A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

IlduciKép

Nagyon Boldog Babavárást és Kellemes nyaralást kívánok! Vigyázz Magatokra!Kép
szucse

Sziasztok Lányok!

Tegnap a dokinál csak annyi volt, hogy lát valami iciripiciri kis fekete pöttyöt, de annyira picike, hogy nem mer rá mondani semmit, a kartonomra is csak kérdőjelet írt fel, és szerdán kell mennem újból. Hát ennyi, többre számítottunk. Tesztet nem veszek, majd talán hétfőn.
Judit-ka
(egy picikét szomorkásan, de nem remény nélkül!)
h_juditka

Sziasztok!

Juditka: azért az a kis pötty eléggé biztató! Kép)))))

Ilduci: vigyázzatok magatokra! Kép

Egcsi: vigyázz magadra, te is! Kép

Kele: 21. és 23. napos progiszint lesz.
shine

Juditka!! az az iciripiciri a babátok Kép Kép Kép beszélj hozzá nagyon sokat, hogy erősen kapaszkodjon Kép Kép

Amúgy szépjóreggelt nektekKép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

JuditkaKép

Ez nagyszerű!!!Kép)
szucse

Jaj, csajok!
Annyira jó, hogy így örültük, meg bíztattok engem (minket), de engem megöl ez a bizonytalanság...

Judit-ka
h_juditka

Sziasztok lanyok!
Remelem jol telt a tegnap estetek. Kép

Judit-ka!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Ilduci!
Jo pihizest!
Kép

Szilvi!
Nyugi mar, bar konnyen beszelek.
Szoval ne izgulj. Mar kuldtem golyat. Kép
Vendég

Szép reggelt mindenkinekKép

Judit-kaKép
az már valami,az a kis pötty, nem lehet hogy a szemüveg hiányzott a dokiról KépKépKép

IlduciKép
Nagyon kellemes pihenést,és vigyázz a picurkádra.

EgcsiKép

Tripla leszurt ritbergereket én is szoktam csinálni ha elesek még lökök is magamon eggyet nehogy már kicsit essekKépKépKép
De azért te vigyázz magadra és várom a híreketKép

A mai napom:
Eléggé szomorkás vagyok ma is,már néha érzem hogy fájdogál a hasam.Tegnap amikor áltam a buszmegállóban kétszer úgy begörcsölt a hasam azthittem hogy na most végem megjött,képzelhetitek fehér nadrág,hú de csini lettem volna, de aztán semmiKép
Ma reggel még lejebb csúszott a higany szála 37,05-re.Még egy icipicit reménykedem 05-öt de ha 37 alá megy tuti megjönKép
A cickók sem fájnak már annyira,na majd legközelebb.
Hú elmesélhetek valamit:tegnap itt a melóhelyemen leült ebédelni két öreglány valami káposztafélét ettek de olyan büdi volt aztán még keveredett a parfümével(öreglány parfümKép fúúúújjj jó erőss volt)én meg csak öklendeztem azthittem lehá....m őketKép miután kimentek a konyhából kikellett nyissam az ablakot olyan rosszul lettem.
Na egyenlőre enyi

Alice
malice

MagikaKép

bizti jó helyre küldted a gólyát? Kép

Sz.

KépKép
sziszus

Alice!

Kép
Vendég

Magika

KépKépKép

Hogy van a kiskutyusod?remélem jólKép
malice

Szilvi!

Kuldtem neked, meg Alicenak es a tobbieknek is.
Egyenesen Szlovakiabol az elmult hetvegen.
Lehet kicsit hosszu ido, mig ideernek. Kép
De ne izgulj ide fognak erni. Kép
Vendég

Alice!

Csak semmi negatív hangulat!!! Szorítok nagyon és küldök pozitív energiát!!
+++++++++++++++++++++++++
szucse

Magika Kép

Vájá kinézek az erkéjre minnyá jövök KépKépKép

Alice
malice

Kép
Vendég

AliceKép amíg nem jön tessék reménykedni!!Kép

(különben nekem mikor terhes lettem, az összes mensis tünetem megvolt nagyon gyenge pecsételő vérzéssel, úgyhogy én csak a tesztből tudtam mi van ... )

Sz.

KépKép
sziszus

Alice!

Nem a szemüveggel van a gond :-)
Még ki is nagyította a képet a dokim, mutogatott valamit, de mondta, hogy ez a legtöbb ami látható. Ennél jobb gép egyenlőre nem létezik. Az a helyzet, hogy a közelben (mármint megyei szinten) neki van csak a magánrendelőjében 4d-s uh. 2d-ben meg a legjobb felbontású. (ez nem reklám)
De nagyon reménykedem. Úgyhogy szerdára már be is jelentkeztem hozzá, újból.
Judit-ka
h_juditka

Judit-kaKép

És hogy áll a hőd?ma reggel mérted?

Alice
malice

Juditka, és mennyi egy vizsgálat?

Sz.

KépKép
sziszus

Alice!

Persze, hogy mérem. Ma 36,8. A hányingerem kicsit múlóban, de azért van, és a hasam is feszül.

De mindjárt feldobom a görbémet.
Íme:

image c:windowsjudit1.jpg

Remélem, sikerül.
h_juditka

nem sikerült. valamit elrontottam.
h_juditka

Kép
na talán most.
h_juditka

Egy vizsgálat 2d uh-s: 3.000.-
4d-s uh videokazettára + cd-re képek 7.000,-
a többit nemtom. De amikor voltam egy szurit beadatni meg az uh, kb. 5 perc volt 3.000,-
h_juditka

Kele!

Nem értem amit tegnap írtál nekem:
"Juditka! Sajnos nálad az nem jó, hogy leseett, ha jól emlékszem 2 tized fokot egy nap alatt, de remélem a dokid megcáfol."
Majd alkalom adtán válaszolj, lécci. Fentebb feltettem a görbémet, nézz majd rá.
Judit-ka
h_juditka

Szilvi,Lino! Sajnálom, tudom milyen érzés, de nem szabad feladni, hinni kell, ez a legfontosabb!

Szilvi! Nekem már szülés után 6 héttel lett menszid?

Linda! Nekem is volt napközben magas hömérséklet, nem voltam akkor terhes. Csak a reggeli mérés számit!

Vica! Endora kapsz valami szurit/gyógyszert? Meddig? Szegény, de legalább most "rendbe tesznek". Gyógyulj mielöbb.

Judit-ka! Jaj de nehezen telnek akkor most neked a napok! Nekem az elsö napokban azért kellett szoritani mert nem tudtuk hogy méhenkivüli-e. Igy mindig félve mentem UH-ra és látod nem értik, de nem az lett. Neked is jól fog alakulni!!! +++++++

Várom a táblázathoz a javított adatokat!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

A táblázatban nagy ciklusnapon tartokról tud valaki? Ha pár napig senki se jelzi, törlöm onnan öket.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Juditka Kép
Elég alacsony a hőd a második szakaszban végig. Persze volt már, hogy valaki babás ilyen hő mellett is, de ha tökéletesek a hormonjaid, fel kell menni 37-ig a peteérés után. Hol méred egyébként?

Alena
alena

Karmen

Igen majdnem ponosan 6 hétre jött meg, és 8 napig tartott (amúgy 5 napig szokott).

Sz.

Sz.

KépKép
sziszus

Alena!

Két azonos típusú hőmérővel mérek: egy szájban, egy meg hüvelyben. Általában 95%-ban megegyeznek. A hormonjaim valószínűleg nem tökéletesek, Fostimon injekcióval ért el a doki peteérést, már első naptól kezdve kétnaponta uh és szuri, a második alkalomtól (4. naptól) két adag szuri, majd Choriogonin 2x1500NE. Tüszőrepedést a doki uh-val állapította meg, azt mondta, volt, mert átalakult a méhnyálkahártya szerkezete.
És még mindig nem jött meg...
Már nem tudom, mit higgyek...
Judit-ka
h_juditka

Judit-kaKép

Hány napra szokott megjönni?Már nem emlékszem rá ha netalán irtadKép

Alice
malice

Szilvi! Bocs, és szoptattál is közben? Mert azt hallottam, hogy akkor nem szokott közben menszi lenni.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Alice!
Hát nekem csak akkor szokott megjönni, ha meghozzák gyógyszerrel...
:-((
De ez speciel magától jött meg júl. 22-én (26 napra az előzőtől), de az előző jún. 27-én jött meg Norcolut után.
Judit-ka
h_juditka

Lányok! A táblázat olvashatobb lesz, holnapra, mert a méret túl nagy, a forum nem engedi, igy holnap a babásak is 2 táblázat lesz, külön szedem a kismamákat és az anyukákat. Most már megcsináltam igy, de kicsinyitenem kellett, hogy fel tudjam igy tenni. Bocs.

KarmenKép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen,

a kisbabánk halva született, kaptam gyógyszert, hogy ne jöjjön meg a tejem.

Sz.

KépKép
sziszus

Edinek is megszülettek az ikrei, már régen, ki tudja az adatokat??

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!

Ma a 27 napon vagyokKép Ciklus hossza pedig 26-28Képáttértem 2 hónapja rövidebb ciklusraKép

Alice
malice

Karmen!

Felraknál engem is a táblába?
24 c (a ciklus nap nem vili hogy értendő? Bocs ha uncsi, biztos én vagyok a tudatlan)
a ciklus hossza 28-36 nap rendszertelen.

Gyerek még nincs SAJNA, sebaj majd most!!!!

Elkezdtem a ti példátok után hőmérőzni (20. val kezdtem)

Gviki
gviki

Judit-kaKép
Még mindig drukk, hogy a kis fekete pötty babává nőjön.

KarmenKép
Légyszi javíts: 7c. 1cn.

LányokKép
Köszi az aggódást, de hál Istennek egy kis zúzódáson kívül minden OK a lábammal. Sajnos muszály lépcsőznöm, mert a sógoromék nagy hodály háza csak így bejárható. Majdnem minden nap megyek gyerekvigyázóba. Tegnap éppen azt beszéltük a sógorasszonnyal, hogy milyen szerencsések, hogy náluk azonnal összejött a baba, amikor akarták. Mázlisták!

Egcsi
egcsi

GVikiKép
A ciklusnapot úgy számolod, hogy a mensi megjövetelének napja az 1cn és utána számolod a következő mensiig.

Egcsi
egcsi

Sziasztok! Kép

Judit-ka, akkor továbbra is drukkolok!!!!!
Alice, neked is :o) Vettél másik homérot?? Kép

Karmen, én is be kerulhetnék a táblába? 2 c, 14.cn, 28 nap rendszeres, 28 év.

Soraya
soraya

Lányok most néztem utánna hogy az elmult időszakban hogy jött meg nekem
Szerintetek ez normális.
Szóval 29 nap,30,30,26,27 napra jött megKép Na most mi lessz, vajon most hány napra jön meg HA megjönKép

Alice
malice

SorayaKép

ÁÁÁÁ dehogy vettem Kép,köszike a drukkot még vontatom magam.
De már fájdogált a hasamKép

Alice
malice

Egcsi!

Köszi az infót.

Karmen!

A cn 10.

Köszi a türelmet.

Szerencsére egyedül vagyok, hamar mehetek haza mindenkinek jó hétvégét és akinek kell szoritok!!!!
Sajna otthon nincs net, úgyhogy majd visszanézem az eseményeket.

Gviki
gviki

Alice, a hasfájás nem feltétlenul jelent menzit Kép Ha meg igen, új ciklus=új remények Kép
Nem tudom, miért ingadozik a cilkusod hossza, majd nálam okosabbak segítenek Kép De 1-2 nap talán nem olyan gáz.

Viki! Jó hétvégét, neked hamar kezdodik Kép
soraya

AliceKép
Szerintem nem olyan vészes az eltérés, ez még belefér a normálisba.

Talis Lányok!Kép

Most lesz tali csütörtökön vagy nem? Itten vergődök kétségek között, mert szerveznem kéne a madaraim mellé baby-sittert aki ad nekik vacsit aznap. Légyszi valaki jelezzen!

Egcsi
egcsi

Karmen!

En is bekerulhetek a tablicskuba, ha csak jovore szeretnenk tervezni a projectet?

Milyen adatokat kell megadni?
Vendég

Egcsi Kép
Lesz tali! Hívhatod a baby sittert!

Magika Kép
Addig nem sok értelme van bekerülni a táblázatba, amíg nincs mit követni.

Alena
alena

Soraya!

Köszi, de most fújták le tankönyveket hoznak, amit meg kell várnom. Jaj pedig, már indultam vola.

Gviki
gviki

Viki!

Kép Látod, pár perccel elobb kellett volna lelépni Kép

Soraya
soraya

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?