este. De most a fogzás miatt többet igényli... Azért rendesen eszik is most már szerencsére, volt hogy aggódtam mi lesz ebből...

Én Dórit is hiányolom!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Andi!
Cukorka Bali a két fogával! :lol:

Orsi!
Kikapcsolta a dvd-t Emma baba? Nektek tényelg annyi…

Valentina!
Hát ha nem akar aludni, akkor nagon nem fogod tudni rávenni! Sajnos ez a szomorú igazság! Már minden olyan izgi neki azon sem csodálkoznék,ha lassan áttéren az egy alvásra. Anyóssal ne törödj! Ha akarnak titeket látni úgyis menni fognak! Kár az idegeskedés ilyesmi miatt!
Viktor meg tuti nem azárt nevet, hogy hagyd abba az éneklést! De aranyos vagy, hogy ilyet gondolsz! :lol:

Kriszta!
Szerintem jó döntés volt az istenhegyi! Hajdú Krisztina a praxisban is rendel ott csinál 4d-s képeket. Vagy nem?

Veronikusz!
Örülök, hogy kikapcsoltál egy kicsit! Abba a palotába hány éves kortól lehet menni? Ezt mi is megnéznénk magunknak! Mehetek veled a barlangba? :lol:

Borsika????

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi, de, Hajdú Krisztina a Paxisban rendel. Mi is ott voltunk Ádám pocaklakóval. :-)
Olyan jó, hogy Martin még szopizik, sztem egyáltalán nem tabutéma, sőt, dicséretes!

Nem is meséltem... apósom tegnapelőtt közölte telefonon, hogy jó lenne, ha jobban odafigyelnék Ádámra, és jobban nyomon követném, hogy mi a baj vele, ill. h mutassam meg már a védőnőnek, mert már olyan régen látta (6 napja). Szerintetek? Reakcióm... még jó, hogy jónevelt vagyok. :twisted:

Kép
Kép
Kép
v30

hiányoltatok! hát tessék! :lol: :lol: :lol: :lol:

Borsa!
Én azt bírtam, mikor Kata született és egy olyan védőnő osztotta az észt, akinek még nem is volt saját gyereke. Azért a könyv és a valóség között van különbség!
Szóval no para! Minden TUTKERÁJ!!!! :D :D :D :D

Tünde!
Micsoda tervek! :D :D
valami olyan volt, hogy az anyuka TAJ-számának első karakterét lecserélik 8-asra + a babuci neve. És ezt a TAJ-os dolgot születés után 1 hónapig lehet megcsinálni, addig meg kell legyen neki a sajátja. De valaki, itt megbulizta, hogy előre kikérték ezeket a recepteket.

Cukipofa! Tünde!
Ezek szerint megvan a következő találkozó helyszíne! :D :D Én benne vagyok egy taliban. Köszi előre is.

Cukipofa!
ORSINAK NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK SZÜLINAPJA ALKALMÁBÓL!!!!!!!!!

Emano!
Bocsi! Akkor valakivel összekeverlek. Pedig még írta is nekem, hogy ő most megy! ????????
Jobbulást neked!!!!

Vali!
Mielőbbi jobbulást! Küldünk gyógypuszikat! Meg sok sok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ energiát! Unokatesóm kisebbik fiának volt vashiánya. Uncsitesóm és nagynéném együtt sírt a konyhában, hogy mi lesz vele. Augusztusban múlt 2 éves és jobban néz ki mint a 4 éves bátyja. :D :D :D Kutya baja!!!! Minden rendben lesz!!!!!!!!!!!
Vali! Apósodnál meg egyik fülön be, a másikon ki!!! Bár én tuti beszóltam volna! :D :D vagy legalább is nagyon csúnyán néztem volna.
Cs.Palotája: szerintem 2-102 évesig mindenki élvezi. Lányok is élvezték, én is és a 74 éves nagypapa is. :D Mikor mi voltunk szerda DE, akkor két kezemen meg tudtam volna számolni, hogy hányan voltunk. 7végén tuti sokan vannak :(

Barbi!
Gyógyuljatok!!!
Kérjük a képet!

Steffi!
de jó a vonalzód meg az avatar!!! :D :D
ahogy fent írtam, szerintem akár már 2 éves kortól ill. Szofi még nincs is annyi és élvezte :D gyertek ti is!!!!!! Különben 3 év alatt ingyenes!!!!
Barlangba??? :D ok, persze. Van hely bőven :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
:D Nálunk is pont ilyen a védőnő, látom ti is nézitek a Madagaszkárt :D

Steffi!
Írtam végre mailt.... ami késik nem múlik!

Vali!
Ne hagyd magad idegesíteni, mindig mindenki olyen okos, gondolják hogy nem teszel meg mindent azért hogy Ádámnak a legjobb legyen? Egyik füleden be a másikon ki! Ne foglalozz ilyen baromsággal!

Kisbetegek hogy vagytok ma?

Gabi!
Jó az új ülés! Mi folyamatos drukkban vagyunk ám! :wink:

Nálunk gázos volt az éjjel de most alszik én meg iszom a ma reggeli bika kávét hátha....

Kati, Barbi!
Nekem kozmetikus a barátném így ott is van gyerekmegőrzés :D

Tünde?

Orsi

borsa

Csopa!
Mehetünk hamarabb is, mert csak Benével mennék. Amúgy meg mehetünk a tavaszi szünetben is ÚJRA, és akkor meg Valiék is tudnak jönni! A nagyfiú bizti jó sok mindent megmutatna a mieinknek.

Borsa: Szabó György a dokim.

Vali, örülök, hogy tisztázódni látszik a dolog Ádámmal.

Mi van még?

Hát ebből a muffinból nem kaptok lányok, ez szégyen. Majd lesz jobb, abból!

mtunde

Borsa!
igen. Lebuktunk. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ancsa!
Múltkor írtad a fürcsi játékot (ugye jól emlékszem hogy azt veszel Larának szülcsinapra?) Emma is azt kapott karira és imádja. Mi bubifejeket vettünk. :D

Orsi

borsa

Tünde!
Köszi, és hogy vagy ma? Kibújik Villő baba?

Veronikusz!
Mi is imádjuk :D

Orsi

borsa

Lányok!
tervezem, hogy vasárnap DE kimegyek a lányokkal a Margitszigetre. Megigértem, hogy megetetjük répával az őzikéket. :D Nincs kedve valakinek csatlakozni??? Férjem tuti dolgozik, de nagyon szívesen látnánk az apukákat is! :D Én 10-re tervezem, hogy kimegyünk, mert déltől már alszanak (jobb esetben). A www.eumet.hu-n most épp 11 fokot jósolnak vasárnapra.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vali! Ezek jó hírek. Pici szőke herceg. Szegényke. Én az első oltást bőgtem végig. Nem csoda, hogy szét vagy esve egy kicsit. Gondolom, a megkönnyebbülés is. Most már azért izgulok, hogy szívódjon fel a vas.

Veronikusz!
Megfontolandó ajánlat...

Ancsa! Ez tényleg csoda, én anyóst nem így ismerem...

Kép
Kép
kriszta36

Hanna! Hajrá átfordulás!

Kép
Kép
kriszta36

Steffi! Szerintem senki nem néz rád furcsán. Nagyon ügyes vagy Te is és Martin is. Én is úgy szerettem volna... :cry:

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Tudom hogy hát nem vagyunk rekorderek mozgásban, de azért szeretném elmondani!
Képzeljétek kedden Lara felült úgy hogy kapaszkodott a székébe, és utána megtapsolta magát 8)

És már egy pár napja négykézlábra áll

És tegnap abból felült kétszer egymás után :lol:

Úgy örültem.

bár ezt éjszaka is próbálgatta!
:wink:

ancsaboszi

most rohannom kell, majd jövök (megyek a C und A-ba)
:lol:

Kriszta

Anyós megnyugodhat :lol:

szép napot

ancsaboszi

Orsinak nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!

Tünde,
üdv még itt!!! :) :lol:

Vali,
Micu jószívű, viseli a háremet, úgyhogy ne adjátok fel, majd Emma pörgeti az ujjai köré a pasikat! :wink:
annyira jó, hogy nincs egyéb gond!!! meg hogy rendesen figyelnek Rátok!!
a pénztárcás sztori... áááááááá!! még jó, hogy szóltak!!
drága krapek Ádám, hogy szolidarít!!
Apóssal nem törődni...
ez a pápázás nagyon édes lehet!!!

Ancsa,
cuki lehet, ahogy megtapsolja magát!!

A szépülőket kicsit irigylem! :lol:

Kriszta,
tök jó, hogy ezzel vége a hercehurcátoknak!!!

Eni,
Benő koma hogy van?

Gabi,
tök jó ülés! sok kellemes és balesetmentes utazást kívánunk benne!!!
az anyós-sztori: szombaton családozás volt nálunk - anyós azzal játszott, hogy a beteg látogatónk!!!! (minek jön gyerek közelébe???) fejéhez dugta Micát, hogy játsszon a hajával, hétfőre pedig belázasodott..

Kati,
kérünk ám képeket!!!

Emese,
milyen aranyos volt KisJankó!!! és milyen nagyfiús mostmár!!! tényleg arany dolgod van a jó fej anyósoddal!!!

Steffi,
hogy alszik Martin? nyűgöske a fogak miatt vagy tudtok aludni?

nálunk az ember rendszeresen a pelusokat viszi magával a kocsi tetején, csak elfelejti kidobni a kertkapuban.. :lol: :lol:
Tegnap rémes volt az esténk, nem akart a "büdös kölke" aludni, pedig kómás volt, így ordítás lett a vége: feküdtem mellette, ő meg túrázta magát, aztán kifáradt és hüppögve elaludt... nagyon durva volt... így éjszaka is zaklatott volt, talán mostmár jobb..
estére elindultunk megint hőemelkedés felé, kapott lefekvéskor panadolt, így végül láza nem lett és most sincs, remélem ezzel vége
pöttyök nincsenek!

KépKép
Kép
gyuzso

Orsinak sok boldog szülinapot!!!!!!!!

Orsi

borsa

Orsika!
Isten éltessen nagyon sokáig!!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Képzeljétek el indultunk vásárólni Anyukámmal és a Viktorral, de a bolt elött bealudt a kisfiam :lol:
Ritkán csinál ilyet.

Veronikusz: A séta még kérdőjeles nálunk,de én szivesen mennék. Csak nem tudom a férjem mit tervezett,mert nem vagyunk most otthon.

Du.-án indulunk haza a Viktorral és NAGYON remélem hogy az út normáisan fog telni. :roll:

Steffi: Martin mennyit alszik egy nap?
V

valentina

Orsi, nagyon sok boldogságot szülinapod alkalmából!!!

Gyuzso, Eni láz? Fiúk, hogy vannak?

Gyors leszek, mert 11-12-ig van a doki egészséges rendelése, tehát mennünk kell... a lányeg, hogy Ádámnál úgy néz ki vége a láznak :D . Reggel még volt hőemelkeséde, 8 körül szopi, nagyon nyüszi volt, nagyon sírt, pedig egyáltalán nem szokott szerencsére... lefektettem aludni (magamat is :oops: ), s most jókedvűen, vidáman, 36,5 fokkal ébredt! Olyan boldog vagyok, hogy ez legalább megoldódott.
Ja, és Zsu, nincs pötty nálunk sem! :D

Szép napot!

hali, vali

Kép
Kép
Kép
v30

Ja, Zsu, jól nézhet ki az utcátok a használt pelusoktól! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
v30

Gyuzso, bizony holnap és ez olyan hihetetlen! Torta már megrendelve. :lol:

Ancsa, képzeld sajnos nincs máskor Sára névnap, csak a szülinapján. Jól kitolt magával szegény! kellett neki 3héttel előbb kibújni! :lol: Szóval mindig 2 ajándékot fog kapni. Ez van.

Kaptok majd képeket az eseményről.

ORSINAK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Éljenek a bak lánykák! :lol: Tényleg! Tapasztalatok???

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?