Sziasztok!
Brigi,
látom, mindent a cél érdekében...
A séta-találka ok, bár nem nem szeretném elrabolni az idődet a vasalástól ...

. Annyi nehézség van csak, hogy van énnekem egy Jankóm(illetve kettő) is. Szóval velünk nem könnyű séta közben beszélgetni,mert az így néz ki: várj meg, állj meg kisfiam, óvatosan, nézz a lábad elé, jaj de ügyes voltál, igen az ott egy Suzuki, á, mondtam, hogy ne lépj a pocsolyába, moshatja anyád ki megint a kabátod...szóval vagy kéne egy szupi játszótér, vagy meg kell kérnem apát, hogy vigyázzon Jankóra, szóval ha beáll a jobb idő, kezdjünk el szerveződni...
Ancsa,
köszi a mélt, meg mindenkinek a tanfolyamos infokat.Április után gondoltam menni, hátha addigra Jankómamáék beköltöznek, akkor már nem probléma kire hagyni a gyerekeket(hopp, séta gond is megoldva).
Gyuzso,
lélegeztetés okításra ezúton benyújtanám az igényt, érdekelne, hogy kin kívánsz majd szemléltetni. Kérdezted a lázat, ilyen kifejezetten három naposra Jankónál nem emlékszem. Ha ő lázas volt, az mindig inkább piros torokkal párosult, viszonylag hamar(2-3 nap) alatt mindig meg is szűnt, de egyszer rajta is voltak csalánkiütés szerű piros pöttyök. Én azt hittem, valamire allergiás, akkor mondta a doktornő, hogy ez a láztól van.
Ami nekem "emlékezetesebb" volt: Egyéves már elmúlt Jankó (lényeg, hogy már biztosan járt), amikor nem akart lemenni a láza. Hétvégén vittük ügyeletre, ott csak a torkát látták pirosnak.Hétfőn fölkelt, kijött a nappaliba, ment egy kicsit és mindig összecsuklott. Rettenetesen megijedtem, de mint kiderült, a füle is begyulladt, emiatt volt az összecsuklás. Ezt csak azért írtam le, mert nekem magamtól nem jutott eszembe, szóval, ha lázas a gyerköc, érdemes a fülét is megnyomogatni, hogy nem érzékeny e.
Hanna,
minden este kukkoljuk a Holdat Jankóval, úgyhogy kiszúrtam. Gondoltam is Rád, csak már nem mertem megírni, nehogy interaktívan fejbevágj!
Borsa,
az a négykézláb feszes harisnyagatyóban! Tudom már, mivel szédíti meg ez a lány Micut. Egyébként szolidálunk Veletek: Flórka is azt hiszi magáról, hogy nagylány lett és nappali alvássztrájkot tart. Este is volt vagy fél 9, mire lement alfába. Most is csak veszekszik velem a kiságyból.
Gabi,
hogy Thomas a gőzmozdonyt idézzem: "van még idő, van még idő"!. Köv. hónapban is szorítunk Neked.
Betegeskedőknek jobbulást, Dorottyának utólag én is szeretnék boldog születésnapot kivánni!
én akarok nyerni karikás szem versenyben!
bocsánat.
Jók legyetek, hajrá Tünde!