A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

most látom,hogy 1 képet rak ki,úgyhogy akkor elég mondjuk az ahol nem takarja el az arcát a kezével :) persze ha még nem e-mailezted el neki...

Kép

Kép
mezsó

Már elment .. de megírom akkor neki, hogy melyiket rakja ki ;)

Kép
szösszenet

azt már én is megtudom neki írni,de szerintem azóta már ezt is megírtad neki. :) Na szóval köszi köszi köszi :D

Kép

Kép
mezsó

Sziasztok!

Én is elmaradtam a 4d-s fotókkal :) Ez ugye a 26. héten 25+3 naposan készült. Ennyit volt hajlandó megmutatni, de látjátok ott van keze is, lába is :)

És küldök egy képet a boszorkámról is :)

ZSu

Kép

Kép

25+3: Liza babánk (aki reméljük Liza is marad, és nem lesz Balázs :))

Kép

Kép

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Bambika, neked akartam írni, hogy jó a gyerekeink nevének a hasonlósága :) A legnagyobbam 4,5 éves, mint a tied, és Bence, a kisebbikem majdnem 2 éves, és Kitti (is) bár ő inkább KAta :)

Csak nekünk a hármaska kiscsajszi lesz :)

ZSu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsuzsófi már kértem 1x de lehet elkerülte a figyelmed.Légyszi küldd át nekem a sütireceptet amelyikben plüssmaci is van.Ha jól emlékszem te raktad fel de nem találom.Ha véletlen tévedek akkor bocsi a zargatásért.
Pumpóka én nem küldök képet mert nekem csak 18hetes 2D-s van az is csak 1 ami jó-jó de mégse olyan mint amiket itt látni.
Vendég

LÁNYOK :shock: :shock: ezt képtelenség visszaolvasni :!:

A képeket azért megnéztem :D :D :D Nagyon csinosak vagytok.

Boldog szülinapot nektek lányok(szöszi,téged meg úúúúgy irigyellek az uh képekért :D szuperjók lettek

Ollem,fel a fejjel,és ne idegeskedj,hanem cuccoljatok minél előbb az új otthonba

Üdvözlet az újaknak :D :D

Kép
szibi

Még az a szerencse,hogy csak 5 percre akartam benézni.és tessék,már egy órája itt ülök.Megyek is aludni,mert már lefordulok a székről.Reggel majd kukorékolok hajnalban,mert 6 körül ébredek :D

Pumpóka :!: megtaláltam a wiwen.Most már én is ott vagyok,Miklós Szibilla néven :D

Kép
szibi

Sziasztok! Itt a topic-kakas :lol: kicsi párom elment dolgozni, nekem meg kiment az álom a szememből...

Szöszi! Mindenképpen megvárom az engedélyt.... azért kérdeztem! :wink: Hozzájárulás nélkül semmit nem teszek fel!!! :wink:

Mezsóét mindjárt felrakom (nagyon édi kis kerekpofis a bébibébi) :) viszont
BABYTEVE, csak egy kép jött át az emilben, és ott meg azt irja, hogy kettő van csatolva... de csak egy a kép... vagy azon ott vannak mindketten? Mert én csak egyet látok... vagy nagyon korán van még???

Egyébként csatlakozott hozzánk (én voltam a felbújtó) a János kórházas topicból is három kismami, Meli, Kevinszpészi és Kerekpocak is az oldalra, szintén áprilisi babavárók, csak ők ide nem szoktak irni... úgyhogy akiket egyáltalán nem tudtok beazonositani, akkor ők azok... :wink:

Zsu, a kis boszorkádat meg kéne zabálni, olyan édes!!! :D

Mi ma tartjuk Atis szülinapját, köszönjük a köszöntéseket!!!! Majd csinálok képet, ha el nem felejtem és teszek délután...
Vendég

Mezsónak, Szöszinek és Szabinak....!!!

Kép
Vendég

Pumpóka, nekem is feltennéd Lizababát? Innen is, vagy az iwiwről is le tudod tölteni a képet :)

Gitka, én voltam, du megkeresem, mert külön nincs elmentve :) A múltkor is olvastam ,de akkor nem esett le mire gondolsz :) Most igen :)

Én pedig Boldog szülinapot kívánok, Szöszkének, Szabinak, Mezsónak, Atisnak, és FMARIANNAK is, mert neki pedig 13.-án volt velem együtt :)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Kép

Csajok tudjátok, hogy én nem szoktam felesleges dolgokat megvenni, de ha valakinek erre telik vagy anyós épp ajándékozós kedvében van én ezt nagyon ajánlom.

Baromira kényelmes... én nem gondoltam volna!!!
Mi Ikea Poeng fotelt vettünk de azt szoptatásra nem ajánlom mert nagyon hátra süppedsz benne izomból kell tartani magadat, kényelmetlen szoptatáshoz (amúgy nagyon szeretem).
Persze a szoptatást meg lehet oldani egyéb módokon... de ha valaki nagyon nem tudja hova tegye azt a pénzt annak tényleg ajánlom!
Egy barátnőmnek van és piszok jó!

no megyünk dódozni... juhhéjjj... most mentek el Toncsiék... bi-bí lassan én már személyesen is ismerem a fél bandát!

Amúgy mia 2066 tavasziakkal sokat taliztunk... pocakosan babásan... csak mi nők... stb...

no pussz

Kép
Kép
Kép
mamacka

Boldog születésnapot minden születésnaposnak.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok,
én is letettem már arról, hogy visszaolvassak... :D
de azért gyorsan küldök egy képet, a többi aranyos kispicúr mellé. (amihez nagy gratula a kedves fórumtársaknak!)
Tegnap voltunk a nyeremény UH-n, és nagyon szép élmény volt! A nagyobbikom már élvezte is, a doktornő igen kedvesen vizsgált. Egyáltalán nem éreztük, hogy mogorvábbak lennének csak azért, mert mi most ingyér' voltunk.
Babánk 1209 gr, megfelel a 28. hétnek az összes adata. És a doktronő látta, hogy fiú-e vagy lány, de mi ugye a fréjem kérésére nem kérdeztük.
Mindenkinek ajánlom amúgy, akinek messze van a Genesis, és csinálnak csecsemőszűrést is (koponya, has, csípő). Ez azért jó, mert mi amúgy is mentünk mind a kétszer a lányokkal a Bókay klinikára szűrésre, de ott nagyon sokan vannak, és hiába kapsz időpontot, mégis sokat kell várni, ami egy hathetes babával kicsit nehéz. Itt viszont időpontra mész, és hívnak is rögtön (igaz, nyilván itt fizetni kell érte, 10.000 Ft a teljes szűrés de talán megéri).

A címük:
Ablak a pocakra UH-stúdió
Bp., XVIII. Lakatos U. 26.
291-36-45
www.nemront.hu

És akkor íme, a kép:
Kép

Pumpóka, persze őt nem kell feltenned az iwiwre, én úgysem vagyok ott... :roll:

Szép hétvégét nektek!

Üdv,
Nuska+ (28+1)
nuska1

A szopifotel szupi lehet... én anno Barnusnál még mikor kint voltunk a Megatoys-ban (mostani Babyoutlet) és volt szopisszoba ott volt ilyen ringatózós fotel lábtartóval (akkor került ott 79ezerbe) és abban szopiztattam meg Barnust... hát lányok, az valami álomkényelmes volt... alig akartam kiszállni belőle.. :lol: már az exférjem vagy kétszer kopogott, hogy mikor végzünk már, mert ennyi ideig nem szokott tartani a szoptatás! :lol: Úgyhogy akinek van pénze rá, vagy valaki ilyen értékü ajit akar venni, akkor énis melegen ajánlom, Mamacka mellé állva... :wink:

Kivánságok teljesitve... :!:
Vendég

Nuska, attól még hogy nem vagy ott, de szeretnéd, természetes, hogy felteszem, mert te is tavaszi kismami vagy velünk együtt... úgyhogy ha gondolod, nagyon szivesen... persze csak az engedélyeddel!!
Nagyon szép baba (olyan fiús) :wink:
Vendég

Sziasztok!!!

Gratula mindenkinek a ygönyörűséges pocakokhoz és UH-hoz!

Blani, a 100 oldallal ezelőtt feltett kérdésedre válaszolva, igen ő az apukám. Sajna most mégse jött össze a szegedi út, pedig bemutatnálak tesómnak, aki szintén ott fog szülni április végén. Te mikorra vagy kiírva? Jut eszembe, én is ott születtem :)

Pumpóka és a többi anyuka!!!! Lenne egy kérdésem: kicsi lányom 14 hós és a védőnő szerint napi 1,5 liter folyadékot kell fogyasztania, ebből fél liter tejet. Én ezt a mennyiséget nem tudom teljesíteni, pedig elég sokat iszik szerintem. Ti hogy oldottátok meg ezt az egy éves kor körüli időszakot? Mert azt is kérdeztem, hogy kell-e tápszerezni vagy tejpépet adni neki, de a válasz a "lehet" volt. Én most már elvesztettem a fonalat, hogy mit kell és mit nem. Sőt, azt is hallottam (agyrém) hogy újabban az a divat, hogy a gyereket 2-3 éves koráig kell tápszerezni. Ez rettenetes.

Szpoifotel: Nekünk babzsák fotelünk van, nagyon kényelmes, csak felállni nem lehet belőle :)

Ágynemű: az IKEA-ban lehet venni kis paplant+párnát (ami annyira lapos, h. be lehet tenni a kisbabó feje alá) kb. 3000 ft és egy csomó huzat közül lehet választani.

Mamacka, hát ez a zsák ruha szép kis mennyiség! Kár, hogy én itthon nem találok ilyeneket :) Már kiválogattam az unisex cuccokat, így van 10 bodynk és 3 rugink :)
mango.

Ja és BOLDOG SZÜLINAPOT mindenkinek, akinek most van!
mango.

Kisgyerekesek: ti hogy bírjátok a gyerekkel ilyen ronda időben? Sajnos Andris nagyon rohangálós tipus, ezért vele eléggé nehéz...Itt bennt már minden erőforrást kimerítettünk....:(

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Klarka, nálunk ma már az összes szekrény ki volt pakolva :) Amúgy az ablakban állva nézelődünk és a lakásban futkosunk.
mango.

pumpóka: köszi a pocibaba dícséretet!! :D És köszi hogy felteszed,vagy már feltetted iwiw-re??Ma még nem néztem. :)

nuska: nem vagy még iwiw tag?Nekem jelenleg van egy felesleges meghívóm,ha esetleg igényt tartasz rá,szívesen elküldöm neked. :D Csak priviben írd meg az e-mail címedet ez esetben.Oké? :) UH kép a picúrodról nagyon édes. :)

Szösszenet: Boldog születésnapot neked! :D

Kép

Kép
mezsó

Sziasztok Csajok!

Mindenekelőtt boldog szülinapot a szülinaposoknak!!!

Mezsó, Nuska, Zsuzsó,
nagyon édik a bébik :)

Mi ma délután megyünk a Kikába. December elején rendeltünk egy baldachint és tegnap hívtak, hogy megérkezett. Ha már ott vagyunk elhozzuk a szoptatósfotelt is. A kikában egyébként az a típus amit Mamacka feltett kék huzattal is kapható....

Pumpóka,
én a 16. héten voltam utoljára 4D-n. Legközelebb február elején megyünk, úgyhogy akkor tudok képet küldeni az iwiwre. Addig is lécci foglalj nekem ill. Lilinek helyet!!!!

Kép
emi29

Mango!

Nekem Atisom sajna tápis volt, de egy éves korában már egyáltalán nem kapott tápszert!!!!! Sőt, ugye 4hóstól kezdtem bevezetni (védőnői és anyai tanácsra) a gyümiket és burgonyát, utána szépen sorjában mindent... és ahogy eljutottunk arra a szintre, hogy a gyerek már evett szinte mindenféle főzeléket és gyümölcsöt meg husit (persze turmixolva, vagy törve később), ez kb. egyéves korára volt meg és onnantól teljesen elhagytuk a tápszert. Mert nincs szüksége a szervezetének rá. A tápszerre addig van szükség, amig nincs meg a napi rendes étkezés főzelékből és gyümiből... Én speciel a tejpépeket adtam még neki(k) egyéves kor után is, tizórainak vagy uzsonnának, mert nagyon szerették. A tejet egyéves kor után lehet adni, de először negyedelve, felezve, háromnegyedelve vizzel. Joghurtot is adhatsz már neki. De hogy másfél liter folyadékot, erről nem hallottam... :roll: ekkora korban a liter még elég kell legyen. Nekem szokták mondani, hogy a 7 éves fiamnak, akinek volt egy nagyon csúnya vesetályogja 3 éve, no, neki mondta a nephrológus, hogy napi másfél liter, mert mosni kell a veséjét!!! De egy egyévesnek ez sok, főleg télen. Mert nyáron kell a folyadékpótlás, az más...
Részemről ennyi, nem magamtól találtam ki ezeket, védőnéni (a miénk nagyon jó) és eü-s anyukámtól .... eddig semmi bajuk nem volt a gyerekeknek.. amint látod, felnőttek és egészségesek...
Vendég

Pumpóka, külön küldtem mindkettőről...de megnéztem, más a képek formátuma :shock: Délután újra átküldöm...

Szerintem is rengeteg a másfél liter télen egy egyévesnek... :shock:

Szülinaposoknak mégegyszer nagyon boldogat! :D

Kép
babyteve2

Mango!

A másfél liter rengeteg!
Az én lányom örülök, ha megiszik egy litert, pedig már 2 éves elmúlt, szóval szerintem ne izgulj.
A tápszerről meg az a véleményem, mint Pumpókának, ha már eszik mindent a gyerek, akkor minek??? Ez elég hülye divat...
A barátnőm kislánya csak 8 hós koráig szopott, akkor a védőnő tápszert ajánlott neki, de ő nem volt hajlandó tápszerezni a gyereket, szóval azzal etette, amivel lehetett, és megnőtt, semmi baja.

Lányok, nem tudjátok Szőlő hová tűnt?

KépKép

KépKép
gabcika

Sziasztok Lányok!

Csak bejelentkezem. ma nem hiszem, hogy sikerül visszaolvasnom. Ilyenkor hétvégén inkább a férjemmel vagyok, mint a gép előtt... :D
Átvettem a várandós mama csomagot.
tartalma: Kismama újság 2006. decemberi, kis füzetecskék (olvasnivaló), 3 db always tisztasági betét, 1 db Pampers pelenka 2-5 kg, 1 db AVENT anyatej tároló pohár, 1 db MAM cumi.
Hát ennyi van benne. A képen amit hozzá mellékelnek a kuponon sokkal több mindennek kéne benne lennie... :roll:
De azért jó volt bemenni, mert nem is gondoltam, hogy ez a bababolt ilyen jó. sok jó dolog van és olcsó!!! :D Úgyhogy sok dolgot itt fogunk megvenni.
Majd jövök valamikor.

Szösszenet!
Neked akartam írni, hogy Alíz nagyon aranyos. Az ásítós kép nagyon cuki!!! :wink:

Mezsó! A te babád is nagyon édes!!!

Pumpóka! majd én is szeretném feltenni a Picurt az iwiw-re. Egyelőre nem tudom, hogy hova küldjem. Majd átolvasok vmikor.

Megyek a házunkba nagytakarítani, hátha jön az értékbecslő!!! De jó is lenne....

Mindenkinek szép hétvégét ilyen esős időben is!!! :wink:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

ollem: ne nézd ajándék lónak a fogát!! :lol: Keveset adnak keveset adnak,de legalább találtál egy jó bababoltot. :) Valamit mégiscsak ért hogy felvetted. :wink:
Én még majd eztán tervezem felvenni... :)

Kép

Kép
mezsó

Sziasztok!

Pumpóka,
nem, köszönöm, őt ne tedd fel, nevet úgysem tudnál aláírni, mert azt még mi sem tudjuk, meg ha már nem iwiwezek, akkor ő se legyen ott. De kedves tőled, köszönöm! Én is fiúsnak látom, a lányaimra kevéssé hasonlít...annak idején a második lányom az UH-n pont úgy nézett ki, mint a nővére, mikor megszületett.

Mezsó,
köszönöm, de iwiweztem egy évig (kicsivel több), és saját megfontolásból töröltettem magamat tavasszal. Így is sok a gép előtt ülni, és gyenge vagyok, hogy megszabjam magamnak az időt. Inkább egyáltalán nem iwiwezek. De neked is köszönöm!!!

Klarka,
nálunk ma nagy munka volt, mert átrendeztük a gyerekszobát, a férjem összerakta a kisebbikem igazi, nagy ágyát (80x185-ös), hogy átköltözhessen, ha meglesz bele a biomatrac és az ágynemű (ezt én varrom). A kiságyat ezután majd szétszedjük (ha már átszokott a másikba), és a legksiebb születéséig levisszük a pincébe. Így talán nem fogja érezni, hogy az ő ágyát birtokolja valaki más. Sakkoztunk a bútorokkal, csavarozás, egyebek...volt élet, nem hiányzott, hogy kimenjünk.

Pihenjetek,
Nuska+
nuska1

Nehéz benneteket visszaolvasni, pedig minden nap próbálkozom.Az előző heti UH-n a kicsike már 950 g volt és természetesen a méhlepénybe fúrta a fejét, a doki pedig akárhogy lökdöste, nem akart onnan előjönni.És még mindig kisfiú.
Összeszereltük a kiságyat, meg a komódot.A párom sokáig nézte, majd kijelentette, hogy ő neki ezt még fel kell dolgoznia és hogy ő még erre nem áll készen.Köszi-és ez pont most jutott eszébe, pedig ő volt az aki már nem tudott várni a gyerekvállalással.Most inkább hagyom és nem mutatom,hogy mennyire fáj.De nálunk sem fényes minden.
A kecskeméti Tescoban nincs már olyan kis 900 Ft-os szett, amiről beszéltetek,bár én karácsony előtt vettem meg ugyanezt (és szerintem még sokan mások)1300 Ft körül volt.
A védőnőhöz meg már nem is merek menni.Minek:A vérnyomásom alacsony, a súlyom meg sok (+10) :oops: .Persze az nem érdekli, hogy amúgy meg egész jól vagyok.
Ha nem olvaslak benneteket, eszembe sem jutott volna a kupont megnézni.Jövő héten én is beváltom.

Kép
ágnes27

Nuska - Melyik doktornő vizsgált?
Mi is szeretnénk oda szeretnénk menni - kb 2 hét múlva. Kíváncsi vagyok a véleményedre érdemes e? Közel lenne, ezért gondoltuk.

Mezsó - Én az IStenhegyi Génklinikán voltam a 18.hetes UH-n és nálunk azt mondták az egyik veséje nagyobb. Ez a fiúkra jellemző. Nem kell megijedni ettől. Nem értek hozzá, csak azért írom, elképzelhető hogy a vesemedence tágulatnak sincs oly nagy jelentősége. Majd ha most megyünk fizetős UH-ra megkérdezem mit lát a vese méretnél. A kórházba fel sem hozom a témát, mert az alatt az 5 perc alatt amíg bent vagyok, tuti nem fognak ezzel foglalkozni. Sajnos, hogy így van. A dokim szerint még örülhetek, hogy egyáltalán van lehetőség Uh-ra. Magyarán: csőr befogva. :?

Érdekes, hogy mindegyik csomagban más van.
téjé

Sziasztok!

A tesco-s szettet anya sem találta ma reggel, de már irták többen, hogy senki nem kapott, mióta feltettem... sajnálom lányok, ha tudtam volna, hogy nincs, nem csigázok fel vele senkit (köztetek magamat sem)! De ez egy rohadt szemét dolog volt beletenni a jan.18-tól érvényes újságba azt az akciót, ami dec.27-től volt érvényes a készlet erejéig és már akkor elfogyott.... megvan a véleményem róluk!!! :evil:

Nuska, rendben! :wink:

Szőlő tényleg megint nagyon eltünt!!!

A várandós csomit holnap szerintem besétálok a fiúkkal a mammutba ha nem lesz ilyen takony idő és kiváltom énis... de csakis az Avent pohár miatt meg a MAM cumi miatt! Olyan poharat úgyis akartam legalább egyet venni...

Amúgy Atis szülinapját megtartottuk, nem volt nagy hajcihő, kapott anyuéktól tortát, meg Bionicle legot, tőlünk meg egy szettet, amivel római katonának tud öltözni, van benne sisak, kard, pajzs, mellvért meg ilyesmi, persze a kicsinek is vettünk egyet, hogy meg tudja védeni magát, ha esetleg Atis nagyon belelendülne a kardozásba... :lol: csináltam két képet, de nem nagy szám, ha kedvem lesz, felteszem majd...

Aludtam most du. kicsikét, de még mindig olyan fáradt vagyok, enni sincs kedvem, meg semmihez... vásárolnék Zsófinak... de szar az idő és messze a mammut (dehogy van messze, 15 perc séta, csak baromi lusta vagyok) és nagyon fáj a medencecsontom megint... meg Zoli nélkül nincsen kedvem, ő meg dolgozik. Majd hétfőn együtt, ha még lesz kedvem az első válóperes tárgyalás után vásárolgatni menni... lehet, elveszi a kedvemet az élettől is, nemhogy a vásárlástól!! Na, mindegy... megyek punnyadok tovább... :roll:
Vendég

Sziasztok!

énsem találtam szettet...sőt a leárazott babaholmik között sem találtam semmi olyat amit egy ujszülöttre ráadnék..voltak olyan ujszülött cuccok ami nem is javasolt egy ilyen picire...
inkább megveszem bababoltban..rékliket meg ilyesmit..többet fog érni mint a minifarmer ujszülöttre..én nem találtam semmi jót.

nagyon elis fáradtam na...

30án mi is megyünk 4Dre habr sokáig ugy gondoltuk felesleges..mivel pénzünk van rá de sokszor éppen nem láccik semmi és azért annyira nem olcsó..ráadásul a dokim megmondta akik Gyórben csinálják nem jó szakemberek ha azok lennének ismerné őket..igy ő ha csináltatunk is nem fog adni a véleményükre...ugyh mi csak az arcocskájára vagyunk kiváncsiak hátha...

mennyi a ikeás szopifotel? őszitntén nekünk ki kell cserélnünk a 200szor200as ágyunk kihuzhato kicsire h elférjünk a babával egy szobában meghát ugye ki is kell festeni ujra stb. igy nem tudom nem hiszem h beruháznék rá szivesen. ilyen költségek melett..vmiért erre pont sajnálom a pénzt..anyukám megvenné de inkább költsük másra :D

én nem tudom hová tettem azt kupont amivel lehet beváltani a csomagot :shock: de próbálom előkotorni :D
Vendég

jah és vki kérdezte h hogyan vagyok kiirva ha 23. hét 3 napon járunk...május 13.ra :D apuci pedig május 6.ai :lol:
Vendég

Lituka!

jó hogy írod. Elfelejtettem írni, hogy én már április 30.-ra lettem kiírva. Dokim az elején elszámolta a heteket, most a jó.

Pumpóka!

Küldtem neked e-mailt. uh képet.

Na megyek vissza a házunkba , berakom sülni a grill csirkét!

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!

Megjöttünk a vásárlásból ..

Sajnos reggelre annyira megfájdult a derekam, hogy alig bírtam közlekedni megint :( :( :( :(
Nagy nehezen nekiindultunk ... de hazafelé már úgy szedett ki párom a kocsiból :(

Voltunk Zsuzsófinál - még egyszer köszi neki a babakocsi kiegyenlítőt ;)

Amit vettünk:
kiságy+ágyneműtartó+pelenkázó (amit Emiék is)
kókuszmatrac
gumis lepedő
Angel Care légzésfigyelő és bébiőr + ajándék Captiva kuka
1db kocsipléd (végül nem azt a rózsaszínt, hanem egy majdnem ugyanolyat .. csak ebben van pamut kiscipő, meg sapi is ;) és mintája is van .. 800-zal volt drágább csak)
1db fürdőlepedő (kapucnis)
1db hálózsák (62-es)
1db napozó (ez nem volt tervben .. megtetszett :D :D)

Majd próbálok feltenni képeket .. egyelőre épphogy élek :(

Köszönjük a szülinapi jókívánságokat mindekinek, aki gondolt ránk! :)

Kép
szösszenet

Sziasztok!
Már nem tudom ki kérdezte tegnap, hogy nem az állandó lakcímen bejelentve lakik, hanem Pesten. Az ügyeket mindig az állandó lakcím szerint területileg illetékes hivatalban kell intézni.

A GYES után továbbra sem kell járulékot fizetni, hisz ez az ellátás az, ami alanyi jogon jár, ha volt biztosításod, ha nem. Gyes alatt pedig biztosítva van az állam által.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Mangó!

Én május 17-re vagyok kiírva. A tesód is ott szül? ő makói? miért nem ír ebbe a topicba?

Kép
blani28

Téjé (Judit)!
Örülök, hogy bővült a Dél-pesti kórházban szülők létszáma. Idáig csak az Emivel voltunk ketten. És korban is hasonló korú vagyok (csak én őszi születésű). Jó volna együtt szülni veletek. Te melyik dokihoz jársz?

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Szösszenet! A NAgykörösi úton voltatok? A fürdőlepedő és a hálózsák árát megírod? Hozzánk közel van. Kíváncsi vagyok az árakra. Összehasonlításképpen.
Csak ha lesz időd, de inkább pihenj, ha fáj valamid! Tudom milyen rossz. :? Köszi
téjé

Téjé - Persze, szívesen megosztom az árakat veletek .. sőt, mutatok fotót is :) Én ezeket már több helyen néztem, szerintem megérte mindegyik ennyiért.

Fürdőlepedő, kapucnis, rózsaszín, 100% pamut (a fejrésznél sípol :D):
2200Ft:

Kép

Kocsipléd, rószaszín, mintás, sapi+kiscipő, 100% pamut, gombolható, cipzározható.
3800Ft:

Kép Kép

Hálózsák, bézs, 80% pamut.
2800Ft:

Kép

Na, hogy tetszenek?

Egy vagyont költöttünk ismét .. de még mindig annyi minden kell ...

Amúgy semmi nem jó a derekamnak .. mindenhogy rossz .. fekve is, ülve is .. minden pózban sajog :? :cry:
Remélem pár nap és újra elmúlik ..

Kép
szösszenet

mezsó

Azért félek a cukortól, mert mondták már h kórosan sokat iszom. terhesség előtt is télen min, 3 litert, nyáron 5-t.Mondjuk aktívan sportoltam ami izzadással jár ugye.
Mondjuk ezt pont az mondta aki napi 1 l-t iszik ami szerintem kevés.Az emberek nagy része szinte ki van száradva és azt is olvastam ez is lehet oka, ha v.ki hány a terhesség elején.

Az igaz, hogy a terheléses cukor előtt inni sem szabad? az nekem elég gáz, mert én rögtön 1 l-t megiszom felkelés után.

Kép
kritta

Szöszke,
jujj ezek tök jók!! A bocis pléd a kedvencem :)

Kritta,
Passzolok, én nem ittam semmit a terheléses előtt...

Kép
emi29

kritta: nem akarlak megijeszteni,de én már magamra korábban is gyanakodtam,hogy valami gond lehet a cukrommal... :roll: Pont azért amit te is leírtál.Nekem sincs olyan gondom hogy nem innám meg a napi szükséges folyadékmennyiséget...én is detto ennyit megtudok inni mint te... :roll: Sőt most hogy voltam cukorgondozóban ott még elmondták a többi tünetet is,és még egyben magamra ismertem...istentelenül ki van száradva a bőröm mindenfelé,hiába kenegetem,és elég sokszor ki is sebesedik.Ezt is tünetként sorolta fel a nőci a cukorgondozóban.
Én ittam a terhelés előtt nem ittam max.1 pohár vizet.Annyit biztosan szabad.De nyílván ne cukros teát igyál,vagy tejet vagy hasonlót.

Kép

Kép
mezsó

szösszenet: aranyos dolgokat vettetek. :D Sőt az egyik nekünk is megvan már,pedig mi itt vettük Kecskeméten. :D Kocsiplédet detto olyat vettünk mint ti,csak a miénk sárga. :) De ugyanúgy van hozzá kiscipő,meg sapi. :wink:

Kép

Kép
mezsó

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.20 15:42-kor.

Kép
1bambi

Bambi - Igen, Az Angelcare AC301R modellt vettük meg, ami légzésfigyelő és bébiőr is, és ehhez volt a Captiva pelenkatartó ajándékba ;) 29.990.- volt, Brendonban néztem, ott 34.990.- az az 5000.- különbség is számít ;) ezért csaptunk le rá ott, ahova a kiságyért mentünk. A szokásos helyen, ahol eddig kb. minden nagyobb tételt vettünk:
http://www.babaholmiolcson.hu/
Sajnálom, hogy nem kaptátok meg épségben .. pedig hasznos ajándék lett volna .. mert jó drága :? :?
Viszont nekünk nem tud senki kölcsönadni .. úgyhogy inkább garanciásan megvettük, és max. eladjuk, ha már nincsen szükségünk rá ;)

Kép
szösszenet

[quote="mezsó"]s írta:mezsózösszenet: aranyos dolgokat vettetek. :D Sőt az egyik nekünk is megvan már,pedig mi itt vettük Kecskeméten. :D Kocsiplédet detto olyat vettünk mint ti,csak a miénk sárga. :) De ugyanúgy van hozzá kiscipő,meg sapi. :wink:

Nekem nagyon tetszik .. olyan jó anyaga van, puha, bársonyos .. és cuki a mintája is :)
A sárga szuper - semleges szín :) azt hiszem én is azt néztem, meg ezt a rózsaszínt. Aztán végül hálózsákot vettem bézsben :) ;)

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Minden szülinaposnak kívánok sok boldogságot!

Szépek a babák és a pocakok is :)

Szösszenet nagyon aranyos dolgokat vettetek :)
Nekünk nem hiszem, hogy kell venni valamit is /sajnálom picit/.Ma elhoztam szüleimtől a babaruhákat,tele lett a csomagtartó :shock: .Mire kimosom,vasalom őket /pár hét/ kiderül mire van szükség.

KépKépKép
bambika

Ne is mondd, Szössz, hogy mennyibe kerül...mi is ilyet veszünk, plusz még egy bébiőr nélkülit is. Nálunk sem tud senki kölcsönbe adni, ismeretlentől meg nem veszek (ahogy hordozót sem), de hát még gyűjtögetünk... :(

Kép
babyteve2

Szia Szöszi!

Nekünk is ilyen hálózsákunk van, még Liliről :) Nagyon jó kis puha, meleg!
A kocsipléd is nagyon tetszik!

Kicsit sajnálom (na nem az anyagiak miatt), hogy nekünk szinte semmit nem kell vennünk.
Olyan jó látni milyen szép dolgokat vásároltok!!!

KépKép

KépKép
gabcika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?