A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Szia Mindenki!
Engedelmes jógyerek lévén újra megterhelem a topikot a hsz-emmel, lévén Szrek így óhajtotta - és ha már ma egész álló nap beteg gyermeket ápolt, nem venném el tőle ezt az örömet (fura ízlése van, ugyi? :wink: )

Mivel fogalmam sincs, mikor írtam utoljára, ezért röviden összefoglalok: Jól vagyunk 8) :lol:

Hankát végül nem vittem bölcsibe, nem vitt rá a lélek, meg a betegség, de mivel Igi azóta megtáltosodott, és itt az influenza járvány, már nem is bánom, hogy így alakult 8)

Ignáckám dec közepén nekilátott egy db Dévény kezelés után forogni, mint grillcsirke a rúdon, aztán karácsonyra már kúszott, jan első hetében mászott és lassan egy hete áll, emelgeti a lábait, úgy kell elvontassam minden függőleges "ojjektumtól", mert egyelőre kell még a kapaszkodás 8)

Kapja amúgy a kiképzést, egyrészt az állás gyakorlatai miatt sokat esik, másrészt drága nővérkéje püföli eleget... :? Nagyon tudom irigyelni azokat, ahol a nagyobb testvér odaviszi a játékokat a kicsinek, nem pedig kiveszi a kezéből őket.....

Voltunk mi is Cranio-Sacralis terápián, mert Iginek már nem bírtuk az 5-6 ébredését/éjszaka, lévén nem csak felébredt enni, hanem sétálni kellett velel 40 perceket, hogy visszaálmosodjon.

3 kezelést kapott ő is - én is, eredmény: tökéletesedett a 4kézlábas technikája, kijött az első foga, volt egy egyben átaludt 6 órája éjjel (szülés óta nekem az első :!: ). Rám inkább energiával feltöltő hatással volt, lévén csont-idegrendszeri panaszom amúgy sem volt, csak kivagyok, mint a béka és iszonyat durva az ekcémám :twisted: Ez utóbbi elkezdett a második kezeléstől (?) javulni, de most megint undormányos. :?

Amúgy meg aktív rídonlizó lettem, több tábla csoki elfogyott az elmúlt hetekben itt a monitor előtt (csoki nekem jobban bejön, mint a popcorn :wink: ), úgyhogy végülis egész képben vagyok, és mégis csak azt mondhatom továbbra is szeretlek Benneteket! :lol: Remélem ez azért nem azt jelenti, hogy leszbikus vagyok - bár mi sem jutnánk el a Maldív szigetekre és mi sem apjuk miatt :wink: :lol: :lol:

Mivel egy rakat köszöntésről lemaradtam, nekik egyben dobok egy virtuális tsókot, Tinu Tündéjét azonban Isten éltesse amíg csak bírja!!! Annyira jó, hogy betetted ezeket a képeket! Fantasztikusak!!! És csak bólogattam, mikor az "amióta szültem, elégedett és boldog vagyok" tartalmú részt írtad :wink:

Azért azt hozzá kell tegyem: amíg nem szültem, elképzelésem sem volt róla, hogy ennyi ideig képes vagyok kibírni ilyen fokú kialvatlanságot és általános fáradtságot 8)

egy fotó a korai fejlesztés remekéről :wink:
Kép

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Szellőke :) tényleg, nem is írtam, hogy szemét dolog, ami Veletek történik, történt. drukkolok, hogy mihamarabb kikecmeregjetek belőle!! +++++++++++

Neet :) remélem, lassan le tudsz majd csillapodni, egyébként tökéletesen megértelek. +++++++++++

Zuzi :) hogy Te miket tudsz a sztárvilágról :shock: :wink:

Vica
vica94

Leni!
Szia!!!!!!!!!!!!!!! De jó, hogy írtál! Gratula Ignácnak a gyors fejlődéshez, és micsoda nagy gyerek má!!!!!!! :shock: :D :D :D
És azóta is jól alszik??? Mert én PAnnust vinném, ugyanezen okból. Amiket írsz, mintha én írnám. Nem hittem volna, hogy élve ki lehet bírni ennyi alvással :roll: :twisted: :lol: :twisted: :lol:
zuzmo1

Képzeljétek, tegnap este viszket a karom, és egy borsószemnyi kis dudor volt (kb, mint egy szunyogcsípés). Egész nap viszketett, most meg már egy nagy piros dudor van, (konkrétan, föl van dagadva a karom)ami forró, és még mindig viszket, mint állat. Mi a franc csípett meg a tél közepén??? Lehet,h egy nálunk telelő pók. Van vmi homeós antivakarin, mert kezdek begolyózni?!

Vica, ez gáz, legalább 1200ftt hagytál ott!

Nóci a nőgyógynál :shock: :mrgreen: Komolyan érdekel ez vkit?? Biztosan, mert csinálnak ilyen műsorokat...
Budapesttévé rules!! :lol:
rídonli#

Leni :) de jó, hogy írtál :) sejtettem, hogy Szrek valamit tud, amit mi nem :wink: Nagyon gratulálok Nektek a fejlődéshez, meg mindenhez, ami történt Veletek :)

Sok-sok puszi :)
vica94

Leni, sziaaaaa!!! Jó,h itt vagy!!!!
És Ignáció mekkora lett! Hankaképet is kérünk! :)
És szuper,h jól vagytok, meg a cranio is, meg a dévény is, meg minden így együtt!! :)
rídonli#

Zuzi :) nem kedves vagyok - na jó, az is 8) -, hanem őszinte :D. Meg aztán szépen vagyunk, inkább egy tükörnek hiszel, mint nekem :D

Ríd :) csípés itt is volt, sztem is vmi pókféle lehet :roll:

És Leni :) én sem hittem volna, hogy ilyen jól fogom bírni a nem alvást. Oké, tudom, én fogjam be, mert néhány éjszakától eltekintve Máté hónapok óta szépen alszik, de már kevesebbel is beérem. mondjuk hat órával és bírom :roll:

Vica
vica94

Vica!
vizitdíj :shock: :twisted: :twisted: :twisted: tök jó, hogy ezt elvileg azért fizetjük, hogy a tetves korházak ne tudjanak indokolatlanul pénzt lenyúlni.........

Ríd!
Pont 1-2 napja írt Votiv egy szert, sajnos nem emlékszem a nevére, szuri után is jó, hogy a helye ne fájjon, és akkor írta, hogy az jó csípésekre.+++++++++++++++++++++
zuzmo1

Drágák vagytok4 (Mint mindig!!!)

Zuzi, alvásügyileg nem tudlka nagyon biztatni....

Sajna fent emlegetett egyben 6 óra azóta nem ismétlődött.... :roll:
Ellenben átnyálaztam a hankával írt naplóimat és rá kellett jöjjek: ő is bazi sokszor ébredt kb. ennyi idősen... ezek szerint csak én vagyok már puhány... ill. két és negyed év után már jólesne némi alvás... pedig 2006 novembertől 2007 májusig volt benne részem 8) (akkor már H. átaludt, igi meg még hasban lapult)
Na, megyek, mert ébredés van 8)
leni

Neet: hát én is ideges lennék, és nem is a pénz miatt elsősorban(bár persze az is nagyon bántana, hanem hogy HAZUDTAK a pofámba) undorítóóóóóóóóó. Én is anno írtam, hogy sík ideg lettem, az is hasonló eset miatt volt.... De csillapodj le, mert csak magadnak ártasz. Viszont jól tetted, hogy írtál és írsz mindenhová és fogyasztóvédelemnek meg azonnal.

Zuzi: erre a szerre én is gondoltam, de annyira harmónia"mentesnek" sem látom a dolgot.

Leni: de jó, hogy jöttél... nem semmi a fiad fejlődési üteme... gratula. Édes a fotódona kismanó és milyen nagy már.

Szrek: Ábelnek jobbulást kívánunk.

Köszönjük a sok +++ és mindent, csajom gyermektársaságban táltosodik, igy tessék meglátogatni minket. :-)

Votiv: jöttök vmikor?

Zsan: akkor kb. egy helyre megyünk nyaralni, ha ez a sexen múlik... csak az a gáz, hogy nálatok már három gyerek van, de nekem még kettőt össze kéne addig hoznom??? :lol: :lol: Azért annyira nem tragikus ám a helyzet, szerintem egy átlag normál teljesítményt azért nyújtok. (vagy mégsem???) :lol: :lol:

Nuk: helyesek a lányok a képeken és tényleg jól összeöltöztek.

Na L aludni, apa még dolgoz, igy lelkiismertfurdi nélkül bújhatok ágyba. hihiiiiiiiiiii

Jaj ma én is felidegeltem magam valamin, de erről majd holnap, mert hosszú lenne.

Kép
Kép
johanna1975

Zuzi :) kérdeztél rólunk, mit is írjak? hááát, 14 és fél kiló Máté és 84 centi. Elkezdett néhány szót mondani, a kedvence a dísz :D. Mostanában napközben másfél, egy és háromnegyed órákat alszik, este fél nyolckor már kiütve. Nagyjából egy hete, esténként kicsi szopi, majd cumival önálló elalvás következik. Illetve majdnem önálló, mert dúdolgatok neki, meg simizem, de nem veszekszik a ciciért. Már nem sok tejem van, ami van, azt két másodperc alatt kiszipkázza. Még napjában háromszor teszi ezt. Továbbra is van felsírás éjszakánként, egyenlőre semmi fog eredmény. azt hiszem ennyi, más nem jut eszembe. :oops:

Vica
vica94

Tündinek nagyon boldog 1. szülinapot!!!!!!!!!!
Kép
denizsa

Rid.
Votiv a Ledumot irta csipésre. Vagy bejön vagy nem. Ja, de ilyen durva csipésre az apis mellifica jobb.

Leni,
szia. Hatalmas legény lett Ignác.

Vot, Zuzi, Lindi,
akkor hétfő, emberi időben... :lol: azaz 10 után!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

drága elsőszülöttem még mindig nem alszik, Depeche Mode (így kell ezt írni??? Nem vagyok rajongó....) koncert dvd-t néz az apjával :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Hogy lesz így böli holnap???????????????????????????? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: nincs erőm altatni......
zuzmo1

Bazsi Depesmódos????? 8) Én petsopbojzos vagyok... 8)
Levi, előttem futó barátnője volt depeses. HEHEHEHE!!! :twisted:
(milyen édes ez a kis féltékenység 15 év után is...)
zsancikant

Zsan köszi, holnap szerzek olyat, ha nem lesz jobb. Totál föl van dagadva.

Depeche Mode dvd :lol:
rídonli#

Zuzi! szerintem jó a fiad ízlése :lol:

Éljen Fanni és Ignác javulása! :lol: és gratula anyócáiknak is
gödibarbi

Én azt hiszem, ma elmegyek aludni korábban, hátha nyugodtabb lesz az éjszaka, mint a tegnapi volt. Sokat nyöszörgött, sírt Máté :(

De, mielőtt elköszönnék, (nem tudom, mikor tudok jönni megint )szeretnék

NAGYON BOLDOG MÁSODIK SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNNI Kamillának :):):):)

Remélem jól emlékszem, holnap lesz a nagy nap :D már csak egy óra :)

Jó éjt
Mindenkinek,
Vica
vica94

Nuk, Vot! Tényleg hogy összeöltöztek a jányok :)

Vot! Hogy kitaláltam ezt a fodrász dolgot :D Nagyon büszke vagyok magamra :lol: Sajna 2 gyerek mellett úgy érzem egyre jobban hülyülök :roll: (most azért nem illik írni, hogy te ezt már megírtad, de egyébként ha így is volt, tényleg nem olvastam)

Szrek! Én az FLP-s vitaminokat nyomatom az egész családnak, de nem tenném érte a tűzbe a kezem, hogy most biztosan az hatott -e. Ezért nem is értem, mi történt ilyen hirtelen. (egyébként ilyenkor emelt menyniségben adtam: aloe gél (a berry), C vitamin, Kids, Zöldségtabletta, Propolisz, vízbe csepegtetve Aktivátor)

Vica! A postás (mint tudjuk) 2 csenget, de az legalább reggel normál időben, de ez a hüle pica :roll:
Vizitdíj :roll: Szerncsére én még nem találkoztam vele.

Leni! Szia :) Gratula Iginek :wink:

Denizsa! Kicsit szűkszavúra sikeredett a hsz-ed :D
lindicita

Igen, Deni, írj méég! :)
rídonli#

Johi,
egyszer mi is arra járhatnánk felétek? Látogatni, meg ez a bach-csepp dolog egyre fontosabb lenne...
hamarost széthullik elmém, meg egyebek... :lol:
és szex ügyben asszem én is hozom a nagy, magyar ÁTLAGOT! :lol:
csak én nem hazudok magamnak... :wink: (tv-t nézni jobb!!!! :lol: )
zsancikant

Képzeljétek, Petit beküldtem a Tescóba ma, mileőtt hazajött, hogy vegyen ezt-azt. Mire 88adjára lebeszéltük és egyeztettük, hogy mit hozzon (4 különböző dolgot !!!), akkor már nem akartam összezavarni egy ötödik dologgal is, ami történetesen egy Carte d'Or Tiramisu-s fagyi lett volna, így inkább lemondtam róla. És amikro hazajött ott figyelt a szatyor tetején. Kérdezem tőle:
- Hát ez meg? Pont ilyenre fájt a fogam.
Erre ő:
- Tudom, azért hoztam, kitaláltam a gondolatodat. És még egy másikat is. - és sokat sejtetően vigyorgott, hogy most aztán ehet a penész, mert ő nem fogja elárulni mi az.
Erre én:
- Tényleg? Akkor moziba megyünk?
Na rögtön lefagyott a mosoly az arcáról, úgyhoyg tudtam,hogy ráhibáztam és mondtam:
- Én is kitalálom még a gondolataidat is. :)

Na ez jó kis nyálas sztorira sikeredett,de ha már leírtam, nem törlöm ki. Ennyit tesz a megszokás, hogy már meglepni sem lehet a másikat :)

KépKép
KépKép
lindicita

hja, fiam depeses, én meg depis :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: mindenesetre most rittyentettem egy olyan mesét, ami úgy kezdődött, hogy egyszer volt, hol nem volt, és úgy végződött, hogy itt a vége, fuss el véle. Ja, és autókról szólt 8)

van/ volt valakinek a petefészkén már ciszta???????? Nekem van 2, egy 7 centis, és egy 4, de azt mondták, ez az a fajta, ami hormonális hatásra elmúlik. Ez mit jelent, Szóval, hogy csak úgy felszívódik, vagy "kijön"??? Mert nagyon durva vérzéseim vannak, most is épp, és kijött valami, és nem tudom, hogy most ez micsoda, és be vagyok fosva :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
zuzmo1

Ríd, én is azt tudom, amit Zsanci. Apis a méhecske, ezért méh és egyéb rovarcsípésre is jó. Ledum inkább szúrásra, de pl. szúnyog-megelőzésre is. Pókcsípésre meg Tarantula - azért ezt nem tartanék itthon, de mivel ez Istók alkati szere perpill még van is. (és hamarosan megismerkedem életem legmagasabb potenciájával, az LM-mel is! csak kár, hogy nem én veszem be, de azért a hatást tanulmányozhatom :P)
Tűzoltásnak Arnica vagy Fenistil kenőcs nincs véletlen otthon? :oops:

Zuzi, ez a Deva egyik összetett virágesszenciája
http://www.lab-deva.com/index.adml?s=37 ... =166&f=895
nem Bach-csepp, és nekem sajna nem használt (vagyis arra nem, ami az én bajom) pedig a Deva Assistance (elsősegély) cseppje zseniális, az még jobban is bejött a Bachnál.
Én közben rájöttem, hogy nekem nem magával a nemiséggel van bajom, hanem nehezen/egyáltalán nem tudok újra kapcsolatba kerülni a "női oldalammal", ezért nem is tudok nőként működni :(
Szívesen elviszem neked hétfőn a Deva esszenciát, próbáld ki, hátha neked bejön!

votiv 8)
votiv

Vot,
én meg most nem tom...ha kicsit minden durvább, de komolyan nem változott, akkor szóljak a dokinéninek?
pont ma gondolkoztam rajta, h már két hete nyomjuk az lm3-as nuxot, és nem tudom...

és nekem PONT ilyen csepp kell, ha ez a nemiséggel való gondokra van. és akkor meg sem veszem a Csernus könyvét... :lol:

Zuzi,
igen nekem volt (na, mi nem?) és nekem is jöttek ki furi dolgok... :roll:
zsancikant

Zuz,
de azt nem tom, h ez összfüggésben volt-e...
zsancikant

Votiv!
Köszi, de az életemnek ez a része kivételesen működik :lol: :lol: :lol: csak több szabadidő kellene, és egy jobban alvó ded, hogy ne kellejen kb 3x félbeszakítani a mókát :lol: :lol: :lol:
amit írsz, hogy nem tudsz kapcsolatba kerülni a női oldaladdal, szerintem a szüléssel szoptatással is összefüggésbe hozható. A gyermekágy 1 évig tart, nem 6 hétig, ahogy azt írni szokták. A tested erre van ráállva. Szerintem ez változni fog...
zuzmo1

Zuz,
szoktak fogigátlót felírni cisztára,az hormon, de nem tudom, csak annyit, hogy azzal meg lehet szüntetni a cisztásodást
de igazából ténylrg az okot kéne megszüntetni vagy feltárni, Bach-terápia sokat segítene vagy ilyesmi ;)

Zsan,
milyen könyve vam Csernusnak? :)

Kép

Kép

:D
szrekuc

Lindi, nagyon király gondolatolvasó vagy :D és mit néztek meg moziban?

Johi, jövő héten mindenképp felkeresünk! Hívlak és megbeszéljük az ip-t, ok?

Leni, ilyen klassz dolgok történnek, és nem is írsz :D :D :D :D
akármi is indította el a lavinát, és akármi lökte tovább és tovább, azt nagyon jól csináltátok :D :D
Ránézek Ignác képére, és egy teljesen egészséges, ügyes, helyes, boldog kisfickót látok!!!!
most már minden nap egyre könnyebb lesz és az alváson meg talán még a homeopátia is tud majd segíteni. Nagyon becsüllek és le a kalappal, hogy mennyi mindent tettél magadért s a családodért! Ezek már nem kis eredmények, és biztosan lesz még sok-sok pozitívum :D

Zuzi, nektek való könyv lenne a Kisvakond autója. 40 oldal tömény izgalom arról, hogyan és miből kell egy autót összeépíteni :wink: :D apropó, Monisáról ki tud? ezer éve nem írt...

votiv 8)
votiv

Zsanci?
És neked elmúlt magától???

Szrek!
Szoptatás mellett nem szabad semmit szedni, doki bá is mondta, hogy ne foglalkozzak vele, nem is szoktam, csak most megijedtem, meg fáj is :cry: Meg más a szuper plus tamponnál járok, annál nagyobbat még nem láttam :roll:
zuzmo1

Votiv!
Már ronygosra lapoztuk, egy időben arra aludt el 8) , és a falra is abból a könyvből festett Tomi :lol: :lol: :lol:

Monisara sokat gondoltam én is mostanában, fölhívom valamikor!
zuzmo1

Zuz,
tényleg, a szopi
de ne aggódj és hátha a lelki része is segítene (én ebben nem vagyok okos, hogy mi mit jelez, de szerintem jelez, esetleg arra cseppet találni segítene :D)
vérzés mennyiségét Ergam csepp csökkenti de nem tudom h az szoptatás-kompatibilis-e illetve az csak vényre adható :?
és ha dokibá aszonta nyugi akkor nyugi ;)

te mint jogász egyébként mit modasz erre az inviteles dologra? baromi felháborító :(

Neet,
köszi h leírtad, mutert reggel betanítom, hogy esze ágában ne legyen ezekkel szóba állni, ha esetleg keresik :twisted:
remélem, valahogy megoldódik és kíváncsi vagyok majd a Homárra ,)

Leni,
tök jó, hogy írtál, Ignác annyira megváltozott :D :D :D és olyan jó hogy ennyi minden pozitív dolog történt nálatok :D

Vot,
lécci linkeld be megint a cranio honlapját - valamikor majd egyszer (áprilisban, mondjuk szülinapi ajándékként :mrgreen: :lol: ) elviszem magam meg Ábelt oda :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Nekem is pont ma jutott eszembe Monisa!

Hétfőn esetleg becsatlakozhatunk a campiba? És akkor talán Votivékkal is találkozhatunk! :)
rídonli#

Zuzi, akkor jó, csendben irigykedek is :lol: (akkor Zsancinak viszem a cseppet :P )
egyébként a Devának van "Nyugodt éjszaka" cseppje is, kimondottan gyerekeknek! és van egy szuper homeós dokinénitek is, akit kihasználhatnál, hogy segítsen egy alkati szerrel :wink:
Isti perpill nagyon szar alvó, de volt már szuperjó alvó is, ezért próbálom magam azal nyugtatni, hogy ez tuti életkori sajátosság, és nem alvászavar, és egyszer csak elmúlik, mint a pelenkás korszak, anélkül, hogy különösebben tenne érte az ember. Egyszer csak megérik rá a gyerek/az idő, és megoldódik. De azért persze én is mindennel kísérletezek, hogy egy kicsit több alvásidőt csikarjak magamnak :roll:

Zsanci, elvileg 3-4 hét a kifutása egy ilyen magas potenciának. Addíg még bármi lehet. Ha azalatt sem lesz semmi, akkor tényleg nem érdemes újra adni. De vszínű jó a megérzésed, és nem is lesz már semmi, mert a jól eltalált szer azonnal óriási változásokat hozott volna.

votiv 8)
votiv

Köszönöm mindenkinek a segítséget csípés ügyben, egyelőre csak fenistil gél van itthon, de az vmit segített, talán nem fogok egész éjjel vakarózni.
Tök durva, télen és lakásban...
És akkor kezdett tegnap viszketni, amikor kijöttem az altatásból, úh jól körbeporszívóztam a gyerekek ágyait.
rídonli#

Ríd, jó lenne! :D :D

Szrek, craniós honlap:
http://naturalbalance.hu/

Zuzi, hát akkor beletrafáltam a könyvbe :lol:

jó szakállt mindenkinek! (kivéve invitel :evil:)

votiv 8)
votiv

Az alkati szer tulképp.mire kell? És mikor kell szedni?
(tudatlanríd)
rídonli#

Innen is jószakállt, mert leragad a szemem (Aptyuk pedig még dógoz...)
rídonli#

Neet

Lehet, hogy a szóban kötött szerződés érvényes, de a megtévesztéssel kötött szerződés nem az!! Lehet, hogy kéne nekik írni egy levelet, hogy ha azonnal nem fizetik vissza a pénzt akkor mész a Fókuszhoz vagy egyéb médiához!

ruz
ruzicsky

Kamillának Boldogságos Második Szülinapot kívánunk! :)
Kép
macskanyu

Olyan sok érdekes, szomorú és vidám dolgot írtok, de nem nagyon tudok reagálni, mert szombaton lesz a szülinapi "party" és én amilyen béna vagyok, már egy hete takarítok, hogy úgy ahogy rend legyen holnap. SZóval ma is. És még tortát kell gyártani, ilyesmi. De majd teszek fel képet a holnapiról.

Viszont:

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KAMILLÁNAK!!!

Kép
Kép
tinu

Kamilla, Isten éltessen még soooookáig!!!

ööööööööö, a tegnap este leírtakhoz kiegészítés:
Most, hogy Igi ennyire klasszul rendben van, már csak engem kéne kikupálni, mert azt hiszem valami elég nagy gubancról árulkodik, hogy már mindenem ekcémás (kezem, karom, hátam, törzsem, lábam, kezem).... :cry: Azt, hogy ezt így kibírom a Cranionak, meg az Orsitól kapott Bach elsősegély cseppnek köszönhetem, azt hiszem....

na, ezt csak ezért, mert még túl rózsaszín lett volna a kép....

Orsi is azt mondta: Igi OKs, inkább velem van gond :roll: :?

Szép pénteket mindenkinek!!!!!
leni

boszitopic: vizsga holnap 11-kor
azért is átmegyek!

ancsipancsi

Kamillának Boldog Szülinapot!!! :)

ruz
ruzicsky

Jó reggelt!

Minden betegecskének gyors gyógyulást kívánok+++++++++++

Rylie:
ISTEN ÉLTESSE A 2ÉVES KAMILLÁT :D
Az afp-t az itteni kórházban vették lett,itt tünt el :x Az volt a mázli,hogy voltam a Bolgárkerékben az integrálton,aminek része ez is.Különben még afp eredményem sem lenne :roll:
Nem tudjátok még,hogy ki lakik odabent?

Zsan:
mind a kettő eredményem eltünt.A hepatitist is itt vették le,innen tatabányára küldik,ahova nem is érkezett meg :evil:
Ha a szülésig nem lesz eredményem,akkor 2 oltást kap erre a kicsi,mintha beteg lennék :evil:

Neet:
ez valóban vérlázító :x

Votiv:
baromi sokat változott Lilid,már nem mondhatod,hogy manó :wink:
Férjem kérdezi,hogy mit tippelsz az NFL döntőre? :lol:

Leni:
micsoda pozitív változások :D Örülök neki nagyon.

Lindi:
tesód már ráhangolódott a nagy feladatra? :?
Motivációs megoldásotok nem semmi :lol:

petergabi

Leni: hát a kezemen az ekcéma nekem sem igen múlik. Tegnap már szinte megdöbbentem, hogy így több, mint egy év után talán el fog múlni, de ma reggel megint viszketek. :roll:
Ráadásul a lábamon se múlik a gyulladás. Ebből újabb nyisza lesz. Most valami lézereset nézek, hátha az tartósabb hatású lesz. :?

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!

KAMILLÁT ISTEN ÉLTESSE! ÉS NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT NEKI!!!! ÉsRylie, nekde is boldog szülés-évdfordulót! :)

Ollyan kiváncsi vagyok: mit kapnak a kis ünnepeltek (Tündi és Kamilla)?

Nálunk mind2 csajszi köhög, Pt nem vittem oviba, bár egyelőre más bajuk nincs. De várom a folytatást...
Csípésem mára sokkal jobb, már lohad, és nem viszket annyira.

Gabi, a hepatitiszt nem lehet megismételni? Azt nem kell pontos időben levenni, mint az afpt, vagy igen?

Fibiékről mit tudotok? Hogy halad a költözés-project náluk?

P segített porszívózni meg fölmosni, jó,h itthon maradt! :)
rídonli#

KAMILLÁNAK BOLDOG MÁSODIK SZÜLINAPOT!!!!

Gabi,
EZ nagyon durva!!!!!!!! (hepatitis) és ezért fogják megszúrni esetleg a kicsit...Most mérges vagyok! Engem is ezzel fenyegetett a védőnő...

Szrek,
Csernus könyve: A NŐ. :lol: és állitólag nagyon jókat ir.

Votiv,
hát, igazából azt érzem,h nem a real thing. Vagyis, változás van, de...
azonban az is lehet, h a fő gond azért nem szűnik meg, mert én sem szűnök meg. És amig ez a probléma fennáll, addig az"elbújás" is fennáll.
hm hm

Leni,
egy kérdés virágnyelven: azért kérdeztél tőlem vmit priviben, mert szeretnéd megvalósitani az ÁLMAIDAT? és ha igen, akkor jövőre nekiállsz???? :lol:
zsancikant

Zsan: persze jöhettek, sajnos Bachban nagyon visszafejlődtek, de az összes szakirodalom fellelhető nálam, úgyhogy valamit biztosan kitalálunk. Sajnos a rengeteg munka és egyéb dolgok miatt kevés idő jut a virágokra. Nem panasz, de a vevők nagyon csipnek minket. :-)

Votiv: oksa.... és Zuz nekem ajánlotta a cseppet, mert én küzdök hasonló problémával, mint te. Nálam sajnos mélyebb gyökerűűűűű, és valszeg tényleg problémás eset vagyok.

Kép
Kép
johanna1975

Gabi: ez tényleg szenyaság, és nem veszik le még egyszer?? Nehogy máááááá az ő hülyeségük miatt szúrják a picurt.

Kép
Kép
johanna1975

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?