Era nagyon sajnálom kislányodat hogy ilyen beteg.Az enyém kicsit hör
ög meg köhécsel de nem sűrűn.Adom neki a panadolt és remélem ebbe a hányós vírusba nem esik bele,de nem tudok ellene mit tenni.
Ha mégis nagyon beteg lenne azt is köszönhetem a szomszéd kisfiúnak, akiről már írtam milyen beteg.
Most pont kellett nekünk átmenni Szilveszterezni...
Remélem hamar meggyógyul a kis Szabina.
Brumm én nem okoskodom bele de a manduládba
De azt már kivonták a forgalomból.
Nekem egy doki egyszer azt mondta ne hagyjam kivetetni mert ez az egyik legfontosabb védelmi funkciójú mirigy és ez sok gyulladást felfog.
Hát hallgattam rá és nem bántam meg.Meg van valami erős kakukkfű olaj amit dusztkötésre csepegtetve kell bekötni a torkot azt mondják az is használ.Egy időben használtam nagyon erős mentolos hatása van próbáld ki herbáriában biztos kapható.
Szerintem a babádhoz nem sok köze lehettett hidd el csak véletlen egybeesés.
Jenny veled mi újság már napok óta nem jelentkezel??????????
Velem annyi az újság, hogy nagyon beleszúr néha a hasam egyik illetve másik oldalába.Ma délután felálltam a székről és nem tudtam kiegyenesedni ez mitől lehet?
Meg 8-án kellene megjönni,de nagyon enyhe nyálkás piros valmit vettem észre de szinte szabad szemmel alig látható csak azt gondoltam na megint megjön de semmi meg még nagyon korai lenne hisz eddi a rekord 4 nappal előbb volt csak.Tehát 4-8-ig várható csak.
Furi ja és úgy érzem mintha teli lennék egyfolytában.Nem is tudtam annyit enni mert mintha nem lettem volna éhes két étkezés közt is olyan teltség érzetem volt mintha alig 5 perce kajoltunk volna ami már több órája volt.
Nem tudom mi lehet ?
Vajon ezt mire fogjam ha megint megjön?Mert ilyen tüneteket még nem produkáltam...
Na jó most megyek legyetek jók puszi nektek:Ági