A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Szöszi!
Nagyon cuki Alíz! Jók a képek! :D
Én is csak ajánlani tudom a Genesist!

Csinik vagytok kismamik! :D :D :D

Kép

Kép
adri0422

Mamacka! Köszi a képet. Remélem a kettővel meg sem közelítem majd ezt a méretet.

Szösszenet! A tali engem is érdekelne, és egyenlőre úgy tűnik, hogy a febr. 16. is jó. Írogatok egy másik oldalra is, ahol több az anyuka. Ott úgy oldják meg a topictalikat, hogy egy oviban bérelnek helyiséget hétvégén. Mivel elég sokan vannak nem nagy kiadás, a rágicsát, innivalót pedig mindenki viszi. Még nem voltam csak fotókat láttam és a gyerkőcök is nagyon élvezték. Ha babásan is ilyen lelkesek leszünk mi is gondolkodhatunk ilyesmiben. A helyet is ki tudom majd deríteni, te különösen örülni fogsz, mert XI. ker.

Zsuzsófi! Meg ne halljak ilyen butaságokat :D :D Én sem vagyok pehelysúlyban, de aki csak ezalapján ítél meg, az vessen magára. Tehát nagyon is kiváncsiak vagyunk rád.

Gumimaci! Nem semmi, tökös kiscsaj?! Szerintem én is így reagáltam volna, hozzá kell szokni az új helyzethez, hiszen eddig nem erre készültetek. Ne aggódj az "elszólás" miatt!

Lei! Én az Elefáni babadiszkontban vettem övterelőt és úgy emlékszem, hogy ott olcsóbb volt, mint amiket most felraktatok. Én vitatkoznék azokkal, akik szerint nem fontos. Nem szeretnék senkit sem riogatni, de én ismerek olyat, akinek tragikus következménnyel járt egy autóbaleset az utolsó trimeszterben normál biztonsági övvel (és nem ő vezetett). Nem mondom, hogy olcsó, de szerintem ha jobban belegondolunk mindannyian veszünk olyan dolgokat, ami igazából nem is kellene, de olyan cuki lesz benne a picur, vagy olyan jó árban volt, hogy nem lehetett otthagyni. Akkor viszont nem szabad ilyesmin spórolni. De ez privát vélemény, mindenki maga dönt.

Xsara! Nem te vezetsz! :) Én már 11X végénél tartok. (mentségemre legyen mondva ketten laknak a pocakomban) De az előzmények hasonlóak, és nálam is pont +5kg.

Téjé! Szerintem érdemes máshol próbálkozni a várandós csomaggal! Én ma vettem át és nem töltöttem ki se a mail címet, se a telefonszámot. Lehet, hogy kétfajta csomag van forgalomban? Úgy emlékszem azt írtátok, hogy valami krém is van benne. Az enyémben 1 cumisüveg, 1 db újszülött pelenka és 1 db cumi volt + sok felesleges prospektus.

Pumpóka! Köszi az iwiw közreműködést. Én is fogok jelölgetni, de ma csak visszaolvasásra és erre a hsz-re van kapacitásom.

Üdv az újaknak!

Mezsó, Szösszenet! Boldog szülinapot kívánok!

Kerekes97, Zsuzsófi! Ha jól emlékszem ti vagytok szakértők ilyesmiben. Én már régóta Budapesten élek, de egyéb okokból még a szüleim vidéki címe az állandó lakcímem. Lesz ebből valami nehézségem a szülés körüli teendőknél, gyerekek papírjainak intézésénél esetleg anyasági támogatás igénylésénél?

Kép

Kép
szofi74

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.20 15:41-kor.

Kép
1bambi

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.20 15:41-kor.

Kép
1bambi

Bambi - Teljesen oda vagyok meg vissza - ez tény :D :lol: :lol:
Mondjuk a kislányom nem gyengén rafkós .. amióta hazaértünk, azóta egyfolytában mozog .. jó fej, hogy pont a babamozi alatt aludta ki magát :lol: :lol:
Azt viszont eldöntöttük, hogy most már a születéséig nem megyünk 4D-re ... mert már nem egyszerű .. ha épp alszik, akkor tortúra felébreszteni, vagy látni belőle bármit is ..
Meg mondta a nő, hogy szeretik eldugni a pofijukat, bevackolni .. belefúrni bármibe, ami előttük van :D
Örülök, hogy elcsíptük őt egy kis időre :)
A fenekét, a talpát, a kezecskéit viszont órákig csodálhattuk volna :D

Kép
szösszenet

Ilyenkor úúúgy irigylem a pestieket... Ahogy irogattok a Genesis-ről... Én csak az Ollem féle max20perces 4D-n voltam... nem volt rossz, de azért nem 1 óra... és a felbontása sem ilyen jó... Levi azóta is azon agyal, hogy milyen fura a baba szeme... :roll: :roll:

ercsi_3

Ercsi - Tény, hogy a 4D Genesis képei nagyon szépek .. de azért én itthon rakok rá plussz kontrasztot, meg a fényerősséget is javítgatom .. ahogy optimális :) Szóval elszöszölök rajta picit, mielőtt ide kirakom ..
Ezen főleg el kellett .. mert mint mondtam, nagyon el volt bújva Alíz .. így a lába, és keze volt mindig éles .. és a "háttérben" láttuk az arcocskát :) ;)
Amit felraktál, annál mondjuk tényleg jobb minőség, amit kapunk ..
Ott kint nincs valami szuper 4D-s rendelő??
Ezen a képen mekkora volt a picur? Mondjuk szépen látszik mindene .. a szeme miért furcsa? Mert olyan kis gomb? :) Szerintem cuki :)

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Már nem tudlak követni Benneteket....

Szöszi, Mezsó: BOLDOG SZÜLINAPOT Nektek!!!

Szöszi ez a 4D igazi szülinapi ajándék Neked, nagyon cuki Alíz baba pofikája :)

Lituka, Ercsi! Nagyon csinik vagytok!!! Irigykedem...
Majd én is próbálok feltenni pocakképet, bár én nem vagyok ilyen szép látvány :roll:

Na megyek mert kezdődik a Barátok Közt :)

KépKép

KépKép
gabcika

Igen, pont ez az, hogy "gombszemei" vannak. Szerintem jó így, de Levi furcsállja. :roll: 20.hét végén készült ez a kép

van kint is 4D-s rendelő, kb 80€-nál kezdődik... Ha minden igaz, a dokim most kap új gépet, amivel fog tudni 4D-t is csinálni, majd meglessük azzal. :wink: Most már én is szeretném ezer%-ra tudni, hogy tényleg Lilla-e... szeretem a meglepetéseket, de dobnék egy hátast a szülőágyon, ha kukis lenne... :shock: :D

ercsi_3

Ez nem igazság csajok! Pont ma döntöttem el, hogy én is csinálok egy pocakos fotót és felteszem. De ezek után neeeeeeeeeem. Én eddig azt hittem, hogy egy átlagos kismama fórumra írogatok, erre kiderül, hogy véletlenül a "Várandós modellek" topicba tévedtem. :D :D :D.

Kép

Kép
szofi74

Szofi!
Azonnal kérjük a képet! ez a "csini-mamik-topikja", és itt KIVÉTEL NÉLKÜL IGENIS MINDENKI CSINI!! :wink:

ercsi_3

Szöszi! Gratulálok! Nagyon ari Alíz. És az tök jó, hogy tutira mondták a kislányt! Így már nyugodtan lehet vásárolni! :wink: De persze a lényeg, hogy egészséges a pici lány!
(kíváncsi leszek nekünk mit mondanak február elején, nőtt - e kuki...? :lol: )

Csajok! Én is extra érzékeny vagyok. Bőgök olyanon amiért nem tudom, hogy miért bőgök most????? Mint egy dilinyós... :D

Hú mennyi új csatlakozónk van ismét! Minden napra jut pár! Már nagyon sokan vagyunk! Üdv nektek!

Kép
gabo001

szofi74: Na én is ezért nem mutogatom magam. :oops: Igaz+8kilónál tartok, viszont jelentős túlsúllyal indultam.
Tényleg nagyon csinik vagytok!
téjé

Gabo,
Magamból kiindulva az extra érzékenység csak 1-2 napig fog tartani. Aztán kisüt a nap és minden nagyon szép lesz :)

Bambi,
igazán nincs mit. Sajnálom a párodat tényleg. Ígérem, ha megtudok valamit, azonnal tájékoztatlak benneteket!!!

Ercsi,
én sem látok semmi furcsát Lilla szemén. Teljesen rendben van a picur :)

Kép
emi29

Üdv az újaknak ismét. :D Sok sikert hogy felvegyétek a pörgést itt a topikban. :D Én már itt vagyok egy ideje,de hát egyszerűen alig lehet minket követni szerintem... :lol: :lol:

Köszi mindenkinek aki még felköszöntött. :D Aranyosak vagytok! :D

Szösszenet: édes a kisbabátok nagyon,örülök hogy jó élményekkel jöttetek haza. :)

Valaki dobna nekem egy privit hogy hogy lehet képet feltölteni ide?Én 14-én voltam 4D-n,van 2 képem amit feltöltenék,de eddig még nem sikerült... :( Pedig megmutiznám a picúrkámat nektek! :wink:

Kép

Kép
mezsó

Sziasztok!

Kismamik! Tényleg nagyon szépek vagytok!

Én eddig nem akartam 4D-s uh-t csináltatni, de látva Alizkát egyre jobban megjön hozzá a kedvem. Gratula Szöszke!
Ercsi! Lilla is nagyon édes, helyes arcocsjája van.

Lituka! Te pontosan mikorra vagy kiírva? A vonalzód szerint te a 23. hétben jársz, én is, bár nekem még csak 22. hetet írja ki. Vagy ezek a kalkulátorok máshogy számolnak? (MÁj. 19-re vagyok kiírva.)

Szofi! Írtál az övterelőről. Mi holnap utazunk, meg egyébként is sokat autózunk és elhatároztam, hogy beruházok rá. Még zárás előtt el is battyogtam az Elefániba, most 8900 ft volt, elméletileg egy ezres kedvezmény van most rá.

Járt már valaki közületek Budaörsön a Mattiban? Nekem egy kolléganőm ajánlotta, azt mondta megéri kimenni, mert nagyker áron vannak a dolgok. Mi még semmit nem vettünk, csak nézelődünk mindenfelé. Ruhát egy csomót kapunk a nővérem Botija után, a bibi csak az, hoyg mi lányra számítunk. Na semaj, majd egy kis rózsaszínnel javítjuk az összhatást.

KépKép
KépKép
atizka

[quote="bambika"]S írta:bambikaziasztok!

Lehet még csatlakozni hozzátok?
Azt nem ígérem, hogy bírok követni mindent, mert nagyon sokat írtok,de próbálok képbe kerülni :)

Szia, üdv itt :)

xsara, szerintem jó dolog a szopis fotel, próbáltam már, kényelmes meg minden, de szerintem annyit nem ér, amennyiért árulják (50-60e)
Egy sima fotelben is tök jól el lehet helyezkedni, vagy az ágyon végignyúlva stb. De jónak jó. :D

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Judit, Szofi,

Ez nem az az állapot, amikor szégyellnünk kellene az alakunkat. Én büszkén mutogatom a pocakomat (most mértem meg magam + 13 kg-nél tartok, de jól érzem magam a bőrömben).
Úgyhogy jöhetnek a fotók :wink:

Kép
emi29

gondolom a melléklet feltöltésénél kellene berakni,de nekem mindig azt írja ki,hogy hiba történt... :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
mezsó

Mezsó! a mérete asszem 600X600 lehet max! nem írja ki, hogy milyen hiba történt? pl túl nagy a kép, ilyesmi?

ercsi_3

Ercsi!
Hidd el semmi baj nincs Lilla szemével!
Mikor Lilivel voltam 4D-n anno, neki iszonyat gülü szemei voltak a fotón, meg is voltunk ijedve.... Aztán olyan gyönyörű szemei lettek... :P

KépKép

KépKép
gabcika

Lányok!
Aki szoptatós fotelt szeretne annak ajánlom, hogy nézze meg a Brendon honlapját. A hintaszék lábtartóval most 49990 helyett 35900!

KépKép
KépKép
atizka

mezsó,
igen. Melléklet feltöltése/Tallózás. Itt kiválasztod a felrakni kívánt képet, majd a feltöltésre nyomsz. Csak arra kell ügyelni, hogy a
Max. fájl méret: 250KB. Max. képméret: 600x600px lehet.

Kép
emi29

Jesszum mennyit írtatok, már nem is emlékszem miket olvastam :D

Azt tudom hogy láttam egy gyönyörű Alíz babát :) Aki gyönyörű nagy már!

Láttam csinoska pocakokat, amikhez szintén gratu.:)

Az új csatlakozóknak is üdvözletem, ha van májusi, várom az adatokat a táblához priviben, bár ahogy láttam, inkább az áprilisi kismamik vannak túlsúlyban :)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Vááá itt a bibi akkor... :cry: Tutira nagy a kép,mert 2 kép van egymás mellé szkennelve. :cry: Jajj nem tudom akkor felrakni. :cry: Nem itthon szkenneltük,hanem elmentünk egy internet kávézóba és ott pénzért. :cry: Most szomorú vagyok... :cry:

Kép

Kép
mezsó

Atizka

ugyanez a szék a Kikában alapból 39.000 Ft és most akciósan 36.000 Ft :)
Mi kipróbáltuk, apu ki sem akart szállni belőle, annyira kényelmesnek találta :)

Kép
emi29

Mezsó,
nem tudjátok lekicsinyíteni a képet?

Kép
emi29

Mezsó - Küldd el nekem a fotót, és lekicsinyítem neked - esetleg állítok a fényén is ;) :D
andi@black-out.hu

Ercsi - Szorítok majd, hogy tuti kiderüljön a neme .. és szerintem nagyon cuki Lillus - semmi baj a szemével :D

Kép
szösszenet

Húú Szösszenet ha valami csodát tudsz vele művelni akkor azt megköszönném... :) Annyira de annyira megmutiznám a szemünk fényét nektek is!! :) Akkor küldöm mindjárt neked,remélem sikerül lekicsinyítened. :wink:

Kép

Kép
mezsó

Mezsó - Várom :) A lekicsinyítés tuti menni fog .. aztán meglátjuk mit tudok állítani rajta ;) :)

Kép
szösszenet

Emi! Tényleg nagyon jó az a fotel és kényelmesek is, csak az a baj, hogy én nem bírom a himbálódzást, pedig a Babócának is biztos tetszene. Így aztán bármilyen "jók" is az ajánlatok, mi kihagyjuk.

KépKép
KépKép
atizka

Én elküldtem. :D Bizakodva várom hogy sikerül-e vele valamit kezdened. :)

Kép

Kép
mezsó

a fotelről még véletlenül se találok képet... :? de láttam kint én is egyet, szerelem volt első ülésre... hmmmm... igazán nagyon kényelmes volt! :D az egyik bloggerina-ismerős babája imád a lábtartón hintázni! :wink: :D

ercsi_3

atizka

[quote="mezsó"] írta:mezsón elküldtem. :D Bizakodva várom hogy sikerül-e vele valamit kezdened. :)

Szerintem sikerült .. majd meglátod, már visszaküldtem :)

Kép
szösszenet

Köszi! Ő az! :D (nem jutott eszembe, hogy a "kisbútor" kategóriában keressem... :roll: )

ercsi_3

Sziasztok egytől egyig csini kismamik!!! :lol: :lol:

Csak azért néztem ma még vissza, hogy lássam Szösziék visszaértek-e vagy örökre a babamoziban ragadtak... :lol:
De neeeeem, éééééés láttam egy Alizt, aki édes-édes szépséges bébibabóca.... a középső kép imádnivaló!!! Az első meg nagyon mókás, ahogy ásit.. nekünk a nyelvét dugdosta, de sajna arról nem tudtunk kivágni képet.. :)

Szösz, kérem beleegyezésedet, hogy feltegyem a középső képeteket az oldalunkra a fényképek közé, eddig csak Lituka adta a beleegyezést meg a képet Mátéról, meg az én Zsófim van fenn...

szóval akkor még egyszer, mert senki még válaszra sem méltatott (Lituka kivételével)
AKI ÁLDÁSÁT ADJA, HOGY TEGYEK KÉPET AZ IWIW-OLDAL FÉNYKÉPEKHEZ A BABÓCÁJÁRÓL, AZ KÉREM, HOGY JELEZZE FELÉM PRIVIBEN EME HOZZÁJÁRULÁSÁT KÉPPEL EGYÜTT, VAGY NEM HOZZÁJÁRULÁSÁT!

Elképzelhető, hogy kicsinyiteni fogok a hozzám érkezett képeken a kbyte miatt, hogy több férjen, de mindenkié látszani fog, ezt garantálom!!!!! :wink:
Vendég

szösszenet: S.O.S!!!!Azt írta ki a feltöltés során,hogy a fájl típusa nem megfelelő!! :cry: Segíts!! :roll:

Kép

Kép
mezsó

Üdv az újabb újnak, Téjének! :D Ez tényleg szép nagy, jó sokan lettünk!

Alíz csodaszép, meg a pocakok is...nekem lemerült az elem, most töltöm, holnapra lesz óriáspocak...(de hogy még mindig csak az nő, meg a cicim...strandlabda vagyok középen :oops: )

Pumpóka, én majd küldök képet, de eleve 2 helyet foglalunk :oops:

Szopis fotel kikában tényleg marasztaló, én el nem tudom képzelni, hogy kászálódok ki belőle, babával a karomban. Ha egyes babám lenne, vennék, de 2-vel esélytelen :( Így marad az ágy szopizásra.

Kép
babyteve2

[quote="mezsó"]s írta:mezsózösszenet: S.O.S!!!!Azt írta ki a feltöltés során,hogy a fájl típusa nem megfelelő!! :cry: Segíts!! :roll:

Megpróbálom én is feltölteni ....

Mezso babája:

Kép

Kép

Kép
szösszenet

sziasztok!

Remélem mindenki jól van!

Még 1 szigorlatom lesz aztán vége a vizsgaidőszaknak :)
Azt szeretném kérdezni h szerintetek a cukorterhelés eredménye mindig pontos?

Tehát, ha nekem magas és beállítanak utána egy szénhidrát szintet akkor, ha többet eszem a baba károsodik?

és mi volt 10 éve mikor nem volt ilyen vizsgálat? Annyi beteg baba született?
Egyébként is utálom, ha szúrkálnak nem h 3*!!!!!!!!

Kép
kritta

adri0422

annyira csinos vagy, h sok tizenéves (nem terhes)megirigyelhetné!!!!!!! :lol:

Én a súlyosabb kategóriába tartozam,de nagyon örülök az eddigi plussz 4 kg-nak mivel nem hánytam és mindig nagyevő voltam ez nekem sikerélmény :roll:

Kép
kritta

Szösszenet: KÖSZÖNÖM :D De most én vagyok a full béna,hogy nem tudtam feltölteni,vagy szerinted nálam mi lehetett a baj??

Kritta: én pl nem vagyok túl jól.Kérdésedre válaszolnék is,mert nálam pont aktuális.Nekem magas lett a cukrom,én először olyan szűrésen voltam,ahol a reggeli után 1 órával nézték,és ott lett 7.5. Aztán elküldtek cukros lötty ivászatra is,ott a 2órás cukrom lett 10.9 mmol/l. És azóta 170gram szénhidrát/napi diétára vagyok fogva,és mától itthon is mérnem kell naponta 3x a cukromat,reggeli,ebéd,és vacsi után 1 órával.Az imént mértem a vacsi utánit,és jelentem a diéta remek,mert 3.4-et mértem. :D
A baba károsodhat igen,ha nem tartod be a számodra kiszabott szénhidrátszintet... :cry: Elég komolyan...részletezzem is,vagy elég ennyi??Mert nekem ma mondták el pont a cukorgondozóban...magas lett a cukrod vagy miért kérdezed??

Kép

Kép
mezsó

[quote="mezsó"]S írta:mezsózösszenet: KÖSZÖNÖM :D De most én vagyok a full béna,hogy nem tudtam feltölteni,vagy szerinted nálam mi lehetett a baj?

Nem hiszem, hogy béna lennél .. sőt, tuti nem vagy béna :)
Vagy a géped nem engedi, vagy a neted .. nem tudom ...
Nekem nem csinált még ilyet :roll: :roll: meg azonnal feltöltötte ...
Remélem azt raktam fel, ami neked is tetszik .. szerintem olyan cukik a képek, és így megbarnítva barátságosabbak, kedvesebbek, mint fekete-fehérben ;) :)
Gratulálok a picihez ..
Azért az adatokat oszd meg velünk - mit kell róla tudni? Mekkora itt? Mikor készült? stb ... :)
És örülök, hogy segíthettem! :)

Kép
szösszenet

köszi a bókokat..de tényleg itt mindenki nagyon szép kismama..nem hiába mondják hogy az áldott állapot kihozza a nő szépségét kortól és sulytól függetlenül :D

adriról pl ha nem lenne pocija azt hinném vmi tornász olyan jó alakja van :D

jah nem emléxem ki kérdezte: ilyen kisgatyót sztem minden ruciboltban kapsz..én még kinn vettem de ez már itthon is nagy divat..és őszinte leszek már majdnem csak ez jön rám ezért is hordom..mert nem szoritja a pocim :D kényelmesebb benne ülni is mint farmerben..föleg h beléjük sem férek :D

na holnap meglesem ezt a tescos dolgot...hátha szerencsém lesz..habár eddig senkinek nem sikerült.. :shock:

na én megyek letenni magam...kicsi párom már vár..reggel dolgozik megint ugyh megyek mielött elalszik még tudjunk egy kicsit beszélgetni..

holnap jövök..jó éjt mindenkinek

pumpi: köszi h feltetted a képet iwiwre is :D
Vendég

Szösszenet: :D köszi aranyos vagy :D lényeg hogy felkerült a drágaságom :D Igen azt raktad fel,én is a barna képet akartam felnyomni ezerrel. :)
Már korábban leírkáltam,de akkor mégegyszer leírom. :) Szóval ez a kép még a 28.héten készült,január 14-én. :D Azóta töltöttük be a 29.hetet. És hát nem tudjuk továbbra sem,hogy Bencéhez vagy Blankához van-e szerencsénk,mert az én nődokim fiúnak látta,ez a 4D-s doki meg lánynak...Hozzáteszem 4D-n nem tudta kiélesíteni a nemét bizonyító kis képkockát,de fekete-fehéren lányt látott. :) Mindegy is,csak egészséges legyen. :) És a kis drágaság már 1549gramig hízlalta magát. :D Jó húsban van. :)
Ami negatív volt ebben az Uh-ban,hogy kiderült vesemedence tágulata van az egyik veséjében... :cry: Így erre fokozottabban kell figyelni a későbbiekben.10mm-től figyelnek rá,neki hétfőn mértek 11mm-t. :roll:
Ennyit kell a képről tudni. :wink:

Kép

Kép
mezsó

szösszenet: pumpókának el e-maileznéd ezeket a barna fotókat a babócámról? :) Mert szeretném ha feltenné az iwiw-es oldalunkra,csak félek én rossz formátumban küldeném el. :oops: előre is nagyon köszi :)

Kép

Kép
mezsó

Mezsó - Ok, elküldöm neki :)

Kép
szösszenet

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?