A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Hali!

Szerintem ma sem szülök. Vagy ki tudja??? Ezt senki nem tudja előre, nem?

A gyerekülésről jutott eszembe, tudom, hogy szuperek ezek a töréstesztek, meg mindent a gyerekért, és mi sem a legócskábbat vettük. DE nem is a legújabbat, és legszuperebbet. ugyanis a tesztek mellett azt is kimutatták, hogy a baleseteknél a gyerekek nem attól sérülnek, hoyg jó-e az ülés. Ha be van kötve, akkor nincs gond. Inkább az üléstérben elhelyezett mindenféle tárgyak (pl cumisüveg, táska kulcs) az, ami koccanáskor repül, és sérülést okoz. Szóval a biztonságos ülés jó, de nem old meg mindent.
Bocsi, ha ez megbotránkoztató. De a pici is kapja szépen Bene régi ülését, ami ráadásul kb 4-5 éves...

mtunde

Drága Orsika!!!

Nagyon, nagyon boldog születésnapot!!!

sok, sok puszi

Lara baba és Ancsa

Kép

ancsaboszi

Tünde
Akkor majd szerdán! :wink:

ancsaboszi

Ancsa! előbb utóbb biztosan :)

mtunde

Sziasztok!

Tünde! igazad van gyereküléssel kapcsolatban. Énsem dobom ki a régit, majd kölcsönadom bnőmnek, (úgy ahogy a hordókát is)aztán ha jön nálunk is babó, visszakérem. Most ez amit Encinek vettünk jó sokáig jó lesz. 36 kg-ig.ha szét nem üli előbb :D :D

Most jöttünk haza nemrég Encivel.. akartam vmit intéznia bankban, de mivel nem volt nálam személyi, vittem az útlevelem, de azt meg nem fogadták el. :evil: szóval tök jó volt felöltözni, elmenni esőben és intézni a nagy semmit. :evil:

Párom fél 10re ment az Államkincstárba intézni a gyest, 90en voltak előtte, 1 kor hívott hogy végzett. tök jó, nem???
maga az egész 2 percig tartott...

Tünde te írtad,hogy postán adjam fel, de nemcsak a születési akvi kell, hanem a személyim,lakcímkártám,TAJ kártya,adó kértya.,és a gyereké is.
szóval ezt mind nem akartam postára adni...már kavart el a posta papíromat...

Gyuzso! nem csodálom hogy ki vagy bukva anyóspajtásra. :evil: de egyáltalán aki beteg, minek megy a gyerek közelébe??? pláne most, amikor már mondják,hogy itt az influenzajárvány stb.

ORSIKA! ISten éltessen sokáig!!!

ÉS SÁRI BABÁT IS ISten éltesse sokáig szüli.-és névnapja alkalmából!

Kép
Vendég

ANcsa!
http://www.kolping.hu/alsopahok.php ezt az oldalt ill. üdülőt mondtad ugye? most nézem...
Vendég

Gabi, nekem is tegnap mondták a munkahelyemen, hogy hiába TB kifizető hely, a családtámogatást visszavette a Kincstár. Ez azt jelenti, hogy akinek eddig a munkahelye intázte, most ő is szintén a Kincstárhoz rohangálhat. Ezért sztem a nagy tömeg. :-(

Gabbó, mi a helyzet sulival? Lassan félév, olyan fura, hogy megy az idő...

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok!

Nagyon édesek vagytok köszönjük szépen a köszöntéseket!!!!!!!

Orsi ma teljes extázisban van...ugyan a bulik holnap lesznek, de ajcsikat ma kapta meg tőlünk meg anyukámtól is.

Most takartok itthon egyedűl, a férjem meg bevásárol holnapra EGYEDŰL!!!!! Kíváncsi vagyok mit szervál be ennyi gyerekenek... :D

Gabbóka!
Tapasztalat????? Hát az az igazság, hogy egy valami nagyon jellmezi a kiscsajt...
Önálló...pl.: amikor még cumisüvegezett akkor sokan mondták neki, hogy már nagylány, nem kell már neki...de ő baromira ragaszkodott hozzá...aztán megkértem szépen mindenkit, hogy nem szóljanak érte...és 1 hónap múlva letette magától...szóval amíg "baszogatjuk"(bocsi) addig nem csinálja meg a dolgokat...ez így volt mással is ám és sztem a pelussal is ez van most...csakhogy azt az utcán is mondják neki idegenek, hogy "jaj, Neked még pelusod van???? Miért nem a wcbe pisilsz????"
Sztem ha békénhagynák az emberek akkor megoldaná magának :D
Most nézem csak, hogy Sára a névnapján bújt ki????? Szegénykém :D
És pont így karácsony után valamivel :D

NA rohanok tovább... :shock:

Szép napot...

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok,

Kicsit elhavazódtam, így egyedül Tündével, de most sikerült visszaolvasni. Steffi hiányolást köszönöm, most már vagyok!

Orsinak Nagyon Boldog Szülinapot!

Eni: örülök, hogy jelentkeztél és, hogy jól érzitek magatokat a saját lakásban, valamint az átköltözés is befejeződött. Hidd el én is tudom, hogy milyen jó érzés, amikor az ember lelke elsimul, hogy végre OTTHON van! Beni milyen nagy már!

Vali: örülök, hogy „csak” vas gondjai vannak Ádámnak és remélem hamar helyreállnak az értékei. Hízáshoz meg gratula!

Betegeskedők: jó olvasni, hogy már kifelé a lázból, illetve lázmentesen töltik napjukat a fiúk!

Az evés menete nálunk: 7-kor szopi, majd 10-kor szopi és most akarom ide is bevezetni a gyümit, majd 1-kor szopi + főzelék, utána 4-kor szopi + gyümi majd 6-kor egy miniszopi és 8-kor szopi + tápszer.

Képzeljétek végre tényleg van 2 fogunk. A múltkori vaklármának bizonyult, bár megesküdnék rá, hogy éreztem recét, de most már koccan a kanál és a teljes mosolynál látszódik is az alsó két fogacska. Hiába, úgy néz ki az én gyerekem olvasta a statisztikát, mert pont 5 hónaposan fordult meg és most meg 6 hónál pár nappal később itt vannak a fogak.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Ja, visszatérve a TB-és témához... kolléganőm így adta be a dolgot: ha majd 2-3 hónapig nem kapsz GYED-et, ne csodálkozz, mert a Kincstár visszavette a családtámogatást. Valamennyi késés úgy is lesz az átállás miatt... köszi...

Kati, kár zaklatni a gyerekeket, ők tudják, hogy hol tartanak éppen!!!

Ancsa, gratula az új mérfőldkőzöz Larának! Látod mindennek eljön az ideje, tényleg nem érdemes siettetni. :D

Dóri, gofadjunk, hogy csecsemőgondozásos könyveket olvasol Tündérkének mesék helyett! :lol: Vagy esetleg már Ő olvassa, hogy ennyire tudja, mikor mit kell produkálni? :lol: Nagyon megszenvedte most az igazi fogakat?

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok!

Barbi,
És tök jó, hogy tegnap már elaludt rendben. TE jól vagy?
Padlizsánkrémet szoktunk mi is csinálni, de még Lara nem kapott :lol:

Steffi,
Édes lehet ahogy cicizik.
Mi úgy e 10 hónaposan hagytuk abba, akkor már nem sok volt, és jujj nagyon tudott harapni mert mérges volt hogy nincs.

Annyira szép a kisfiad!!!

Majd lesz egy üzleti ajánlatom! :wink:

Dóri?
Ma jártam arra és gondoltam rád!!!
Jó hogy jöttél, gratulálok a fogacskákoz!!!

Emano,

Megkaptad a levelem? :roll:

Vali

Örülök Nektek nagyon, látom megkönnyebbültél, olyan jó ezt látni a soraid között. És minden rendben lesz.
Na etettek gyümirizst, Larának is az lesz ma az uzsi, almás.
De jó, hogy már Ő is jobban van, azért még küldünk pár puszit.

Tünde :wink:
Na és hányast kell oda írni? Én is úgy emlékszem hogy 0 :oops:

Borsa,
De hát amit most velünk müveltek az már nem emberi.

Gabi????
Hogy vagy??
Helyzet???

Gyuzsó

Hát ha csak halványak a pöttyök, akkor az tök jó! Igen, az arcán is lehet és a hajlatokba írja, de nekünk mindenhol volt, de nekünk viszont csak két nap volt a láz!
Örülök hogy nincs már láz.
Sok, sok gyógypuszi nektek!!!

Gabboka,
Szegényke, akkor erre tesék odafigyelni :twisted: :wink: , nehogy nehezményezze! És csak egy neve van. Mert Larának meg márciusban van a névnapja, de én így is gondolkoztam, hogy lehet az Annát kéne tartani, mert az nyáron van.
Unokanövérkénk Ő meg Dia, és Dia napon született!

Szép napot!

ancsaboszi

Drága Vali!

Nagyon aranyos vagy!
Köszönjük szépen a gratulációt! átadom majd a kisasszonynak!!!

Igen, igen szerintem sem kell sietettni, csinálja Ő ha majd odaér!

ancsaboszi

Sziasztok,

Fogacskákat szerencsére jól megúsztuk, mivel két este sírt fel, de olyan 10 körül, így mi még nem aludtunk, meg a harmadik napon délután, ekkor jött ki a második fog, nagyon nyűgi volt és kellett egy kis fenékhurcolás. Meg 3x dentinox.

Ancsa: nem voltunk ma itthon, mert Daubnerbe mentünk tortáért, mivel nővérkém szülinapja lesz a hétvégén és nálunk lesz a "buli". Ha már ott jártunk vettem pár pogácsát is, mert én az az ember vagyok aki a cukrászdában is pogácsát rendel magának. Na jó terhesen meg csak édessséget kívántam...

Képzeljétek végre kész lett az akváriumunk és azóta Tündét nem lehet leszedni az üvegről. Nagyon élvezi ahogy úszkálnak a halak.

KépKép

KépKép
snowwhite

Ancsa, nem ettünk még, mert amióta olvastalak, folyamatosan orvoshoz járkálunk délelőtt, s ebédre szeretném adni (uzsira egyelőre maradok a sima gyüminél). :? Pedig állandóan a fejemben van, gyúrok rá nagyon. Ha holnap olyan lesz az ebéd, ami neki még nem való, akkor végre elkészítem! :D

Kép
Kép
Kép
v30

Gabi! De igen, minden egyéb is kellett, de minden más jó volt fénymásolatban, csak az anyakönyvi kell eredetiben, mert oda bepecsételik, hogy igényelted. Én ezt akkor több napig telefonos utánjárással tudtam meg, azért írtam.

Most már mindegy :( elintéztétek. Én azért maradok a postánál :)

Tgyás
: elkülsdtem férjemet a papírokkal, hogy időben elkezdjük, és ne legyen 2-3 hónap kimaradás. Erre, ugyan lehet 4 héttel korábban igényelni, DE vigyük majd be, h amegszületik a pici ezt meg azt meg maazt. Vagyis addig úgyis fektetik az aktátkat. Köszi. 2-3 hónapig meg nincs lóvé :(

mtunde

Ja, Ancsa, védőnő ki volt kapcsolva, most még nem tudom :)

mtunde

Dóri, tegyél képet majd léccci Tündéről és a halakról! :-)

Én is teszek, most, hogy már (ahogy Ancsa is mondta) kicsit összeszedtem magam...

Kép
Más nem maradt már nekem, csoda, hogy vashiányos vagyok?

Kép
Gyorsan tanulok...

Kép
A kényelmes éjszakai alvás.

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok,

Vali nagyon jók a fotók, főleg az elrágom a kiságy rácsát... Majd teszek fel képet, csak előbb még készíteni kell... Ahhoz meg kell férj is, mert ha fogom a gyereket az egyik oldalon az üvegnél, akkor ő tud fotózni a másikon. Vagy klónozom magam... De azt hiszem férjjel gyorsabb lesz. Idén még nem is fotóztuk ezt a nagylányt, tök ciki.

KépKép

KépKép
snowwhite

Vali,
legalább vasrács lenne, nem lenne vashiány sem többé :lol: , de félre a tréfát, nagyon nagyfiú ádám! ez a keresztbenfekvős csúcs!!
a pelusok be vannak csomagolva, az elején még elindultam keresni, de 1 km-en belül nem találtam, úgyhogy a 2/A-n hagyja el a kanyarokban :lol: :lol: ncis legyen a talpán, aki ránkveri! :wink:

Dóri,
gratula a 2 fogacskához!!! kérünk igen képet!!

Kati,
kíváncsi vagyok hogy sikerül a bevásárlás!!! az extázist megértem!!

Tünde,
nálunk is öröklődni fog a gyerekülés, jó ez így!! minden nap drukkolunk Villőért!! :lol:

Ancsa,
megnézem a hajlatokat pancsikor! :wink: köszi a tippet!!

Gabbó,
milyen fini torta lesz? nyamnyam

Mica nem akar pépeset enni, amióta beteg volt.. 1. nap még megette, 2. nap alig, most szinte semmit.. persze cickó az jöhet..
valakinek van tapasztalata..? új ízekkel próbálkozzam..?

KépKép
Kép
gyuzso

Zsu, tapasztalatom nincs, csak az anyai ösztönök. :-)
Sztem hagyd cicizni, nem hiszem, hogy baj történik, ha 1-2 napig csak tejcsit eszik, utána meg majd visszatér a régi ételekhez. Tudod, kivárás és türelem. Az általában bejön. :-)
De lehet, hogy most már a csülökpörköltre vár, s sztrájkol??? :lol:

Kép
Kép
Kép
v30

Szasztok,
Vali, megkönnyebbülés valóban, hogy Ádám jól/jobban van. Annyira védtelenek ezek a picik. Ez az integetés! :roll: Az apósod katasztrofális... kár, hogy türtőztetted magad. Tudom, nem erény, de pillanatok alatt elküldtem volna... :oops:

Hanna, ügyes a kis átforduló, Dóri, jólesik az öröm, és hurrá a Tündérfogaknak. Ez az Lara, csak így tovább!!!

Tünde, tudod, drukk megy. Nagyon.

Zsu, ha nem eszik Mica, hát nem. Fog, amint jobban lesz. A pelus őrület. Na meg anyósod... alkot.

Enyém is. holnap jönnének, VONATTAL! :x Ebben az időszakban úgy kell persze kisgyerekhez utazni. Bocs a kirohanásért, de Benőke nincs jobban, továbbra is lázas, ma már erősebben folyik az orra, köhög. :cry: Voltnk ma dokinál, sajna herpangina. Veronikusz, Szofival nem ez volt? Szóval vírusos, elsősorban a torok és a szájpadlás érintett (hólyagos). De persze ezzel jár a láz, a náthatünetek, és lehet egyéb is.

Kivagyok. Főleg, hogy a férjem kiakadt azon, hogy talán szólni kéne anyjának, hogy maradjon otthon a sleppjével. Most itt ülök és dohogok. Mérges vagyok, hogy a férjem tehetetlen(nek érzi magát) az anyjával szemben... mérges vagyok anyósomra is, hogy ennyire primitív, hogy magától nem jön rá, hogy talán SENKI nem tart rá igényt ilyen körülmények között.

Eddig tartott a kisimulásom. :evil:
vbea

Ancsa!
Larának mi is gratulálunk a sikerekhez! Nincs is itt probléma :D

TGYÁS:
jaj! ez a Lőportár utca, ez maga a pokol. Legutóbb mikor intéztem a TGYÁST, a WC vetekedett egy hajléktalan szállóéval. Bár nem. Annál sokkal rosszabb volt. Még villany se volt és nem lehetett zárni. A higiéniáról nem is beszélve. Gusztustalan, hogy a XXI. században még ilyen állapotok uralkodnak állami intézményekben. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Bár tegyük hozzá, hogy a TB ügyfélszolgálat az csúcs szuper.

Vali!
Ádám tök vagány kis srác. És ez a szőke haj-kék szem!!!!!! Bomlanak majd a csajok! :D Nagyon édes.

Képzeljétek. Itt voltak az ősök, kérdezték Katát, hogy megy-e velük és igent mondott. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Szofi se érti, hogy mi ez a nyugi :lol: :lol: :lol: :lol: Labdáztunk, meg bebújtunk a sátorba. Ott bohóckodtunk. :lol: :lol: :lol: Furcsi ez a csend és nyugalom. :(

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Eni!
Szofinak nem volt láza és nem is volt náthás. CSAK iszonyatos fájdalma volt. Sajnos sokféle nyavalya van. Szerintem a miénk más volt. Ő nem bírt létezni a fájdalomtól és ezért nem evett és inni is csak minimálisat. Cataflámot kapott.
Jobbulást szegény kis betegnek! sok-sok gyógypuszi!!!! :cry: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz: tgyást azt az OEP intézi. Gyest a lőportár... meg a családi pótlékot. Csak ha egyszer megint menned kéne, tudd :)

Eni, nagyon igazad van, de sajnálom, hogy nem dönthetsz a férjed helyett :(

mtunde

Tünde!
lehet, már rég volt :D az eszem meg a gyerekek számának a növekedésével csak rövidül :lol: :lol: :lol: de az anyasági támogatást ott intézik. Nem???

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Orsinak nagyon nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!

Gyes-Gted: Nem tudom, miért kell mindig elrontani, ami működik. Eddig, akinek kifizetőhely volt a munkahelye, tök kényelmes volt. Nekem pl. a kisujjamat nem kellett mozdítani, amikor lejárt a Tgyás, mert már előre kitöltették velem a Gyed papírokat. Mérges-mérges.

Vali/ Meglepő, de néha az apósok kavarnak... Nálunk is volt rá példa...

Ancsa! Mi volt a C und A-ban? Én is tervezem erősen. Bár terhes ruha még nem, régit már nem nagyon, úgyhogy nem is tudom, minek. De tudom: Elég ronda idő van, meg egy kicsit felszabadult a lelkem, hogy sikerült valamilyen döntést hoznunk, és vásárolhatnékom van... :oops:

Eni! Anyóst tojd le. Meddig lesznek? Majd elmennek. Apák meg mindig megsértődnek, ha anyucikájukat bántják. Ez van. Férfiak. Tudom, hogy aggódsz Benőke miatt. Próbáld nem odaadni neki, hátha rájön, hogy miért. :roll:
Nekünk is volt ilyen, hogy hólyagocskák voltak a torkán. Nincs nagyon kedve enni, ugye? Szegény kicsike...

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Lányok!

Már nem Lőportár utca hanem Váci út 71. Kincstár
Vendég

Sziasztok!

VAli
Nagyon édes Ádám és látszik, hogy kisörökmozgó! :D
Drukk, hogy minden rendben legyen!

Eni
Meglepő, hogy felnőtt emberek, akik ráadásul már rendelkeznek gyerekevelési tapasztalatokkal mégis olyan meggondolatlanok tudnak lenni...érthetetlen!!!
Én nem vagyok ennyire toleráns, mint Te és Gyuzso, ...anyós, após, barát, mindegy...de hát nálunk terror van! :roll:
Gyógypuszik Beninek!!! Reméljük gyorsan átvészelitek ezt a pár napot!

Kriszta
Nagyon próbálkozunk! :D
Te jól vagy?

Dóri
Daubner medvehagymás pogi? :D
Szerény személyem is imádja a pogit, minden fajtát és méretet... :D :D

Gyuzso
Örülünk, hogy végre jobban! Sajnos evés tapasztalat még nincs,így segíteni sem tudunk, de biztosan jobb lesz pár nap múlva!

Tünde
Pedig azt hittem talán ma! Biztosan jól érzi magát odabent! :wink:

Borsa
Köszönjük a receptet? Jól vagytok?

Délután voltam fodrásznál, hááát, csudi jól esett,így 7 hónap után!
Nálunk is ismerős a fodrász, ezért Apa is jött Áronnal, sőt Anyósom is pont ott volt, (először feltérképeztem van-e beteg).
Nagyon jól viselte a 2 óra várakozást és mindenkit elbűvölt :D
Holnap pedig megyünk haza Anyuhoz, mozgalmas hétvégén lesz! :D

Hanna

Kép
hanna09

Orsinak nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!!!

Kép
tikó

családtámogatás:bocsi, de kissé lemaradtam, így most nem vagyok képben a változásról. segítsetek légyszi.
most nekem a cég TB kifizetőhely. érint most akkor a változás, vagy majd csak akkor, ha megszületik hármaska, mert akkor kétfele mehetek a papírjaimmal (egyszer a céghez, egyszer az Államkincstárhoz). vagy most is kéne valami papírt kitölteni újra?

Orsinak Boldog Szülinapot!!!!

képzeljétek, Ricsi 4 nap alatt teljesen beszokott a bölcsibe minden sírás és gond nélkül. tegnap is és ma is már ott aludt.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Jaj Eni,
annyira sajnálom, hogy ezzel vagy megáldva.. tartsd tőle távol, próbáld nem állandóan stresszelni Magad vele, bár ez a legnehezebb!!

Ancsa,
egész testén pöttyök, Apa megijedt fürcsinél :) de megnyugtattam!
jól értem, hogy 1-2 hét a lappangási idő..? lehet, hogy mégsem a hétvégi látogatók a ludasak..? ezen még gondolkozom.. :roll:

Hanna,
kérünk fotót a nyú séróról! gratulaaaa a forgáshoz!!

KépKép
Kép
gyuzso

Orsi, nagyon boldog 3. szülinapot!!!

Kép
Kép
paklincs

Köszi csajok.

Na úgy látom, meg lettünk áldva ezzel a kincstári változással. Nekem is küldött papírt a munkahelyem, hogy mostantól szeva. Per pill én ráérek, mert csp jön, gyed ok, legalábbis eddig (vagy ezt évente meg kell erősíteni?). :?

Kriszta, jaja, aligalig eszik-iszik kicsiangyal. Viszont a hipp babakekszet hat kézzel nyomatja befelé. :roll:

Veronikusz, nagyjából van elképzelésem, mit élhettél át egyedül a csajokkal heteken keresztül... egek! :shock:

Alszikol már Benőke. Szegény, 5 percenként köhög, mindig azon görcsölök, fel ne keljen. :( Ja, holnap nem leszek kisimult, környezetem jól jár, ha csak introvertáltnak tűnök.

Jóéjtpuszi nektek. Láztalan szép álmokat mindenkinek! Hanna, muti a hajad! :wink:
vbea

Orsikának BOLDOG BOLDOG SZÜLINAPOT!
vbea

Halihó!
Valentina!
Változó mennyit alszik Martin. Ált-ban olyan 1-1,5 órát, ha van valami progi, vagy valaki itt vagy mi megyünk vagy beteg akkor ehhez jön plusz minusz 1óra. tegnap pl. 30 percet aludt egész nap ma 1,5-et, de valami baja van neki is mert sírva ébredt 1x aztán aludt tovább. rágó fogra tippelek vagy valami nyavaláyra majd kiderül. vagy mindkettő. :? viktor még 2x alszik? ja és alvásban mindig tud nekem meglepit okozni!

Zsu!
Szerintem se foglalkoztasson nagyon a nem evés! Én a betegségre fogom szerintem ha elmúlik és minden jó megint akkor fog enni! Martin, ha beteg semmit nem eszik szinte csak cici és víz! Zsófi mondta nekem anno azt hiszem, hogy örüljek, hogy szopik különben még ennyi sem kerülne belé.

Tünde!
jajj annyit gondolok rád! kaptam most este egy sms-t majd kiugrott a szívem azt hittem te vagy! :D Nálunk is minden öröklődik majd!

Ancsa!
Mit akarsz üzletelni?!

Vali!
Tök jók a képek! Annyira édes a kisfiad!

Eni!
Lélekben veled vagyok! Hajrá Eniiii!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Mi ez a családtámogatás? ÉN most nem értek semmit, na mindegy.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Eni, bocs rájöttem, hogy kevertem, azt mondta a munkaügyesünk, hogy a GYED az jön a munkahelytől azzal nincs gond, a CSP az amit a Kincstár fog a fizetni a januári hónaptól, tehát az késhet mindenkinél. :?

Gyuzso, nekünk nincsenek pöttyök... :shock:

Manóka, nagyon ügyi Ricsi! Így már talán könnyebb lesz...

Köszönjük a szőkeség dicsérgetését! :oops:

Kép
Kép
Kép
v30

Steffi:
Viktor általában 2x alszik,de van amikor csak 1x de akkor se viszi tulzásba/ 40perc/
Ma is pl. álmos volt gondoltam haza fele alszik a kocsiban de ő inkább csak sírt és üvöltött. :oops: :oops: :oops:
Alig birtam a vezetésre koncentrálni, persze ha megálltam akkor minden rendben volt.
Aztán pestre érve bealudt. :roll:

Orsinak Nagyon sok Boldog Szülinapot kívánunk.

Jó éjt mindenkinek.
V

valentina

sziasztok, hu mennyit irtatok, tegnap nem tudtam jonni, most meg orakba telt atfutni...:) tegnap voltunk a genetikai kontrollon, persze meg nincs kesz az eredmeny, de megneztek uh-on, es kiderult, h kislanyunk lesz! :) en titokban ennek szurkoltam, hehe, a neve is megvan, Zsofi! egyebkent tegnap nem kellett annyira sokat varnunk, vagy csak hamar eltelt az ido, mert beszelgettunk azokkal a csajokkal, akikkel egyutt voltunk a biopszian?! erdekesseg, h negyen voltunk egy szobaban, ebbol harman mar tudtuk, h lany lesz...:)
kriszta, ezek szerint nem voltal ott a shopf -mereiben? meg jo, h nem mentem oda senkihez, h te vagy-e...:)

mostanaban en is mandarinfuggo lettem, napi egy kg siman lecsuszik...:)

banana

Gabi!
Jaj de jó! :D csak nem fejlődnek? :D igyekszem megjegyezni :?

Eni!
Nagyon szégyellem magam!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: mit adtok Beninek???? Van egy TANTUM VERDE nevű zöld fújós spré. Mi azzal kezeltük ki Szofit. Ez egy száj- és torokfertőtlenítő. Bárki használhatja vény nélküli. A lányok imádják, mert viccel, hogy ki kell tátaniuk a szájukat és ez bepermetez a szájukba. Minden torokfájósnak ajánlom!!!! Bocsi, hogy csak most írom. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Manóka!
Nagyon ügyes fiú Ricsi. :D

Hanna!
Akkor a verdával most ne száguldozz, hogy ne menjen tönkre az új séró. :lol: :lol: :lol:

Banana!
Grtula a lányzóhoz! :wink:

Mi még itthon kettesben Szofival. Lassan indulunk Katáért. Férjem valamikor hajnalban elpárolgott. :cry: Megint szuper hétvégénk lesz.
Ja! A tegnapi fodrászkodás szuper volt. Kis kopasz lettem, de így legalább nem kell egy ideig menni.
:lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gabbo!
SÁRINAK NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT NÉVNAPJA ÉS SZÜLETÉSNAPJA ALKALMÁBÓL!!!!! ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG!

Tünde!
????? :D :D :D itt vagy még?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Látom mindenki Apucizik és nem ér rá ideülni. :cry: :cry: :cry: Irigy-irigy!!!! :oops: :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Drága Sári Baba!!

Nagyon nagyon boldog születésnapot és névnapot kívánunk!!!

sok puszi

Lara Baba és Ancsa

Kép

ancsaboszi

Drága Sári Baba!
Isten éltessen nagyon sokáig! És nagyon boldog névnapot is kívánunk!
Martin, Steffi

Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Sárinak boldog szülinapot
. Még itt. holnap doki...

Eni
, most nem tudom, mi az új kavar, nekem nem kifizetőhely volt a munkahelyem, mindent én intéztem, úgyhogy ebben tudok segíteni, ha kell, de neked most 1 év nyugi van, addig meg...

[/b]

mtunde

Sziasztok!

Veronikusz mi is szolidarítunk, apa dolgozik, holnap reggelig nem látjuk. :(

Gyorsan csak azért ugrottam be, hogy Sárinak én is minden jót kívánjak, meg megnézzem, mi a helyzet Tündével (drukkolok!!!). Később még megpróbálok jönni, írni.

Kép
Kép
paklincs

Paklincs!
mi sajnos holnap se igen fogjuk látni. :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sári baba!
Boldog szüli-névnapot neked!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Hahó!

Sárinak boldogboldogboldog születésnapot!!!

Veronikusz bocsi :oops:, de nálunk most apa altat, bár ahogy hallom, nem igazán alszik a drága lányka.

Banana! Gratula a kicsi lányhoz. Biztos minden OK vele. Ja, nem mentem el a délelőtti döntésünk után. Felhívtam az asszisztenst, hogy nem megyek, még próbált rábeszéélni. Hát.. Remélem, jól döntöttünk. Egyébként úgy tűnik, tényleg lányos időszak van. Anyós azt mondta, a körzetében most nincs is olyan terhese, aki fiút vár. Sógoroméknál is kislány jön. :lol:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Halihó!

Sárinak Nagyon sok Boldog szülinapot és névnapot kívánunk.

Most csak ennyire ugrottam be,majd még jövök ha tudok.
V

valentina

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?