A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok, végigfutottam az elmúlt öt-hat lapot, lássuk, mire emlékszem belőle!

Sok-sok kép volt az elmúlt napokban, nem dícsérem egyenként a babákat, mindegyik egyéniség és gyönyörű!

Granda, a férjednek gratula, kezet foghat az enyémmel, szintén ezermester! Az enyém az egész (jó nagy) konyhabútoromat megalkotta - nem ytong és nem gipszkarton, Dettyk, ahhoz nincs tippem - festette a lakást (na jó, azt én is), letette mindenhol a laminált padlót, aztán csinált beépített szekrényt, többfélét is, és az udvar... betonozástól kezdve minden. Szoktuk is mondani, hogy az építkezés, majd tetőtér beépítés során kitanulta a kőműves, ács, asztalos, vízsszerelő stb, stb. szakmákat is.

Irina, visszatérve a háromgyerekes, általad irigyelt létre! Nagyon klassz érzés, sokszor kezemben Zita, odabújnak a nagyobbak és szó szerint körülvesznek a gyerekeim, rájuk nézek és el tudnék olvadni.....Majt ha kicsit még jobban leszünk, teszek fel képeket is!
Azt nem mondom, hogy könnyű! És hát nekem a másik kettő is kicsi... és itt már csatlakozom egy másik felvetett témához: szülés 35 felett

Én már a középsőmet is így szültem, vagyis 35 felett, bár sokkal különlegesebben nem kezeltek, mint Levivel, én semmi különbséget nem éreztem. Fizikailag, lelkileg, semmivel sem volt különbség az előző várandóssághoz képest. Na jó, igaz, azt se volt sokkal korábban....
Én az amniot nem csináltattam meg, egyrészt, mert hasonlóan vélekedtem, mint Irina, másrészt -és ez már az én saját hülyeségem - úgy gondoltam, hogy ha beteg lenne, akkor is vállalnám. Nővéremnek van egy sérült gyermeke, aki 18 évesen szinte csecsemő szintjén van, pont ezért, mivel látom, hogy ez mivel jár, gondolhattam volna, hogy ez szörnyű és ha lehet, ebből nem kérek, de én ellenkezőleg gondoltam. Persze iszonyú lett volna.....
Már említettem, hogy csakis a korom miatt nem tervezünk negyedik gyermeket. Ahhoz most kéne vagy öt év szünet és az nagyon sok. Most elárulom végre a koromat is. Én vagyok a rangidős! 39 voltam decemberben!( :cry: )

Na ezt elküldöm, még alig haladtam a jegyzeteimmel.... legalább ennyi biztosan elmenjen!

KépKépKép
bongyi

Jááájjjj de nagyon sokat irka firkáltatok már megint. Ma már esélyem sincsen visszaolvasni.

Hát jók ezek a képek még nem tudom, hogyan csináltátok, de biztos, ha visszaolvasok rájövök.

Küldtem gmail-re vicceset. Minden babafotó szuper ééés Emese végre megnéztem a Zsófis videót nagyon édiii, ahogy erőlködik :)

Pusszancs

KépKép
KépKép
fleur

Kőszegi Timi és Era

MERRE VAGYTOK!!!

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Bongyi!

Zitának mi a vezeték neve?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Becka! Sehogy! A babának az anyjánál, és az apjánál a helye. Megijednek idegentől, vagy akár a rég nem látott nagyitól. Sok türelem! És ez teljesen normális reakció!

Kép
Kép
Kép
gremese

Irina! Erre egyetlen szót tudok mondani: önzőség...

Kép
Kép
Kép
gremese

Heni, Horcsog: qva jók lettek!!! :lol: :lol: :lol:
(egyébként a májusiaktól loptam a linket) Mire nem jó ha az ember elcsámborog néha... :D

Anikó: jaj de jó hogy jöttél!!! Nagyon szép Marcika! Neki is van tanuló kutyusa? ViktorDani imádja!!!

Bongyi: utólag is Boldog szülinapot!!!

Kép
Kép
timi26

Folytatom a regényemet....

Még visszatérve a betegséghez!
Annyira rendesek vagytok ám! Ma hajnalban még benyitottam ide, és ahol láttam a nevemet, gyorsan elolvastam, és annyi erőt ad az is, amiket írtok és hogy gondoltok ránk!
Köszi L.móni és Vadvirág a homeós tippeket, mindent elmentettem, köszönyöm mindenkinek a linkajánlókat és könyvajánlásokat is! Van ami már meg is van ezekből, sajnos ebben az esetben gakorlatilag egy nap alatt jutottunk olyan helyzetbe, hogy kellett az antibiotikum. De nem adom persze fel. Amint végre egészségesek leszünk, jön a homeós immunerősítés és elmélyedek a szakirodalomban....
A nem homeós hozzámszólóknak is köszönöm a biztató szavakat, nagyon jól estek!
És tényleg úgy tűnik, hogy nagyon szépen gyógyulunk! Kop-kop-kop!

Viranka, győzködnélek a szopi folytatásáról, de ezt már látom, többen megtették helyettem! Remélem pici fiad bőre szépen helyrejön már az első krémtől!

Kiskolbi, látom, nálatok meg pocak gondok vannak! És nincs mit tenni, mint kivárni azt az akár egy hónapot? Nem lehet mást adni neki? Nem értek hozzá, csak kérdezem....

Regi által felvetett, többek által folytatott téma: Zaj! A első gyereknél ugyanígy voltam, Kettesben voltunk itthn, általában halálos csönd volt, én figyeltem is rá kifejezetten. Ha nagyon ritkán olyan helyen voltunk, ahol ricsaj volt és Levi aludt volna, kértem, hogy legyen csend, megszóltak, ahogy ti is írtátok, hogy szoktassam a zajhoz. És ugyanaz volt a véleményem, mint itt sokaknak, mi a fenéért szoktassam zajhoz, ha százból 98-szor itthon alszik, direkt csapjak zajt, hogy a maradék két esetben is tudjon aludni! Ez hülyeség!
Persze a második és harmadik gyerek már tényleg kénytelen megszzokni a lármát (legalábbis ha ilyen kicsi a korkülönbség, mint nálunk), de ez már más téma.

Etetőszék: Nekünk van egy IKEA-a fehér műa. az nagyon jó a kezdeti időben, mondjuk a tényleg nagyon jó stabilságot biztosító, szétálló lábainak jó nagy hely kell. Később viszont nekünk sokkal jobban bevált az emlegetett fa, asztallá és székké alakítható. Abba már nem is emlékszem, hogy mikor ,talán egyéves kora utántól egyedül is fel-le tud mászni a gyerek, akkor már a tálcája sem kell, az asztalhoz toljuk és praktukus, hogy nem kell emelgetni. Pláne, ha közben mrá a második babádat várod.... :lol:

Húú, kezdem elveszíteni a fonalat a jegyzeteimen, pedig még nem is írtam ide sokat!

Dotildi! A J&J -ről évek óta hallom, hogy allergiás kiütést okozhat kicsiknél! Nyilván nem mindenkinél, de magas arányban, úgyhogy reméljük "csak" erről van szó!

Becka, azt hiszem, te vetetted fel -mondom, hogy nem igazodok ki a jegyzeteimen - máshoz szoktatás: nekem anyukám és nagymamám az, akinél ott merem és rövid időre ott is szoktam hagyni Zitát. Gyakorlatilag születése óta ajnározzák! Lehet úgy kezdeni a hozzászoktatást, mint az oviban. Másnál van, de te is ott vagy, bármikor számíthat rád, és aztán először csak pillanatokra, majd egyre többet tűnsz el!
Nem egyszerű és nagyban függ a baba személyiségétől! Nálam nagyszerűen elvan szinte mindig az említett nagyiknál, de ha baj van, fájdalom, akármi, akkor aztán bármit csinálhatnak vele, csak sír és csak én tudom megnyugtatni! És tulképp igaza is van...

Horcsog
! Neked még jövök a vonalzó témában, azt hiszem egy jó hosszú privi formájában!

:lol: :lol: :lol: Tényleg regény lett.....

KépKépKép
bongyi

Timi,
szuper oldalt linkeltél be, látom mindenki ezzel van most elfoglalva :lol: (Én is molyolok rajta vagy fél órája)

Anikó,
főzés, mosás, takarítás, munka, tanulás? Igazi szuper mami vagy!
Nagyon édes Marci.

Lányok, én meg azt veszem észre, hogy nálunk nem személyfüggő, h kinél érzi jól magát Lizi, hanem a hangulata szabályozza. Ha olyanja van, tojik az egész világra és besértődött durcás arccal néz mindenkire vagy sír. De akkor még nálam is. Viszont ha jókedvű, akkor meg mindenkivel haverkodik. Ma pl egy nagyon kedves boltos eladó néni volt a kedvence. Majd kiugrott az ölünkből, olyan jó kedvre derült a vadidegentől. Ilyenkor szoktam neki mondani, h "na kislányom, te aztán egy kéményseprő ölében is ugyanígy ellennél." :lol:

silka
silka

Muszály a közben termeltekre is reagálnom!

Nagyon király minden PhotoFun-os kép, ha lesz időm, én is bepróbálkozom...

Én is kissé retardált vagyok....ez a harmadéves nekem is lassan esett le!

Horcsog: Görgei Zita

A gmailre már nem merek ma felnézni, mert akkor megint nem alszom....

Jó éjt mindenkinek!

KépKépKép
bongyi

Becka!Mi múltkor úgy jártunk,hogy még a saját apjától is megijedt!Apa bekenyte az arcát borotvahabbal majd elkezdte énekelni neki a télapó itt van-t erre Berta annyira megijedt,hogy alig tudtam megvigasztalni!!

Anyósomtól is megijedt(pedig nem is volt rajta hab :D )
Egy hete nem látta,bejött a szobába rögtön megfogta persze szegénykém nem ismerte meg.
Bár mindig ezt csinálja...

Viszont akit már sokszor és gyakran látott arra akkorákat vigyorog rögtön,tündér tud lenni!

A sárgarépával kapcsolatba szerintem igazad van én sem engedtem volna,és a babapiskótás alma is ismerős.

Szuperek a plakát képek(Köszi Timi :D )

KépKép
juba

Anikó! Marcika nagyon édes, és el vagyok ámulva, hogy ennyi mindent tudsz csinálni mellette! Hogy csinálod? Saját magát pelenkázza és sétáltatja? :shock: :lol:

Zsófinak idáig (sorrendben) almát, őszibarackot és sárgabarackot adtam. Mivel nincs szezonja, az utóbbi kettő üveges. Ezután fogom vele megkóstoltatni a körtét, banánt, sütőtököt. Mivel hétfőn leszünmk 5 hónaposak (jipppíííííí :D ), egy hónapunk van arra, hogy nagyon sok mindent megkóstoljon, eljussunk a főzelékekig azért, hogy mire betölti a 6. hónapot, már annyit ehessen a szopi mellé, amennyi jólesik neki (mármint egy étkezés előtt szopival, és egy idő után szopi nélkül).

A képek iszonyatosan jók!!!!!!!!! El vagyok ájulva!!!!! :D

Zsófikámnak sikerült este 7-n9-ig egy üvöltő programot gyártania. Első félóra enyém, második fél óra Apa, utolsó negyed óra szintén enyém. A végén a mellkasomon aludt el. Fél óra múlva kelt, gyors fürcsi, rögtön szopi, majd be is aludt. Ilyen későn még sosem tettem le. 21.45-kor :shock: Ha azt veszem, hogy 11 órát alszik, akkor reggel 8.45-kor fog kelni?! :shock: Na meglátjuk.

Bongyi! Igazad van! Csak úgy lehet másnál a baba, hogy az Anyukája ott van a közelben. A mai napig engem látnia kell, hogy megnyugodjon pl. anyunál vagy anyóséknál.
Ha gond van, csak én tudom megnyugtatni, bárki bármit csinálhat, az nem hoz eredményt. Még ha Apa próbálkozik, akkor sem.
Ez természetes reakció a babáktól. Ha meg megszokja az arcokat, akkor egy idő után már nem lesz probléma.

Kép
Kép
Kép
gremese

Silka! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Timi!
Milyen az a "tanuló kutya"

KépKép
juba

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese,
úgy látom nagyon egy húron pendülünk!
:lol: Én is ezt csináltam meg, de nem raktam föl. De akkor most csakazértis dobom a képet a "tesó" mellé :lol:

Kép

silka
silka

Kép

KépKép
juba

Csúúúcs szuperek,de jó hogy Timi megosztotta velünk.
Köszi Timi. :lol: :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Timi
Én sem értem az októberieket - és egyben sajnálom is, mert én is októberben születtem... 167 lapnál kvázi megszűnt a topik, s az is ékes példa arra, hogy ez egy szuper társaság, hogy mi már a 283. oldalnál tartunk :!: :D És - ahogyan Kiskolbi is írta - NYITOTTAK vagyunk és ha vannak még rejtőzködő szeptemberi kismamik, szeretettel várjuk őket ide!!!

Újabb PhotoFun-osok szuperek!!! :lol: :lol:

Kép
granda

És a lemaradt októberieket is szívesen fogadjuk!!!

A PhotoFun-t nagyon szívesen!!! Jó az ha az ember néha átleseget más topikokba is! Igaz Gremese? :wink:

Kép
Kép
timi26

Juba: majd holnap lefényképezem! Egy plüss kutyus, színes, énekel, mondókézik, mondja a színeket, testrészeket, amiket megnyom a csemete. Nagyon jó találmány!!! ViktorDani oda van érte!!!

Megyek, ha így haladok, holnap Dettyk fog kelteni!!! :shock:

Kép
Kép
timi26

Sziasztok !

Itt az éjszakai műszak.
Most nincs időm visszaolvasni és nem is lenne rá türelmem.
Kérek mindenkit küldön vudut mert a kityusunk rosszúl lett és most állatkórházba van.
Apukám levitte sétálni és össze esett a kutya.
Most a doki megfigyeli.
Egyenlőre kritikus az állapota. Szív elégtelensége van.

Kérlek titeket küldjétek a pozitív energiát.

Puszi mindenkinek !!
20200310173350

KTimi! Jaj, szegény kutyuska! Mennek a pozitív enerdzsik! Majd kérünk beszámolót az állapotáról!!!

Timi26! Nem mindig jó másik topikot olvasni... Emlékeztek, mikor azt írtam, hogy egy júliusi kismamánál jön a kistesó? Kb. a 7. hétben jár (tudjuk, hogy ilyenkor már dobog a szive). És nagy valószínűséggel elvetetik.... :cry: (Amikor ezt olvastam, még sírtam is.)
Ami meg elég morbid a dologban, az az, hogy már most úgy beszél róla, hogy "lesz nekem egy angyalkám"... Miközben ott dobog a baba szíve az övé alatt. :cry:
Jesszus!!!!! Azért írom le, mert nyilvánosak a topikok.
Ők tudják, de szerintem ha ezt meglépik, a lány össze fog törni....
De talán van egy halvány reménysugár...

Kép
Kép
Kép
gremese

Csináltam még egyet.
Ez annyira jó! Ja, és begyorsult az oldal. (Valószínűleg most nem terhelik le annyian). :wink:

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

KTimi: szegény kutyuska!!! Milyen fajta, és mennyi idős? Szorítunk neki!!!

Gremese: Annyira jó ez a kép Zsófikáról!!! :D :D :D
Hát igen, múltkor én is belemásztam az áprilisiaknál! Szegény Zsombika! :(
Én nem akarok pálcát törni senki felett, remélem jól meggondolják, hogy elvetessék-e!!!

Kép
Kép
timi26

Timi26! Persze, én sem török pálcát senki felett, természetesen az ő dolguk, csak rossz ilyenenkről olvasni... :(

Tegnap azt hittem, hogy Zsófi 21.45-08.45-ig fog aludni. Nem így történt, 07.15-kor kelt. (Ami azért nem rossz!) :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Becka! Úgy tudod másokhoz szoktatni, ha először Te is ott vagy, és ha már megismerte a másik embert (aki vigyázni fog rá akár egyedül), akkor hagyhatod csak vele. 8)
Ja! Igen, az altatás részét nem tudom, mert Anyunál ugyanúgy elalszik Szeli. Pláne, hogy őt nem is kell altatni, csak cumi a szájba. Persze, ha nem elég álmos, akkor ő sem alszik el. :wink: Ezt figyelnie kell Anyunak is, de már kitapasztalta. :D

Nekem is ezek a problémáim Anyóssal, az a baj, hogy ő már 70 akárhány éves, de azóta nagyon sok minden megváltozott, amit nem képesek elfogadni. :( Én már át se megyek (csak összevesznék vele, amit nem akarok). Apa a múltkor is csak átvitte Szelit aztán egy óra múlva hozta haza. És a lelkére kötöttem, hogy nehogy Szelivel etessenek valamit is (mindketten tudjuk, hogy képesek rá). Így megígérte, hogy nagyon odafigyel. :D

Juba! Nagyon jó lett az avatar! Szeretem ezeket a közös képeket! :D

Jók a reklámok! :lol:

Anikó! A babaúszás nagyon jó. Szelinek nagyon tetszik, már 3x merült! :D És csak elsőnél nyüszögött egy rövid ideig. Nagyon ügyes, és szereti a vizet. Az iwiwen meg tudod nézni az első merülését, ha érdekel. A kapálózás azt jelenti, hogy nagyon jól működik az úszási reflexe (hozzáteszem több baba is volt, akinek egyáltalán nem járt a lába, az nem jó).
Nagyon szépek vagytok!!! Milyen kis vidám csapat! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Gremese: bízzunk abban, hogy jól döntenek!!! (a baba mellett!)
Én meg azt hittem, hogy ViktorDani a kakasokkal kel majd, mert nem vacsizott!!! Nem köllött neki a tápszer! :shock: Erre reggel csak 8-kor keltünk!!! Viszont lecsúszott neki 2,5 dl!!!

Azt vettem észre, hogy már nincs oda a tápszerért! Csak akkor hajlandó megenni, ha nagyon éhes. Reggel, meg esetleg délelőtt! Az esti már nem kell neki. Pedig a védőnő által megadott mennyiség csak az estivel együtt jön ki... :(

Kép
Kép
timi26

Hörcsög! Milyen suliba mész?
Régebben én is agyaltam, hogy kéne még egy diploma, de rájöttem, hogy ebben a városban tök felesleges. :? Inkább (közép)vezetői gyakorlatot szeretnék (fél évet sikerült is, míg Szeli a pocakomban volt). :D

Emese! Szegény Zsófi! Mi lehetett a baja este? :roll:

Te kérdezed Anikótól, hogy csinálja??? :wink: Te is dolgozol!!! :lol:

Én nem hiszem, hogy el tudnék vetetni egy babát… Mi is megijedtünk egy kicsit egy hete, mert késett, és csak a „vigyázós” módszerrel védekeztünk, ami köztudottan nem igazán biztonságos… :oops: :?

Alvás: Észrevettem, hogy tök mindegy, Szeli mikor fekszik, akkor is ugyanakkor kel. Pedig én is reménykedtem, hogy ma tovább alszik, mivel csak 10-kor tudtam este letenni (ami nálunk nagy szó). De asszem most pótolja be. 8 óta durmol a Kisangyal! :D

Silka! Emese! :lol:

Granda! Te pedig maradj csak szépen velünk!!! :wink: :D

K.Timi! Szegény kutyu! :cry: Megy a gyógy energy!

Kép

Kép
regcsiken14

Timi!
HIPP-HOPP gyógyulás a kutyusnak innen is!!!

Timi!
Lehet hogy esetleg volt olyan aki zaklatta Őket (akár priviben) és ezért zárkóztak be...

Talán valamitől megijedtek, stb. Sosem lehet tudni, bármi előfordulhat sajnos.

Gondolom normál esetben mindenki úgy van vele mint mi, azaz hogy minnél többen vagyunk, annál izgalmasabb és érdekesebb. :):)

Bizony csatlakozom a többiekhez, minden további Mamit szeretettel várunk!!! Gyertek bátran... :):)

Vadvirág
Vendég

Regi! Nagyon fáradt volt. Ha elmegyünk itthonról, akkor valamilyen szinten borul a ritmusa, és olyankor nehezebben is alszik el.
De ez normális, mert fáradtan nem lehet elaludni, ráadásul hergelte magát ezerrel.
Néha előfordul az ilyen. De mindig mosolygósan ébred! :wink:

Tettem fel a gmail-re KACAGÓS videjót!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Köszi Timi nagyon kiváncsi vagyok a kutyusra tényleg tök jó készségfejlesztő lehet.

Kőszegi Timi!Nagyon szorítok a kutyusért remélem minden rendben lesz vele!Nyáron a mi kutyusunkat is kórházba kellett vinni mert nem tudott megelleni,túl nagy volt a kiskutya ezért nem fért ki.(35000-be került de megérte nagyon szeretjük)

Emese! Ez nagyonnn jó kép lett!!!!!!!!

Regi!Köszönjük az avatar dicseretet :oops: (amióta megszületett Bertus azóta próbálkoztam a felrakással hát beletelt egy kis időbe mire sikerült de nem adtam fel :lol: )
Engem nagyon érdekelne,hogy hogyan úszik Szelike de nem tudom az iwiw elérhetőséget(valahogy lemaradtam róla :cry: )

KépKép
juba

Kép Juba: a tanuló kutyus:

Kép
Kép
timi26

Regi: nem gmailt akartál írni?

Kép
Kép
timi26

Hello Lányok

ezt a linket muszáj beraknom! Reggel óta folyik a könnyem a röhögéstől!!!

Mondjuk korábban már láttam egy hasonlót, megdöbbentő a hasonlóság. De ez ráadásul pokoli viccesre is sikeredett :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=fMBSU5L6aHI

silka
silka

Gremese: Megzabálom azt a kiscsajt!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Silka: Haláli videóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
timi26

Kőszegi Timi,
nagyon szorítok, h mielőbb rendbejöjjön a kutyusotok. Azért az elég ijesztő lehetett, mikor összeesett a kis kutyi.

Timi26,
mit tud ez a kutya? Már hallottam róla.

silka
silka

Köszi Timi!!!

KépKép
juba

Silkaaaa!!!!!! ÁÁÁÁÁááááááááá!!!!!!!! A videó!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Timi26! Majd kérünk fotókat a mini-Babanetes taliról!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Juba! Fent vagy az iwiwen? Mert ha nem, akkor onnan nem tudod megnézni, de itt a link:
http://www.videa.hu/main.php?page=list

Nem tudom… A gmail-re is feltettem??? :roll: :oops: Az iwiwre biztosan!

Kép

Kép
regcsiken14

Silka
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És a többibe is bekukkantottam :D Hát a perzsa-magyar se kutya!!! Linda meg nagyon élvezi itt mellettem a zenét :lol:

Kép
granda

Végre megnéztem a gmailt. :D
VitkorDani hogy dumál! :D (Eddig nem tudtam megnyitni, most végre sikerült.) Szeli is így szokott, csak nem cifrázza még ennyire.
Petra nagyon szexi kiscsaj! :D
Bertus is édi! :D

Az a pasi meg elmehetne hastáncosnak, úgy riszálja… :roll: :lol:

Jaj! Zsófikát nem tudom megnézni... :cry:

Kép

Kép
regcsiken14

Emese! Igaz, hogy újra kellett telepítenem a gépet pénteken, mert benyaltam valami vírust, de újra feltelepítettem a realplayert, aztán kiírta, hogy kell még a quick time player is, azt is feltettem, de még mindig nem tudom megnézni a videót...
Többiek??? :roll:
Felteszed inkább a youtube-ra, vagy a videa-ra?

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Meg volt a kis tali nagyon édes ViktorDani és PankiPanna is
Na és persze a tesók is.
Hát ViktorDani hatalmas kispasi.
Igazi pasis hangja is van.
PankiPanna,tudom igazolni én is Timi is,hogy nem zselézett.
A lányom meg gondolt egyet és bevágta a szunyát.

Persze csináltunk fotókat is.
ViktorDani és a hölgyemények.:
Kép
Kép
Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Helló Csajok!

Beletelt egy kis időbe mire visszaolvastam mindent:)Annyira szépek a babák.És azok a plakátok nagyon jók:)
Voltam az ikreknél és annyir fura volt ott lenni ahol én is néhány hónapja még ott ültem pizsibe:) Nagyon édesek a picik "nem is emlékszem" Petra mikor volt már ilyen pici tényleg hogy megy az idő...Az anyukájuk nagyon gyenge volt még csak nekem furi volt hogy nem fogta meg a gyerekeket.A kisfiú(Előd) elkezdett nagyon sírni és mondtam neki hogy vegye fel kicsit erre ő áááá nem gyenge vagyok nekem ez furi én alig vártam hogy Petrust megfoghassam.De lehet csak én gondolom hülyén.És akkor mondom símizd meg hogy érezze hogy itt vagy megsimogatta a kisfiú egyből elhallgatott:)

Viranka:Találkoztam a doki bácsival mondtam neki mi bajom és hogy majd megyek hozzá ő is azt mondta valószinű a gyógyótól.

Itt újpesten tök jó idő van détáltunk is egy nagyot és apa is jött velünk:)

Kép

Kép
agica1126

détáltunk=sétáltunk :D

Kép

Kép
agica1126

Na még Közös:

Kép
Kép

PankiPanna:Húú Fényképeznek figyelek.
Kép

ViktorDani:Anya mi az hadd szereljem meg.

Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Emese!

Zabálni való Zsófka a videón annyira aranyos.

Silka!
Nagyon jó a videó.

Juba!
Berta baba is cuki.

Dettyk!Timi!
Nagyon jó volt veletek találkozni.

K.Timi!
Jobbulást a kutyinak.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hörcsög, Dettyk, Timi26! Iszonyú jók a képek! De jó lehetett a három babával együtt!!!! Biztosan jól szórakoztatok! Irigy-irigy! :oops:

Regi! Apa azt mondja, mindkét programnak le kell tudni játszania a videókat. Lehet, hogy újra kellene telepítened... :roll: (Az a gond, hogy nyilvános helyre nem szeretnénk feltenni a videókat).
Szerintem próbáld meg újra feltenni valamelyiket (mert ezek külön-külön is le kell, hogy játszák).
Ha nem megy, szólj, és megpróbálunk kitalálni valamit! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Szeli ma Apával ment sétálni! :D
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: