Húúú, micsoda hírek!!
Először is
Orsinak és Sárinak nagyon BOLDOG SZÜLINAPOT kívánunk Danival, no meg persze
Sárinak BOLDOG NÉVNAPOT is egyben!!
Zsófi, hát ez nagyon nagy hír, gratuláluuunk!! Ne aggódj, biztos nem lesz baj, én anno amikor nagyon fájt a hasam a terhesség legelején egyik éjjel, akkor valami SOS gyógyszerészeti ügyeletet hívtam fel, akik meg tudták mondani minden gyógyszerről, hogy melyik való kismamának és melyik nem, neten néztem ki a számukat! Hűtőfürdőből néha többet kell venni egymás után, lehet, hogy az segít, ha nem, akkor meg tényleg irány az ügyelet vagy hívd fel a dokid és kérdezd meg, az a legjobb, ő biztos tud segíteni!
Eni, jaaaj, ti szegények, mintha nem lenne még elég bajod a rokonok nélkül is!

Gyógyulást nektek!!!
Emese, én anno valami LÉGHAJÓ nevezetű programon akartam részt venni, ahol minden ilyesmiről kiokítanak, hogy a gyerekekkel kapcsolatban milyen balesetekre lehet felkészülni, de aztán nem mentem el végül, mondjuk hajól emlékszem, nem egy olcsó mulatság, de neten keress rá azért, hátha rossz a memóriám!
Banana, mi is gratulálunk Zsófihoz! Szép nevet választottatok!
Heni, nektek is jobbulást!!!!!!!!
Zsuzsi, Dani nagyon jó evő, de mostanában szabályos produkciókkal kell elkápráztatnom őt, hogy hajlandó legyen kellő mennyiséget enni, ugyanis egy idő után elunja és inkább játszani akar, nálunk is az ének, a mondóka, meg a repülőzés vált be! Ham eg betegek ,akkor természetes, hogy kevesebbet esznek és többet isznak, amiatt nem kell aggódni, sőt, olyankor kifejezetten nem szabad erőltetni (legalábbis az én dokim szerint).
Vali, ezek a képek frenetikusak, pláne a rácsevős! és tudom, hogy csak ismértlem önmagamat, de a kisfiad hajával nem bírok betelni!!!! Majd akarok most már én is felrakni, csak előtte kéne képet is gyártani hozzá!
Gabbó, Zsombinak is gyógyulást!
Na, mi már teljesen meggyógyultunk, Dani 3 napjamegint nem kel éjjel egyszer sem, nagggyon örülök neki, plusz tegnap este ünnepélyesen kiszívtuk utoljára az orrát, de többet sztem nem kell, mert már alig jött valami szerencsére.
Tündének megy a drukkkkkk!!!!!!!!!!!!!!
Steffi, miért lenne ciki, hogy még szoptatsz?? hiszen az tök jóóó!! és már csak éjjel, meg esténként vagy napközben is? Martin nagyon édes, hogy így vigyáz rád és nem harap meg!
Eni, én úgy tudom, hogynem kell a GYED-et évente megerősíteni, csak amikor Benőke már 2 éves lesz, akkor előtte a GYES-t azt meg kell igényelni, ha jól tudom. Jól tudom??
Ancsa, gratula Larának, nagyon ügyes kislány, hiába mondanak az okosok bármit, az a lényeg, hogy te ismered őt és tudod, hogy jól fejlődik, csak a saját tempójában!!! Amúgy igen, én jól, nem lettem beteg szerencsére! És meg volt tegnap tesómék fotózása (az eljegyzési), sztem tök jól sikerültek a képek! ja, majd írok neked mailt! Padlizsánkrémból Lara még miért nem kapott?? Nálunk az volt a zelső, Dani iimádja, próbáld ki sztem!!
Dóri, Tündéred tényleg nagyon pontosan tudja a dolgát, Dani első fogai ha jól emléxem 10-11 hónaposan bújtak csak elő! Ja, és mostanában imád fogat mosni, vettem neki babafogkefét és állandóan azt rágcsálja, Rossmannban vettem és 4 hónapos kortól van, ha érdekel!
Na, jó hosszú voltam, még a fiúk húzzák a lóbőrt, jól ki is használtam a helyzetet!

Szép napot mindenkinek!