Sziasztok!
Itt vagyok ismét. Köszönöm, hogy hiányoltatok, aranyosak vagytok! Ez is megerősít abban, hogy ha van néhány szabad percem katt a babanetre és gyorsan bejelentkezzek. Sajnos csak 3 oldalt sikerült visszaolvasnom.
Ti aztán termeltek!
Üdv az újonnan csatlakozóknak!
Mi nagyon jól vagyunk, Marci igazi Mintababa! Szuper gyerek, mint a nagykönyvben!
Gondolom mindenki babája próbál felülni, kacag, kurjongat, mosolyog. Hát ezek olyan csodák az életben, amiket nem lehet kihagyni és soha nem felejti el az ember amíg él!
Ezért is igyekszem minden percet Marcival tölteni. Amikor alszik akkor is benne gyönyörködöm.
Mellette nagyon sok munkám van, a múlt héten volt 2 napos esküvőkiállítás, ott voltam kiállító. (Mellékelek egy képet).
Szoptatni jártam haza, nagyon hős volt Törpi. Pontosan be tudtam osztani az időmet.
Azóta is tudok találkozni naponta egy jegyespárral, el tudom menni egyeztetni éttermekkel és jut időm a kisfiammal délutánonként sétálni, délelőtt főzni, takarítani, játszani.
Szuper életem van, amióta Marcika létezik!
Evés: Marci csak anyatejet kap, eddig egyszer kóstolta az almát, kétszer a teát. Nagyon nem erőltetem, de fokozatosan szoktatom hozzá.
Kilók: Hét kiló felett járunk.
Regi: Ti jártok babaúszásra? Milyen?
Gremese: Te mit adsz Zsófinak enni? Bocsi, kerestem, de nem találtam. Le tudnád írni röviden?
Timi26: Édes Viktorka a fotósorozaton!
Granda: Szavazok Lindára!
Na, akkor teszek fel friss képeket és megyek aludni.
Ja, mondtam, hogy suliba járok? Úgyhogy még van időm tanulni is Marci mellett!

Esküvőkiállítás