A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Sziaszka:Nekem semmi hányingerem nem volt a terheségem elején,most viszont két hete minden nap van...már azt hittem abnormális vagyok,hogy már mindenki rég elfelejtette nekem meg most kezdődik...ki érti ezt??

Melike:Azt hiszem Szilvi a szakértő babakocsi ügyben,nekem mindkétszer egyszerű semmitmondó babakocsim volt :oops:

Mia:nem leszünk bezárva nyáron,majd csavargunk ezerrel,én tuti...

Pironya:jobban van a kisfiad?(VICC),mostmár tudom hogy lány :D

Név:szerintem még lesz egy pár verzió :oops:
Vendég

mia: tökre igazad van!Én nagyon örültem neki,hogy így sikerült.Mire nagyon meleg lesz,mi már otthon leszünk a gyermekünkkel és nem szenvedünk nagy pocival.
Aztán meg pár nap-hét és mehetünk a jó időben sétálni!

Kép
melike

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.10 13:49-kor.
pironya

Nekem a lányom decemberi a fiam augusztusi...eggyikkel megfagytunk másikkal megsültünk :oops:
Ez most tényleg tuti :wink:
Egy hátrány azért van(ez inkább csak többedik gyerekesekre vonatkozik) az alakunk nem lesz perfekt :oops:
Legalábbis az enyém nem,mert Móni úgy fog kinézni mint aki sosem szült :wink:
Vendég

Kár,hogy mi együtt nem tudunk majd sétálni... :cry:
Különben nektek van (lesz) hasonló korú baba,akivel tudtok együtt csavarogni?

Olyan hülyeségen gondolkodtam éjszaka :lol: :egyedül alig tudok majd elmenni babócával,mert szinte sehova nem bírom betolni a babakocsit.Ezért kell egy barinő,aki kint vigyáz rá addig.

Kép
melike

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.10 13:49-kor.
pironya

Nekem az eggyik barinőm aki 30 méterre lakik 3 hós terhes,ő lesz a tologatópartnerem...
Vendég

bárány:te lökött vagy!Bár nem tudom milyen voltál gyerekek előtt,de egyáltalán nem vagy kövér!

Kép
melike

Pironya igazad van,én is gondoltam rá,hogy ha esetleg az enyémek betegeek lesznek,nem kéne most a zsúfolt rendelőben sort állni...
Vendég

Melike mi nem jelöltük egymást iwiwen??Met ott egy csomó nyári képem
Vendég

képzeljétek, én múltkor a védőnőnél találkoztam egy volt általános iskolai osztálytársnőmmel. mivel 15 éve nem láttuk egymást, nem tudtuk hogy tuti jól látunk-e, aztán iwiw-en írtunk egymásnak, és kiderült: nem lakik messze tőlünk, és kb 5 héttel jár előttem. szóval szerintem én majd vele tologatok, ha már nem dolgozom, be van tervezve az első találkozás. :D

amúgy az utcánkban meg barátnők közül sem nagyon van, aki mostanra vár babát, az egyik barátnőméknél most 3 hónapos a kislány, de ők kb 15 km-re laknak, a másik barátnőméknél meg 3 éves lesz a kissrác, ők 10 km-re laknak, de az ilyenkor még elég nagy korkülönbség. :(

mia_snow

én az alakom miatt nem aggódom, eddig sem voltam egy bombatestű nő, ez után sem leszek az. a napot meg így is - úgy is imádom. :D

mia_snow

melike: nekem lesz hasonló korú baba, akivel együtt tolhatom a babát :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bárány: van még itt valaki aki Szilvi v. rám gondoltál babakocsi ügyben? :shock:

Tényleg a megfelelő időben fogunk szülni. :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

bárány:lehet,hogy én vagyok a hülye és keverlek valakivel,de szerintem jelöltük egymást.

Kép
melike

Sziasztok!

Vicces, hogy írjátok ezt a hányingert, mert nekem is van az elmúlt 2-3 napban, pedig az elején én sem voltam nagyon vészes.

Úgy látszik most van a második hullám :)

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Olyan aranyos volt a férjem tegnap (mondjuk máskor is az). Azt mondta, hogy ha egyáltalán gondolkodtam-e már ilyenen, de most is nagyon szeret és a terhesség után is nagyon szeretni fog! Akárhogy is fogok kinézni :D :oops:

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Gigaboszi pü ment!

Mindenkinek szép napot!!
mákszem

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.10 13:50-kor.
pironya

Megsülni biztos, hogy nem sülnek meg csak kimondottan melegük lesz :D Én sem tudom, hogy akkor nyári babáknál nem lehet használni pólyát? :?

Szilvi

szilvaqueen

Nos,Szilvi babakocsi témában mi a véleményed? Milyen a jó kocsi?

Kép
melike

Sziasztok Kismamik!
Nem voltam péntek óta, de az elmúlt egy órában csak visszaolvasok. :lol:
Nagyon érdekes, hogy a hányingerről írtok, nálam ez nem csak "inger", hanem rókakoma is. Tegnap és ma reggel is. :cry: :cry: :cry: De nem rontotta el a kedvem, mert gyönyörű idő van, és a baba is ficánkol ezerrel. Ma reggel már láttam is a hasamon, ahogy kidudorodott. :D Remélem, este Apának is megmutatja, mert szegény még mindig nem érzi, ha rárakja a hasamra a kezét.De szerintem ma este fogja!
Aludni én nagyon jókat alszok, egy gond, hogy csak bal oldalt tudok, így reggelre a nyakam legémberedik. De ez legyen a legnagyobb baj!
Ámomban casulaplay babakocsit vettünk, pirosat, érdekes, mert ez eddig nem nagyon volt a listán, de megnéztem a neten, nagyon tetszik, csak az ára elég húzós. :roll:

almaani
Kép
almaani

Bárány!
Most olvasom miket irogatol itten! :lol:
Majd meglátjuk hogy fogok kinézni :lol: :lol: :lol: :lol: !
Nem vagyok benne biztos hogy visszanyerem majd az eredeti formám de majd mindent megteszem érte.
Itthon is kismama tornázom.
Sokat gondolkodtam ezen a súly kérdésen mert hát nekem mindig bajom volt magammal mert nem tudtam hizni.
Mondjuk 20 éves koromig versenyszerüen sportoltam ugyhogy lehet ezé nem ment a hizás.Na de most bepotolom.
Olyan jókat mulatok magamon,mert az összes gatyám 25-26 os tegnap el is pakoltam az összeset mert egyik se jön rám de nagyon durván nem! :lol: :lol:
Bocsi ha kicsit sok voltam irogatok itt mindenfélét. :oops: :oops:
Vendég

Nem jól emlékszem :oops: :oops:
Nem Szilvaqeen a babakocsis?

Polya nekem nem kell!!!!!Sose használtam se télen se nyáron...
Vagyis hazudok mert kölcsön volt és abba hoztam őket haza,utána soha többé!!!
Vendég

Ezen még nem is gondolkodtam :oops: Mi megörököljük a bátyáméktól az ikerkocsit ezért nem is nézegettem, hogy milyen lenne jó és mit kellene figyelni.
Az ikerkocsikról annyit mondhatok, hogy amit kapunk az teljesen tökéletes. Egymás utáni a kocsi és fektethető, ültethető a baba különböző dőlési szögekben. Mózeskosárrá alakítható, vagyis hordozhatóak a bébik és variálható, lehetnek egymással szemben is és egymás háta mögött is. Az egymás melletti kocsit senkinek sem ajánlom, a szélessége miatt nagyon nehéz vele közlekedni. Nem csak a járdán, de bevásárolni sem tudsz vele menni.

Az egyes kocsikról nincs véleményem :oops: :D

Szilvi

szilvaqueen

Moni a régi szép időkben nekem is 26-os gatyáim voltak(kb 27 éves koromig),most 27-28-asok,ezután meg saccra 50-es lesz :D :D
Vendég

Szilvi dupla kocsi itt csak neked lesz :D :D :D :D

Nem neked volt bababoltod,nem kerestem most vissza.
Vendég

bárány: Nem én vagyok a babakocsis :lol:
De azért leírtam a véleményemet :D

moni: 25-26-os méret? :shock: Nekem 29-30-asnál nem igazán volt kisebb vagy valamikor kislány koromban :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Szerintem oszman a hunyó :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Köszönöm a névnapi köszöntéseket :lol:

Nyár
Nagyon jó lesz nyári babával... nem lesz bezárva az ember, mert szinte az első pillanattól ki lehet vinni a picurt...
Petim júliusi... én direkt akartam nyári babát... :lol: :wink:
Vendég

Sziasztok!

Használt a B6 vitamin!!! :lol:

Bárány, nem vagy abnormális! :D Vagy ha mégis, ahogy nézem, vagyunk így egy páran. /hányingerrel, hányás/ :wink:

Hát nekem sem mostanában volt 26-os a gatyaméretem... :oops: Igyekszem odafigyelni, hogy vacsira mit eszem. Bár tegnap pizza volt. :oops: :roll: Járok fitness terembe, de csak nagyon light-osan. És szeretnék terhestornára is járni. És ha végre itt lesz a jó idő, nagy séták!!!! :lol:

Szerintem is szuper időpontban fogunk szülni!!! Milyen nagyokat fognak szunyálni a kis manók a szabad levegőn!!! :wink:

Kép
sziszka82

Vettem pár rucit Mirkonak!
Olyan cukik,muszáj volt felraknom bocsi! :oops: :oops: :roll:
Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.10 13:50-kor.
pironya

Móni ezek nagyon helyesek. hol vetted és mennyiért? :)

mia_snow

Tényleg aranyos rucik.

Képzeljétek fél 2-re mentem a dokihoz a táppénzes papírért (szomszéd utca),és most jöttem haza.Kicsit el voltak csúszva...
Nagyon jó volt egy órát ülni a betegek között. :x

Kép
melike

Hogy hol?
Tescoba vettem,a 3 rövid ujju bady 600 ft ba került :) :) ,a hosszú ájju amihez a sapi is van az 1500 ba. :) :)
Szerintem nem volt drága! :lol:
Vendég

Hogy hol?
Tescoba vettem,a 3 rövid ujju bady 600 ft ba került :) :) ,a hosszú ájju amihez a sapi is van az 1500 ba. :) :)
Szerintem nem volt drága! :lol:
Vendég

Móni tényleg nagyon szupik a ruhácskák. Ti milyen méretet vesztek a babáknak? Kezdetnek az 56 a jó?

Én is voltam a turiban és nagyon jókat vettem már megy a mosógép :D :D gyűlik a kis kelengye...

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

ez most miért ment kétszer nem értem.Bocsi :roll:
Vendég

az tényleg nagyon olcsó. ráadásul így ránézésre sem a "tescogazdaságos" tipus, szóval jó vétel volt! ;)

mia_snow

Melike: hát elég bosszantó lehetett, behívhattak volna soron kívül, hogy ne ülj az influenzások közt a váróban :?

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Köszi csajok!
elvileg az 56-os jo az ujjszülöttre,de szerintem születik olyan baba akire nem jo mert nagyobbacska. :) :)
Én 56-ost vettem! :)
Vendég

Lányok!

Most csöngettek és egy beteg kisfiúnak gyűjtöttek.Én nem szoktam egyáltalán adni,de most nem bírtam ki és hitelesek voltak a gyűjtögetők is.Számlát is kaptam.
Annyi ilyen van már,sajnálom őket.De ha tényleg segít az én párszáz forintom is,hát legyen.

Kép
melike

Én is 56-os rucikat veszek,szerintem a "normál" mértű babára jók egy darabig,de lehet venni pár darab 62-et is.

Én dolgoztam egy évig bébiruházati boltban.Szerettem,csak kevés volt a fizu.Most milyen jó lenne ott dolgozni...

Kép
melike

moni: nagyon tündéri rucikat vettél :D

Szilvi

szilvaqueen

Köszi szilvi!
Arik vagytok! :D :D :D
Most megyek fözöcskézni.
Gombás szelet lesz meg édességnek csinálok egy kis rizsfelfújtat vanilia öntettel.
Majd még lehet jövök közbe azért. :lol: :lol:
Nem birok töletek elszakadni :lol: :lol: :lol: nehogy valamiröl lemaradjak. :roll: :roll:
Vendég

Móni
Aranyosak!

56-os ruciból se érdemes sokat venni...még a TG holmit is előbb kinövik, mintsem, szétmenne...
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.10 13:51-kor.
pironya

bárány!!! www.bebibolt.hu-n láttam neked jo 3kerekü kocsit 77ezer,azt hiszem. De egy nagyon jot láttam még a www.vatera.hu-n,ami nagyon jol nézett ki.

CSAJOK!!!
Én vagyok akinek bababoltja volt,én vagyok a babakocsis.

Kata&Milán

oszman777

Pironya: Én is ezt figyeltem meg. Már kezdtem kételkedni magamban, hogy valóban jól érzem-e, de akkor igen, lehetséges. Szegénykét biztosan nyomjuk egy picurkát és kényelmetlen lehet neki :lol:

Moni: Tényleg aranyosak ezek a rucik. Lehet beugrok hazafelé és én is "bespájzolok" belőlük pár darabot :)

Hétvégén Angyalka névnap lesz :roll: Tök aranyos ez a név, bár annyira nem vagyok bátor, hogy ezt a nevet adjam a kislányomnak. ;)

Kép

Kép
bettica

bárány! Ezt a kocsit találtam neked a www.vatera.hu
13 vagy 16 ezer azt hiszem.
Ez kocsi! Szerkezetileg.
Kép

Kata&Milán

oszman777

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X