A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Tinu,
nagggyon szépek vagytok! Tünci tekintete szerintem sokkal idősebb a korabeliekénél, olyan kis okos!!!!!És ez a haj!!!Szépséges, büszke lehetsz nagyon!
Azt hiszem mára ennyi, kifújtam...

Ja, Betegeknek +++++, gyógyuljatok!!!
szelloke

Tinu:
Tünci nagyon aranyos, a torták is szépek!
Az utolsó képen már igazi nagylányos!

Ma mi is voltunk bulizni, Ágnes napot tartottunk anyuéknál, hát Réka is meglett dögönyözve az uncsitesók által :lol: :lol: Lora még cipelte is! Bár meghűlt bennem a vér, de hagytam 8) 8)

Holnap megyünk szavazni!!!!!!

nukada

Szrek,
Úgy látszik rossz manókat küldtem :( Remélem, a mai napon már jobban aludt el Ábeled! Azóta láz sem volt?

Votiv,
Nagyon köszi :) és egyáltalán nem érzem úgy, h tukmálnád, csak nem akarom a hármaska elől elorozni :wink: de ha tényleg nem baj, akkor élünk a lehetőséggel. Nagyon köszi!!! :)
Tesóprojekt még nem fut, majd csak tavasszal, bár időnként, amikor elvesztem a türelmemet, akkor elgondolkozok azon, h biztos tudnék-e egy következő bébit vállalni :? Tudnék-e jó anya lenni :? :roll:

Deni,
Hú, ez a tegnapi éjszakátok nagyon kakául hangzik :( Úgy látszik néha nem szabad változtatni, mert akkor csak rosszabb lesz :roll:

Tinu,
Nagyon szépek vagytok!!! :D Tündérkéd pedig egyáltalán nem manós, igazi kishölgy :D Torta nagyon nyamin nézett ki. :P
És látom ti is nagy fisher price funok vagytok 8)

Nuk,
Tényleg kötélből vannak az idegeid :shock: 8) És milyen szavazásra mentek??? :?

Zsanci, Zuzi,
Ti voltatok Alsópáhokon kiruccani? Jól emlékszem? :? A kolping hotelben voltatok? Érdemes oda tavasszal is menni? :?

Kép Kép
curse

SZABAD VAGYOK
MEGVAN A FÉLÉVEM!!!

ancsipancsi

Ancsi: gratula!!!!!!!!! Hihetetlenül ügyes vagy! :)

Curse: én személy szerint egyáltalán nem vagyok Fisher Price fun, de egyszerűen mindenki ilyen ajándékot vesz Tüncinek. Én még egy darabot sem vettem. :roll:

Kép
Kép
tinu

Ancsi,
what a feeling, mi? Gratula! :)

Szülinapos kisasszony nagyon szép. :)
neet
neet

Kamilla,
utólag is nagyon boldog második születésnapot!!! :D

Tinu,
képek - leány, torta, de főleg a leány :wink: - szuperek :lol:

Ancsi,
ÉLJEN 8) 8)

Curse,
mivel most is jó anya vagy, sztem fel fogsz nőni a feladathoz 8)

Deni,
jobb éjszakákat nektek :(

Szrek,
nektek is :(

Zuzi,
ciszta :( :( remélem, oldódik!

Neet,
invitel :evil: :evil: Szerintem jogilag igen megkérdőjelezhető (jogászok, HELP!), hogy egy szóbeli beleegyezés szerződésnek számít-e... aláírni, ha jól értem, nem írtál alá semmit, nem? Volt egyszer hozzájuk egy 2 éves hűségnyilatkozatunk, menekültünk, amint lehetett, ennél trébb ügyfélszolgálata csak a centrum parkoló kft-nek van...

Gabi,
hepatitis-lelet :evil: Hetediket én is nagyon szeretem :wink:

Votiv,
köszi a programajánlót, végre sikerült megnéznünk az Aranypolgárt :)

v
kisün

Kisün, azt kihagytam, hogy ma este van az NFL mindkét főcsoportdöntője :mrgreen: úgyhogy nekem BP most ugrott...
Aranypolgárt én a KEFE (Keresztyén Fiatalok Egyesülete, a magyaros YM(és W)CA :P) filmklubban láttam először boldogult egyetemista koromban :P
mindig az jut eszembe, mennyire küzdöttem az elalvás ellen - nem a film miatt, hanem már akkor is mindig/minden helyzetben képes voltam bealudni :P
fene gondolta, hogy ez még fokozódhat :mrgreen:
én csekélyke jogi tanulmányaim alapján azt megjegyeztem, hogy a szóbeli megegyezés is szerződés. Ennek ellenére nem gondolom, hogy szabályos lenne, amit és ahogy kötöttek Neettel, sokkal inkább aggályos :?
a jogászom tanácsa:
Neet, NE FIZESS BE SEMMIT!
szerinte egy ilyen szerződést csak írásban lehet kötni, és mindenképp várd meg a fogyasztóvédők válaszát is.

Gabi, go packers, Go Favre!!! :D :D készültök már??

Tinu, csudaédes Tünci, és a torta meg nyaminyami :P

Curse, ezt meg se hallottam :P :D :D :wink:

Ancsi, le a kalappal, istenkirály vagy!!!!!!!!!!! Hétfőn akkor eljössz camponába? :wink:

mindenkinek szép vasárnapot! :D

votiv 8)
votiv

képzeljétek, Liliróza tegnap felállt! :o :)
basszus, de gyorsan megy az idő

votiv 8)
votiv

Votiv: tényleg nagyon megy az idő!!! :o De gratula Lilinek!!! :D

Kép
Kép
tinu

Votiv:
WOOOW WOOOW WOOW WOOW :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :D :D :D :D :D :D :D
Gratula Lilinek!
Neki is jót tett a törökbálinti levegő :wink: :wink: :wink: :wink: 8)

Mivel feloszlatta magát a képviselő testület, ezért ma megyünk Kellert/Killert :lol: nem-polgármesternek választani! Viszem magammal Rékát, hogy belekóstolhasson a legszebb állapolgári kötelességbe!

Én este megint kivártam a South Park új részét az MTV-n, de csak a dumára emlékszem "a következő fil, blabla megtekintését senkinek sem ajánljuk", azon már be is aludtam... :roll: :roll: :roll: :lol:

nukada

Sziasztok!

Először is Tinu, ez a lány, annyira édes!!! Nem tudom miért mondod, hogy manós, szerintem egyáltalán nem az!!! :) És a buli szupcsi lehetett! :)

Ancsi!!! GRATULA!!! Ügyes vagy! Éljen a szabadság!

Hát én még ezt nem mondhatom, de majd...

Kisün

Én, mint jogászpalánta mondhatom hogy szóban kötött szerződés is érvényes, akkor ha a jogszabályok nem írnak elő írásbeli kötelezettséget erre a fajta szerződésre, csak nehéz bizonyítani a szerződésben foglaltakat, ha szóban kötetett, ilyenkor ha bíróságra kerül az ügy, a bírók mérlegelnek, hogy kinek van igaza...

Mondjuk ez esetben nem tudom, hogy van-e valamilyen alakszerűségi előírás, csak annyit tudok, hogy elvileg távollévők közötti kereskedelem esetén szóban érvényes, de utólag egy írásbeli tájékoztatást kell küldeni és azt kell megerősíteni, ahhoz, hogy érvényes legyen, de ha beleegyezel, hogy 8 napon belül megkezdjék a szolgáltatást, akkor ennek nincs igazán jelentősége, mert azt a szolgáltatást amit ők neked nyújtottak már nem igazán lehet visszaadni. De persze ha utóbb kiderül, hogy valami gikszer volt a megállapodás körül, akkor érvénytelenség címén meg kell támadni (lelvelet kell írni nekik) és akkor onnantól kezdve már nem érvényes akkor sem, ha valamilyen időhöz kötötték vagy kikötötték, hogy nem lehet csak úgy akármikor lemondani, mert ha megtévesztettek a szerződéskötéskor akkor érvénytelen az egész. (persze megint más tészta, hogy önként érvénytelenítik-e vagy a bíróságra kell menni emiatt)

De még ha szóban érvényes is Neet ugye abban állapodott meg, hogy nem fizet nekik, mert ők azt mondták, hogy nem lesz plusz költség, vagyis a szerződés úgy érvényes, ahogy megállapodtak és az pedig plusz költség nélkülit jelelnt (ami nem feltétlenül jelent Neet részére alaptalan gazdagodást, hisz joggal hihette azt, hogy az Invitelnek a t-commal való megállapodásuk alapján kapnak pénzt vagy már a kedvezménnyel csökkentett költségben benne van az ő díjuk is vagy akármi) De a lényeg, hogy az Invitel határozottan állította, hogy nem lesz plusz költség és a megállapodásuk erről szólt.

Szvsz, így van, de azért ezt ne vegyétek készpénznek, mert én még csak palánta vagyok és a jog sokkal bonyolultabb annál, mint amit mi az egyetemen meg tudunk tanulni, úgyhogy ezt nálam jobban hozzáértők biztosan jobban tudják. De én az eddigiek alapján amit tanultam ezt gondolom erről.

ruz
ruzicsky

A manósság nem negatív jelzőt jelent, hanem azt, hogy nem olyan modellszépség Tünci. Vagy nem tudom, hogy írjam. A lényeg, hogy nem bántani akarom ezzel a gyerekem, csak tényleg olyan kis manós. Néha nagyon szép, de ez ritkán van. Legtöbbször olyan kis huncfut manós pofija van. Szóval nem kell megvédeni ellenem a jányt, mert amúgy úgyis tudom, hogy a világon a legcukibb gyermek az enyim. :lol:

Kép
Kép
tinu

Na akkor egy kis jogi esetek: (amit Ruz írt, az így van, plusz kieg ez hozzá:)

Mivel az Invitel nem küldött nekem erről semmiféle határozatot vagy írásbeli szerződést, ezzel megsértette a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló 3. paragrafusát, mely így szól: „3. § (1) Az értékesítő köteles a fogyasztót a szerződés megkötése előtt kellő időben, de legkésőbb a szerződés megkötésekor a 2. § (1) bekezdésének a)-f) pontjában foglaltakról írásbeli tájékoztatóval vagy más, a szóbeli tájékoztatást megerősítő dokumentummal (a továbbiakban együtt: írásbeli tájékoztató) ellátni”

Ezen törvény azt is kimondja, hogy:
„4. § (1) A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat.
(2) A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, szolgáltatás nyújtása esetében pedig, amikor a szerződést megkötötte, feltéve, hogy az értékesítő a 3. § szerinti tájékoztatási kötelezettségének eleget tett.
(3) Ha az értékesítő nem tesz eleget a 3. § szerinti tájékoztatási kötelezettségének, a fogyasztó az elállás jogát az áru átvételének napjától, szolgáltatás nyújtása esetében pedig a szerződés megkötésének napjától számított három hónapon belül gyakorolhatja.
(4) Ha a 3. § szerinti tájékoztatásra a (3) bekezdésben meghatározott három hónapon belül sor kerül, a fogyasztó számára az elállásra nyitva álló nyolc munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a tájékoztatót kézhez kapta.

No, nálunk ez nem történt meg, nem kaptam meg, nem írtam alá, bekaphassák. Ja és még van egy "apróság", h mikről kellett volna a néninek tájékoztatnia az elején (név, székhely, stb), ha jól emléksze, ez is kimaradt. Nyugi mindenki, semmit se fizetek be, majd meglátjuk mi van, mi lesz.

ÉLJEN AZ ÁLLÓ LILI! :D
neet
neet

Kisün,
aki nem lesz centrumos, mert nem megy át az alapvizsgán, az elmegy invitelesnek, sztem. :twisted: :lol:
neet
neet

Neet,
most jutott eszembe:nekünk volt 1* a t-online-tól egy nem jogos kb 40.000 Ft-os számlánk, ammit állandóan küldözgettek,meg felszólítgattak, s én addig e-maileztem velük, míg végül jött egy bocsika levél és egy 39Ft-os számla :twisted:
Ezek abból indulnak ki,h meijedsz egy számla vagy egy törvényi paragrafus látán és már szaladsz is a potára...Jó vagy, hajráááá

Kép
Kép
szelloke

Kamillának Boldog Születésnapot!!! :lol: :lol: :lol: :lol: ( :oops: ) :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilirózának gratula a felálláshoz!

Ancsi! éljen :lol:

Tünciképek nagyon édesek! :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Tinu :) Nagggyon jók a képek!! :D :D :D Tündi nagyon szépséges kislány és a torták nagyon királyul néznek ki :wink: :D

Curse :) Kimozdulni mindig érdemes, tavasszal is :wink:

Votiv :) Hűha, óriási gratula Lilinek!!! :D :D

Ancsi :) Nagy gratula!! nem semmi csaj vagy!! :D :D

Barbi :) Vizsgád hogy sikerült?
denizsa

Votiv, Ruz,
köszi, nagyon hasznos, amit a szóbeli szerződések érvényességéről írtatok. Gondolom, a szolgáltatók - többek közt - ezért is készítenek hangfelvételt a telefonbeszélgetésekről, így tudják bizonyítani, ha valaki eladta a lelkét :wink:
Egyébként azon a szalagon (bár ez már biztos digitálisan történik) annak is rajta kell lenni, hogy az ügyfélszolgálatos néni/bácsi a pluszköltségek hiányáról is tájékoztatta Neetet :wink:

Neet,
ez mind szuper, DE: sajna a centrumos levelezési történetem közben többek közt azt is megtudtam (amikor elküldtem őket a p-ba, hogy nekem semmilyen felszólítást nem küldtek), hogy nekik CSAK azt kell igazolniuk, hogy postára adták a levelet (iktatókönyv vagy mi), azt már nem, hogy meg is érkezett hozzád :evil: ki van ez találva... bár az is igaz, ha jól értelmezem, hogy neked a KÉZHEZ kapástól számítottan van 8 napod az elállásra, és ugye a kézhezkapás még nem történt meg :wink:
és igen, aki nem lesz centrumos, az elmegy az invitelhez vagy a matávhoz vagy az elte to-ra :wink:

Votiv,
hű Lili nem semmi :lol: Nagyon megy az idő tényleg...
kisün

Én egyébként kb. 2 éve folytatásos szappanoperában vagyok a centrummal és behajtócégeivel, nem nagy összeg, de úgy vagyok vele, hogy igazságtalanul nem fizetek :evil: Az meg számomra felháborító volt mindig is, hogy egy parkolócég emberei szélesebb hatósági jogkört kapjanak (márhogy 2004 előtt BEMONDÁSRA, fotó nélkül is bizonyító értékű volt, amit feljegyeztek), mint a rendőrség :evil: :evil:
kisün

Neet

Még annyit, hogy igaz amit írtál, de az a baj vele, hogy abban a rendeletben ez is benne van:

5. § A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja a 4. § szerinti elállási jogot
a) szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha a nyolc munkanapos elállási határidő lejárta előtt az értékesítő a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte;

tehát ha onnantól kezdve élt a szerződés, hogy beszéltetek és te igénybe is vetted, már nem számít, hogy küldtek-e tájékoztatót meg ilyesmi..viszont azt, hogy te beleegyeztél, hogy megkezdjék a szolgáltatást azonnal, azt vita esetén nekik kell bizonyítani

de szerintem is az a lejgobb, hogy ha még nem fizettél nekik, akkor ne is fizess, mert a te szerződésed, nem arról szól amiről ők állítják, és ha nem tetszik nekik, akkor pereljenek be, és bizonyítsák be, hogy tájékoztattak mindenről megfelelően és hogy a megállapodás arról is szólt, hogy havonta nekik külön fizetsz ezért stb., de ha meg is őrizték a hangfelvételt, azon rajta van, hogy nem lesz plusz költség, tehát azzal nem fognak a bíróságra szaladni...

ruz
ruzicsky

Még két kép a múltkori találkozóról
bébi-iszap bírkózás:
Kép

nukada

Kép

Ez pedig mai:
a gyerek megtalálja a legjobb (és legporosabb) helyeket:
Kép

nukada

Sziasztok!

Ancsi, gratula a félévhez!

Pénteken megkapta Félix élete első oltását. A nagy napra úgy készült, hogy csütörtökön tök nyűgös napja volt vagy aludt vagy sírt, aztán szinte egész éjjel fent volt, nem volt semmi baja, csak éppen nem akart aludni, de azt sem akarta hogy mi aludjunk, társaságunkban volt hajlandó csak édesen gügyörögni, egyébként sírt ha egyedül mertük hagyni az ágyában. Egy idő után beraktuk a pihenőszékébe, én lefeküdtem és az ágy mellett ringattam, de persze 1 pillanat alatt elaludtam. Másfél óra múlva arra ébredtem, hogy ott alszik mellettem a kisszékben... upszi... :D

Az oltást reggel 9-kor kapta, a 2hós kötelezőt, a Prevenart és a Rotarixet. Egész jól tűrte, csak kicsit sírt, de hamar megvígasztalódott. Estére lett popsiban mért 38 fok, kapott egy fél kúpot, aztán éjjel már jól szunyált és más gond nem volt.

Végül nem adtam neki homeos kivezetőt mert a férjem azt mondta mindenképp kérdezzük meg előtte a gyerekdokit mit mond. Megkérdeztem... a válasz: "A homeopátia egy hülyeség." Na jó, elsőre csak azt mondta, hogy nem az ő asztala, de aztán még beszélgettünk és akkor mondta, hogy azért elmondja a véleményét, ami ez volt. :shock: (Egyébként a doki tök jó fej, élőben azért kevésbé hangzik ez durván, mint így leírva. :D )

Na most a gondom, hogy szívesen adnék Félixnek néha homeos cuccokat, mert olyan jókat írtok róla (és pl az Urtica nekem nagyon bejött tejnövelésre) csak így mindig bennem lesz a félelem, hogy nem a dokival kooperációban adjuk, hanem maszek. Ha valami baj van akkor meg olyan izé lesz a dokinak mondani, hogy igen, és adtam neki még ezt meg azt, ő meg úgysem tudja mi az és nem is érdekli. De azért nem akarom másik dokihoz vinni, mert egyébként tök szimpatikus doki, és olyan amilyen az én gyerekdokim volt régen, akiben tökre megbíztam és anyus is. Majd meglátjuk mi lesz. (Plusz, még a legelején megegyeztünk a férjemmel, hogy a gyerekdoki lesz az akire inkább hallgatunk, elkerülendő a mindenki más okosságot mond szindrómát. Na most akkor hogy is legyen?)

Mennem kell, hiszti van.
kattix

Ruz,
jajj, ne írj nekem ilyeneket, mert menten megüt a guta. Egyébként az invitel nem fog pereskedni, mert tutifixen tudják magukról, h ők a hunyók, ha volt is hangfile, már letörölhették (ellenkező esetben egy négyzetkilométernyi iroda csak a hangfile-ok tárolására van náluk, h elférjenek), ha mégsem, ott az igazam, és végül: ha semmiképp sem nyerhetek, kifizetem ezt a múlthavit (plusz ami esetleg januárban is becsurrant, de nem nagy összeg), aztán az egy év lejártáig nem használom a telefont (nem lesz nehéz, Eszter úgyse hagy ;) ) vagy 1515 a számok előtt. De ezt még ki kell próbálnom, h tényleg kitakar-e a genyók elől, és csak a matáv hallja, amit beszélek 1515-tel. :roll:
Egyébként a hangfelvétel bizonyít bármit mondjuk a bíróságon? Azt bárki bármikor módosíthatja, kitörölhet belőle, stb, nem?
Másrészt még az is benne van, h annyi embert basztak át eddig (és fognak is még), hogy 1-2 rebellissel nem fognak baszakodni, hanem jobb a békesség alapon békén hagynak. Vagy nagyon naív vagyok?
neet
neet

Neet,
ez mind szép és jó, eszerint támadd meg őket mindenképp, hátha sikerrel jársz. a beszélgetést amúgy biztos rögzítették magnóra, és sokan emiatt nem mernek elállni, de amit bemásoltál, az tökre oké. javasolnám, ha lerendezted az ügyet, a többi szerencsétlent is segítsd azzal, hogy valami nyilvános fórumon közzétedd a történetet.

viszont egy kis kiegészítés a "plusz költségről": ahogy elnézem amiket leírtál (és javíts ki, ha tévedek), abból úgy veszem ki, hogy nincs semmiféle plusz költség. fizetsz a matávnak a vonalért és az Invitelnek az olcsó hívások díját. (vagy az Invitel is kér érte havidíjat?) az más kérdés, hogy így olcsóbb-e telózni, mert nekünk pl. valami felező tarifánk van, 3300 Ft havonta és totálisan bele is férünk, felét lepofázom (10Ft/perc) díjjal, úgy, hogy nem is számolom mennyit beszélek, mert olyan olcsó. még sose szívtuk meg, sőt, a matáv azt hiheti, hogy számlálóm van, mert általában a kifelé indított hívások összege pont a 3300 Ft fele szokott lenni. :)
muteréknak volt ilyen szerződésük anno a Tele2-vel, csak ott annyiban volt más, hogy onnantól kezdve XY kódot kellett előtárcsázni, ha a tele2 tarifával akartak beszélni. természetesen továbbra is fizették a szolgáltatónak a havidíjat + a tele2-nek a telózási díjat.

amit még nézz meg, hogy a számla hátulján nincs-e meg az ominózus tájékoztatás, mert ha megvan, akkor onnan ketyeg(ett) a 8 nap.

utoljára egy leendő jogász fejtegetése: szóbeli szerződés esetén ha te elkezdesz telefonálni az invitel segítségével, az nem azt jelenti, hogy elfogadtad a feltételeiket a ráutaló magatartásoddal?

CAMPONA TALI:

Zuzival nem tudjuk, hogy lesz-e tali. ha lesz, légyszi vki írja be, mert akkor mondjuk 10 körül (vagy 10-re) oda tudnánk menni. engem elfuvarozna ez a drága, mert ilyen bálnán már nem vállalom Nyuszi le fel teszegetését a buszra. (hiába lakunk nem messze, 2 busz kell, hogy eljussak)

ancsipancsi

Kattix,
tudom, h itt sokan homeo pártiak, és nem is akarok ellenezni semmi jót, de pl Eszterem még életében nem látott ilyen bogyókat, max, amikor az apja a műtétje után kipróbálta a sebgyógyítót, és ő adagolta neki. ;) (Ja, és apa sejhaja semmit sem javult tőle sajnos, vagy annyira nem látványosan, hogy feltűnt volna. Aranyérműtétje volt, és hetekig a falat kaparta le kínjában, és kb a 3. naptól jutott eszembe ez a megoldás, Votiv segített, h mit kéne szedni, már nem emlékszem a nevére, de a többiek biztos, mert elvileg gátsebre is jó, szal szedte egy jódarabig, de hogy végül egy hónap múlva mitől kezdett nagyjából helyrejönni, azt már meg nem mondom.)
Ezzel csak azt akarom mondani, h lehet, hogy jó a homeo, sőt, jobb, mint a szintetikus vackok, de ha véletlen kimarad az életéből, még ember is lehet Félix-ből. ;)
Don't feel under pressure. (Biztos vagyok benne, h biz. dolgokat, ételféléket csak azért próbál ki egy kismama, mert annyian esküsznek rá, de magától eszébe se jutna.) Attól még lehetsz jó anya, ha kipróbálod, és akkor is, ha nem. Uff.
neet
neet

Neet,
naív vagy, de csak ami a hangfile-okat illeti. évekig tudják ezeket tárolni, hatalmas mennyiségben, ott van erre a sok HDD. aztán, ha nem ő, archiválják. (az összes ügyfélszolg felveszi a pofázásunkat, persze a "minőségbiztosítás érdekében")
a kódnak meg működnie kell. a kóddal azt az igényedet fejezed ki, hogy abban a pillanatban az adott kódhoz kapcsolódó szolgáltató (matáv) tarifáit akarod igénybe venni.
ancsipancsi

én holnap ott leszek 10-11 között a campiban, és ha Zuzi is jön, viszem a cd-t.
sziasztok.
zsancikant

Ancsi,
utolsó gondolat, mert nagyon idegöl a téma: a sunyi nénitől emígyen kérdeztem, józan parasztként, vagy szőkenőként: tehát ezzel a csomagváltással nem fogok többet fizetni havonta, mint most, ami azt jelenti, hogy 3400 akárhány ft-nál többet semmiképp se fizetek, csak kevesebbet? mire ő: nátürlis. Erről ennyit. Nekem nincs felvéve, nem tudom, h 2 hónappal ezelőtt kivel mit beszéltem szó szerint. A rossz oldalon helyezkedem el térdelő pozícióban, evvan.
És neked azért lehet mindig pont ugyanaz az összeg, amiért nekem, mert nem léped túl a felét, azaz mindig ugyanazt számlázzák. Erről egyszer kifaggattam a matávot, és ők mondták ezt. 3472 sztem, de ezt csak fejből írom. Na, hagyjuk már, hagyjuk már, mert ma sem alszom. 1-2 hét alatt biztos kiderül, h mi van, és ha muszáj, befizetem a csekket (gondolom 1000-1200 ft-ért még nem kapcsolják ki, és a késedelmi kamat se lehet nyomorba döntő), aztán felszórom sóval a telefon környékét és kiírom, h 2008 dec. ig hozzányúlni tilos. :lol:
Na, most jól megnyugtattam maga, hol a söröm végre? :D

És és és a legjobb, nem is akarom titkolni, csak ne ezen agyaljatok most lécci hónapokig, úgyis szólok, ha aktuális lesz: apával úgy döntöttünk, hogy lehet, hogy lesz Eszternek tesója. Na, nem most, de idővel. :D áemhepi, a többit meg vastagon leszarom, a'la Hugh Grant.
neet
neet

Ancsi,
legeleges utolsó: annyira dörzsöltek ülnek ott az invitelnél, h lassan tisztelni fogom őket: a nőci direkte felhívta a figyelmem, h NE tárcsázzak semmit a számok elé, csak szép kényelmesen telefonáljak, mint eddig. DE! Most igaz, h tudtommal t-comos (matávos) vagyok, ámha matávon át akarok telózni, külön kóddal kell ezt jeleznem (lásd 1515),, egyébként autómatice inviteles hívásom lesz. Hogy rohadna le a nyelvük tőből.
neet
neet

Csak gyorsan, mielőtt még nekiesek a kalóriaszegény véres hurka vacsimnak :lol: de erre muszáj reagálni :D

Neet,
:D :D :D Tudtam, h meggondolod magad :D mostanság gyanús megnyilatkozásaid voltak :wink: éreztem belülről :D Tök jó!!! :D :D

Kép Kép
curse

Neet

Én nem azt mondtam, hogy most már akkor nem tehetsz semmit. :D Csak, hogy nem ez alapján és nem elállás-al tudsz megszabadulni tőlük.

Hanem azzal, hogy nem fizetsz és ők küldhetik neked a csekkeket, ha nem fizeted ki mit tudnak csinálni? Mehetnek a bíróságra. Ott egyetlen bizonyítékuk van, ha rögzítették a beszélgetést, de az alapján a beszélgetés alapján ki van zárva, hogy nekik legyen igazuk. Azt nem tudom különben, hogy elfogadják-e a bíróságon azt, de végül is a lényeg, hogy a bíróságon általában annak kell bizonyítani akinek érdekében áll (mondjuk ez se mindig van így, de azt már ne kérdezzétek, hogy mikor nincs így, mert nem tudom, talán kártérítéseknél??), de szerintem egy ilyen esetnél így van és ugye egy ilyen esetnél nem hiszem, hogy elhinné a bíróság, hogy nekik van igazuk, főleg, hogy szerintem a fogyvédőknél se ez az első panasz rájuk és biztos sok ilyen ügy van, tehát nem valószínű, hogy pár ezres miatt a bíróságra mennek, amikor tudják, hogy egyébként is vaj van a fülük mögött.

Ancsi

Leendő jogász kérdésére válasz egy másik leendő jogásztól (csak aztán nehogy jöjjön egy igazi jogász és a fejemre koppintson, hogy hülyeségeket írok :mrgreen: : hogy szerintem itt nem erről van szó, hisz a feltételeket akkor fogadta el Neet amikor ezt telefonon egyeztették, a szolgáltatás ennek megfelelően meg is kezdődött és igénybe is lett véve, de arról csak utóbb értesült, hogy a szolgáltató ezeket a feltételeket finoman szólva kicsit másképp értelmezi, amikor is az első számlát megkapta. Tehát a feltételeket már a szerződés kötésekor elfogadta, csak nem midegy, hogy mik ezek a feltételek..

ruz
ruzicsky

Jaj, bocs, csak most láttam miután már elküldtem, hogy ezt a témát már ne...

ruz
ruzicsky

Ancsi,
Ügyes vagy, gratulálok!!! :D

Kisün,
Legyen igazad :wink: és hát a parkoló társaság egy külön állatfaj :evil:

Votiv,
Éljen az álló LiliRózád!!! :D

Szellőke,
Annyira igazad van a szolgáltatókkal kapcsolatban. Azt hiszik, h az ember rögtön beijed.

Iszap bunyó rulez :D :D

Kattix,
Szerintem tégy úgy, ahogy jónak látod :wink: Bár én úgy gondolom, h attól még nem lesz baja a gyerkőcnek, ha kipróbáljátok a homeopátiát, de majd dr. Votiv kijavít, ha rosszul gondolom :? .

Egyébként akartam már én is írni múltkor, h kipróbáltuk a chamomillát, mert sajnos az egyik rágó egy picit jobban megkínozta Adélt és láss csodát. Olyan gyorsan helyre tette a csajt félóra alatt, h le a kalappal :D Nem voltam én sem az a hívő típus, de most már igen :D

Kép Kép
curse

Mindenkinek köszönöm a válaszokat, lehet hogy valaki beajánl a Bálint Sándorhoz, ha nem sikerül, lehet, hogy maradok a régi orvosomnál. Vagy még megpróbálom a Guttman Orsolyát. Ha szentimrés leszek, majd jövök még közétek. Ez hamarosan ki fog derülni. Nagyon jó fejek vagytok!

Ridonly: én is Péterffys voltam és lehet hogy maradok is. Én érdeklődtem M.K.-ról a másik fórumon. Ismered? Mi a véleményed róla? Írhatsz üzenetet is!
bukcsi

Curse, nem kaptam meg az üzenetedet!

Votiv, vagy Lindicita, megvan nektek a Guttman Orsolya elérhetősége vagy rendelési ideje/helye? Nagyon megköszönném!
bukcsi

Neet! nem akarok ujjongani, de tényleg gyanús volt, ahogy a pocakos munkatársadról írtál. :lol:

Deni :D ! kedves az érdeklődésed: még nem tudom a múltkori eredményét

Kattix! szerintem ha majd úgy érzed, hogy kipróbálod tedd meg, addig pedig ne érezz nyomást! (annak "ellenére" hogy én homeohívő vagyok :wink: )
gödibarbi

Mi is ott leszünk 10-től a Campiban!! :wink:

Bukcsi, nekem egy emailcímem van, átküldöm.

votiv 8)
votiv

Neet,
ezt a "vastagon leszarom"-ot, mikor először hallottam, úgy kitört belőlem a röhögés, hogy majdnem kiköptem, ami a számban volt. volt, hogy azután férjem direkt többször visszapörgette arra a részre, hogy röhögjünk. :) nagyon bírom ezt a faszit és sztem tök helyes is.
a te témádhoz meg még annyit, hogy annyira utálom az ilyen "marketinges" fogásokat, hogyha engem hívnak, egyszerűen lecsapom a kagylót. eljutottam már oda, hogy még csak nem is válaszolok, hanem sutty.
aztán múltkor annyiszor visszahívott a nő, hogy megkérdeztem, honnan van a számom, mikor titkos. elkezdett védekezni, hogy t-online, stb. mondom "nem érdekel a tetves t-online, majd ők is megkapják a magukét". :D be is panaszoltam a zaklató nyanyát.

TALI:
mi Zuzival vmikor 10 és 11 között érkezünk. én bérelek egy sárga toliautót Lencsének, mert ő folyton kocsikázni akar ott.

ancsipancsi

Rájli: Kamillának utólag is Boldogságos szülinapot kivánunk.

Tinu: nagyon édes Tünci és a torta is szép.

Ancsi: de ügyes vagy, hatalmas gratula.

Neet: drukkolok, hogy Invitel bekaphassa, undoritó és felháboritó... és az a szörnyű, hogy tényleg azt hiszik, hogy bármit megtehetnek. És ha nem tetszik akkor utána te járjál utána pénzt, időt, energiát nem kimélve.

Tali: de irigykedem.... egysző most már tényleg el szeretnék én is menni Fannibébivel. :lol:

Leni: ekcémára, szerintem az étkezés drasztikus átalakitása segithet, bár persze nem tom, hogy alapból mit eszel. Bach és társai is nagy jó, de szerintem a bélben dől el minden. :lol:

Képzeljétek megérkezett a teljes original Bach szettem végre végre, úgyhogy most már tényleg boszorkánykodhatok.

Na gyün a főnökség... hihi gyorsan L. Szép napot és jó talit midenkinek.

Kép
Kép
johanna1975

Ancsi!
És mi a véleményed a csecsenhelyzetről???????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Talira mi is megyünk, visszük Ancsiékat is, de addig még öltönyt kell szállítmányoznom apjuk munkahelyére, mert évértékelő értekezlet van, és szegény elfelejtette 8) :lol: :lol: :lol:

Viszem Kisünnek a cd-t, remélme, tudsz jönni Te is????????????????????????

nem tudtam visszaolvasni, de a lényeget láttam: NEET!!!!!!!! HAJRÁ!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
zuzmo1

Kedves Szent Imrés kismamák, anyukák!

Májusban fogok szülni a Szent Imrében. Szeretném kérdezni, szült valamelyikőtök Bálint Mihánynál (mostanában)? Mik a tapasztalatok? Magánban is írhattok.
Nagyon köszi! Szép napsütéses napot mindenkinek 8)
Zita

KépKép
KépKép
atizka

Nem tudom, van-e több, de azért többes számban írom a bizti kedvéért:

BOLDOG NÉVNAPOT AZ ÁGIKNAK! :)

Kép
Kép
tinu

Tőlem is boldog névnapot az Ágiknak, bár nem tudom ki az közületek. :)

Votiv, nagyon köszi a pü-t!
Még a Bálint-dokis ügy nem lefutott, hamarosan kiderül (barátnőm hozzá jár, csak nem tudom :oops: hogy a Sándorhoz vagy a Mihályhoz.)
bukcsi

Sziasztok! :D

Neet,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

remélem, jól sikerült a camponás buli :D
mi zenebölcsibe mentünk, de ott derült ki, hogy elmarad :roll: helyette séta, hintázás volt

Ancsi,
annyira ügyes vagy, komolyan :D :D :D

Curse,
azok jó manók voltak,m ert amikor küldted, utána nem sokkal már aludt a gyerök :lol: :lol: :lol:

Kattix,
ahogy érzed; nálunk is probléma, mert Ábel apukája ezt nagy marhaságnak tartja, iletve én sem vagyok elvetemült homeopata :D :D :D de bizonyos esetekben szerintem nagyon jó pl influenzánál amikor a doktorbácsi/néni nem tud mit mondani, csak felírja az antibiót, ehelyett akkor a homeopátia tud igazán segíteni :D vagy pl a fogzás :D apjuknak szoktam mondani, hogy bajt nem okoz és kár elvetni egy lehetséges megoldást :D
ugyanakkor nagyobb akut betegséget nem kezelnék csak kiegészítésképpen hoemóval illetve van egy-két szer, ami belőlem teljes bizalmatlanságot vált ki, még akkor is, ha csak nevében mérgező :D
szóval, ahogy érzed :D (és apjuk elviseli, hogy influenzánál, fogzásnál stb homeózom a gyereket, olyankor inkább csak a tekintélye meg véleménye meg minden miatt mondja el, hogy micsoda marhaság :mrgreen: :lol: bár ha belegondolok, amikor még nem veszekedtünk ennyit, akkor saját magűt is hajlandó volt alávetni az oscillónak :mrgreen: :lol: :lol: )

Atizka, Bukcsi,
én sajnos Bálint dokikkal illetve Guttman Orsolyával kapcsolatban nem tudok segíteni, de hajrá! :D :D

és boldog Ágnes napot! :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

http://index.hu/politika/belfold/torokb080120/
:lol: :mrgreen:
meglett az eredménye, hogy Nuk vitte Rékát is szavazni :mrgreen:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Neet,
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: akkor akár még együtt s szülhetünk :mrgreen:

Ágiknak boldogot kívánunk, innen is! :D

Ancsi,
gratulálok!!! :D

Campisonak biztos tuti jó volt a tali...

Rájli,
azt álmodtam, hogy kimentetek külföldre dolgozni... :mrgreen: és burda sajna még nem jött meg. :(

szép napot!

csók

macs
macskanyu

Szrek,
:mrgreen:
macskanyu

Manókának boldog névnapot, hátha erre jár :))

meg a többi Áginak is persze, ha rejtőzködik itt még vki...

Campona tali tök jó volt, itt már a kölkök a főnökök. Lencsémnek béreltem egy kisautót és abban tologattam.

kinn meg baromi jó idő van.
ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?