A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ábelnek ma 36,6 a hője :shock: :o (tegnap végig 39,5; 39,3; 38,9)
voltunk dokinéninél, aki szintén széttárta a karját - kicsit piros Ábel torka, de egyéb nincs, ha felmegy a láz, menjen az antibio (nem fog...)
oscillo, vincetoxi továbbra is megy még pár napig, de hogy ez mi a bánat? :lol: :lol:
viszont végre nem sírt Ábel a vizsgálatnál, annyira örültem :D előtte már párszor végiglapoztuk a Boribon beteg c, halhatatlan művet hosszasan időzve a doktor bácsis jeleneteknél, hogy így sztetoszkóp meg úgy vizsgálat és nem sírt végre :D

viszont mondta a dokinéni, hogy 19. ker-i bölcsik már mind full és 2009-re veszik fel a gyerekeket :shock: :shock: :shock: mi 18. ker vagyunk és tanácsolta, hogy sürgősen kezdjek el nyomulni
na ja de ha nincs munkám és csak most fogok majd keresni ,akkor is felveszik? (mert dolgozó vagy egyetemi nappali tagozatos kell legyen az ember)
még nem tudom, hogy fog alakulni, de ez tök durva, hogy ennyire nincsen hely

Kép

Kép

:D
szrekuc

Szrek,
Éljen a jobban lévő Ábel! :D
és el kell keserítselek, ha nincs munkáltatói igazolásod, akkor nem veszik fel állami bölcsibe... csak, ha egyébként marad hely, ami sajna nem jellemző mostanában... többek közt ezért lettünk CsaNások, mert nekem ugyan van munkáltatóim, de októberben körberöhögtek, hogy már áprilisban fullig teltek a bölcsik... :-/
Ezért is megyek vissza 8 órában, mert ha állami bölibe mehetett vóna, akkor nyugodtan hatórázhatnék ameddig a gyes is tart...
Sógornőm, akinek most született a második gyerkője decemberben, (az első kb. Fülivel egyidős), szintén szerette volna félnapos bölcsibe adni Millát, de őt 2xesen is kikacagták, mondván:
1., munkáltatói nincs (hahaha)
2., kisebb tesó otthon és a nagyobat így akarja beadni (muhahaha)

jó mi? :evil: :?
macskanyu

És egy röpke Fülestől:

délutáni altatás, lefektette az összes alvósplüssét, én már rég alvást mímeltem mellette, Ő meg hangosan elgondolkodott:

-Cimoss Cicamáj alszik...Fehél Cicamáj alszik... Annya alszik....most akkol mi lesz???!

:lol: :lol: :lol:

és most mál Diababa is alszik... :mrgreen:
macskanyu

Macs

Azért ne keserítsd el ennyire Szreket.

Szrek

Azért van remény, attól függ, hogy hol laksz stb. Általában telítettek a bölcsik, de nem mindenhol! És nem mindenhol kérik a munkáltatóit se. De a nyomulás viszont nagyon jó javaslat, érdeklődj körbe mindenképpen, hogy mik a lehetőségek!!

ruz
ruzicsky

Ruz,
nem szeretném elkeseríteni és drukkolok is ezerrel, de sem nekem, sem a környezetemben nincsenek eddig ennél jobb tapasztalatok... nyomulni, próbálkozni mindenképp megéri! Én viszont eleve később kezdtem keresni, muszájból, mert babázásra és nem melóra készültem, így a beiratkozás idején fel sem merült bölcsit vadászni...
Vagy ha a pénztárca bírja, akkor valami CsaNás-Magán bölis megoldás...
macskanyu

De az igaz, hogy legnagyobb eséllyel valóban most már szeptemberi időponttól tudnád beíratni, de már most érdeklődj és nyomulj!! mert évközben valóban nagyon kicsi az esély, és a szeptemberhez is már most nem árt nyomulni, mert van ahol előlistára már most felírják stb.

ruz
ruzicsky

Jól van, nem le...ni akartalak :mrgreen: és bocsi :oops: , csak nekem meg pont, hogy van olyan a környezetemben, akinél nem volt gond, hogy otthon van a másik, és a nagyot is csak fél napra adta be pedig állami vót.

Na persze abban igazad van, hogy a helyzetet nem lehet épp rózsásnak nevezni és sok helyen vidéken egyáltalán nincs is bölcsőde stb. De itt a fővárosban azért lehet próbálkozni, mert végül is a kerületi önkormányzattól függ, hogy mennyi helyet biztosít és van olyan önkormányzat amelyik ki tudja miért nem sajnálja a pénzt annyira a bölcsire, de aztán van olyan, amelyik viszont nagyon...

ruz
ruzicsky

sziasztok,
rengeteget írtatok, én meg totál kicsinálva csak pislogok, h kinek reagáljak :-D

Tegnapi és mai szülinaposoknak sok boldogságot!!!!!!!
Betegeknek gyógyulást!!!!!

Neet,
kiakasztó, amit írsz!!!Basszus, csak éldegél az ember gyanútlanul és mennyi baj éri...És hogy-hogy érvényes egy szóban kötött szerződés???Jesszusom, hát hol élünk???És mindenképpen kell lennie hangfelvételnek, hiszen máshogy nem tudnák bizonyítani,h belementél a bizniszbe, akkor meg az is nyilvánvalóan rajta van,h átcsesztek!!!!!A mocskos tetvek...Bocsi, most érthető a kirohanásom gondolom...De legalább lányzód neve szééép (najó, én befejeztem:-) )

Vot,
jó hallani,h valaki eljutott fodrászhoz és jól is néz ki.Én még csak álmodozom egy jó séróért, most örökké összefogom...
Majd megpóbálok pü-t írni,h miért ne publikáljunk. (épp most repülünk a magánrepcsinken a Kanári szigetek felé :-D )

PGabi,
nekem 2*is elvesztették a Hepatitis eredményemet, és a 36.héten 3.-szor is megböktek, a szülés napján a szülésznő telefonon le tudta kérni az eredményt...!

Leni,
tök jó változások!!Enyém fiamat szeretném elvinni 1kezelésre, mert TUD forogni, de nem akar.Talán mutatnának vmi jót...És feszíteni is tudja magát néha.stb... SZóval kérhetnék majd pü-t tőled,h kit találtál meg Dévén yéknél?Nagyon köszi

Lindi,
jó a motivációs technika, nekünk se pénzünk, se alkalmunk. (Apa éjjel napal dolgoz, ha nem,akkor alszik, vagy lovaz :-) ) Erre is kérdezz rá a gyülitekben :-D

És a többiekre is gondolok, csak az agyam nem forog...

Kép
Kép
szelloke

Macs s többiek - együttalvás: szóval nálunk ez úgy megy, hogy a közös nagy ágyon alszunk el együtt, majd ha ded beájult átdeportáljuk a saját ágyába amiben reggelig nyomja. Szóval egyedül az elalvás/altatás a gáz. :? és hát próbáltam kérni, hogy aludjon a kiságyába, be is mászik, be is takaródzik, én meg odaülök mellé, de amint lámpa leo, felül és közli, hogy jó itt most végzett és jönne a nagyágyba aludni :roll: nemtom hogy leszen ez a dolog megoldva...
Zuz: és ráadásul most annyira rám van kattanva, hogy Apával el se alszik! Pedig azelőtt azért volt olyan, hogy én kijöttem és Apa altatta... és én nem akarok külön aludni Apjuktól :cry: mondjuk tudom te se igy tervezted...

Tinu: apám mekkora pocakod volt!! És én is irigy vagyok az első pillanatos képekért, mert nálunk Apjuk totál eltolta az összes fotót a szülőszobán :x
A fekete kocka meg külön vicces volt :)
Te milyen tortát csinálsz? Nálunk csokitorta lesz+vettem marcipán masszát Zsugyun felbuzdulva majd kreálok a tortára valamit.

Curse: cipő: az a lényeg, hogy baromi könnyen össze tudd hajtani a talpát! Tapasztalatom szerint ez a felnőtt cipőkre is érvényes.

Lindi: tiszta gáz, hogy egy pici láznál rögtön ez a vesegyula réme jön elő nektek is :x De jó, hogy Gréti már jobban!
És szerintem ez széép és nem nyálas, hogy ennyire ismeritek egymást!
Enyém apjuk is a HPs sztori után hozott nekem az Osvárthból egy kis sütit és előtte pont én is arra gondoltam, hogy dejóóó lenne :P

Neet: invitel :twisted: :twisted: és az is vicces amikor mérgelődsz :) bocs

Leni: Igi WOW! Nagyot nőtt! És szuper, hogy ilyen ügyes lett!!!
Ekcéma: :( ájáj

Zuz: Bnek jó az ízlése DM ;)

PGabi: lelet :( És nálunk a babó alfelén van fekete kocka ;)

Szrek: szuper, hogy jobban van Ábel! Örülj neki, hogy gyors lefolyású volt!

Vica: Máté paraméterei :o :P kis vasgyúró :)

Ancsi és Barbi: vizsgákhoz +++++++

Köszöntéseket köszönjük-köszönjük!
Ma vittem el a Kétévesemet először kozmetikába. :D Hiába, nem lehet elég korán kezdeni 8) Najó bevallom, hogy engem gyantáztak, effektív mindenhol, közben őt meg szórakoztatta a tanulólányka.
Ünneplés majd vasárnap. Takarítani majd talán holnap, családom úgy is ismer, hogy nem az a lényeg nálam.
Ríd: ajándék nálunk egy hatalmas doboz fakocka!!!
és Kamilla teljesen nem érti, hogy most neki mondjuk, hogy Boldog Szülinapot, mert eddig ugye neki kellett mondani ezt Öcsémnek, Sogórnőmnek stb stb :lol:

Rylie
rylie

Sziaztok!

Kamillának nagggyon boldog szülinapot :)

Vendégeink voltak, még pedig az a barátnőm és a fiai, akivel egy nap szültünk a Szt, Imrében (ő pont akkor töltötte a szép 2 óráját hármasban,mikro mi beestünk) és valami csoda folytán még egy olyan épkézláb mondta is elhagyta a számat, amiben megkértem a Verát,hogy ha lehet, egy szobába szeretnénk kerülni vele és sikerült :)

Vot! nem tudom, mit nézünk, ennyire gondolatovasó már nem vagyok, bár ha nagyon akarnék, utána tudnék nézni (szombat Campona 19 óra), de hagyom, ennyi meglepetés legyen. Nagyon remélem,hogy nem a Macskafogó 2.

Szrek! Ábelnek volt már a 3 napos láza?

Grétimnek meg kutya baja, ki érti ezt? Mindenesetre a pisit reggel leadta Peti, bár eredmény nem tudom, hogy lesz, mert nincs, aki elmenjen érte, telefonon meg nem adnak felvilágosítást :roll: :twisted: Dokink délután 5-től rendel, majd rátelefonálok, hogy tudakolja meg az eredményt.

Pgabi! Amikor én benn voltam a H-ban, ott is eltünt az egyik csak Hepatitis eredméyne, és már hozta is a futár az oltóanyagot, Olga dokinéni hiába telefonálgatott fűnek-fának :( (mellesleg a csaj a prof. páciense volt, és náluk kavarodott el a lelet, és plusz melesleg a prof. külföldön volt). De neked még le tudják még egyszer venni hozzá a vért nem? Van még rá idő.

Tesóm még mindig dolgozik, egészen jan. 31-ig, és febr. 18-ra van kiírva :roll: A szülésre és a babára még mindig nincs ráhangolódva, majd a jövő héten megyünk le Szolnokra, akkor fogjuk együtt megvenni az apróbb dolgokat.

KépKép
KépKép
lindicita

JAJ és NUK: képzeld a kozminéni lánya szintén oxihiányosan született és minden nyavajájuk volt csecsemőkorába, hordták ezer helyre a lányzót és most pedig egy nagyon szép lány, egyetemet végzett, kozmi ő is anyujával együtt nyomják és közben versenytáncol és semmit de semmit nem látni rajta a kezdeti nehézségekből!!! Amikor mesélte, egyből Te/Ti ugrottatok az eszembe, hogy ime itt egy jó példa arra, hogy ne keseredj el Réka miatt, akkor se ha az orvosok hülyeséget mondanak ;)

R
rylie

Ruzi,
:mrgreen: ne izéjjé mán :mrgreen: dehogy tosztál le! :D

Votiviám,
neked méltem egyet, előre is bocs... :oops:
macskanyu

Ríd: csupa fajátékot kap TÜnci, meg egy játékmobilt. Eddig nem nagyon volt fajátékunk, úgyhogy most bepótoltam. Fa építőkocka (hát ezt most gőzöm nincs, hogy kell írni), hangszerkészlet (ezt már megkapta tegnap), összerakós, puzzle, gyöngytologatós (békás). Mind olyan, hogy talán még kicsi hozzá, de majd belenő. :) Ja és vettem egy occsó, műanyag babát is. Majd ha nagyobb lesz, akkor veszek normálisat is, de ez most első ismerkedésnek jó lesz. Úgyis csak a szemeit fogja nyomkodni. :D

Rylie: csalóka a kép, szerintem egyáltalán nem volt nagy pocim! :lol: Épp most gyártom a tortát. Keksz a "tésztája" és gesztenyemassza a krém. Ez lesz Tüncié. A férjemnek meg 14-én volt a szülije, neki meg holnap fogok csokitortát sütni. Nem krémes, hanem a tésztájában lesz a csoki.

Kép
Kép
tinu

Ja amúgy én mostmár jót magunkról nem fogok írni többet, mert ez tényleg boszitopik!! Tegnap ugye leírtam, hogy Bendi mostanság nem ébred éjjel, hanem alszik szépen, tegnap nem felébredt éjjel 2-kor? :twisted: Szerencsére kb. fél óra alatt visszaaludt.

Úgyhogy ha már ilyen jól működik a boszitopik akkor leírom, hogy jövő héten kedden és szerdán nagyon nehéz vizsáim lesznek, a keddi vizsga sztem egész eddigi legnehezebb vizsgám, előző félévben már próbáltam egyszer, de megvágtak és még most se igazán értem, hogy ebből, hogy lehet levizsgázni?? Úgyhogy boszitopik hajrá, és még azt is kérem, hogy ne kapjuk el az influenzát, mert az betenne a vizsgáimnak!! Köszi. :wink:

ruz
ruzicsky

NAGYON BOLDOG MÁSODIKAT KAMILLÁNAK!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

bölcsis tippeket köszi, mindenképp csak szeptembertől lenne a dolog; még pontosan nem tudom, mi és hogy lesz, de lépni meg már most kell vmerre, úgyhogy körbenézek itt bölcsi-ügyben ;) csak ledöbbentem, hogy 2008 januárban már csak 2009-re van hely a kispesti központi böliben

Lindi,
nem, még nem volt 3naposunk - gondolod ez az? :D

Kép

Kép

szrekuc

Szrek,
a 3 naposnál 3 napig van láz, semmi más tünet, utána a 4-6. napon jönnek a pöttyök :)

nálunk most, alvás után 39,2-vel ébredt... :(
macskanyu

Macs,
köszi, hát nemtom, nem akarom én betegíteni, :mrgreen: figyelgetem, de ma tényleg semmi (kopkop), sőt, olyan eleven, hogy csak a fejemet kapkodom időnként :lol: :lol:
nektek is ++++++ :D neki tegnap a nagy lázat csak a kúp tudta lenyomni vagy lehet, hogy az összes vacak együtt, amit adtam meg este hűtőfürdő is volt, nem tudom, de Nurofen önmagában semmit nem ért, simán kúszott fölfele tőle a láz
gyógyuljatok! :D

Kép

Kép

szrekuc

Votiv,
bocs, épp nem találom, elküldenéd mégegyszer (itt) a fogyvéd email címét és esetleg a fizikai címét is?
Köszike.
neet
neet

Macsek :D :D :D :D és válaszoltam

Kamillát Istenke éltesse sokáig!!!
Kép

votiv 8)
votiv

Neet:
A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) szervei és azok elérhetőségei

Honlap: www.nfh.hu

NFH Közép-magyarországi Regionális Felügyelősége

1052 Budapest, Városház u. 7.

1364 Budapest, Pf. 270.

Telefonszám: +36 1 318 2681

Telefax: +36 1 318 1639

E-mail: fogyasztovedelem@pest.b-m.hu

írj ide is:
www.fogyasztovedelem.com

és egy kedves ismerősöm mondta ma, hogy az ő szülei is megették az Invitelt. le lehet mondani 10en ezer párszáz forintért, de minél hamarabb, mert ketyeg a számla
:evil: :evil:

votiv 8)
votiv

boszitopiknak én is üzenem, hogy hatott a tegnapi panaszkodás, mert Istók átaludta az éjszakát!!! több mint fél éve nem volt ilyen...

Gabi, drága aranyos emberednek üzenem, hogy természetesen "az öreg" Favre-t várom a döntőbe (Apjukom fogadott is rá 200 ruppóval, hogy gyűrűt nyer), Tom Bradyék ellen, bár, LT-ékre is fogadott, hogy megállítják a Pats-t még a főcsoportdöntőben, de szvsz ez csak az ő mániája, hogy mindig a Brady Bunch ellen fogad :lol: Sportingbeten szórakozik egyébként, a regisztrációkor kap mindenki 5e forintot, ő már bő egy éve ebből él :) amit nyer az európai focin, azt jól elveszti az amerikain :mrgreen:

votiv 8)
votiv

Hepatitis:
nem az a gond,hogy nem pótolható,mint az afp,hanem,hogy
-3.szor szivatnak meg a vérvétellel/afp,terheléses cukor és ez/
-a beutalót a védőnő írja meg/dömösön/és a szakorvosom/pesten/aláírja :shock:.
De minden képpen megoldom,mert inkább engem szúrjanak,mint a kisembert.

Rylie:
ok,de Ti sem akarjátok tudni v. nem publikus? :wink:

Macs:
ó ez elég magas,szegény kicsi Macska++++++++++++++++++
Dorka meg annyira köhög ha fekszik,hogy hányás a vége :(

petergabi

Votiv: a fényképész csajszi, akit ajánlottál, odaadja a digiképeket CD-n is, vagy csak rendelni lehet nála?

Kép
Kép
tinu

Hallló, halllló, nincs jobb dolgotok, mint itt pofázkodni??????? Há' mennyit írtatok má'??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rylie:
Kamillának boldog második szülinapot!

Votiv:
Akkor jöttök máskot is hozzánk? Biztos az itteni levegő, meg a Zsiga, meg a PS... 8) 8) 8) 8)

Tinu:
Képek nagyon szépek, ()-ben kicsit irigy vagyok :lol: :lol: , mert nekünk ilyen nincs. Nekem pedig elég lett volna kisebb kocka is :lol: :lol: :lol: :lol:

Leni:
Tök jó, hogy így meglendült Igi! És örülök, hogy írtad a Dévényest, mert ez volt az uccsó löket, hogy döntsek... Szóval mi is megyünk kedden, meglátjuk mi lesz...

Nagyon jól esik mindenkitől a bíztatás, meg a jó szó, de kérlek benneteket, hogy pozitívan próbáljatok "vigasztalni"... Én jelen lelki állapotomban nem látok semmi rosszat Réka állapotában, nem probléma a sín, nem fogok összetörni a Dévény-kezelés közben (legalább is remélem). Próbálom úgy felfogni a dolgokat, hogy mindennel Réka érdekét szolgálom, mindentől jobban lesz és ez a lényeg!!!!!

Kornélllal egyre joban haladunk, már elég szépen mászik, ha hátul támasztom a lábát. Az üléssel vannak még problémák, de gyakorolunk, gyakorolunk, gyakorolunk, gyakorolunk, gyakorolunk, gyakorolunk, gyakorolunk, gyakorolunk, gyakorolunk, gyakorolunk, gyakorolunk, gyakorolunk, gyakorolunk, gyakorolunk, gyakorolunk, gyakorolunk, gyakorolunk, gyakorolunk, gyakorolunk, gyakorolunk, gyakorolunk, gyakorolunk, gyakorolunk, gyakorolunk, gyakorolunk, gyakorolunk, gyakorolunk, gyakorolunk, gyakorolunk, gyakorolunk, gyakorolunk, gyakorolunk, gyakorolunk, gyakorolunk, gyakorolunk, gyakorolunk, gyakorolunk, gyakorolunk, gyakorolunk, gyakorolunk, gyakorolunk, gyakorolunk, gyakorolunk, gyakorolunk, gyakorolunk, gyakorolunk, gyakorolunk, gyakorolunk.. :wink:

Neet:
Én pont most intézem a t-comnál, engem is felhívtak, hogy favorit komplex havi 8500ért csúcsidőn kívül bárkit, bárhol, bármin fel tudok hívni (még külföld is), nem gondoltam bele, hogy ha pl mobilt hívok, akkor nem vagyok itthon, meg ilyenek, különben is a gyerek az ölemben volt stbstbstb, erre kijött több, mint 10ezres számla, lemondani meg csak személyesen lehet... Fuck

nukada

Leni:
Légyszi írd le, hogy milyen volt a Dévény kezelés! De őszintén ám :wink: :wink: :wink:

nukada

Nuk,
:D :D

Votiv,
megkaptam, köszönöm :) ha Fülest lenyomtam, majd válaszolok :)

Eddig is homeóztam, de ennyire döbbenetest még nem tapasztaltam... :shock: :shock: :shock: :D :!:

Füles ébredt 39,2-vel, kapott ugyan nurofent első ijedelmemben, de hát tudjuk, hogy ez magas láznál kicsivel gyengébb hatásfokú csak, mint a szenteltvíz...
már elgondoltam, hogy kis idő múlva kap kúpot, de addig is beadtam neki a vincetoxint....
alig töb mint egy óra múlva a gyerek feléledt, mint a főnixmadár a hamvaiból, mostanra meg láz sehol és nem bírom lelőni sem... :shock: :shock: :shock: :D :D :D
itt örvendezik nekem, hogy "Annya jőőőősz szaladgálni!!!" és segített karfiolt is mosni!!

remélem, ez tartós lesz... igaz már egy hete kapja az oscillo-t is...

tökre örülök :D :D :D :D
macskanyu

Olyan izék vagytok ezzel a kockával! Most meg kellett volna mutatnom a mellbimbómat? :lol:

Kép
Kép
tinu

az kimaradt, hogy a nurofen beadása és a vincetoxin között felment még 39,6 ra..
macskanyu

Tinu,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabi,
Dorkának mega +++++++++++++
macskanyu

Tinu:
Aha!!!! 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Macs:
Azt az előbb elfelejtettem, hogy tök jó, amit a lovakkal kapcs írtál, sztem tök u.ez van Rékánál is :lol: :lol: Még jó, hogy nem nyerít :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: /ugye mindenki ismeri a viccet???/ És ha lovaknál gyógyítani lehet, akkor Rékánál is biztos :D

Érdekesség képpen felvázolom Réka /és én/ jövő hetét:
Hétfő:
9-kb 9:45 fejlesztő
10-11 cranio
11-12 nekem cranio, ő addig mamával elvan
~be kell mennem az ikeaba az adópapirokat aláírni~
16-17 között Neurológia kontroll

Kedd:
15: Dévény

Szerda:
9:30: fejlesztő
Anyuék aznap utaznak el

Csütörtök:
egyenlőre szabad

Péntek:
9:00 fejlesztő

Nem unatkozik a kishölgy, lassan be kéne neki szereznem egy határidőnaplót 8) 8) 8) 8) :roll:

nukada

Kamillának nagyon boldog 2.szülinapot!!!!!!!!!!
Kép
denizsa

NAGYON BOLDOG MÁSODIK SZÜLETÉSNAPOT KAMILLÁNAK!!! :D :D :D
Kép

Kép Kép
curse

Kösz Votiv!
Írtam az Inivtelnek és ezt elküldtem a Fogyvédnek is, most akkor várjunk szépen. Addig is, telefon leragasztva, behintve sóval, stb...
Na, lassan olyan állapotban jutok, h másra is tudjak reagálni. Köszi a türelmeteket. :)

neet
neet

Macs, Szrek, Ti, akiknek csodát tett a Vincetoxin!

Milyen potenciálban adtátok be a csemetének?

(készülök a hadviselésre 8) )

Neet, nincs mit. Neked dühítő, számunkra szórakoztató volt :wink:
(persze a kellő együttérzést kéretik hozzáérteni! 8) )
leni

Leni ( és a többiek)
értem én ám. :lol: És örülök, ha sikerül valakit megnevetettni, de majd akkor örülök igazán, ha lezáródott ez az ügy. És van egy kolleginám, aki ma volt utoljára, pocakos, és megy táppénzre és és és... jó neki. ;)
neet
neet

Ríd,
privid nem jön, írj mélt, ki az az illető hölgy, akivel dolgozom, már nagyon fel vagyok csigázva! :)
neet citromail vagy freemail pont húú.
Már mindenkit úgy méregetek bent, hogy lehet, hogy ő az? :lol:
neet
neet

Sziasztok!

Neet citromailtem! Jövő 7en vége a találgatásnak! :)

Rylie, altatás nálunk is így ment, amíg 34 hetes pocakkal, megrövidült méhszájjal nem maradtunk 2en a csajjal egy egész hónapra, és nem bírtam becipelni.... Akkor kapott egy lámpát az ágya fölé, mondván, így már ott is lehet olvasni, és ezzel majdnem le is lett zárva a dolog, 1-2x még bepróbálkozott, de le lehetett szerelni. (Egészen a tesó születésééig, akkor egy pár 7re megint átköltözött anyát őrizni). Érdemes vmi ágyhoz kötődő trükköt bevetni, ami motiválja.

Tinu, kocka vicces, én is így tettem volna! A kép kockásan is gyönyörűű! B is facuccokat kapott, de főleg Karácsonyra, szülire egy babát.

Macs, Füles annyira jókat mond! Remélem írod! Láz meg jó magas, és de jó,h lement! ÉS én is minig meglepődöka homeón,h jéé, ez tényleg hat....
Karfiolt mosott nemrég az én lyányom is, és szerinte a rózsái "pici fák", és erdőset játszott velük. :)

Nuk, be vagytok táblázva rendesen!! :) ÉS szuperek vagytok!

Ruz, Ancsi DRUKKOKEZERREL!
rídonli#

Leni,
nem tudom, mi csinált csodát :D de itt írnak vincetoxi adagolásáról, én ezt ötvöztem Votiv tanácsával, hogy félóránként 3golyó,
de leginkább érzés szerint :oops: :lol: http://www.datanet.hu/pharma/phorient/111/111homeop.htm

Kép

Kép

szrekuc

és Ábel még mindig nem alszik.... :twisted: :(

Kép

Kép

szrekuc

Neet,
Invitel :evil: Egyébként azért tetű banda, mert elsősorban az öregekre másznak rá. Nagyimat is rendesen átverték :evil: Mondjuk azért a Nagyimról az is tudni kell, h ha mi a család mondunk vmit, akkor azt nem hiszi el, ha meg idegen, azt igen. Számtalanszor mondtuk neki, h a t-comnál is vannak már tök jó csomagok és még sem, inkább bedőlt egy idegen szavának :roll:

Ríd,
Nem, Adél még nem mászkál az utcán. Csak most éppen az a heppje, h mindig ki akar jönni a babakocsiból és mászkálni szeretne, persze a szokásos palimadárral 8) Ezért gondoltam, h kéne neki vmi komolyabb, mint a kocsicipő :?

És köszi Mindenkinek a cipős tippet :) azt hiszem, akkor még várni fogok vele. Legfeljebb keresek vmi átmenetit a kocsicipő és a rendes cipő között. Talán Lindi, amit te írtál first step cipő ilyen, nem? Ezt a márkát (Clarks) hol lehet venni pl.?

Barbi,
Remélem csont nélkül ment? :wink:

Csíkos csajok zabálnivalók :D :D

Votiv,
Köszi az MMR-es választ :) és akkor lehet, h élek az ajánlatoddal (bár lehet, h a tesó miatt már érdemes beruházni :? )
És éljen az átaludt éjszaka!!! :D :D

Vica,
Adél bent a házban szintén csúszásgátlós zokniban nyomja, de időnként az is csúszik neki. Nem tudom hogy hogyan csinálja, de sikerül neki :?
Emiatt nagyon gondolkozom egy benti cipőszerűségen is, meg itt nem olyan rég volt arról, h szó, h annyira nem egészséges a lábnak, ha egyenes talajon cipő nélkül közlekedik a ded. Bár én a benti cipő nélküliség híve vagyok (én is papucs nélkül szalagdálok a lakásban), ahogy Zuzi is. De mégis bennem van a bizonytalanság :? És köszi Neked is az MMR-es választ :) Vizitdíjhoz no comment :roll: Én egyszerűen azt nem tudom megérteni, h aki gyógyszert megy írtani (kb. 2 percig tartja fel a dokit) minek fizet vizitdíjat :roll: Pláne az, akinek egész életében kell egy gyógyszert szednie. És gratula Máté méreteihez, nem semmi :o :D

Zuzi,
Ez a Nócis dolog nagyon durva :shock: Ki kiváncsi ilyen dolgokra? Ez csak költői volt 8)
És nekem is volt cisztám még Adél előtt, állítólag a fogamzásgátlótól, de nagyon hamar elmúlt. Ne aggódj!!!

Leni,
Remek hírek :D :D És hihetetlen mekkorát nőtt Ignácod, gyöngyörű :D :D

Lindi,
Nyálas sztori nagyon jó :) Nincs benne semmi rossz, sőt :wink: Bár párom lenne néha ennyire gondolatolvasó :roll: pedig mi sem a minap kezdtük :lol:

Tinu,
Szombati buliról képeket kérünk majd :wink:

Ancsi,
Drukk!!!

Gabi,
Hihetetlen ez a lelet mizéria :roll:

Szrek,
Nálunk hasonlóan kezdődött a 3 napos láz. Estére ment fel mindig, napközben nem volt lázas. Egyébként csak 2 napig tartott és a 4. nap jöttek a pöttyök.

Macs,
Annyira jó Füli dumája :lol:

Rylie,
Vasárnapi buliról szintén képeket kérünk :wink:

Ruz,
Neked is drukk a jövőheti vizsgákhoz!!!

Nuk,
Hú, tényleg be vagytok aztán rendesen táblázva.

Kisbetegnek jobbulást!!! A nemalvó dedeknek pedig máris küldöm az álommanókat!!! :wink:

Kép Kép
curse

már alszik is :mrgreen: :roll:

Kép

Kép

szrekuc

Leni, Vincetoxicumból bármilyen alacsony-közepes potencia (D6, C12, 9CH, 15 CH stb) megteszi, mert elég nehézkes beszerezni. Bár, nektek ott van a Lajos utcai pöpec nagy homeós patika, a gazdagréti után a második legtutkóbb a fővárosban :wink:
gáz esetén mehet a félóránként 2-3 golyó is, egyébként napi 2-3x3 egy Hanka-méretű gyerkőcnek, amit meg lehet fejelni alkalmanként fél tubus Oscillóval, magas láz esetén Belladonnával. Nekünk is döbbenetesen jól hatott, Istivel 2 nap alatt lealáztuk az influenza(?)vírust :o :wink: 8)

Szrek, ne pironkodj, a legeslegjobb adagolás tényleg az érzés szerinti, ha odafigyelsz a változásokra, és ehhez igazítod! :) a homeopátia szíve-lelke a megfigyelés/odafigyelés, és egyébként is ennél jobbat nem is adhatsz egy kisbetegnek :wink:

Curse, az én bogyómból jut még majd a tesótoknak is :D de nem akarom erőltetni, ha gondolod, ruházz be, kb 900 ft körül van a tubus, és aztán még mással is osztozhacc :)
tényleg, fut már a 2.0 prodzsekt? :wink: :P

Tinu, nincs a kockáddal semmi baj, sőt, tök jogos. És még jópofa is :D és apjukod jó fényképész, nekem Józsiról sajna nem lett egyetlen kép se :cry: :cry: nemhogy ilyen szuper sztárfotó!!!

Neet, én biztos nem nevettem egyszer se, átverésben nem ismerek tréfát, ilyenkor nyomtanaul elszáll a humorom :? várom a fejleményeket!

votiv 8)
votiv

Érdekel esetleg valakit egy nagyon menő, Stokke Tripp Trapp ergonomikus, átalakítható (etető)szék 20.000 forintért (az új ár fele), ilyen: http://www.stokke.com/functionality.asp ... TrippTrapp
és/vagy 2 gyerek-íróasztal 5000-5000 forintért? Másodkézből, de jól tartva.

votiv 8)
votiv

Szép időnk van, mi?
neet
neet

Neet, Istók épp gumicsimmában, kapucnival a fején ugrál egyik pocsolyából a másikba, és borzasztó boldog :mrgreen:
ergo nincs "rossz" idő, csak mi vének már kevésbé tudunk örülni neki :P

votiv 8)
votiv

a hétvégén igazán tobzódunk a kitűnő tévéműsorokban
Ma:
CHE GUEVARA: A MOTOROS NAPLÓJA - Duna TV, 21:50 - gyönyörű filmkockák Latin-Amerikából, egy isteni pasival (Gael Garcia Bernal) a főszerepben
egy alapfilm: ORSON WELLES: ARANYPOLGÁR - m2, 22:30
és egy szívhez szóló: BILLY ELLIOT - m1, 0:55
Holnap:
BP (nem a doktor) egyik mesterműve, a Hetedik - TV2, 22:15
még egy klasszikus: Patyomkin páncélos - m2, 20:55
vagy egy csavaros thriller: Deja Vu, Denzel Washingtonnal - HBO, 21:00

votiv 8)
votiv

ma KOLOMPOS táncház a Fonóban f5-f6ig :D :D :D

Vot,
:mrgreen: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

A Hetedik csak keménygyomrúaknak ajánlott :lol:
De mi azért szeretjük :lol:

petergabi

Bocsi az elmaradásért Csajok, most is Apának hála (ő gyurmázott Bálinttal, amíg Bencus horpasztott) tudok jönni kicsit :D Nem semmi mennyit írtatok :D :D

Kamillának és Tündinek mégegyszer nagyon boldog szülinapot!!!!!!

Ancsinak és Barbinak drukk a mai vizsgához!!

Betegeknek bulást és +++++++++++

Szrek :) De jó, hogy Ábel jobban van!! :D és hogy nem sírt a dokinál! :D A poz. gondolatokhoz meg hajrá és persze drukk is, biztos segíteni fog Nektek a terápia!!

Votiv :) Hú, szuper hogy így bevált a fodrász!! :D 1,5 órás vágás nem semmi :o és az óriási, hogy magától "beáll" és nincs gond vele (mondjuk amíg Bencus a hajtépő korszakában van, én is csak összefogom, de lesz ez még másképp! egyszer... :lol: ) Szóval én is nagyon kivi vagyok! Apának mindenesetre jó ötletei vannak, ha ilyen klassz ajándékot adott :wink:

Macs :) Fülinek bulást, remélem ma is jól van! szuper, hogy így használt a vince! :D

Johi :) Éljen a járás! :D nagyon drukkolok Fannikának +++++ Ne aggódj, hamarosan futni fog! :wink: Babakocsit meg használjátok csak nyugodtan, Bencus beszokott a kiskocsiba, Bálint meg a sétába 8) És hajrá ketteske!!

Ríd :) Csípés :( örülök, hogy már javul!! Gyerkőknek bulást!! Hogy vannak?

Lindi :) "Szexszámla" kirááály :lol: :lol: De jó, hogy Gréti jobban van!! és pörköltes nokedli :lol: És sztem nagyon is szuper, hogy Petivel így egymásra vagytok hangolódva! :wink: :D

Tinu :) Nagyon szuperek a képek!! és a sztori is! :D Lábadnak ++++ Jó bulizást mára és majd várjuk a képeket!!

Curse :) Remélem találsz Adélnak cipőt! Bálint is zokniban nyomja itthon (mint Ti is :D ), és első cipője szandi volt nyár lévén, de nem vagyok márkahívő, így nem tudok konkrét tippet adni. Azt mondanám mint Zuzi, hogy elsőre "alig használatra" egy egyszerűbb is megteszi és gyorsan kinövi, aztán tavasszal érdemesebb egy komolyabbat, amikor már többet sétál, de tuti jól döntesz majd :wink:

Barbi, Ancsi :) Vizsga hogy sikerült??

Nuk :) Réka és Lili nagyon cukik a csíkos szerkóban! :D Jó kis programotok van a hétre!! :o

Neet :) Invitel :evil: :evil: sok +++++++ Neked és relax! :wink:

Vica :) Vizitdíjak :roll: :roll: És önálló cumis elalváshoz gratula!!!

Leni :) Megtáltosodott Iginek nagy gratula!! szuperül haladtok!! :D :D Remélem lesz még azért sok átaludt éjszakátok! Egyébként mi is u.ezt vettük észre apával, hogy bátyót sokkal többet altattuk mint most Bencust és mégis fáradtabbanak érezzük magunkat... :roll: alvás: micsoda igények... :mrgreen: :lol: Ekcémádhoz ++++++

Gabi :) Hepatitis eredmény :evil: És teljesen elveszett? mármint úgy értem, hogy mind2 példány? mert az enyém is elkavarták (nem is kaptam meg azt a példányt, amit be kellett tűzni a kiskönyvbe), de a másik "központi" példány megvolt és csak utána kellett telefonálnia a védőnőnek, kapott hivatkozási számot és azt elég volt beírni. Dorkának bulást!!++++++

Ruz :) Jó tanulást és a viszgákhoz egy kalappal!!

Rylie :) Bálint a mai napig úgy alszik el, hogy odabújok mellé vagy apa ül oda. Meséléssel vagy mondókával, együtt de az ő ágyában. És este nálunk is van egy kislámpa, amit csak akkor kapcsolunk le, ha már elaludt. A terhességet ők is másképp élik meg, simán lehet ettől anyásabb. Mi is akkor vágtunk a saját-ágyban-elalvás-cici-nélkül projektbe, amikor kistesó már a pociban volt, és sikerült (de nem egyik napról a másikra), úgyhogy nyugi, Nektek is fog!! Meg érdemes vmi rituálét kialakítani és azt egy "csalogató" dologgal kezdeni (pl. ő kapcsolhatja fel a lámpát) :wink:

Zuzi :) Ciszta :( jó, hogy a dokiddal konzultáltál! bízzál benne, jó doki :wink: de azért egy halom ++++++++++++! Cici-elalvás összefüggés: amikor Bálint már nem szopizott éjjel, az sokat számított, de esténként sokáig kapott még szopit és ez nem befolyásolta az éjszakát. De minden gyerkőc más és más, szóval próba cseresznye, a lényeg hogy Nálatok működjön! :wink:
De hogy egy anya mennyire befolyásolható és milyen hülye tud lenni: Bencus sokat ébred még éjjel :roll: ezért anyám hozzott egy cikket, amiben Madarász u.-i gyerekkórház alvásközpontjának dokija azt javasolta egy 8hós sokat ébredő ded szüleinek, hogy adjanak többet enni a gyereknek, mert az éhség miatt ébred (igény szerinti szopit kapott és 2x hozzátápit főleg gyümiből a szülők elmondása szerint) és cici nélkül altassák el, és ami a legjobban "tetszett": 2 hét múlva kontroll (mert ez csak úgy pikk-pakk kivitelezhető ugye...) Anyám rábeszélésére mi is kipróbáltuk a több kaját (2 helyett 3x kapott hozzátápit gabonapehellyel dúsítva) és Bencus meg úgysem cicin alszik már el, hááát olyan tré éjszakánk még nem volt... Tegnap zombiként ébredtünk apával és a túlélésért küzdöttünk (ahogy Zsanci szokta írni) :roll: de azért volt más eredmény is: a gyerkőc annyit kakilt, hogy csak na.. :mrgreen: :lol: Mindenesetre visszatértünk a korábbi étrendhez és a ma éjjel egész jó volt, csak 3x ébredtünk :) Persze ez nem mond semmit, mert azelőtt is voltak rossz éjszakák és 1 nap nem nevezhető mintának, de az biztos, hogy nem az éhség miatt ébred a ded. Na de amit írni akarok: elsősorban magadra hallgass! a Te megérzéseidre!! drukkolok Nektek is az éjszakákhoz +++++

Kép
Kép
denizsa

Képek a "buliról". Nem voltunk sokan, de nem is férünk nagyon el többen ebben a lakásban. A szüleim, a tesóm és a családja, valamint apósom, anyósom voltak itt. Két tortát csináltam, az egyik gesztenyés-meggyes volt (ez Tüncié), a másik csokis (a férjemé). Mindkettő egyszerű volt, de fini lett. Tüncit egyáltalán nem érdekelte a gyertya, viszont a torta ízlett neki. Ennek örültem. Szendvicseket csináltam még (almás-diós sajtkrémeset, meg tojáskrémeset), hozzá itthon sütöttem olivabogyós olaszos kenyeret. ENnyi volt részemről a készülés. A tesómék kicsit későn értek ide, Tünci meg ma 6-kor kelt, úgyhogy sajna hamar elfáradt. Emiatt 17-kor már el is mentek a vendégek, mert látták, hogy TÜnci kivan. De végre Flóra, a tesóm lánya és Tünci jól elvoltak (korábban Flóra kicsit féltékeny volt, meg agresszívke Tüncivel), Flóra meg tündéri volt mindenkivel. SZóval jól sikerült szerintem. Jövőre majd nagyobb buli lesz, ha nagyobb lakásba megyünk. És ittam két pohárka bort is. :wink:
Szóval a képek.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép a torta - már gyertya nélkül, meg kicsit megvágva
Kép
Kép Flóra is segített Tüncinek tortát enni
Kép
Kép
Kép

Kép