A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ban szülünk

Sziasztok!
Igyekszem visszaolvasni, de előbb rólunk!

Tegnap este voltunk ultrahangon
... kivételesen elég hamar végeztünk csak másfél órát vártunk. Dokink tök beteg volt maszkban rendelt, reggel még 38 volt a láza... :(

Kismanónk gyönyörű 706 gramm, 24 hetes egy naposan, pont 24 hetes egy naposat mutatott a gép is és a profilja tisztára olyan mint Áronnak. Fényképezőgépet most nemtudtunk vinni, mert nem volt benne elem, de felvette dvd-re amit meg nemtudunk megnézni mert nincs lezárva... :( kaptunk két képet is az egyik 3D de nem igazán sikerült... pézsmapocok és hörcsög keverékére hasonlít
:lol: :lol: :lol: :lol: mondta, hogy új a gép még gyakorolni kell... én meg mondtam, hogy rajtam bátran... lehet lesz is belőle valami, februárban egy szombaton ki akarják próbálni a kollegával én ajánlkoztam, hogy szívesen megyek.

Mikor eljöttünk kérdeztük az asszisztens nőt, hogy meddig szokott tartani a rendelés... azt mondta, hogy változó, de gyakran hajnali 1-ig, de volt, hogy egyre jött egy mama és negyed háromkor mentek haza :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: azért ez durva szerintem... pedig már pótnapot is beiktattak mert nem győzik...

Ja és kétezerrel emelték a pénzt... :(
Két éve 5000 volt egy vizsgálat... két év alatt emeltek egy ezrest, most meg hirtelen kettőt... nyolcezer pénzt hagytunk ott... ez azért egy kicsit sokkk. :( :( :(

Képeket otthon fotózok, meg a pocak is lemaradt, mert mindig ugyanaz a háttér kellene, de már megint anyuéknál vagyunk napok óta.

jaj és nagyon fiú!!! Akkora bizonyítéka van, hogy csak na! :) :) :)

Most viszont görcsölgetek, lehet beveszek egy magnéziumot... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Most értem haza a dokitól,bocs,hogy most csak magamról írok! :oops: CTG-n minden rendben volt,volt UH-is és 3620 g a baba. :lol: A doki kiírta a császárt jan 28-ra,és azt mondta,hogy reméli addíg bent marad,mert ez nem tuti. :lol: Tény,hogy nagyon nehez fér el szegény bennem,mert ugye ő nagy én meg kicsi vagyok.

Még jövök! :wink:

Merikém!

Jajj de jó,hogy itthon vagytok! Írj ha lesz időd és kérünk KÉPET! :D

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Pandácska!

De, lehet azért kell mennem már jövő héten!

Mamacka!

Gratula kis kukishoz! :D

Eszter!

Nem semmi, mekkora már a babád, ésmekkora lenne 40 hétre :shock: Minden esetre drukk, hogy 28-áig bent maradjon, és minden rendben lesz! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Eszter:HÚÚÚ, nem semmi mekkora a baba... :shock: De te legalább már látod a végét...Ha bent marad addig, akkor pont a párom szülinapján lesz meg a babátok.Mindig ezzel nyaggat, hogy beszéljem meg a babával hogy akkor szülessen, de én már azt szeretném ha mielőbb meglenne!!!Nekem mult héten volt 3150 gramm, de már így is alig birom, gondolom akkor te...Pedig ha jól látom utánnam vagy kiírva!!DRUKK NEKTEK!!!!Holnap én is megyek ctg-re.Uh. nem tudom lesz-e, de jó lenne ha már én is látnám a végét.

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu

Hol vagytok többiek???

VIKCI???

PANDA???

VERA???

szemokzsu

Sziasztok!

Jelentem még nem szültem :( .

CTG-n voltam meg ultrahangon, csak most értem haza...
Az én pille könnyű kis magzatom aki december 21-én 1878 g-ot nyomott most 3 hét alatt kb. 3000 g-ra küzdötte fel magát :lol: ( na nemhiába, anyukám karácsonykor jobbnál-jobb kajákat főzött neki).
A CTG rendszeres fájástevékenységeket még nem mutatott, a babó meg nagyon aktív volt jó szívhanggal (igaz előtte ettem is, és ilyenkor mindig nagyon aktív, már most jó az étvágy bent).

Eszter!
Hű nem semmi: 12 nap múlva szülsz...És már most jó nagy a babóca...

Mamacka!
Görcsölgetésre: szigorú pihenés és Magne B6. A bizonyítékhoz meg gratula...
:lol:
A nyolc az tényleg kicsit sok, nem szokott a kórházba behívni vizsgálatra? Én pl. elég sokszor a kórházban voltam bent a dokimnál, és ott valamivel kevesebbet adtam neki mint a magánban.

Vikci?????

Kép

Kép
nagy vera

Kata!

Majd énis megkérem a párom, h. próbáljon meg bejelentkezni és képet felrakni ha szültem, de Ő sem egy nagy tálentum ilyen téren (a képet lehet, h. nem fogja tudni lekicsinyíteni).
Azon ne lepődjetek majd meg, ha nem fogalmaz olyan szépen magyarul: mert külföldi (illetve már letelepedett) állampolgár: Guineai (Afrika).
Mondjuk elég jól beszél akcentus nélkül már, de írni ha gyorsan gépel akkor sokszor mellégépel...

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Eszter,
Na itt a magyarázat az óriási pocidra :lol: :lol:

Voltam ctg-n kb. 10 percenként mutatott fájásokat csak gyengék szóval még nem szülünk :?
Vendég

Sziasztok

Mi is voltunk doki bácsinál..tegnap irtam is de elszállt amit irtam :(
Máté szívhangját végre elöször hallhattam :) jajjj annyira megnyugtató volt...még bele is rugott a készülékbe nem nagyon tecett neki hogy megzavarták :)
minden rendben egyébként a doki mondta h nyugodjak meg vszinü mostmég nyugis pár hét és beindul az aktiv rugdalodzás :)
annyi h vissza kell fognom magam evés ügyileg mert állitolag sok a heti fél kilo :shock: ugyh lemondhatok a sok banánrol meg narancsrol mert rengeteg cukor van bennük meg a csokirol is :) mértékkel szabad csak....és még több mozgás javasolt mert igy sok lesz a kilo....58 rol eddig 66 :roll:
jajjj lassan nálam is beindul a vásárlási láz...ti már annyira készen vagytok..:) persze tudom hetekkel elörébb is :)
még mindig drukk a januári mamiknak :)
Vendég

Sziasztok!

Hogy vagytok ma? Mi megyünk uh-ra, már várom nagyon megnézik a méhszájamat is. Álmomban láttam Dóra arcát, nagyon jó érzés volt :D
Vendég

Pandácska!

Kíváncsi vagyok meddig írogatsz még!!??
Nagyon izgulok értetek!
Mindennap csodálkozom,hogy még mindig itt??????????

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Mi is tegnap voltunk CTG-n Minden okszi a baba szívével.
Utána már alig bírtam magam haza vonszolni. Annyira fájt a pocim. Meg nagyon fáradt voltam. Ez az éjjel nem alvás ez kész. Alig alszom valamit.

Anubiás,

miért tervezett csaszi. Írtad már de nem emlékszem. Szép nagy a babád. Pont jó. Remélem Máté nem fog sokat nőni már.

Vera,

nem is mondtam neked, hogy milyen szép nagy a babód. Na látod szépen gyarapszik.

Többiek hol vagytok?

Pandi,

kíváncsi vagyok mekkora Dori baba.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Sziasztok!

Csajok mindenkinek gratulálok a napokban a szép Uh eredményekhez és a jó CTG-khez. :D

Vikci!

Azért időzített császár,mert a terhességem elején kórházba kerültem és kiderült,hogy van néhány betegségem(lisztérzékenység,amiről nem tudtam és ami vékonybélgyulladást okozott és egy vastagbélgyulladás,ami szerencsére gyógyítható,ami nagy szó,mert ez komoly baj és több válfaja örökké tartó,az enyém nem,de gyógyszert csak a szoptatás után kapok.) Így a gyulladások miatt az erőlködés kizárva,+ 10 éve 4050 g-al szültem meg a kisfiam 28 óra kórházi vajúdás után és végül vákum lett,mert elakadt és ő nem fért ki.Ezek miatt lesz császár,de tegnap amikor a doki meglátta Domit az Uh on azt mondta,ha első baba volna és makk egészséges lennék,akkor se szülhetnék,mert ez a baba innen már nem fér ki.A buksija is nagy, a súlya is én meg 158 cm vagyok és nem egy nagy darab,állítólag keskeny a csípőm,bár a tükörben én ezt nem így látom. :lol: Szóval dióhéjban ennyi,ezért nem szabad beindulni a szülésnek,hanem ,mindkettőnk érdekében ki kell kapni a drágámat! :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Anubiás,

ezek a gyulladások nem jók.Páromnak chronja van. Ami a vastagbél szakaszán található. Nem gyógyítható. Élete végéig gyógyszert kell szednie plusz mindenféle kellemetlen vizsgálatot túl élnie. Tegnap voltunk vele dokinál. Most fog elmenni megint kontrolokra. Hogy rosszabodott-e vagy sem.
Mi is gyanakodtunk a lisztérzékenységre, mert gyakran félre diagnosztizálják a chront. De nem szerencsére nem lisztérzékeny.
Szegénykém akkor mindenféle liszérzékeny kajcsit eszel gondolom. Azok nagyon drágák. Utánna néztem a neten amikor gyanakodni kezdtünk. Ezért írtam, hogy 2 rossz közül a valamivel olcsóbb betegsége van páromnak.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vikci!

Akkor te tudod miről beszélek. :? Szegény párod.Én 6 hónapos terhesen voltam gyomor és béltükrözésen is.Ez még nehezített a dolgon.Nálam először ulcerosára gondoltak,de nem az szerencsére.Remélem a párod állapota sem romlik.Nálam teljes glutén mentes diéta van és persze tejmentes is.Nem könnyű, de ez van. :roll:

Kép

Kép
anubias

Dorka baba jól van, kb. 3100 g méhszájam 1100 minden rendben. Szóval marad tovább a várakozás, de most hogy láttam, picit nyugodtabb a lelkem :D

Vikci,
Vasárnap óta én se tudok éjjel aludni, de nappal meg igen :roll:
Vendég

képzeljétek lányok én még messze nem vagyok a finishben de nem alvás gond van nálam is éjjel..reggelre alszom el...megfigyeltem h minden orában nagyjábol pontosan ugyanakkor megyek pisilni automatikusan... :roll: éjszaka persze és minden órában szoval mire visszaalszom..kb félorákat pihenek aztán pisi...utána olyan reggel 7től megy 10ig... :roll:

jajj Pandi Dóra baba már nagyon szép lehet...biztosan nagyon várod már hogy ne csak uhn lásd :)

mindenki vigyázzon magára..én ma kicsit tulterheltem magam..főzés,torna,1 óra séta megint főzés mert a család felette a ebédet...de mostmár pihenek..nincs is erőm
Vendég

Sziasztok kedves álmatlan kismamik, sorstársaim...

Pandi!
Dorka is jó nagy baba! Kitartást, nemsokára finish-ben vagy!

Én ma egy hatalmasat sétáltam egy barátnőmmel délután: babakocsit tologattunk (az Ő babájáét :lol: ): hát a végére azt hittem leszakad a hátam/ derekam. Kaptam egy csomó babaruhát tőle kölcsönbe, tök aranyosak: most lassan már mindenhol babaruhák száradnak a lakásban és lassan boltot is nyithatnék (azért tök jó, hogy ilyen emberek is vannak mind Ő: egy csomó jótanáccsal lát el).

A többiek nagyon eltűntek, csak nem szül mindenki?

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Halihó!

Én még egyben :-) Ma voltunk vérvételen meg NST-n. NST-n minden oké, egyfolytában rugdosta a fájásmérőt, 10 perc alatt kb. 18 mozgást produkált a drágám, majd elkezdett iszonyatosan csuklani. Szóval a végére volt egy kis rövid nyugodt időszak, a többi elég mozgalmas lett :-) De minden rendben.
Véreredményem még nem láttam, de állítólag két valami magasabb egy kicsit, mint a megengedett, de azt mondják, hogy ez ennyi idős terhességnél normális. Majd a hétvégén itt lesz nálam a papír, akkor többet tudok róla mondani.
A haemoglobinom még mindig alacsony, de emelkedett a múltkori óta, szóval az is valami.
Súlyom is jó, múlt hét óta 20 dkg jött rám, bár hozzáteszem, hogy most csizmában mértek, az kb. 70 dkg, de mindegy, nem akartam vitatkozni... majd legközelebb leveszem. :-)
38. héten kell UH-ra mennem, addig még lesz egy NST, utána pedig a 38. héttől heti 2. De én akkor már szeretnék babázni, remélem Lilike is így gondolja :wink: :D

Majd később jövök, most csak bekukkantottam.

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Vera,
Szerintem nem nagy baba, pont most néztem, hogy itt mindenkinek 36 hetesen volt ekkora, én meg 38 hetes múltam :D Mondjuk én is pici vagyok, szóval pont jó ez így :D

Katuci,
Örülök, hogy az nst-n minden rendben volt :D Csizmát meg tényleg vegyed le, mert sokat nyom.
Vendég

Itt egy tábli holnapi adatokkal. Ha valamit javítani kell írjátok meg!

Kép
Kép
Kép
Vendég

Már látom is Bmo nem február, hanem január 9. elrontottam :oops:
Vendég

Pandi!

A terhesség ideje stimmel,de a szülést átírod nekem jan 28-ra? Mert akkor lesz a császárom! :D Az mit jelent,hogy méhszáj 1100??? :shock: Nekem ilyeneket nem írnak,néznek...Csak annyit,hogy zárt,jól tart. :roll:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Jó reggelt!

Lego írt!

"3:15-kor óriási hangal, 2410 g-al és 47 centivel megérkeztem. Már anyucival vagyok, aki nagyon fáradt. Hédi"

Hatalmas gratula Hédi babához, jó egészséget és sok sok tejcsit kívánunk!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

a hanggal természetesen 2 db g-vel volt, csak én vagyok béna :oops:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

bocs lányok, asszem nekem még korán van, egy topikkal feljebb akartam írni :oops: de asszem itt is sokan ismeritek Legot, így talán nem baj, hogy ide is jött :oops: :lol:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki,
Igen ezt eltévesztetted, de nem baj :wink: Jól vagytok?

Eszter,
Ok javítom :wink: azt jelenti, hogy a méhnyakam megrövidült és a külső méhszáj kinyílt.
Vendég

Bocsika,ritkán írok,csak egy picit beledörmögök....

Felvilágosíttattam magam a cervix-el kapcsolatban:

3000- teljesen zárt méhszáj ,megtartott nyakcsatorna.
3100- külső méhszáj 1 cm,megtartott nyakcsatorna.
2100- rövidült nyakcsatorna,külső méhszáj 1 cm nyitott.
2111- rövidült nyakcsatorna,külső-belső 1 cm nyitott.
És így tovább...

Tehát az első számjegy a nyakcsatorna hosszát jelöli,a 2.számjegy a külső méhszájat,a 4 számjegy a belső méhszájat,a 3.számjegy pedig (gondolom) a közöttük lévő részt.

Kép
orsitigris

Sziasztok!

Látom még mindenki egyben van, pedig ez-az idő beindíthatná... :D Mi is tegnap voltunk ctg-n, minden oké, mondjuk Martinka bealudt a végére, így párszor felkellett kelteni...Dokim nem volt, így nem tudok semmi mást, méhszáj, stb..., azt mondták majd jövőhét szerdán, akkor már lesz doki.(Marha jó...)Szóval arra hivatkozok amit érzek.Sokat mozog, rugdos, nyomkod, biztosan jól van.Nagyon nehéz már a pocim, keményedik sokat.Már nagyon várom hogy valami történjen...

szemokzsu

Gratulálok az új babákhoz! :)

Már nagyon a végén vagytok,... minden bejelentkezésnél azt várom, hogy babaesővel találkozom! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Pézsmapocok Andorbaba

Kép

ez meg a sima uhu profilból annyira hasonlít Áronra!
Kép

Pocakkép:
A miénk még csak ekkora! :)
Kép
Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Mamacka!
Hát én még nem vagyok annyira a végén, de már nagyon a végemet járom:
CSak fekszem itthon ebben az esős időben, nézek ki az ablakon (már ettől is depi lesz az ember), sütire vágyom (valami jó krémesre, nyami), meg egy jó forró fürdőre.

Aranyos a pocaklakótok! :D

Vikci!
Hálistennek kész lett a kocsi, úgyhogy ezért legalább nem kell idegeskedni..
Merre vagy? Ma még nem láttalak itt...

Eszter!
Nekem sem szokták "számolni" a méhszájamat, eddig a doki csak mindig annyit mondott: teljesen zárt...

A táblához:
Van egy csomó emberke aki rég nem jelentkezett ide be, mit tudtok róluk?

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Vera,
Tényleg depis idő van :?

Mamacka,
Szép poci :wink:

Lányok hol vagytok??????????
Vendég

Sziasztok,

Velünk nincs semmi különös, csak annyi, hogy tegnap szinte az egész napot átpihiztem, átaludtam, mint valami medve... 9 ig aludtam, délután elnyomott az álom 5 ig szunyókáltam, majd este folytatódott.... tisztára, mint egy kisbaba : ))
Kicsikémmel megbeszéltük, hogy még marad bennt jan 25-30 ig, mert az UH szerint nem túl nagy ( csak kb 2550 g) örülnék, ha még szedne fel egy keveset, úgy 3000 g-ig. ( fejvégű fekvésben van, lepény éretségi fok II- III ), ez már elég érettnek számít, ha jól tudom...
külső méhszáj kissé nyílt ( 3100), és minden nap iszom málnalevél teát.... hát rólam / rólunk kb enyi...

Remélem nem marad soká ez a borús idő

Andi

Kép
danidaniel

enyi =ennyi... hm, ma sem vagyok a toppon : )

Kép
danidaniel

sziasztok Kismamik!

Tényleg vacak az idő. Még ma nem voltam sehol és ha egy nap nem megyek sehova az megbolondít.
Ma végre összeraktam a kórházi csomagot. Bár a babájé még csak ki van készítve, mert elfogyott a táska. De majd veszek elő.
Nektek hány táskátok lett? Nekem ugye a babának mindent vinnem kell így 3. 1 szülőszoba, 1osztályos nekem+1 a babának.
Párom hülyét kapott én meg röhögőgörcsöt a reakcióján. Szerencsétlen apukák. Meg, hogy majd rohangálni fog a kocsi meg a szülőszoba között. :D :D :D A szopis párnát pedig nem is visszük.
TELJESEN BABA LÁZBAN ÉGEK. MOST ANNYIRA VÁROM MÁTÉT. MÁR MOST KÉSŐ LENNE HA MEGSZÜLETNE.

Zsu,

Azt olvastam, hogyha valaki fogy az azt jelenti, hogy a baba kifejlődött és a szülés 10 napon belül megtörténhet. Persze ez szerintem nem törvényszerű.

Vera,

én is színt úgy krémesre áhitozom. Ma méf nem voltam sehol és már begolyózok.
Örülök, hogy kész a kocsi. ennyive is kevesebb ideg. :-)

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Sziasztok!

Én is vagyok még.
Bár nem tudom, hová csúszik bennem ez a gyerek, a feneke teteje kb. a köldökömnél van, felette nincs is hasam. Nem csoda, hogy alig bírok járni.
Közben a kisebbik fiamon kitört a dackorszak. A napja egy részét azzal tölti, hogy a földön fetreng, üvölt és közben kiabál, hogy nem akarom. Persze a legfőbb baj az, hogy azt se tudja igazán, mit nem akar. Szörnyű érzés lehet. Remélem nála is hamar elmúlik ez a rész, Barnát kb. 2-3 hétig hallgattam így, utána már kezelhetővé vált a dolog.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok!

Boeske!

Hú ez a dacos dolog rémesen hangzik! :lol: De jó neked,hogy így elfér benned a baba.Nekem a mellem a hasamon áll,közte 0 cm, és alul is ugyanez a helyzet. :lol:

Vera!

Hurrá! Akkor már van mivel szülni indulni. :D

Vikci!

Nekem is kb ennyi a cuccom.Lehet,hogy kidobnak vele a kórházból. :lol: Mit tegyünk ennyi kell.Miért nem adnak bent semmit,ha adnának nyilván nem akarnánk mindent mi vinni. :evil: :wink:

Mamacka!

nagyon jók a képek,az Uh is és a pocis + nagytesó anyás is. :wink:

Pandi!

Te meg a végén túlhordod Dórit?! Nem gondoltam volna,hogy te ilyenkor még 2in1 leszel.De nem baj,csak maradjon amíg ő úgy érzi jól magát. :wink:

Danidaniel!

Nézd a dolgok jó oldalát.Pici a baba,de legalább biztosan kifér.Idekint meg úgyis behozza majd a súlyt hamar.Én mindíg álmodoztam pici babácskáról,milyen édes is lehet egy falat baba,erre lett egy 4 kilós fiam és itt a hasamban a másik nagykrapek,aztán retteghetek,nehogy ki akarjon bújni,mert tudjuk,hogy ugye nem fér ki belőlem. :roll: :lol: Úgyhogy nem a méret a lényeg,csak legyen meg mindene a gyerekeinknek a többi részletkérdés. :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok én is megvagyok mindig olvaslak de még mostanában nem történik semmi ugyhogy nincs mit írni.
Vendég

LEGO!!

NAGY SZERETETTEL GRATULÁLOK!!!!!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Pandácska, mehetsz szülni, szabaddá tettem az sms fiókomat :wink: :lol:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Pati,
Köszönöm :lol: esetleg tudnál egy picit varázsolni, hogy a lányom is így gondolja? :wink:
Vendég

Panda sztem akkor fog jönni ha már nem számítasz rá.Most érzi h minden pillanatban rá vagy készülve de mikor az lesz h "ez a nap is úgy telik mint a többi"na akkor majd elindul.Amúgy meg kislány nem?Egy lánynak meg illik késnie(legalábbis a randikon) :lol:
Vendég

Köszönjük a pocak Andor és bátyus dicsiket!

Danidaniel
Ez a mormotaság szülés előtt szokott jelentkezni... a szervezet felkészül, kipiheni magát! :wink:
A súlyra meg simán fél kilókat is el tudnak ám számolni! Ne aggódj, jöjjön amikor jönni akar! :)

Boeske
A kios dacoshoz kitartást! :)

Vikci
Nem minden kórházba kell ennyi cucc... szerintem ügyesen pakoltál... nekem a gyerekágyas cuccomba belefértek a baba holmijai is.
...de én szopis párnát is viszem! Nekem sokat segített a vajúdás alatt is a kitolásnál a franciaágyon, meg a gyerekágyon biztonságot adott amikor egy ágyban aludtunk kicsit körbepárnáztam vele manót és ülni is jobb vol vele. Már vajjúdás alatt vitettem be apóssal és nem bántam meg...
Nem csodálom, hogy már tűkön ülsz!
Tegnap engem is elkapott a bárcsak már ott tartanék érzés ahogy nézegettem a ruhácskákat! Az egyik rugit anno nem mostam ki és olyan finom baba-bababüfi szaga volt, hogy majdnem elolvadtam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: apja is aléltan szagolgatta! :)

Pandácska
Tudtam, hogy a végén már az lesz, hogy "miért nem bújsz már elő kislány!" :wink: de jó, hogy ilyen szépen alakultak a pocakos dolgaitok! :)
Állítólag hallgatnak az anyjukra, meg lehet velük beszélni, hogy most már ideje kibújni... mesélj neki arról, hogy milyen szép lesz idekinn, apa anya mennyire fogja szeretni :wink:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Gitka,
Majd meglátod így a végén nincs olyan pillanat, hogy nem számítasz rá :wink: kislányok amúgy elöbb szoktak jönni a fiúk a lustábbak, de az én lányom kényelmes mint az apja :lol: :lol: Így jártam :wink:

Borzalmas egy idő van itt :? nálatok is??? Ma nagytakarítást csinálok tegnap óta csak ezen jár a buksim, kimosom a hűtöt is szóval unatkozni nem fogok. Mindenkinek jó hétvégét :D
Vendég

Mamacka,
Sokat magyarázok neki, hogy már jöhet meg várjuk stb. párom is minden este megkéri, hogy induljon el, mert látni akarja a ráncos krumpliját (ez lenne Dorka :lol: ) Makacs ez a a baba nem is tudom kitől örökölte :oops: :lol: :lol: mindegy majd jön ha akar, mi itt leszünk :wink:
Vendég

Sziasztok!

Vikci!
Nálam a csomagok száma szintén 3: egy bőrönd, egy szülőszobai és egy nagy szatyor a mellszívónak, pelusnak, stb...

Danidaniel!
Szerintem is simán elnéznek +- 500 g-ot az UH-on, nekem ezt mondták legalább is, úgyhogy ezért ne aggódj, pont jó lesz a súlya.

Boeske!
Ha már ennyire lent van a babó akkor neked sincs már sok hátra.

Panda!
Azért azzal a hűtő takarítással óvatosan, a múltkor én is kitakarítottam, meg leolvasztottam: hát a végén 1 napig feküdtem utána annyira fájt a hátam...
Itt is borzalmas az idő, de a tegnapi napból kiindulva bespájzoltam itthonra pár francia krémest, így ezzel már talán kihúzom.

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Vera,
Na igen így kell ezt, pár krémes és szebb a nap :D

Uh: Rengeteget tévedhet, másik topicban egy lánynak 700 grammal kevesebb lett a babája mint mondták, nővéremnek meg 1 kg különbség volt. Megijesztették, hogy 4 kg feletti babája lesz és 3 kg lett. Nem érdemes ezzel foglalkozni, amúgy a pici baba is megnő szép nagyra ha megszületett :wink:
Vendég

Sziasztok!

Legonak nagy-nagy gratula! Közben olvasgatok a januári topikban, szép sorban jönnek a kis picurok! :-)

Nálam a helyzet az, hogy hulla fáradtnak érzem magam 2 napja, tegnap délután is bebólintottam, este meg a lányommal együtt mentem aludni fél 10-kor, reggel pedig alig tudtam 9-kor kitápászkodni az ágyból... :oops:
Most kb. 2 napja olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni a bajom, a hasam alsó része néha így lezsibbad, meg picit fájogat. Remélem ez már valami előrejelzés....
Babóka teljesen meg van "őrülve", van hogy 2 órán keresztül le sem áll, annyira mozog, aztán utána órákig piheni a fáradalmakat.

A 36. heti vérvételem eredménye szerint az alkalikus foszfatáz értékem 90-nel több, a laktát dehidrogenáz pedig 8-cal.
Volt valakinek magasabb, mint a maximum? Még a dokim nem látta az eredményem, sógornőmmel hozattam el- orvos - ő azt mondta, hogy szerinte ennyi idős terhességnél ez teljesen normális.
Mert már elkezdtem parázni a toxémia miatt. Lányommal anno nem is csináltak ilyen jellegű vizsgálatot, szóval nem tudom összehasonlítani, hogy akkor mennyi volt. :(
Sógornőmnek a kislányával 700-zal volt több ez az érték, és akkor vették "toxémia-gyanús"-nak a dolgot. Ebből kiindulva nem kell aggódnom, de én mégis aggódom. Csütörtökön megyek csak legközelebb a dokihoz, akkor fogja megnézni. (bár én szívesen mennék szülni is addig....:-) :-) )

Az én pocakom még elég fent van, bár láthatóan elkezdett lefelé menni. Jó lenne, ha elindulna lefelé, mert néha annyira felnyomja a popsiját, meg a lábait, hogy majdnem szétmennek a bordáim.

Megyek, mert közben főzök és attól félek túlfől a karfiol :-) Majd később jövök!

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Olvasóüzemmódban vagyok ugyan, de le kell írjam, hogy én is így indultam, mint Kata. Hétfőn már le kellett mondanm a tanítványomat, és aztán szép sorban a többi programomat is. Egész nap alig csináltam vmit, mégis hulla voltam. Csütörtöön mire hazaértünk a vizsgálatokról, sírni tudtam volna. Aztán du. keződtek a görcsök. Véletlenül sem úgy, ahogy mondták: fentről induló keményedés stb... Alhasi mensis görcsök formájában. Jó sokáig nem is gindoltam épp ezért, hogy szülünk. :lol: Ezért történt, hogy mire a kórházba értünk, már 4 ujjnyira nyitva voltam, és bő 2 óramúlva kibújt Bia. :D

meri

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?