A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok !

Képek isteniek.

Dotildi : én a fóti coraba vettem. Ott van egy biobolt és ott.
Nem valami olcsó játék mert 200g és 1040ft volt.

Majd valamikor kipróbáljuk, hogy, hogy ízlik a fiatal úrnak.

Anitja : Milyen íze van a sinlac-nak ? Szeretném kipróbálni mert nálunk a tejpépek nem jöhetnek szóba. Apa allergiás mindenre így babó csak 1 éves kora után ehet tejterméket.
20200310173350

Juba: az az! Április-május: Kiscsillag! Nagyon optimistán fogák fel a dolgot! Remélem ez nem csak látszat!

Jó éjt!

Kép
Kép
timi26

Végre billentyűzet! :lol:

Nagyon elfáradtam, nemrég értünk haza, kipakolás, összekészülés holnapra, fürdés, altatás... :roll:
Úgyhogy visszaolvasni csak holnap fogok, most gyorsan feldobok én is pár képet a minitaliról, ami nagggyon jól sikerült!

Timi26, Hörcsög, tök jó volt találkozni veletek!!!

ViktorDani repdes a boldogságtól:
Kép
Már megint hol vagyok?!

Kép
Az édes hármas :wink: :

Kép
Kép
Mondtam, hogy rááám figyejjééé!!
Kép
Királylány anyájával:
Kép
Anyucik babucikkal:
Kép
Amíg a királylány beájult, az uraság letesztelte a pihiszékét:
Kép Kép
VikDani anyájával:
Kép
Rebeka és Bence:
Kép
Bár a pillanatról lemaradtam, megvolt a kézfogás!! :lol: :wink:

Kép
dettyk

Reggel úgyis én jövök először, úgyhogy jó éjt!!! :oops: :wink:
dettyk

Hello Lányok,

Juba, csak kb. elképzelésem van róla. Eredetileg veszprémi lyány vagyok :wink:
Anitja, kívánom, hogy sikerüljön jobban az ebéd, mint a mienk. Bár ahogy így fórumon keresztül ismerem Noelt, biztos nem lesz vele problémátok. Mikrobi :lol:
Dotildi, gratula a fogacskához!!! Szerintem ne csodálkozz, hogy a Te főztöd jobban ízlik a kislányodnak, mint a tápszer :wink:

Lányok, mi ez a rizskrém?

Jó éjt mindenkinek!

silka
silka

Jó reggelt!

ÁGICA: BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Kép
Kép
timi26

Jó reggelt!
Mondtam :wink: :lol: .
dettyk

Nem is, Timi megelőzött :cry: :lol: .
dettyk

Olllyan sz*rul indult a hetem, hogy...remélem jobban folytatódik, úgyhogy végre én is rákattantam a Photofunra :lol: :lol: :lol: .

Venni akartam utazóágyat, erre a TeszVeszen nem tudok, mert még nem vagyok aktiválva (pénteken regeltem), a Vaterán nincs... :evil: Találtam elérhetőséget, remélem, sikerül... :roll:

Fiúk késésben a suliból, végre elindulnának, amikor apa jön, hogy a bicikli a buszmegállóban van :shock: . Ő elfelejtette, hogy ŐŐŐ pénteken otthagyta, ezt is ÉÉÉÉN tartsam fejben?! :evil: :evil: .

Húú, most jól kiírtam magamból... :evil: :roll: PASIK!!! :lol: Szörrrnyűk!!!
dettyk

Boldog névnapot kívánok Ágica!

Mielőtt visszaolvasok, kötelességemnek érzem, hogy tájékoztassalak Benneteket a tegnapi menüről. Képben is.

Kép Kép Kép

Igen, igen! Kép

Heni féle töltött kenyér és Emese féle csokis muffin!

KépKépKép
bongyi

Jó reggelt!
Sziasztok!

Dettyk!
A te képeid is szuperek.

Bár mikor jöhettek csak szóljatok,hogy itthon legyek,
Timi ez rá is vonatkozik.

Dotildi!
Gratulálok a fogacskához.

Ágica Boldog Névnapot!

Kaqk!
Légy üdvözölve újra itthon.
Kérjük a beszámolot.

Sense!
Sajnos nem láttam :( csak hag van de az nagyon jó :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Irina! Hát akkor köszönjük, hogy átvetted a táblit a másik topic-ból, és megosztottad velünk! :D

Anitja! Tényleg nem hasonlítotok! Apáról nincs babakori fotó? :roll:

Szerintem genetikailag ilyen Szeli. Tőlem örökölte. Anyu mondja mindig, hogy én is ugyanilyen voltam (természetre). Külsőleg meg vegyes, apjáé az orra meg az álla, az biztos! :wink:

Szörnyű ez a szg-es vírus… Nagyon féltem, hogy elvesznek a fényképek… :shock: De szerencsére meg volt osztva a winchester! :D Most már készítek másolatot. 8)

Ja! Nem volt hideg, én is csodálkoztam, hogy Zsolti miért vesz fel sapkát… :roll: :?:

Dotildi! Gratu az első fogacskához. :D

Dettyk! Jók a talis képek!!! :D
Bencus milyen nagy fiú! Valahogy alacsonyabbnak gondoltam Rebekánál (mivel őt láttam élőben a pocakos talin). :roll:

Ágnes nap van?
Akkor Boldog névnapot Ágica!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Bongyiiii! Ilyet nem ér gyümülcsnapon!!!! :lol:

(Nem baj ám, tegyetek fel nyugodtan fincsi kaja fényképeket, nem zavar!)

Sense! Boti nagyon ügyes. Már nem sok kell a landoláshoz! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Horcsog, miért kérdezted Zita nevét?
A rövidítést elküldöm priviben, de az én mostani vonalzómnál nem kellett rövidíteni!

Alvás: én a nagyoknál is is így vagyok! Mivel nagyon korán kelők, próbáltam a legkülönbözőbb időpontban fektetni őket, akár késő este is, átha reggel tovább alszanak, de hiába, mindig ugyanúgy felkelnek.

K. Timi, szomorúan olvastam a kutyusról, de látom, már jobban van!Szegénykét akkor ma hozzátok haza?

Ez a minitali nagyon jó lehetett, tök jó sok képet tettetek fel! Olyan jó három ilyen pici baba egymás mellett! És haláli, ahogy tapperolják egymást!

Regi! Szelina a vonalzó szerint ma is négy hónapos! Nagyon jók a Szeli képek!

L.Móni! Tegnap éjjel vettem észre, hogy még egy privit küldtél! köszi ezt is! Nem tudom, mi a jelenlegi állapot, biztos írták mások is, de szedhetsz algopyrint! Nekem a körzetim, a nőgyógyászom és a szülés után a kórházban a soki is ezt mondta!

Na ezt elküldöm, még bőven van olvasnivalóm és a gmailen is régen jártam...

KépKépKép
bongyi

Ágica!

Boldog névnapot :)

most kezdek viszaolvasni ajajjaj,mennyit termeltetek már megint :)

KépKép
viranka

Dotildi! Gatulálok az első fogacskához Dorkának!

Silka, igen, ismerős az éttermi helyzet, bár mi nem étteremen, hanem ismerős családnál voltunk ebédre hivatalosak....

Rugi! Én kezdetektől a láb nélküli rugikra vadászok, vagyis nem láb nélküli, hanem lábfej nélküli, ami a bokánál végetér, mert sokkal praktikusabb az ilyen, de sajnos nagyon ritkán kapni!

Dettyk, fel a fejjel! Te egy vidám csaj vagy!

Regi, és ha még azt is elmondom, hogy nagyon fincsi volt a kaja, megkövezel?

Horcsog, ha nem sikerül a vonalzó, legfeljebb küldd át az adatokat és megpróbálok valamit! Ja, tényleg, elfelejtettem a rövidítést, már írom is a privit!

Csak azt nem tudom, mikor nézek már el a gmailre, mert már nagyon hiányolnak a gyerekek!

KépKépKép
bongyi

Jó reggelt!!!!!!

Anitja! Nagyon édes kis husimusi voltál babakorodban! :wink:
Mikrobi! :lol:
Nem tudom, hogy a héten ráérnétek-e, de ha igen, az nagyon klassz lenne!!!!! :D (A szerdát nem javaslom, mert oltásra megyünk, és az már sok lenne Zsofkának).
Kiskolbinak még nem szóltam, de akkor most szólok: Kiskolbi! Gyere hozzánk háztűznézőbe! :wink:

Bongyi! Nagyon guszta hamikat csináltál (pláne így, hogy reggeli előtt vagyok.... ) :)

Dotildi! Gratulálok a fogacskához! Arra majd vigyázz, ha esetleg harapdálja az ujjadat, akkor az FÁJNI fog! Legalábbis Zsófikám nem zavartatja magát, erősen ráharap a 2 mm-es fogacskájával a kezemre. Múltkor még a nyoma is megmaradt! :shock: :lol:

Ágica! Boldog névnapot!

Kakqk! Mesélj!!!! :D

Dettyk! Annyira jók a képek!!!!!! :D
Ilyen "pasis" esetek nálunk is vannak! Pl. beteszi Zsófit az ülcsibe, mondom neki, itt a takarója, tedd rá.
4-ből 4szer nem tette rá.... Úgy hozza le a kocsiba, hogy nincs rajta a takaró. :shock: Olyan süsü! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

A vonalzóm tiszta hülye!!!!! Zsófi baba ma 5 hónapos!

Kép
Kép
Kép
gremese

Akkor hatalmas Gratula Emese Zsofkának! Kép

KépKépKép
bongyi

Virágos jó reggelt Mindenkinek! ;-)

Zabálnivalóak a picik a további talis képeken! Tegyétek ám fel mindet!!!

Ádi végül is 10-ig fent maradt még, fogalmunk sincs miért, és mivel sehogy máshogy nem lehetett elaltatni, ismét megetettem, abba beájult. Majd aludt reggel 7-ig. :-) Csak én nem aludtam, valamiért annyira fáj mostanában a nyakam, derekam, hátam (talán csak nem a 8 kilós Ádi-cipelgetéstől...?), ezektől meg a fejem... De majd csak jobb lesz.

Timi26: köszi, a harisnya+body remek ötlet, láttam is, hogy Viktorkán ez van. Én nagyon szeretem ugyanakkor a rugit, Ádinak is az jön be (de a Ti verziótokat még nem próbáltuk), minden más ugye kitűrődik, elcsúszik, nyomja a fejét. Kapott pl. egy rakat kapucnis pulcsit, hát egyiket sem tudja hordani, mivel 99%-ban ugye a hátán fekszik... Ennyit a designról. Persze mászkálós, ülős babáknak az már oké, aranyosak benne. Szóval nekünk itthonra a rugi a legtökéletesebb, csak ezeknek a 74-es rugiknak nincs már lábfejük sem... :shock: Vagy a pizsirugikat adom Ádira, abból a Tescóban még 80-as is volt...

Kép
Kép
irina

Fogacskához, hófordulóhoz szívből gratulálok!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
irina

Na teszek fel még egy képet, ha már ecseteltem nemrég a háromgyerekes lét gyönyörűségeit!

Kép

Ja, Emese a muffinból egyből dupla adagot csináltam, ismerem a családomat és leginkább magamat :oops: !

KépKépKép
bongyi

Ja, azért kihangsúlyoznám, hogy még nem hordunk 74-eset, csak bevásároltam belőlük, mert a 68-asokat már elhagyjuk. Amúgy sosem értettem, hogy lehet kisbabák esetében 6 cm-enként ugratni a méreteket, őrület. 6 cm rengeteg még a gyorsan növő csecsemők esetében is, vagy úgy képzelték, hogy este még 68-as a gyermek, esetleg 70-es, és reggel ha bemegyek hozzá, hát látom, hogy már 74-es? :wink: Jobb helyeken vannak átmeneti méretek is... Amúgy tetszik, hogy rá van írva a rucikra, hogy "12 months", Ádi meg 4,5 months... szerencsére egy barátnőm kispasija is már vagy 5 hónapja 74-eseket hord... Na, ezennel lezárom a 74-es témát. :lol:

Kép
Kép
irina

Na újra megcsináltam a vonalzómat, most már jót mutat! :mrgreen:

Bongyi! Köszönöm szépen Zsófi baba nevében! :D
Bizony bizony! A muffinból tilos csak egy adagot sütni! :wink:
Szuper édes a családod!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Bongyi, csodaszépek vagytok! És milyen huncutak a fiúk (és hogy hasonlítanak egymásra)! Zita meg egyszerűen gyönyörű!

Kép
Kép
irina

Bongyi! Ééééédesek vagytok! Hogy hasonlítotok egymásra!!! :D
Az látszik, hogy fincsi volt a kaja! :lol:

Erről jut eszembe. Én nem vagyok túl édesszájú, és sósat szoktam enni szénhidrát napon vacsorára, de még egy hete megkívántam a puncstortát, így azt ettem… Ne tudjátok meg, én úgy émelyegtem attól a tömény sütitől… :? Pedig finom volt, csak nekem volt sok az édes. Legközelebb sósat vacsizok, az tuti! :wink:

Emese! Én újragyártottam a vonalzóimat, most jók. Lehet, hogy nem bírják a hófordulókat… :evil:

Hát lassan én is harisnyát fogok venni Szelinek, észrevettem, hogy a 74-es ruháknak már nincs lábfejük. Lassan mi is ezt a méretet hordjuk. :D
Irina! Igen, a kapucnis pulcsi otthonra nem jó viselet… :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok Mamikák!
Dotildi! Gartu a fogacskához!!!

Ágica! Boldog névnapot!

KTimi! Szerintem nagyon fini a Sinlac, olyan gabonaizű, és édes, sokkal finomabb mint a tápszer

Bongyi! Neked akartam még írni, hogy nyugodtan letagadhadsz a korodból, és nagyon szép, hogy 3 babát is vállaltál, én 33 vagyok, és szeretnék még mindenképp Babákat (játszópajtikat Nolkának :lol: ) ma egyébként azt álmodtam kislányom született :lol: ugyanúgy nézett ki mint Nolka, csak kislányba :lol:
Szuperszépek a kajcsik, biztos nagyon finik is voltak! :wink:

Maggie! Neked meg azt akartam még tegnap, csak már fáradt voltam, hogy olyan megnyugtatóak, kellemesek a szavaid :)
Köszönjük :)

Babás jógán nagyon gondolkozom, de azt hiszem Noellal még nem, hisz ha neki éppen nincs jó kedve mi tévő leszek :roll: Az oktató nem mehet ki sétálni a Babájával :oops:

Viszont olyan kismama jógát fogok tartani, ahol pocakos és szülés után lévő mamik egyaránt részt vehetnek. Szerintem jó, ha együtt vannak, nem kell elszeparálni őket, a tapasztalatcseréről nem is beszélve, én is elmondom az óráimon a "kézfeltevős tejszaporító kéztartást" :lol: a várandós mamikáknak.
Tényleg! Csajok tudnátok segíteni egy kicsit népszerűsíteni ezt a jógaórát, mert most indult be és még senki nem tud róla, szórólap is készülőben :wink:
http://www.anahita-joga.hu/
szombaton 11-től tartom :lol:
Na persze csak akit érdekel, nem akarok nyomulni :roll:

puszika!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Emese! Gratu 5. hónaphoz Zsófikának!!!
Mi is szerdán megyünk szurira :shock:
Na pussz mert nyügi van....

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja! Szuper, hogy megint órát tartasz!!! Én nagyon szívesen mennék, egyrészt, mert közel van 8) , másrészt meg szívesen mozognék (bármilyen formában) Zsófival. Csak ugyebár a Kisasszonyt még szoktatni kell az idegen arcokhoz, környezethez, ezért első lépésként majd nagyszerű lesz a mi kis minitalink! :wink:

Ha készen van a honlap, természetesen linkként felkerülsz rá!!!!! (Az iwiw-re feltetted a profilodba?)

Ruha: Zsófin most éppen ez van: 62-es hosszúujjú átlapolós body, 74-es nadrág, zokni. :shock: Ennyit a méretekről....

Irina! Ezt a 6 centiméterenkénti ugrást én sem értem.... De az a "szerencse", hogy pl. egy 68-as ruha sem mindig 68-as, íg ha egy mérettel nagyobbat adok rá, az nem feltétlenül lóg rajta.
Nekem is van pl. S-es és XXXL-es ruhám! :shock:

Kép
Kép
Kép
gremese

Anitja! Köszi! :oops:

Akkor majd együtt vuduzunk a gyerkőknek, hogy jól viseljék a szurit!

Kép
Kép
Kép
gremese

Gyönyörűséges szép napot minden kedves mamának, babának!

Ágica, nagyon boldog névnapot kívánok én is! :D

Valamint, Isten éltesse a hófordulós babákat is! :D :D :D

Mini-talis lányok, látszik a képeken, hogy nagyon jól éreztétek magatokat! Imádtam a képeket! VikDani és a hárem is tündérszép! A photo fun-os képek meg....... Nem is találok szavakat. :D :D

Ennyi fogacska, ilyen korán! Mármint életkorban korán, nem a napszak szerint. Nálunk mindig majd csak a 8. hónap körül érkeztek meg az elsők. No, onnantól volt fogkeféjük a gyerkeknek. Most jut eszembe, van olyan fogkefe-szerűség, ami leginkább a baba ínyének masszírozásához jó. De bimbó vagyok! :oops: Miért csak most? Elvagyok ám. :D

A hétvégi leltár nem túl derűs, leginkább hiány van: alvásból, többlet meg a nyüsziből, az ébredésekből, + egy gyomorrontásos nagyobb gyermek. Tegnap semmihez sem volt kedvem, fáradt voltam nagyon, munkám meg ezer. Ezért is nem jöttem, de ma már nem szeretnék elbújni. :)

Regi, az iwiw-en megnéztem Szelikédet, csak ott tudom. Csudajó lehetett! Nagyon ügyi kis "búvárkund". Ez a babúszás az én fantáziámat is izgatta, csak én el vagyok tiltva a strandoktól, uszodáktól, így kivitelezhetetlen.
iwiw-en Kiss Albertné néven megtaláltok engem is, ha gondoljátok, lehet jelölni.

Én is kíváncsi lettem a kicsi Zsombi esetére. A hideg is kirázott. :cry: A szülei jól csinálják, csak így élhető túl ez a tragédia.

További szép napot! Maggie
dmaggie

Bongyi, drága, hogy vannak a csemeték? Javulás? Igazi kis csipicsapi-k vagytok! Vagy inkább tyúkanyó a kiscsibékkel? Még nem döntöttem el, de egy biztos, álom egy család. Jó is összebújni a babákkal! Sajnos, nekem már nem engedik annyira. Bár, ha jól belegondolok, akkor csak Dávid, a nagykamasz tiltakozik. Már ciki, ha a mami puszit ad. Gergőben meg elveszett vagy három kislány vagy kiscica, nem is tudom. Kicsi Albert a szenvedő, őt szoktam agyonpuszilgatni, ha kell, ha nem. Tegnap annyira rossz napom volt, hogy még a legnagyobb is udvarolt, hogy végre mosolyogjak, legyek olyan, amilyen szoktam. Ez ritka!!! :D
Nem sokkal jársz ám előttem. Sőt, szerintem én vagyok az öregebb :D :D Tényleg letagadhatsz jó néhány évet!

Anitja, köszi szépen, nagyon kedves vagy! Te sem panaszkodhatsz, annyi optimizmus, kedvesség jön le a soraidból...! Jó lány vagy! Tudom, ezt mindenkire írhatnám itt! Lányok, nagyon örülök, hogy itt lehetek, hogy megismertelek benneteket! Köszönöm mindenkinek!
M
dmaggie

Most látom, az én vonalzóm sem jó, Albert baba ma 4 hónapos! Harmadéves! Lassan értekeznem kell Anikóval az esküvő ügyében! :D :D
dmaggie

Hófordulósoknak sok puszi!!!! :D

Mi van a vonalzókkal?! Az enyém is leragadt 2 napja!!! Regi, Emese, hogyan oldottátok meg? :shock:

Bongyi, nagyon szépek vagytok!!!! :D :D
dettyk

Defektes vonalzó: Újra megcsináltam!

Boldog hófordulót Albertnek! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Na még egy kicsit :lol: :

Ruha:
Noleken meg a következő van most : 84-es body, 68-as ujjatlan rugi, és egy 80-as póló :shock: jó mi?

Emese! Most nem az Asramba van órám, egy új jógaközpontban az 5. kerületben, sajna nem közel Hozzátok
http://www.anahita-joga.hu/
ez a linkje, érdemes elolvasni Anahitáról, vagyis Nagyboldogasszonyról a leírást, egyébként egy kedves oktatótársamé a központ akivel együtt végeztem jógaoktatóit.

puszika!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

Remélem, felétek is olyan szépen süt a nap, mint nálunk :D

Köszönjük a fogas gratulációkat! :D Emese, köszi a figyelemfelhívást, ezentúl óvatos leszek a fogacska közelében!

Gratulálok a hófordulós babáknak!!!

Silka, a HOLLE rizskrém tul.képpen teljes kiőrlésű rizsliszt (valamilyen spéci eljárással teszik a babák számára még könnyebben emészthetővé; ez nem tartalmaz tehéntejet). Vízzel kell összekeverni, és így pép lesz belőle, amit pl. gyümölcsökkel lehet gazdagítani.

Bongyi: nagyon édesek a gyerkőcök! Azt hiszem, elkezdek duruzsolni Apa fülébe, hogy majd ne álljunk meg 2 babánál.... :wink:
Honnan illeszted be a figurákat (táncoló banán, virágos mosoly)?

Kép
dotildi

Ágneseknek nagyon boldog névnapot!

Kép
dotildi

Én is megcsináltam újra, íme a bizonyíték. Én meg azt nem tudom, hogyan tudok képet tenni a vonalzóm elé. Ha szépen kérem, segít valaki?

Valaki, légyszi?
dmaggie

Sziasztok!!!!

Bongyi NAGYON ÜGYI VAGY!!! Még szebb mint az enyém :-)

Irina már mi is kinövőben vagyunk a 68 - asból, semmit nem tudunk ilyen tempóban normálisan kihordani. Egy egy darab max 3 szor van a gyereken. Gondolom 1 éves kor felé már nem ilyen gyors tempóban nőlnek :shock:

Emese 5 hónapos????? :shock: BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!!

Regi egyél ma sok finom gyümölcsöt!!!!!Kevés almát, mert én attól inkább csak éhesebb vagyok :-( Banán az jöhet :-)

Kaqk várjuk a képeket :-)

Dotildi jelentem Nógrád Megyében is süt :-)

Anitja szuper hogy te még jógát is oktatsz, én is szivesen mennék, ha pesti lennék, de sajna már nem vagyok :-(

Heni
KépKép
heni81

Maggie! A nöivonalon a menük között van lehetőség képfeltőltésre, és amikor készíted a vonalzót (újat kell, a többit tudod törölni a vonalzóim karbantartása menüben) legalul kijelőlheted, hogy kell-e avatar, namost, az, hogy a kép mellé kerüljön az url-nél ahol van egy szóköz, azt ki kell törölni (ált. előtte utána url van, onnan fogod megismerni. Remélem érthető voltam :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Maggie, a Vonalzók főmenüben van egy Saját avatar, képfeltöltés almenü. Ide fel tudsz tölteni saját képet, ami vonalzókészítésnél megjelenik a figurák alatt. Itt csak kijelölöd, és már kész is a fényképes vonalzó :D .
dettyk

Anitja gyorsabb volt :lol: .
dettyk

Nagyon szuper Szeliről és apájáról a fotók,
Na persze Bongyiék is.

Boldog hófordulót!Zsófkának és Albertnek!

Regi!
Kérdezted a sulit Számítástechnika és ami bele tartozik
Számítógép kíbül belül honlap készítés minden.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Boldog hófordulót Albertnek és Zsófinak!

Bongyi!
Eredetileg mi is 3 gyerkőcöt terveztünk. Egyelőre fejben még ez a terv, aztán a megvalósítás.... Na majd meglátjuk! :wink:
Nagyon szépek vagytok!!!!

Regi!
De szeretnék én undorodni az édességtől!!!! Sztem elég szerencsés vagy. Én tegnap ebéd után benyomtam egy adag somlóit, majd vacsorára tejberizst ettem. Na így persze hogy nem ér semmit a torna!

Ruhaméret: Mi még mndig 62-eseket hordunk többnyire. Némelyik közülük már nem az igazi, de a 68-as még nagyon nagy lenne. Na meg ki sem mostam még a 68-as ruháinkat.

Járóka!
Most, hogy tudom mire való bele a fejvédő (köszi Emese, köszi Timi :wink: :lol: ), én is vettem egyet. Mondjuk nekem a fő cél az az volt, hogy ne érje Botondot a hideg a fal felől, és a meleg a konvektor felől. :? :shock:

Képzeljétek!
Az elmúlt napokban, Botond szinte minden kaja között alszik kb45 percet. El sem hiszem!
Éjszaka pedig próbáljuk leszoktatni a hajnal 2 körüli ébredésről. Amikor felébred Balázs adja neki oda a cumit. Az első nap 30 perc volt mire visszaalud, a masádik nap 20, tegnap éjjel 10. Lehet, hogy ma már fel sem ébred???
Mi még egyetlen éjszakát sem aludtunk végig.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok,

Most csak gyors helyzetjelentés, aztán megpróbálok visszaolvasni:

Hát szenvedtünk vagy 3 napja, azt hittem, visszatért a pocifájós korszak DE NEM!!!!! Megjelent az első fogacska :!: :!: :!: :shock: :shock: :shock: És még nem vagyunk 4 hónaposak sem :shock: :shock: :shock: Szegény Linduska annyira nem tudta, mi ez az idegen test a szájában, hogy a nyelve hegye véres lett ÁÁÁUUUU

Kép
granda

No, megvolnék. Örök hálám a segítségért!! :D :D Köszke Anitja, Dettyk

Lindának is hozott egy kis fogacskát a fogtündér?! :D :D Mi van a levegőben, hogy egyszerre ennyi fogacskás babánk lett? Szegényke, :( nem lehet kellemes neki sem, no meg Neked sem, kedves Granda. Látni a vérző gyerkedet! :shock:

Hamarosan jobb lesz majd.

Hörcsög, nagyon jó, ha tanulsz majd, rettenetesen érdekes az informatika világa. Bár nem látszik talán, (ugye, mivel nem voltam eléggé figyelmes, nem tudtam hogyan kell fényképes vonalzót készíteni) én is végeztem tanfolyamot. Nagyon élveztem. A Kedves sulijában, a kollégái tanítottak, sőt ő is. Bár sok dolgot már egyedül is felfedeztem addigra. Sok sikert Neked!
Maggie
dmaggie

Zsófikának gratula a hófordulóhoz!!! :D (ez az előbb lemaradt :oops: )

Maggie! Gyomorrontás helyrejött?
Miért vagy eltiltva az usziktól??? :roll:

Anitja! Azt néztem, mintha ez másik hely lenne. Ez előző Ashram volt, ugye? Miért váltottál? :roll:

Mindjárt jön az új védőnőnk. Kifaggatom a hozzátáplálásról (bár már mindent tudok 8) ). Aztán megyünk sétálni. Ezerrel süt a nap! :lol: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Maggie! Boldog hófordulók Nektek is! :D

Heni! Eszek! :D Kész a gyümölcskosár: banán, alma, körte, narancs, ananász és még veszek hozzá kivit. Nem fogok éhen maradni, az tuti! :lol:

Hörcsög! Wow! Akkor az izgi!!! :D Honlapkészítést én is szívesen tanulnék, de most Szeli mellett nem menne… :roll:

Sense! Bár nem szoktam undorodni az édességtől, de azt vacsizni nekem elég gáz. :? Egyébként nem sokra megyek vele, hogy nem vagyok édesszájú, mert így is sok a zsír… :evil: Nem baj, majd még a fogyi mellé egy kis torna (talán márciustól, ha teljesen rendbejött a gátseb), és talán jó lesz! :lol: Nem adom fel! :lol:
Jól haladtok az éjszakával!!! :D

Húúú! Ennyi fog, asszem ma már megveszem azt a Dentinox gélt! 8)
Granda! Gratu! :) Szegény kis nyelvecske! :(

Kép

Kép
regcsiken14

Regi, köszi szerncsére igen, reggelre csak kialudta a manó. De én legalább másfél órán keresztül miatta nem aludtam, figyeltem. Usziba pedig azért nem mehetek, mert állandóan elkapok v.milyen nyavalyát. Egyrészt nagyon lazák a kötőszöveteim, meg bizonyára v.milyen túlérzékenység is közrejátszik a dologban. Inkább nem teszem be a vízbe még a lábujjamat sem, minthogy ismét kismedence gyuszim legyen.

Intimtornát kellene tanulnod! Nagyon jó! Bár nekem kötelező lenne, de nem csinálom rendszeresen. Cúnya Maggie!

Ennyi gyümölcs! Legalább tele leszel finom vitaminokkal is! Bár néhány felszívódásához kellenek a zsírok is. Azt meg ma nem lehet, ugye?

Maggie
dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?