A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Köszi Melike a választ. Picit megijedtem...kissé ijedős vagyok.
Ha este rosszul mozdulok az ágyban, akkor is mindig nagyon meg tudok ijedni, nehoyg baj legyen. Ilyenkor midnig "megszúr" a pocak, hogy na ne mááá :lol: :lol:

Nálunk lesz külön babaszoba és max én fogok ott aludni vele, hogy a férjemet éjszaka ne zavarjama szoptatásokkal. A családban ez mindenkinél bevált már. Első etetésig együtt az apa-anya és után külön alvás....persze csak egy darabig :)

Pironya! Én sem tudom megnyitni:(
A sarokszekrény, az a gardróbszerű??? A Brendonban láttam én is . Baromi jól néz ki, de az ára is :(

Kép
mumin

Kiságy:én maradok annál,hogy a mi ágyunk melett(közelében) lesz...

Pelenkázó volt is lesz is,de azért ha már nagyobb velem is előfordult,hogy ott pelenkáztam ahol értem...1 évesen már állva is..
Vendég

Kép

Itt még az ágyon volt...

Kép

Már a földön....
Vendég

Nekem ma egész nap reggeltől kemény a hasam,pedig egy Magne B -t már bevettem :twisted:
Ha lefekszem látszik is ,hogy egy kupacban van,remélem majd elmúlik
Vendég

Ja de édike :D
Vendég

Kép

Strandolunk... a lábmosót szerette... :oops:
Vendég

Paramami! Elmúlik!
Ne izgulj! :lol:

Ez az oldal tényleg jó,végre egy hely ahol olcsó és jó dolgok vannak!
Ne fogjátok vissza magatokat a linkekkel ha tudtok valami jót!
MEGYEK BARINŐZNI,DU. JÖVÖK!

sZÉP NAPOT MINDENKINEK!

Kép

Kép
ibm

Gyönyörű ez a gyerek!!!
Jó húsban van,meg tudnám szorongatni...

Kép
melike

Persze én is az ágyunk közelébe gondoltam a kiságyat.Legjobb lenne mellém,de lehet nem fér el csak a lábunknál,az ágyunk végében.
Pedig nem olyan kicsi a hálónk,de valahogy nekem is fel kell másznom az ágyra.

Kép
melike

Nekünk is a hálóban lesz az első időben a kiságy...

Én nem vagyok annak híve, hogy apukát kímélni kell az éjszakai ébredésektől...

Nekünk Peti olyan 6-8 hetes korától átaludta az éjszakát... amikor mégis ébredt, nem kellett, hogy nagyon sírjon, pici nyekergésre keltünk hozzá...
Vendég

Melike
Meg is lehet... :wink: (elég cicás a drágám)
Jó húsban van... a kis koraszülöttem... :lol:

http://www.bebibolt.hu/bababolt/index.php
Vendég

Eleinte nekünk is a hálószobában lesz a kiságy és a pelenkázó. Így csináltuk mindhárom gyereknél,és nagyon bevált!
És persze együtt ébredtünk mindig a picihez,ez nálunk sohasem volt gond.Sőt,amikor már nagyon kész voltam,a férjem kelt,tisztába tette,és odatette a mellemhez! Ezért a mai napig nagyon hálás vagyok neki!!! :D
De arra nagyon figyeltünk,hogy evés után visszakerüljön az ágyikójába,és ne szokja meg,hogy mellettünk alszik!

Kép
orsitigris

gigi nagyon cuki a kicsi, nem úgy néz ki mint akit egy hanyag anyuci nevelt, uh ne becsüld alá magad :lol: :lol:

Kép
Kép
eyi

orsi neked akkor ez lesz a negyedik picur,ezt nem tudtam.gratu
:D

Kép
Kép
eyi

itt vagyok újra :D

Gratulálok az uh-osoknak és az AFP-seknek! :D

babacucc: szerencsére mi nagyon sok mindent örököltünk bátyáméktól. Iker kisfiaik vannak :D Viszont pelenkázót, egy kiságyat nekünk is be kell még szereznünk. A gond csak az, hogy a lakásunk nem igazán nagy (1,5 szobás) és nem tudjuk, hogy hogyan is rendezkedjünk be a két kisággyal, komóddal, stb. Hogy a legkényelmesebb? Ha velünk vannak egy szobában vagy ha külön? Az biztos, hogy a fél szoba babaszoba lesz (de lehet, hogy csak majd) :? Nagy dillema :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Kép
Kép
eyi

Megjöttem a boltból.
Király idő van nálunk: szakad az eső!

Kép
melike

ÉN MEG KAjáltam, nálunk egész friss idő van, csak hideg

Kép
Kép
eyi

Itt is esik ez a ro..dt esső!
Annyira utálom.
Csajok rá vagyok kattanva a nutellás kenyérre! :roll: :roll:
De nem kicsit! :lol: :lol:
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.10 13:55-kor.
pironya

sziasztok!
itt vagyok én is, nálunk is esős idő van, itthon punnyadok.. de olyan jó. A héten már olyan sokat mentem, védőnő, háziorvos, munkahely stb.

Moni: én a forró csokira vagyok rákattanva vajas kaláccsal, pedig az elején úgy utáltam az édességet. :D

A baba az első időkben nekünk is ott fog aludni ahol mi,ne kelljen messzire menni ha felkel éjjel, és én ahogy ismerem magam ha nem látnám éjszaka mikor felkelek nem tudnék vissza aludni. Aztán persze ahogy telik majd az idő megy szépen a szobácskájába. :D

Nekünk is a tesóméktól meg a rokonságtól elég sok babaholmi lesz, úgyhogy meglátom mi nem lesz és akkor intenzívebben kezdünk majd vásárolni. De én már szívesen most megvennék mindent.

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Én is alig bírok magammal.Annyi szép cuccot láttam,mert persze nézem is.
Azért át kell gondolni,hogy mit,hol,mennyiért.
Nagyon jó lesz vásárolni! :P

Kép
melike

a vásárlás még hagyján, én legszívesebben mostazonnal nekilátnék a babaszobának. :D

amúgy itt is esik. pfuj. :roll:

mia_snow

Hahó!

Mindenki pihizik?
Reggel mindenki írt ezerrel,most meg sehol senki. :evil: :wink:

Kép
melike

Na a nutellás kenyér nekem is a mindenem és még a császárszalonna. Ha ezt a védőnéni tudná ... :lol: :oops: :oops: :oops:

buci: jól vagytok? :D A kis Bandika hogy viselkedik? :D

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Én szundíztam egy kicsit... mostanában Peti úgy alszik el délután, ha mellé fekszem... de rossz sora van egy anyának :lol: :wink:

Eyi
Egy másik fórumon alakítottuk a hanyag-anyák táborát... :wink:
Vendég

köszi a kérdésed Szilvi! Bandika nagyon cukin rugdos, egyre erősebben és egyre többször. Főleg miután megiszom a forrócsokit.
A szalonnáról meg csak annyit, hogy most vágtam be 3 szeletet sütve tojással :oops: :D :D

Ti hogy vagytok? Voltál már a 18 hetes genetikain?

Kép

Kép

buci79

Még nem voltam uh-on, 30-án megyek a védőnőhöz, ott megkapom az AFP eredményemet és csak utána tudok menni vagy a 19. vagy a 20. héten.

Szilvi

szilvaqueen

De előre szóltak, hogy úgy sem lesz jó az eredményem :? Ne aggódjak. Oké. Nem aggódok :?

Szilvi

szilvaqueen

Sziasztok
Unatkozom,itt is szakad az eső :twisted: De mégis valahogy olyan tavaszias a hangulatom...talán azért mert ma csiripeltek a madarak

Ne írjatok kajákat mert mindíg azt kivánom meg amit olvasok :D :D

Most pl Bucitól a forró csokit :D

Védőnő:úgy néz ki jövő héten pénteken megteszem nála az első látogatásomat.
Vendég

Szilvi azt én is halottam,hogy ikrekkel magasabb az áfp.De attól még jó!!!
Vendég

Persze, hogy jó. Csak azt nem lehet tudni, hogy a két baba miatt-e vagy valami gond van-e. Sógornőmnek is osztották kettővel, így jó lett az eredménye. De az uh-on mindent kiderítenek. Nem lesz ott semmi gond :D

Szilvi

szilvaqueen

Jaj, még tudjátok, hogy mi a favorit kajám, a sárgarépa. Majd nem minden nap répát zabálok :?
Léptem, megyek apáért, aztán vásárolunk. Megpróbálom elcsalni egy bababoltba :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Akkor szerintem az lenne a jó ha nem is idegelnék ezzel a kismamákat,és beszüntetnék úgy mint külföldön.
Vendég

Sziasztok csajok!
Nem leszek hétvégén.
Mindjárt itt van anyósom,és egész hétvégén itt lesz,ugyhogy nemtok jönni mert valószinüleg nem lesz egy percem se.Hétfön jövök! :)
Addig is mindenki vigyázkodjon magára meg a bébire!
Pihizetek! :lol: :lol:
Jo hétvégét!
Puszantó nektek!
Vendég

Sziasztok!

Ma voltam genetikai uh-n! Minden rendben van, nagyon aktív és valószínűleg KISLÁNY!!! :D Jelzem, a fiúnak is ugyanígy örülnék... :wink: De nem merte tutira mondani a doki, szóval még marad Nokedli. :lol: Kb 2 hónap múlva megyek 4D-re, akkor majd talán tutira kiderül. :D

A Bippa Kft-s oldal tényleg nagyon jó. Már én is néztem!

Üdv mindenkinek!

Kép
sziszka82

Sziszka: nagyon örülök, hogy minden rendben. Gratulálok!! :D

úgy látszik ma este mindenki pihenget...nem baj majd holnap pörgés lesz megint.
Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép

buci79

sziszka: Gratulálok az AFP eredményhez! :D

Jó éjt! :D

Szilvi

szilvaqueen

Jó reggelt remélem ma lesztek :lol:
Vendég

Szebb napot mindenkinek!

Utálom az ilyen időt... szürkeség, köd, eső... :evil:

Családozom ma... :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Nálunk is olyan "jó" idő van,ismét.

sziszka:gratula és örülök,hogy minden ok!

Kép
melike

Sajnos Apa ma is dolgozik.
Megígértem,hogy pizzát sütök neki,mire jön.

Kép
melike

Mindenki alszik még?
Vagy ma szabadnaposak vagytok?

Kép
melike

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat! :lol:

Nekem ma mosás és rengeteg vasalás a program. :cry:
Este pedig megyünk barátainkkal lovagi étterembe! Már nagyon várom! :lol:

Tegnap próbáltam megkeresni, de nem sikerült. Valaki rakott fel egy táblázatot, amiben a babakelengyéket írta össze. Úgy rémlik, Orsitigris Te voltál. Fel tudnád újra rakni? Elfelejtettem anno lementeni. :oops:
Előre is köszi!

Bár ronda esős idő van, azért szép napot mindenkinek!

Kép
sziszka82

Jó reggelt!

Én vagyok, vagyis voltam. :? Elég ramatyul érzem magamat, hőhullmámok jönnek rám, ideges vagyok. Úgyhogy majd este visszanézek.

Pussz!

Szilvi

szilvaqueen

Csajok!!! Ez a www.babaholmiolcson.hu ki vagyok akadva.Hihetetlen olcso. :D
Tudjátok nekem volt baba boltom 6évig,és azért othon voltam az árakba. De ez!! Pelenkázos kiságyak különösen olcsok.
:D Aki teheti itt vegyen,azt hiszem a 5-ös számu pelenkázos kiságy,hasonlit a miénkhez amit multhéten vettünk. 27.000ft-ért használtan,de zsir uj. www.vatera.hu követem az árát,már 41.000ft-nál jár. Kemény.
:lol:

Itt a kép: Kép

Voltunk AFP UH-on. Valaki kielemezné? Irom a 12hetest is.
12.hetes
BPD:18mm
Thorax AP:19mm*17mm
Femur:7mm

18.hetes
BPD:43mm
Thorax AP:44mm*45mm
Femur:26mm
Minden rendben volt majd 4d-re szeretnék még menni.

Kata&Milán

oszman777

Kép

Osszman:itt baromi jó dolgok vannak!!!!Nekem ez lesz eldöntöttem!!Kell!!!És olcsó nagyon :D :D :D

Gratula az UH.hoz sajnos nem tudom kielemezni nem értek hozzá :oops:
Vendég

oszman:gratula!Jó neked,hogy már ez is megvolt,megnyugodhatsz.
Érdekes,az én papíromon (12. hét) csak a BPD van meg NT érték.A többi nekem ismeretlen.

Kép
melike

Nekem is van egy-kettő,amit elfogadnék.
Szerintem is rohadt jó árak vannak!

Kép
melike

bárány!! Ez a kocsi www.babaholmiolcson.hu van??
Én véleményem az h.ha nagy a baba és ül már, a lábtarto része magasan van,nem tul kényelmes a babának!!!!Mert fel kell huzni a lábát,nem pedig lent tartsa nyugodtan.De azért mert 3kerekü.
:(
De te tudod.
Sikba lefekszik? Nincs benne gödör? Volt sok ilyen kocsim és nehezen eladhato kevés ideig jo.Mert ha nem fekszik sikba,ujszülöttnek nem jo,Ha+van benne gödör akkor csak sport.Ujszülöttnek nem valo.
Ugyanakkor ha már nagy és ül a baba,magasan van a lábtartoja,nem jo sokáig.+kényelmetlen.
Csak leirtam a véleményem,vagy elfogadod vagy sem. Csak nem akarom h.használat közbe csalodj.!!!! :wink: Én meg értek hozzá.

Kata&Milán

oszman777

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?